یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
TRY,tRy,You CaN

آخرین ویرایش:

آرامش زندگي

عضو جدید
بشاید باور نکنید بنده بوسیله قانون جاذبه

بین مادر شوهر و عروس آشتی برقرارکردم بعد از 3 سال دوری که باعث کینه های فراوانی شده بود

گفتم میشه میتونم و شد و تونستم

خواهش می کنم از شما دوستان که فعلهای منفی رو از تو حرفاتون خارج کنید مثل نمی شه ، نمی تونم و ...
سلام دوست و همراه مثبت ما
چرا باور نكنيم، مسلما اين توانايي در شما هست و اين موفقيت جاي تبريك دارد. حالا منتظر باش كه پاسخ آن را دريافت كني. چون هر موج مثبتي كه مي‌فرستي حتما پاسخت مثبت‌تري را به سوي خودت بازخواهد گرداند. (طبق قانون نيوتن " براي هر عمل عكس‌العملي است، مساوي با آن و در جهت خلاف آن)
موفق باشي.

آرامش زندگي

عضو جدید
yani migi az rahe aglani mitoni be ye nafar beresi aya in be dast gerftane afkare tarafe moghabel va naghze ghanon jazebe nist
سلام به دوست تازه‌وارد ما احسان 1988
دوست عزيز كل قانون جذب در مورد بدست آوردن هر چيزي براين اساس استوار است كه مثبت باشي، انديشه نيك داشته باشي، تصور مثبتي داشته باشي و با توجه به اهدافي كه در زندگي براي خودت در نظر گرفته‌اي و برنامه‌ريزي عملياتي مناسب براي رسيدن به هدف اقدام كني، فراموش نكنيم كه صرف تصور مثبت از هر چيزي كفايت نمي‌كند بلكه بايد از انگيزه ايجاد شده توسط اين افكار در جهت رسيدن به هدف استفاده كرد. حالا هدف شما رسيدن به كسي باشد، خريد چيزي، اختراع و اكتشاف يا ....
مي‌خوام بگم اين قانون در مورد تمام چيزيهايي كه انسان فكر كند جواب مي‌دهد حال بسته به هدف مدت زمان تحقق آن تفاوت دارد. مثلا اختراع هواپيما يا خيلي چيزهاي ديگر زماني فقط يك رؤيا بود ولي بالاخره انسان شجاعي پيدا شد كه راه عملي براي تحقق اين رؤيا پيدا كند. ولي اين مسلتزم اين است كه شما بتوانيد راه‌كارها و لوازم مورد نياز هدف را شناسايي كنيد.
اميدوارم پاسخ سوالتونو گرفته باشيد.
متشكرم

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
ahay khabidin man javab mikham

دوست عزيز سلام
اولاً اينقدر عجله نداشته باش، چون هر كسي دنبال جواب چيزي باشه به موقعش به جواب مي‌رسه.
دوماً شما اگه مطالب تالار رو به خوبي مطالعه مي‌كردي صفحه 41 پست 404 جواب شما نوشته شده.
ممنون از اينكه ميخواهي اين قانون رو بهتر بشناسي ولي دنبال عيب و ايراد درون اين قانون نگرد.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
;)از آسمان طلا مي‌بارد;)
:gol:گروه موفقيت:gol:

آرامش زندگي

عضو جدید
قانونهای برایان تریسی

قانونهای برایان تریسی

قانون علت و معلول

هر چیز به دلیلی رخ می دهد . برای هر علتی معلولی هست ، و برای هر معلولی ،
علت یا علت های بخصوصی وجود دارد ، چه از آنها اطلاع داشته باشید چه نداشته
باشید . چیزی به اسم اتفاق وجود ندارد.
در زندگی هر کاری را بخواهید می توانید انجام دهید به شرط آنکه :
یک : تصمیم بگیرید که دقیقا چه می خواهید
دو - همان کاری را بکنید که کسانی که در این راه موفق شده اند انجام داده اند

قانون ذهن

همه علت و معلول ها ذهنی هستند . افکار شما تبدیل به واقعیت می شوند . افکار
شما آفریننده اند . شما تبدیل به همان چیزی می شوید که درباره آن بیشتر فکر
می کنید. همیشه درباره چیزهایی فکر کنید که واقعا طالب آن هستید و از فکر کردن

درباره چیزهایی که خواستار آن نیستید اجتناب کنید

قانون عنیت یافتن ذهنیات

دنیای پیرامون شما تجلی فیزیکی دنیای درون شماست .
کار شما در زندگی این است که زندگی مورد علاقه خود را در درون خلق کنید .

زندگی ایده آل خود را با تمام جزئیات آن مجسم کنید و این تصویر ذهنی را تا
زمانی که در دنیای پیرامون شما تحقق پیدا کند حفظ کنید.

قانون رابطه مستقیم

زندگی بیرونی شما بازتاب زندگی درونی شماست . بین طرز فکر و احساسات درونی
شما از یک طرف و عملکرد و تجارب بیرونی شما از طرف دیگر رابطه مستقیم وجود دارد.

روابط اجتماعی ، وضعیت جسمانی ، شرایط مالی و موفقیت اجتماعی شما بازتاب
دنیای درونی شماست

قانون باور

هر چیزی را که عمیقا باور داشته باشید برایتان به واقعیت بدل می شود . شما
آنچه را می بینید باور نمی کنید بلکه آن چیزی را می بینید که قبلا به عنوان
یک باور انتخاب کرده اید . پس باید :
یک - باورهای محدود کننده ای را که مانع موفقیت شما هستند شناسایی کنید
دو - آنها را از بین ببرید

قانون ارزش ها

نحوه عملکرد شما همیشه با زیر بنایی ترین ارزش ها و اعتقادات شما هماهنگ است
آنچه براستی ارزش هایی را که واقعا به آن اعتقاد دارید بیان می کند ادعاهای
شما نیست بلکه گفته ها ، اعمال و انتخاب های شما به ویژه در هنگام ناراحتی و
عصبانیت است.

