شما خیانت کنی
هیچ اتفاقی نمیافته
اتفاقا زمین هم گرد نیست،
فقط هر اتفاقی که بیوفته فکر میکنی
داری تاوان پس میدی واین دیوونت میکنه....
دقیقا قبول دارم
تاوانشو مطمین باش میدن وگرنه ادم به عدالت خدا شک میکنه ،وقتی کسی زندگی کسی رو نابود کنه مگه کم چیزیه حالا بگن ما مومنیم فقط ادعاست ،وقتی نتونی دیگه دل به کسی بدی وقتی دیگه همه رو رد کنی واز عشق بترسی یعنی زندگیت نابود شده ،شاید الان متوجه نشن باهم خوش باشن ،شاید سالهای بعد گریه دخترشون رو ببینن دلشون آتیش بگیره ،فقط فقط یه لحظه تو کل عمرشون یاد این بیافتن که با دل کسی اینکارو کردن همون عذابش یه لحظه براشون کافیه ،اونموقع ما دیگه نیستیم ،فقط باید سکوت کرد رفت ،خودشون بمونن وخدای خودشون
فقط بدون ادمها دنبال لیاقتشون میرن
برادرم ناراحت نباش اون طرف ضرر کرده نه تو
تازه یه زمانهای باید خوشحال باشی وبدونی اجر یه کار خوبتو گرفتی که چنین ادمی نصیبت نشده ،چقدر ادم خوبی بودی که بهت نشون داده ،بعضی ها با نبودنشون ادمو خوشبخت میکنن
ببخشيد دخالت مي كنم ولي به نظرم بايد به چيزاي خيلي خوب فكر كنيد و فراموش كنيد، ميدونم دوست داشتن يك فرد هديه بزرگيه . به نظرم زمان كوتاهي زندگي مي كنيم و بايد استفاده كنيم اينقدر غصه نخوريم ، بايد به اين فكر كنيد كه خوبه اين رابطه به ازدواج ختم نشده و شايد بعدا غير قابل جبران بود، من روزاي ولنتاين براي خودم ميرم هديه مي خرم و حس خوبي بهم دست ميده !!به نظرم هر فرد براي شادي خودش تلاش كنه و اينقدر حرص چيزي كه ديگه وجود نداره رو نخوره! ببخشيد من نظر دادم.
روزها میگذرند!!
و من هرروز....
دنیا را بیشتر میشناسم
عاقل تر میشوم و محتاط تر
دیگر کمتر رویا میبافم
دیرتر آدمها را باور میکنم
کمتر از زشتی ها تعجب میکنم
بیشتر احساساتم را نادیده میگیرم...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
پس از آن غروب رفتن اولین طلوع من باش(من از خلوت و تنهایی میترسم) | ادبیات | 122 | |
![]() |
کوچه های تنهایی | ادبیات | 6180 | |
![]() |
((**++ تشکر از تنهایی کاربری که شایسته تشکر است ++**)) | ادبیات | 52 |