zahra_am68
کاربر فعال
دقت کنید که چگالش داره بر روی لوله انجام میشه نه درون لوله!
من رو این حساب این گزینه رو زدم که جاهایی که تغییر فاز داریم زبری زیاد روی ضریب تاثیر نداره وتسه همین داخل رو که تغییر فاز نداریم انتخاب کردم
دقت کنید که چگالش داره بر روی لوله انجام میشه نه درون لوله!
سوال 49 ترمو گزینه امکان پذیر ولی برگشت ناپذیر میشد دیگه؟
سوال 49 ترمو گزینه امکان پذیر ولی برگشت ناپذیر میشد دیگه؟
چون تغیر فاز انتقال حرارتش زیاده پس مقاومت در انتقال حرارت در فاز داخل لوله هست و باید داخل لوله رازبر کنیممن رو این حساب این گزینه رو زدم که جاهایی که تغییر فاز داریم زبری زیاد روی ضریب تاثیر نداره وتسه همین داخل رو که تغییر فاز نداریم انتخاب کردم
آرهسوال 49 ترمو گزینه امکان پذیر ولی برگشت ناپذیر میشد دیگه؟
چون تغیر فاز انتقال حرارتش زیاده پس مقاومت در انتقال حرارت در فاز داخل لوله هست و باید داخل لوله رازبر کنیم
آره
بچه ها واقعا مشخصه درسامونو خوب خوندیم اگه اشتباهی ام کردیم روی بی دقتی بوده چون سوالایی که جواب دادیم اونقدا هم آسون نبود
یه درس بگین تستاشو همه رو بررسی کنیم؟
یکی از سوالای حرارت رو با جواب دیده بودم ( q متناسب با دلتا t به توان 1.3 )نمی دونم چی شد اشتباه زدم......![]()
دیواره کوره باید چه نوع بازتابی داشته باشه؟؟؟؟؟ من که زدم دفیوژ(بازتابش پخشی) باشه
31 گزینه 1؟
سوال 31 رو من اونی رو زدم که نوشته بود با افزایش دما در ناحیه فیلمی باعث افزایش ضریب انتقال حرارت جوششی میشه
الان نگاه کردم شما درست میگید میشه 1...................من با ناحیه انتقالی اشتباه گرفتممن که زدم یک فکنم...شایدم نزدم
ولی به نظرم یک میشه
گزینه 4 ..............نوشته کدوم نادرسته ......تو ناحیه فیلمی با افزایش اختلاف دما ضریب انتقال حرارت کاهش پیدا می کنه
سوال 31 رو من اونی رو زدم که نوشته بود با افزایش دما در ناحیه فیلمی باعث افزایش ضریب انتقال حرارت جوششی میشه
خب حالا سوال دوم چی میشه؟
گرادیان دما در فاصله نصف شعاع از مرکز
اینکه ارزش داره یا نه بستگی به پایه درسی خودت داره.ولی به نظرم دنبال کار بری بهتره.البته اگه کارکردن تو برنامه آینده ات هستدوستان گرامی نظرتون در مورد دانشگاه آزاد چیه ؟ بنظرتون خوبه ؟ ارزش داره ؟ اگه بخوام کنکورشو بدم به نظر شما کدوم رشتشو شرکت کنم .
مهندسی شیمی فقط علوم تحقیقات فارس داره و سیرجان کرمان....
در ضمن کسی در جریان هست برای رشته مهندسی شیمی تقریبا ترمی چند در میاد ؟
منظورم اینه که ایشالله که همه مون قبولیم.اگر هم نشدیم ولی پایه درسیمون قوی بود و مطمئن بودیم اگه بخونیم میتونیم یه رتبه خیلی خوب بیاریم واسه سال بعدش، بشینی بخونی یه سال یه دولتی خوب قبول بشی خیلی بهتر تا اینکه دوسال پول و وقتتو صرف دانشگاه آزاد کنی.البته نظر من این بود.واسه کار مدرک آزاد زیاد بدرد نمیخوره.حتی بعضی استخدامی های دولت فقط مدرک دولتی قبول میکنند.حالا دیگه بستگی به خودت و برنامه ات واسه آینده دارهتاثیر پایه درسی تو چیه ؟ مگه چه فرقی بین آزاد و دولتی از نظر پایه درسی هست ؟
یه سوال دیگه هم دارم من فرق این واحدهای بین الملل و دانشگاه آزاد رو نمیدونم. اینا باهم یکی هستن یا نه. اگه نه چه فرقی دارن ؟ ممنون میشم راهنماییم کنین![]()
من میشناسم بچه هایی که کارم میکنند،اما اینکه دولتی باشه کارش رو نمیدونمیه سوال؟
میشه همزمان که فوق لیسانس دانشگاه دولتی هستی سر کار دولتی هم باشیم؟
خب حالا سوال دوم چی میشه؟
گرادیان دما در فاصله نصف شعاع از مرکز
سوال 36 حرارت همون که دمای آب خروجی رو میخواست کسی حل کرده؟فکرکنم سوال ایراد داشت جواب بدست نمیومد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()