قانون انگیزه

هر چه می گویید یا انجام می دهید از تمایلات درونی ، خواسته ها و غرایز شما
سرچشمه می گیرد این کا ممکن است بصورت خود آگاه یا ناخودآگاه انجام شود
رمز موفقیت دو چیز است
یک - تعیین اهداف و برنامه ریزی برای آنها
دو - مشخص کردن انگیزه ها

قانون فعالیت ذهن ناخودآگاه

ذهن ناخودآگاه شما موجب می شود همه گفته ها و اعمالتان مطابق با الگویی انجام
پذیرد که با تصویر ذهنی و باورهای زیر بنایی شما هماهنگ است.
ذهن ناخودآگاه شما بسته به اینکه چگونه آن را برنامه ریزی کنید می تواند شما
را به پیش ببرد و یا از پیشرفت باز دارد

قانون انتظارات

اگر با اعتماد به نفس انتظار وقوع چیزی را داشته باشید در جهان پیرامونتان
امکان وقوع پیدا می کند.
شما همیشه هماهنگ با انتظارات تان عمل می کنید و انتظارات شما بر رفتار و طرز
برخورد اطرافیانتان تاثیر می گذرد

قانون تمرکز

هر چیزی که ذهن خود را به آن مشغول سازید در زندگی واقعیت پیدا می کند .
هر چیزی که روی آن تمرکز کنید و مرتبا به آن فکر کنید در زندگی واقعی شکل می
گیرد و گسترش پیدا می کند . بنا براین باید فکر خود را بر چیزهایی متمرکز
کنید که در زندگی واقعا طالب آن هستید

قانون عادت

حداقل 95%از کارهایی که انجام می دهید از روی عادت است ،

خواه عادت های مفید و خواه عادت های مضر .

شما می توانید عادت هایی را که موفقیت تان را تضمین می کند در خود پرورش
دهید . به این صورت که تا هنگامی که رفتار مورد نظر به صورت اتو ماتیک و غیر
ارادی انجام نشوند تمرین و تکرار آگاهانه و مدام آن را ادامه دهید

قانون جذب

شما مرتبا افکار ، ایده ها و موفقیت هایی را که با افکار غالب شما هماهنگ
هستند به خود جذب می کنید ، خواه افکار منفی و خواه افکار مثبت.
شما می توانید بهتر از این که هستید باشید ، ثروتمند تر از اکنون باشید و
توانایی های بیشتری داشته باشید چون می توانید افکار غالب خود را تغییر دهید

قانون انتخاب

زندگی شما نتیجه انتخاب های شما تا این لحظه است.
چون همیشه در انتخاب افکار خود آزاد هستید ، کنترل کامل زندگی تان و تمامی
آنچه برایتان اتفاق می افتد در دست شماست.

قانون تفکر مثبت

برای موفقیت و شادی در تمام جنبه های زندگی تفکر مثبت امری ضروری است.
شیوه تفکر شما نشان دهنده ارزش ها ، اعتقادات و انتظارات شماست .

قانون تغییر

تغییر غیر قابل اجتناب است و چون با دانش روزافزون و تکنولوژی رو به پیشرفت
هدایت می شود با سرعتی غیر قابل قیاس با گذشته در حال حرکت است.
کار شما این است که استاد تغییر باشید نه قربانی آن.

قانون کنترل

این که تا چه حد در مورد خودتان مثبت فکر می کنید بستگی به این دارد که فکر
می کنید تا چه حد زندگی تان را تحت کنترل دارید .
سلامتی ، شادی و عملکرد عالی از طریق کنترل کامل افکار ، اعمال و شرایط
پیرامون تان به وجود می آید.

قانون مسئولیت

هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان اینطور خواسته اید.
مسئولیت کامل آنچه که هستید ، آنچه که به دست آورده اید و آنچه که خواهید شد
بر عهده خود شماست.

قانون پاداش

عالم در نظم و تعادل کامل به سر می برد . شما همیشه پاداش کامل اعمالتان را
می گیرید
همیشه از همان دست که می دهید از همان دست می گیرید . اگر از عالم بیشتر
دریافت می کنید به این دلیل است که بیشتر می بخشید.

قانون خدمت

پاداش هایی که در زندگی می گیرید با میزان خدمت شما به دیگران رابطه مستقیم
دارد.
هر چه بیشتر برای بهبود زندگی و سعادت دیگران کار و مطالعه کنید و توانایی
های خود را افزایش دهید ، در عرصه های مختلف زندگی خود نیز پیشرفت بیشتری

به دست می آورید.

قانون تاثیر تلاش
همه امید ها ، رویاها ، هدف ها و آرمان های شما در گرو سخت کوشی شماست .
هر چه بیشتر تلاش کنید ، بخت و اقبال بهتری پیدا می کنید.
هیچ راه میان بری وجود ندارد ...

آخرین ویرایش:

آرامش زندگي

عضو جدید
زنگ تفريح

زنگ تفريح

شرلوک هلمز،کارآگاه معروف، ومعاونش واتسون رفته بودند صحرانوردي و شب هم چادري زدند و زيرآن خوابيدند. نيمه هاي شب هلمز بيدار شد و آسمان را نگريست. بعد واتسون را بيدار کرد وگفت: نگاهي به بالا بينداز و به من بگو چه مي بيني؟" واتسون گفت:ميليون هاستاره مي بينم".هلمزگفت: چه نتيجه اي مي گيري؟". واتسون گفت: از لحاظ روحاني نتيجه ميگيرم که خداوند بزرگ است و ما چقدر در اين دنيا حقيريم. از لحاظ ستاره شناسي نتيجه مي گيرم که زهره در برج مشتري ست، پس بايد اوايل تابستان باشد. از لحاظ فيزيکي نتيجه مي گيرم که مريخ در محاذات قطب است، پس بايد ساعت حدود سه نيمه شب باشد". شرلوک هلمزقدري فکر کرد و گفت: واتسون! تو احمقي بيش نيستي! نتيجه ي اول و مهمي که بايد بگيري اين است که چادر ما را دزديده اند!

