دختر با ظاهري ساده و نه مذهبي در حال عبور كردن از خيابان بود پسري از پياده رو داد زد سيبيييلو چطوري؟ دختز كاملا خونسرد تبسمي كرد و جواب داد وقتي تو زير ابرو بر مي داري من سيبيل مي زارم تا اين جامعه يه مرد هم داشته باشه پسر سرخ شد و چيزي نگفت![]()
![]()
![]()
![]()
آفرین دختره
اگه پسره زیر ابرو بر نمیداشت دختره چی میخواست جواب بده ؟!
از لحاظ زیبایی شناسی سگ آقای پتیبل می ارزه به دختر سیبیلو !![]()
جواب داد وقتي تو زير ابرو بر مي داري من سيبيل مي زارم تا اين جامعه يه مرد هم داشته باشه
اشتباه می کنیاین سبیلو که تو ی گی اتفاقا از همه دخترا بهترن چون افتاب مهتاب نده ان و خیالت ازشون راحته
دختر با ظاهري ساده و نه مذهبي در حال عبور كردن از خيابان بود پسري از پياده رو داد زد سيبيييلو چطوري؟ دختز كاملا خونسرد تبسمي كرد و جواب داد وقتي تو زير ابرو بر مي داري من سيبيل مي زارم تا اين جامعه يه مرد هم داشته باشه پسر سرخ شد و چيزي نگفت![]()
![]()
![]()
![]()
به نظر من دختر سیبیل داشته باشه...زیاد تعجب برانگیز نیست
تا اینکه پسر ابرو برداره
از نظر زیبایی ...خیال همه ی پسرا راحت باشه
چون اون سیبیل تا اخر که نمیمونه
بعضی از پسرا که ابروهاشون خیلی پر پشتو زشته به نظر من واقعا نیازه که یه دستی بش بزنن تا قابل تحمل بشه! ولی نه اینکه در حد آنگستروم نازکش کنن!! دختر سیبیلو هم هیچ رقمه قابل تحمل نیست! حتی خود دختر سیلیلوها هم فکر نمیکنم از چهره خودشون راضی باشن اکثرا به خاطر خانواده های خشک مذهبیه که سیبیل دارن!!
مثلا شما احتمالا خودت سیبیلو هستی که با ذوق رفتی این مطلبو کوپی کردی اینجا ، ولی عکس آواتارت سیبیل نداره این یعنی اینکه خودت دوس داشتی چهره ت این شکلی باشه تا سیبیلو!![]()
اینم بررسی از لحاظ مذهبیآی گفته آی گفته
کسی که به خودش اجازه میده به ناموس مردم تیکه بندازه باید بیشتر از این بارش کرد
متوجه موضوع تاپیک شدی؟ فک کنم نگرفتی. دوباره بخونی بد نیست. از اینکه کپی رو کوپی نوشتی حدس زدم مشکل سواد گریبانگیرت شده . در هر حال بازم موضوع رو برای چندمین بار بخونی بد نیست. در ضمن به استاتر هم توهین نکن.بعضی از پسرا که ابروهاشون خیلی پر پشتو زشته به نظر من واقعا نیازه که یه دستی بش بزنن تا قابل تحمل بشه! ولی نه اینکه در حد آنگستروم نازکش کنن!! دختر سیبیلو هم هیچ رقمه قابل تحمل نیست! حتی خود دختر سیلیلوها هم فکر نمیکنم از چهره خودشون راضی باشن اکثرا به خاطر خانواده های خشک مذهبیه که سیبیل دارن!!
مثلا شما احتمالا خودت سیبیلو هستی که با ذوق رفتی این مطلبو کوپی کردی اینجا ، ولی عکس آواتارت سیبیل نداره این یعنی اینکه خودت دوس داشتی چهره ت این شکلی باشه تا سیبیلو!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
8 ضد حال اساسی ( واقعا اساسی ) | گفتگوی آزاد | 22 | |
![]() |
ضد حال يعني چي؟؟؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 63 | |
![]() |
مرحله ی بعدی ضد حال به عربا : | گفتگوی آزاد | 7 | |
![]() |
ضد حال یعنی: | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
ضد حال به مرد ها | گفتگوی آزاد | 14 |