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
باسلام به همه دوستان گرامی بودن در کنار شما تاثیر فراوانی بر من داشت امیدوارم این تاثیرات در همه پدیدار شده باشد.
یه مقاله جالب خوندم خواستم شما هم اون رو بخونید لذت خواهید برد یقینا:

ای موزون کننده نغمه ها، چه خوش است این زخمه ای که بر دو تار وجودم می زنی! چه خوش می نوازی، جان و تن را به هم می آمیزی، چه خوب زیر و بم ها و میان پرده های روح را می شناسی، نه از فرود تهی می شوی و خود را می بازی، نه از فراز از مدار بیرون می شوی و فریب می خوری!
این دستی که می نوازد، بالای دست هاست. این آوای روح است که به دنبال هم نوا شدن با ملودی سحرانگیز کیهانی است. این امواج مواج وخروشان بالا و پایین می شوند تا عاقبت در مرکز این اقیانوس عظیم به اعماق می رسند، جایی که هر چه هست شگفتی است. در این شب از نیمه گذشته، حال من چنین است. ای آن که می خوانی ام من و تو در مدار الهی می گردیم و در ساحت عشق الهی محرمیم!
به دلم خوش آمدی! ای معنی تازه!مثل یک میوه نوبرانه دراین شب به یقین من، روشن، وسوسه ام می کنی، تو را نچیدم، چرا که تلخی صبر را بسیار چشیدم. صبر کردم و عطش و گرسنگی ام را تاب آوردم. به هر دست که یه سمتم خوراکی پیشکش می کرد تعظیم نکردم و پایمردی کردم تا این وسوسه، مرا از مدار الهی ام دور نکند.
ای معنی تازه، تشنه بودم، با دریافت تو، تشنه تر شدم. هر فکری که مرا از یاد او غافل می کرد، رها کردم با آن که بی تاب چیدنت بودم اما در پناه نام او صبوری کردم وتاب آوردم. هر جا خستگی و تنگدستی مجالم را تنگ میکرد گفتم، چه خوش است آسایش بعد از دشواری، هر جا ستاره ها گم می شدند به نوید قدم های صبح، دلخوش بودم که اگر این جا شب است، جایی روز است و نوبت روز ما نیز خواهد رسید!به تاریکی اقتدا نکردم، چرا که با خورشید غایب، بیعت کرده بودم و وفادارانه به ظهورش باور داشتم. ای معنی تازه، ای میوه نوبرانه، در دل جز به بوی وصال تو آرام نمی گیرد و جز تو و در پناه تو متعالی نمی شود. رد پای تو را نمی توان در سیاهی محض هم گم کرد! ای اصل اصل جان، هیچ بدل کاری نمی تواند تو را تقلید کند وآن که به دنبال توست به دعوت مستقیم از طرف تو، به این راه خوانده می شود. تو از عطر وجودت نشانی به مشتاقانت می بخشی که آن ها بعد از گذر از ناهمواری ها، سختی ها، کاستی ها و زشتی ها وادی امن را هرگز گم نخواهند کرد و چنین است که حال آن ها همواره خوش است.
ای معنی تازه! حضورت را در همین حوالی حس می کنم. تو از شاخه روحم جدا شدی و پس از انتظار، هنگام که روز برآمد، به دامان حسم افتادی! تو را لمس کردم و حالا تو صدای نفس هایم را می شنوی!

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز

و در امتداد پستوي خيال ان همه ارزوهاي محال

اينو بدون:

• [*]هزاران راه به خوشبختي منتهي مي شود , اگر يكي مسدود شد راه ديگري را انتخاب كنيد.
    [*]اين لحظه از ان توست تا انگونه كه مي خواهي معمار ان باشي.
    [*]اهميت ندارد از كدام نقطه اغاز مي كني ,مهم ان است كه ان را كجا به پايان مي رساني.
    [*]كسانيكه براي شروع فعاليت در انتظار زمان مناسب نشسته اند ,در واقع زمان را از دست داده اند.
    [*]زندگي به تمامي در برابر توست , زندگي از ان توست و فرصتي براي ساختن .
    [*]امروز با ارامش و عزمي راسخ با حقايق رو به رو شو و قدمي سازنده به جلو بردار .
    [*]وصف نيكي بر نيكي مي افزايد ! جرات كن كه باور داشته باشي.
    [*]كار خدا حرف ندارد ,هميشه در منتهاي كمال و هم اكنون ظاهر مي شود .
    [*]خداوند در مكان هايي دور از انتظار به دست افرادي دور از انتظار ,معجزات خود را انجام مي دهد .
و اما , زندگي سراسر معجزه است ,باور كن.

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
فعال كردن چاكراي چهارم

فعال كردن چاكراي چهارم

چاكراي چهارم يعني چاكراي قلب در شما فعاليت متعادلي ندارد. هر شب چند لحظه قبل از خواب مصوت " آ ه"
را با نت فا تكرار كنيد. اين مصوت نشانه پذيرش زندگي است.اين مصوت عشق را در شما متوجه افراد ديگر مي سازد وچاكراي قلب شما را كه به خاطر عشق دختر دايي تان مسدود شده باز مي كند.آگر اتاق جدايي براي خود داريد در اسرع وقت ديوار هاي آن را به رنگ صورتي در آوريد. از نظر رايحه درماني عطر گل محمدي امواج شفا بخش آزرده دلي رادر خود دارد. حتي المقدور گلداني از اين گل تهيه كرده و در زمان هاي دلتنگي با نفس عميق عطر آن را وارد ريه هاي خود كنيد تا اثر معجزه آساي آن را به سرعت دريافت كنيد.
پياده روي آرام در فضاي سبز، چاكراي قلب را هماهنگ مي كند. هر دانة‌ شكوفه حامل پيامي از عشق و شعف پاك است به اين شكوفه ها مخصوصا به گل هاي صورتي رنگ نگاه كنيد تا چاكراي قلب شما سالم بماند. آسمان صورتي با ابرهاي لطيف به قلب شما روشنايي مي بخشد. موسيقي كلاسيك و آهنگ هاي عرفاني اثر پاك كننده بر اين چاكرا دارد.
اين چاكرا در وسط قفسة سينه هم سطح با قلب قرار دارد . چاكراي قلب جايگاه عميق ترين و پر شورترين احساسات عاشقانة ماست.
اگر اين چاكرا درست كار نكند دائما مي خواهيد در خدمت ديگران باشيد و سخاوتمندانه عمل كنيد بدون آن كه حقيقتا به سرچشمة عشق وصل باشيد. هميشه در ازاي «عشقي» كه مي دهيد انتظار سپاس و قدرداني داريد. مهر و محبت ديگران شما را شرمنده مي كند و شايد احساس مي كنيد كه به عشق ديگران نيازي نداريد.
اگر چاكراي قلب كاملا بسته باشد علايم خود را با سردي،‌ بي تفاوتي و سنگدلي نشان مي دهيد.
كساني كه چاكراي قلب فعالي دارند معمولا به سمت چپ و حدود 5 تا 6 ساعت در شب مي خوابند.
رنگ سبز جنگل ها چاكراي قلب را هماهنگ مي كند. استفاده از رنگ صورتي حتي در ملحفه و روبالشي باعث مي شود احساس عشق و مهرباني در شما بيدار شده و شادي كودكانه اي به بار بياورد.
رايحه درماني
عطر گل سرخ امواج عاشقانه و ملايمي به چاكراي قلب وارد مي كند و باعث مي شود كه قدرت عشق در شما تقويت شود
سنگ "كان زايت" بر چاكراي چهارم اثر دارد و باعث مي شود كه قلب تان به سوي از خودگذشتگي رشد كند. هر گاه از راه راست منحرف شويد اين سنگ دوباره هدايت تان مي كند تا به درستكاري برگرديد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
;)از آسمان طلا مي‌بارد;)

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
سلامی گرم به دوستان عزیز و همراهان همیشگی:gol:
همینجوری اسپم کردم تا ببینم اوضاع در چه حاله؟؟من واقعا از خوندن مطالب این تاپیک لذت می برم...خصوصا مطالب فشفشه که با عکس های زیبایی همراهه!!ارامش زندگی هم که جای خود داره!!:)
راستش دوستان بهتر نیست که اسامی همدیگرو بدونیم؟؟اینجوری راحت تر با هم حرف می زنیم؟؟
نظرتون چیه؟؟
راستی می دونستید که من برای این تاپیک دلفین بلورین دریافت کردم؟؟
خیلی عالیه...نه؟؟:biggrin:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]مردي براي اصلاح سر و صورتش به آرايشگاه رفت.
در حال کار گفتگوي جالبي بين آنها در گرفت.
آنها درباره موضوعات و مطالب مختلف صحبت کردند.
وقتي به موضوع « خدا » رسيدند.
آرايشگر گفت: من باور نمي کنم خدا وجود داشته باشد.
مشتري پرسيد: چرا باور نمي کني؟
آرايشگر جواب داد: کافي است به خيابان بروي تا ببيني چرا خدا وجود ندارد. به من بگو، اگر خدا وجود داشت آيا اين همه مريض مي شدند؟ بچه هاي بي سرپرست پيدا مي شد؟ اگر خدا وجود مي داشت، نبايد درد و رنجي وجود داشته باشد. نمي توانم خداي مهرباني را تصور کنم که اجازه مي دهد اين چيزها وجود داشته باشد.
مشتري لحظه اي فکر کرد، اما جوابي نداد، چون نمي خواست جر و بحث کند.
آرايشگر کارش را تمام کرد و مشتري از مغازه بيرون رفت.
به محض اين که از آرايشگاه بيرون آمد، در خيابان مردي ديد با موهاي بلند و کثيف و به هم تابيده و ريش اصلاح نکرده. ظاهرش کثيف و ژوليده بود.
مشتري برگشت و دوباره وارد آرايشگاه شد و به آرايشگر گفت: مي داني چيست، به نظر من آرايشگرها هم وجود ندارند.
آرايشگر با تعجب گفت: چرا چنين حرفي مي زني؟ من اين جا هستم، من آرايشگرم. من همين الان موهاي تو را کوتاه کردم.
مشتري با اعتراض گفت: نه! آرايشگرها وجود ندارند، چون اگر وجود داشتند، هيچ کس مثل مردي که آن بيرون است، با موهاي بلند و کثيف و ريش اصلاح نکرده پيدا نمي شد.
آرايشگر جواب داد: نه بابا، آرايشگرها وجود دارند! موضوع اين است که مردم به ما مراجعه نمي کنند.
مشتري تائيد کرد: دقيقاً ! نکته همين است. خدا هم وجود دارد! فقط مردم به او مراجعه نمي کنند و دنبالش نمي گردند. براي همين است که اين همه درد و رنج در دنيا وجود دارد.
[/FONT]

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلامی گرم به دوستان عزیز و همراهان همیشگی:gol:
همینجوری اسپم کردم تا ببینم اوضاع در چه حاله؟؟من واقعا از خوندن مطالب این تاپیک لذت می برم...خصوصا مطالب فشفشه که با عکس های زیبایی همراهه!!ارامش زندگی هم که جای خود داره!!:)
راستش دوستان بهتر نیست که اسامی همدیگرو بدونیم؟؟اینجوری راحت تر با هم حرف می زنیم؟؟
نظرتون چیه؟؟
راستی می دونستید که من برای این تاپیک دلفین بلورین دریافت کردم؟؟
خیلی عالیه...نه؟؟:biggrin:

سلام به شما دوست و مدیر گرامی خیلی خوشحال شدیم که شما رو دوباره در کنار خودمون دیدیم.
خواهش میکنم از کنار دوستان استفاده میکنیم و همیشه بدنبال این هستیم که انرژی بدیم و بگیریم همه دوستان برای موفقیت اومدن و دارن با تمام قوا فعالیت میکنن .
من با طرح معرفی موافقم البته رییس جون .
راستی خبر خیلی خوبی دادید این حقمونه که تاپیکمون دلفین بلورین بگیره از عالی هم عالی تر.
ستایش جان بیشتر بهمون سر بزن

با هم پشتمون کوه

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
مسئوليت پذيري

مسئوليت پذيري

چه از اهمیت مسئولیت پذیریبگویم باز هم کم گفته ام ... ای کاش در بدبختی ها و شکست هایمان به جای سرزنش و نفرین کردن دیگران مسئولیت آنچه که بر سرمان آمده و بر تر از آن مسئولیت آنچه که هستیم را بپذیریم .
این شیوه ی نگرش مثبت به زندگیست و به ما کمک می کند رشد کنیم و از اشتباهات خود و دیگران بیاموزیم .
در صورتی که در بد بختی ها و کاستی های خود دنبال مقصر بگردیم چیزی جز سر شکستگی و شکست بیشتر نصیبمان نمی شود .
آنچه که می گویم شعار نیست واقعیتی است که باید درک شود . ما با رشد آگاهیمان کم کم می فهمیم آنچه که هستیم و آنچه در زندگی ما رخ می دهد همه و همه نتیجه افکار و عملکرد های خودمان است ...
قصد ندارم بگویم که اگر کسی خواسته یا ناخواسته به ما آسیب رساند یا ما را فریب داد مقصر نیست و گناهی مرتکب نشده اما منظورم این است که بجای تمرکز بر روی گناه و تقصیر دیگران که نگرشی مخرب است و ما را به هیچ نتیجه ای نمی رساند بهتر است به درون خود بنگریم تا ببینیم کجای کار اشتباه کردیم که این بلا سرمان آمد .
شاید بپرسید پس خانواده چه ؟ این که من در یک خانواده یا محیط بد متولد شده ام و یا تربیت من خیلی بد بوده و از من سوء استفاده کرده اند که دیگر تفصیر من نیست !!
درست است ... اما چه بسیار کسانی که از ته چاه بدبختی و فلاکت به اوج قله های انسانیت رسیده اند .... کافیست زندگی نامه افراد موفق را بخوانید تا بفهمید تقریبا همه آنها دوران کودکی و جوانی فلاکت باری داشته اند .
اگر کسی به شما خیانت کرد یا فریبتان داد یا به شما ضربه زد اولین سوالتان این باشد که چه درسی در این ماجرا برای من هست ؟؟؟

حس مسئولیت پذیری را جایگذین احساس گناه کنید
. نه خودتان و نه دیگران را سرزنش نکنید در زندگیتان دنبال مقصر نباشید .
اشتباهات و مشکلات را به فرصت هایی برای یاد گیری و رشد تبدیل کنید .
شاید الان می دانید و شاید در آینده به این موضوع پی ببرید که همه چیز از درون خود ما می آید و ما و فقط ما مسئول همه آنچه هستیم که هستیم .
اگر خوش بخت شویم یا بدبخت فقط باید مسئولیت آنرا متوجه خودمان بدانیم . اگر کسی به این سطح از آگاهی برسد و بیاموزد که دیگران را بخاطر کاستی هایش سرزنش نکند او فرد خوشبختی است
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
;)از آسمان طلا مي‌بارد;)
:gol:گروه موفقيت
:gol:

آخرین ویرایش:

M.Reza2008

کاربر بیش فعال
خیلی موضوع سختیه
خوب آره خدا واقعا میدان انرژیه و ما هم چون خلق شده به دست خدا هستیم از انرژی ساخته شدیم( منظور از ما روح آدمیه نه بدنش )وقتی تو کارای روزانه دقت کنیم متوجه میشیم که واقعا با فکرکردن و حرف زدن با خدا سرحال میشیم
البته تو فیلم راز گفته شده که انسانها بدنشون هم از انرژی ساخته شده(سلول-ملکول-اتم-ذرات زیر اتمی-انرژی). حالا من از شما که به این راحتی این سوال رو تایید می کنید یه سوال دارم:
مگه انرژی می تونه با انسان حرف بزنه یا قرآن نازل کنه؟

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزيزم شما جواب خودتون رو تو سوالتون دادين.
اينكه مگه انرژي مي‌تونه با انسان حرف بزنه هر انرژي ارتعاشاتي داره و هر چيزي يك نوع صوت پس انسان كه از انرژي درست شده درست هست و اينكه انسان را هاله‌هاي انرژي احاطه كرده كه 3 نوع مي‌باشد 1- هاله بيروني 2- هاله تندرستي و 3-هاله دروني كه همه اينا از انرژي تشكيل شده‌اند و انسان را در بر مي‌گيرند و اين نشان دهنده اين هستش كه انسان نيز خود از ماده و ماده نيز از مولكول و مولكول از اتم و اتم از ذرات ريزي به نام نوترون، پروتون و الكترون تشكيل شده و همه اينها از ذرات ريزتري كه دقيقاً الآن يادم نيست تشكيل شده و اون ذرات هم از انرژي تشكيل شده‌اند و انسان اين قابليت رو داره كه بتونه صوت از خودش مرتعش كنه.
در رابطه با نزول قرآن هم عزيزم اول شما به خودشناسي برس بعد از اين جور موارد رو بيان كن.
ممنون.;)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
;) از آسمان طلا مي‌بارد;)
:gol: گروه موفقيت:gol:

آخرین ویرایش:

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
جملاتی کوتاه از بزرگان

جملاتی کوتاه از بزرگان

آدمی اگر فقط بخواهد خوشبخت باشد به زودی موفق میگردد ولی او میخواهد خوشبخت تر از دیگران باشد و این مشکل است زیرا او دیگران را خوشبخت تر ازانچه هستند تصور میکند
(مونتسکیو)
خوشبخت کسی است که راه قدر دانی از خدمت دیگران را بلد است
و شادی دیگران را به قدر شادی خود حس میکند
(گوته)
من دریافته ام که انسانی هر اندازه که مصمم به خوشبخت زیستن باشد
همان اندازه خوشبخت و سعادتمند زندگی خواهد کرد
(ابراهام لینکلن)
براینیل به خوشبختی هیچ راهی خطاتر از
لذت طلبی و کوشش برای درک عیش و نوش و خوشیهای عالم نیست
(ارتور شوپنهاور)
غنچه خوشبختی در جای تاریک و بی صدا و گودی پنهان است
که بسیار نزدیک به ماست ولی ما کمتر از انجا می گذریم و ان دل خودماست
(موریس متر لینگ)
خوشبختی یگانه چیزی است که می توانیم بی اینکه خود داشته باشیم
دیگران را از آن بر خوردار کنیم
(کارمن سیلوا)
خوشبختکسی است که دم را غنیمت میشمارد و به خود میگوید
من امروز خوشم تا فردا چه پیش اید
(درایدن)
بسیاری از مردم خوشبختی را می جویند
مانند کسی که کلاه خود را که روی سرش می باشد می جوید
(لناو)
انسان در اغوشخوشبختی ،خوشبختی را جستجو میکند
(دشتی)
بشر به خوشبختی خیلی زود عادت میکند و چون خیلی زود عادت میکند
خیلی زود هم فراموش میکند که خوشبخت است
(اندره موروا)
یکی از راههای خوشبختی این است که
شخص نسبت به کوچکترین نعمتها شکر گذار باشی
(هرشل)
به دست آوردن آنچه را که ما آرزو داریم موفقیت است
اما چیزی را که برای به دست آوردن آن تلاش نمی کنیم خوشبختی است
(لوسیا)
انسان برایخوشبختی خلق شده و خوشبختی از راه کار مفید حاصل میشود
(ساموئل اسمایلز)
بهعقب نگاه نکنید ممکن است خوشبختی را که رو به سوی شما دارد از دست بدهید
(ساچل پیچ)
خوشبختیچیزی نیست که ان را حس کنیم فقط باید ان را به یاد بیاوریم
(اوسکارو ایلد)
این قانون طبیعت است که هیچ کس به تنهایی نمی تواند خوشبخت باشد
بلکه خوشبختی و سعادت را باید در سعادت و خوشبختی دیگران جستجوکرد
(ویلیام شکسپیر)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
;)از آسمان طلا مي‌بارد;)

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر یک قورباغه تیزهوش وشاد را بردارید وداخل یک ظرف آب جوش بیندازید قورباغه چهکار می کند؟
بیرون می پرد!
درواقع قورباغه فورا به این نتیجه می رسد کهلذتی در کارنیست وباید برود! !!
حالا اگر همین قورباغه یا یکی از فامیلهایش رابردارید وداخل یک ظرف آب سرد بیندازید وبعد ظرف را روی اجاق بگذارید وبتدریج به آنحرارت بدهید قورباغه چه کار می کند؟
استراحت میکند...چند دقیقه بعد به خودش میگوید : ظاهرا آب گرم شده است وتا چشم به هم بزنید یک قورباغه آب پز آمادهاست!!!
نتیجه اخلاقی داستان!
زندگی به تدریج اتفاق می افتد.ماهم میتوانیم مثل قورباغه داستانمان کوتاهی کنیم و وقت را از دست بدهیم وناگهان ببینیمکه کار از کار گذشته است ...
همه ما باید نسبت به جریانات زندگیمان آگاهوبیدار باشیم.
پرسش دوم ؟
اگر فردا صبح از خواب بیدار شوید وببینید که بیست کیلو چاق شده اید نگران نمیشوید؟
البته که می شوید!سراسیمه به بیمارستان تلفن می زنید :الو،اورژانس،کمک،کمک ،من بیست کیلو چاق شده ام !
اما اگر همین اتفاق به تدریج رخبدهد، یک کیلو این ماه،یک کیلو ماه آینده و...
آیا بازهم همین عکس العمل رانشان میدهید؟
نه!با بی خیالی از کنارش می گذرید...
برای کسانی که ورشکستهمی شوند ،اضافه وزن می آورند یا طلاق میگیرند یا آخر ترم مشروط می شوند! این حوادثدفعتا اتفاق نمی افتد یک ذره امروز،یک ذره فردا وسر انجام یک روز هم انفجار و سپسمی پرسیم :چرا این اتفاق افتاد؟
زندگی ماهیت انبار شوندگی دارد.هر اتفاقی بهاتفاق دیگر افزوده می شود، مثل قطره های آب که صخره های سنگی را می فرساید.
اصلقورباغه ای به ما هشدار می دهد که مراقب تمایلات خود باشید!
ما باید هر روز اینپرسشها را برای خود مطرح کنیم :
به کجا دارم می روم؟
آیا من سالمتر،مناسبتر، شادتر وثروتمندتراز سال گذشته ام هستم؟
واگر پاسخ منفی است بی درنگباید در کارهای خود تجدید نظر کنیم ...
خلاصه کلام
شاید این نکته رعب انگیز باشد اما واقعیت این است که هیچثباتی در کار نیست یا باید به جلو پیش بروید یا بلغزید وپایین بیفتید ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
;)از آسمان طلا مي‌بارد;)

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر امروز صبح سالم از خواب برخاستيد، قدر سلامتى خود را بدانيد زيرا يک ميليون نفر تا يک هفته ديگر زنده نخواهند بود.

اگر تاکنون از آسيب‌هاى جنگ،
تنهايى در سلول زندان، عذاب شکنجه،

يا گرسنگى در امان بوده‌ايد،
وضعيت شما از وضعيت ٥٠٠ ميليون نفر در دنيا بهتر است.
اگر می‌توانيد بدون ترس از زندانى شدن يا مرگ، وارد مسجد (يا کليسا) شويد، وضع شما از ٣ ميليون نفر در دنيا بهتر است.

اگر در يخچال شما خوراکى و غذا وجود دارد،
اگر کفش و لباس داريد،
اگر تختخواب و سرپناهى داريد،
در اين صورت شما از ٧٥٪ مردم جهان ثروتمندتر هستيد.
اگر در بانکى حساب داريد، و اگر در جيب‌تان پول داريد،

شما به ٨٪ مردم دنيا که چنين شرايطى دارند تعلّق داريد.
اگر شما اين نوشته را می‌خوانيد، از سه خوشبختى بهره‌مند هستيد:
1- يک کسى به فکر شما بوده است.
2- شما به ٢٠٠ ميليون نفرى که قادر به خواندن نيستند تعلّق نداريد.
3- و ... شما جزو ١٪ از مردم دنيا هستيد که کامپيوتر دارند.
به قول يکنفر:
طورى کار کنيد که انگار نيازى به پول نداريد،
طورى عشق بورزيد که انگار هرگز آزرده خاطر نشده‌ايد،

طورى برقصيد که انگار هيچکس شما را نمی‌بيند،
طورى آواز بخوانيد که انگار هيچکس صداى شما را نمی‌شنود،
و بالاخره طورى زندگى کنيد که انگار زمين، بهشت است
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
;)از آسمان طلا مي‌بارد;)

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
شكست، شخص نيست!
يكي از مريدان شيوانا مرد تاجري بود كه ورشكست شده بود. روزي براي تصميم گيري در مورد يك موضوع تجاري،‌ نياز به مشاور بود. شيوانا از شاگردان خواست تا مرد تاجر را نزد او آورند. يكي از شاگردان به اعتراض گفت: اما او يك تاجر ورشكسته است و نمي توان به مشورتش اعتماد كرد. شيوانا پاسخ داد: شكست يك اتفاق است. يك شخص نيست! كسي كه شكست خورده در مقايسه با كسي كه چنين تجربه اي نداشته است، هزاران قدم جلوتر است. او روي ديگر موفقيت را به وضوح لمس كرده است و تارهاي متصل به شكست را مي شناسد. او بهتر از هر كس ديگري مي تواند سياهچاله هاي منجر به شكست را به ما نشان بدهد. وقتي كسي موفق مي شود بدانيد كه چيزي ياد نگرفته است!
اما وقتي كسي شكست مي خورد آگاه باشيد كه هزاران چيز ياد گرفته كه اگر شجاعت خود را از دست نداده باشد مي تواند به ديگران منتقل كند. وقتي كسي شكست مي خورد هرگز نگوئيد او تا ابد شكست خورده است! بلكه بگوئيد او هنوز موفق نشده است!
تشخيص درست
روزي از يك تعميركار معروف براي تعمير ديگ بخار فرسوده يك كشتي دعوت كردند. او چند سوال از مسوول كشتي پرسيد،‌ نگاهي به لوله هاي زنگ زده انداخت و به صداي سوت مانندي كه از دستگاه بر مي خاست، خوب گوش داد. سپس چكشي به دست گرفت و چند ضربه كوتاه به قسمت هايي از آن زد. دستگاه شروع به كار كرد. تعميركار آسوده از اين موضوع‌، محل را ترك كرد.
او صورت حسابي به مبلغ يك هزار دلار براي صاحب كشتي فرستاد. صاحب كشتي بسيار عصباني شد و براي تعميركار پيغام فرستاد كه تو فقط 15 دقيقه اين جا بودي. بهتر است شرح خدمات انجام شده را براي من بفرستي.
اين بود آن چه تعميركار براي صاحب كشتي فرستاد:
بابت چكش كاري قسمت مربوطه: 1 دلار
بابت تشخيص درست و دقيق: 999 دلار
جمع: 1000 دلار
چون مرز نداشتي!
زني جوان نزد شيوانا آمد و گفت كه بعد از ازدواج مجبور به زندگي مشترك با خانواده شوهرش شده است و آنها بيش از حد در زندگي او و همسرش دخالت مي كنند. شيوانا پرسيد: آيا تا به حال به سراغ صندوقچه شخصي كه تو از خانه پدري آورده اي رفته اند؟ زن جوان با نعجب گفت: البته كه نه! همه حتي همسرم مي دانند كه آن صندوقچه متعلق به شخص من است و هر كسي كه به آن نزديك شود با بدترين واكنش ممكن از سوي من رو به رو مي شود. هيچ يك از اعضاي خانواده همسرم حتي جرات لمس اين صندوقچه را هم ندارند!
شيوانا تبسمي كرد و گفت: خوب! اين تقصير خودت است كه مرز تعريفي خودت را فقط به ديوارهاي صندوقچه ات محدود كرده اي! تو اگر اين مرز را تا ديوارهاي اتاق شخصي ات گسترش دهي ديگر هيچ كس جرات نزديك شدن به اتاقت را نخواهد داشت. شايد دليل اين كه ديگران خود را در ورود و دخالت به حريم تو محق مي دانند اين باشد كه تو مرزهاي حريم خود را مشخص و واضح برايشان تعريف نكرده اي
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
;)از آسمان طلا مي‌بارد;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]توی یه موزه ی معروف که با سنگ های مرمر کف پوش شده بود, مجسمه بسیار زیبای مرمرینی به نمایش گذاشته شده بود که مردم از راه های دورو نزدیک واسه دیدنش به اونجا می اومدن، کسی نبود که اونو ببینه و لب به تحسین باز نکنه.
يه شب سنگ مرمری که کف پوش اون سالن بود؛ با مجسمه؛ شروع به حرف زدن کرد و گفت :
" این منصفانه نیست!
چرا همه پا روی من می ذارن تا تورو تحسین کنن؟
مگه یادت نیست؟
ما هر دومون توی معدن بودیم,مگه نه؟
این عادلانه نیست!
من خیلی شاکیم! "
مجسمه لبخندی زد و آروم گفت :
" یادته روزی که مجسمه ساز خواست روت کار کنه, چقدر سرسختی و مقاومت کردی؟ "
سنگ پاسخ داد:
" آره ،آخه ابزارش به من آسیب میرسوند آخه گمون کردم می خواد آزارم بده آخه تحمل اون
همه دردو رنج رو نداشتم. "
و مجسمه با همون آرامش و لبخند ملیح ادامه داد که :
" ولی من فکر کردم که به طور حتم می خواد ازم چیز بی نظیری بسازه به طور حتم بناست
به یه شاهکار تبدیل بشم

به طور حتم در پی این رنج ؛گنجی هست
پس بهش گفتم : " هرچی میخوای ضربه بزن ؛بتراش و صیقل بده "

و درد کارهاش و لطمه هائی رو که ابزارش به من می زدن رو به جون خریدم و هر چی بیشتر
می شدن؛بیشتر تاب می آوردم تا زیباتر بشم!
پس امروز نمی تونی دیگران رو سرزنش کنی که چرا روی تو پا میذارن و بی توجه عبور می کنن

[/FONT]
آره عزیز دلم!رنج و سختی ها هدایای خالق مهربون هستیه به من و تو .و یادمون باشه قراره اون قدر خوشگل بشیم که خودمون هم نمی تونیم از الان باور و تصور کنیم پس بیا ازین به بعد به هر مسئله و مشکلی سلام کنیم و بگیم: " خوش اومدی "

و از خودمون بپرسیم :

" این بار اون لطیف بزرگ چه موهبت و هدیه ای برامون فرستاده؟ ... "

آخرین ویرایش:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشد كه آفتاب با دميدن روز نيروي تازه به شما ببخشد
باشد كه ماه با رسيدن شب نيروي از دست رفته را به شما بازگرداند
باشد كه باران نگراني هاي شما را بشويد و با خود ببرد
باشد كه نسيم ملايم به روح شما و به روزهاي زندگي شما طراوت ببخشد
باشد كه شما به آرامي در جهان گام برداريد و زيبايي هاي آن را بشناسيد

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
ارزشهاي دست يافتني

مرد جواني در آرزوي ازدواج با دختر كشاورزي بود . پيش كشاورز رفت و درخواست خود را بيان كرد. كشاورز گفت برو در آن قطعه زمين بايست.من سه گاو نر را آزاد مي كنم اگر توانستي دم يكي از اين گاو نرها را بگيري من دخترم را به تو خواهم داد . مرد قبول كرد...
در ِ طويله اولي كه بزرگترين بود ، باز شد . باور كردني نبود بزرگترين و خشمگين ترين گاوي كه در تمام عمرش ديده بود... گاو با سم به زمين مي كوبيد ، به طرف مرد جوان حمله برد. جوان خود را كنار كشيد تا گاو از مرتع گذشت !
دومين در ِ طويله كه كوچكتر بود ، باز شد.گاوي كوچكتر از قبلي كه با سرعت حركت كرد .جوان پيش خودش گفت : منطق مي گويد اين را ولش كنم چون گاو بعدي كوچكتر است و اين ارزش جنگيدن ندارد !
سومين در طويله هم باز شد و همانطور كه فكر ميكرد ضعيفترين و كوچكترين گاوي بود كه در تمام عمرش ديده بود ...پس لبخندي زد ، در موقع مناسب روي گاو پريد و دستش را دراز كرد تا دم گاو را بگيرد.... اما ....... گاو دم نداشت !

زندگي پر از ارزشهاي دست يافتني است اما اگر به آنها اجازه رد شدن بدهيم ممكن است كه ديگر هيچوقت نصيبمان نشود!!

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفته شده است که عکس این دو پرنده در کشور اکراین گرفته شده است. میلیون ها نفر در کشور آمریکا و اروپا با دیدن این عکس ها گریه کرده اند. عکاس این عکس ها آنها را به بالاترین قیمت ممکن به روزنامه های فرانسه فروخته است و تمام نسخه های روزنامه در روز انتشار این عکس بطور کامل فروخته شده است.
در تصویر اول پرنده ماده زخمی روی زمین افتاده و منتظر شوهرش می باشد
در تصویر دوم پرنده نر برای همسرش با عشق و دلسوزی غذا می آورد
در تصویر سوم پرنده نر مجددا برای همسرش غذا می آورد اما متوجه بی حرکت بودن وی می شود لذا شوکه شده و سعی می کند او را حرکت دهد
لحظه ای که متوجه مرگ عشق خود می شود و شروع به جیغ زدن و گریه می کند
در کنار جنازه همسرش می ایستد و همچنان به شیون می پردازد
در آخر مطمئن می شود که عشق به او باز نمی گردد لذا با غم و ناراحتی کنار جنازه وی آرام می ایستد

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
سلام دوستان:gol:
راستی ارامش زندگی عزیز کجاست؟؟
جناب فشفشه...بهتر نیست اول از خودتون شروع کنید..البته تا جایی که دوست دارید؟:)

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
قانون جاذبه

قانون جاذبه

ما با نیروی کاملاً یکسانی زندگی میکنیم. با یک قانون: قانون جاذبه. این قانون میگوید: هرچیزی را که وارد زندگیمان میشود را خودمان جذب کرده ایم.تمام چیزهایی را که در ذهنمان می گذرد را خودمان جذب میکنیم. قانون جاذبه اهمیتی نمیدهد که شما چه چیزی را میخواهید و چه چیزی را نمیخواهید. حتی وقتی به چیزی فکر میکنید یا نگاه میکنید که آن را نمیخواهید و با آن مخالفت میکنید آن را به طرف خودتان جذب میکنید. در آن موقع قانون جاذبه در حال عمل است.
هر چیزی را چه ببینید چه به خاطر آورید و چه تصور کنید ، هر چیزی که روی آن متمرکز شوید را به سوی خود جذب میکنید. و هرگاه این تمرکز همراه با احساسات شدید باشد جذب آن سریعتر خواهد بود.
مراقبت از افکار کار سختی به نظر میرسد اما احساساتمان به ما کمک میکند که بفهمیم که به چه فکر میکنیم. هرچه موقع فکر کردن احساس بهتری داشته باشید این احساس خوب باعث میشود که جهتگیری شما در زندگی بهتر باشد و در زندگی روزمره افکاری را پدید می آورید که زندگی بهتری را در آینده برایتان رقم میزند.
هر چه احساس بهتری داشته باشید چیزهای خوب را بیشتر جذب میکنید که باعث میشود بالاتر و بالاتر بروید.
به یک چیز زیبا فکر کنید. به یک موسیقی زیبا گوش کنید تا احساس خوبی پیدا کنید. وقتی نسبت به چیزی احساس عشق میکنید آن احساس اینقدر بزرگ است که میتواند برایتان خوشبختی را به ارمغان بیاورد.
چرچیل: شما جهان خود را می سازید همانطور که در آن پیش میروید.
زندگی می تواند کاملاً رؤیایی باشد و اینطور خواهد بود اگر شما از این راز استفاده کنید.
جهان هستی مثل غول چراغ جادوست. غول چراغ جادو فقط میگوید: فرمانبردارم سرورم و همیشه فقط همین حرف را تکرار میکند. پس کافیست که شما فقط آن چیزی را که دوست دارید طلب کنید تا غول چراغ جادو به شما بگوید فرمانبردارم سرورم و خواسته تان را برآورده کند. پس اگر دانسته یا ندانسته در مورد چیزی که نمیخواهید یا دوست ندارید ، حرف بزنید یا گله و شکایت کنید یا احساس ناراحتی کنید غول چراغ جادو باز هم میگوید:فرمانبردارم سرورم و همان رابرایتان فراهم میکند.
آرزو کن ، بطلب ، ایمان داشته باش ، دریافت کن.
آن چیزی را که میخواهید طلب کنید.( اکثر ما به خودمان اجازه نمیدهیم آن چیزی را که واقعاً دلمان میخواهد طلب کنیم.) کائنات به افکارشما پاسخ میدهد. برای دریافت شما باید خودتان را با آن چیزی که میخواهید همجهت کنید یعنی قدردان باشید و برای دریافت آن شور و اشتیاق داشته باشید.
اکثر افراد افکارشان را به عکس العمل نشان دادن به چیزی که وجود دارد صرف میکنند.(اگر به آن چیزی که هست نگاه کنید و حتی اگر آن را نخواهید یا از آن ناراضی باشید)و به آن فکر کنید، قانون جاذبه دوباره همان چیز را به شما میدهد.
بودا: هر آنچه هستیم نتیجه افکاری است که داشته ایم.
اگر به جای شکایت برای چیزهایی که دارید قدردانی کنید احساس بهتری پیدا میکنید و این باعث جذب چیزهای بهتری به سمتتان میشود.
وقتی چیزی را تجسم میکنید آن را پدید می آورید. پس موقع تجسم همیشه روی نتیجه پایانی متمرکز شوید. وقتی خود را در موقعیتی که دوست دارید تصور میکنید ، دیگر احساس نمیکنید که به آن چیز نیاز دارید بلکه احساس میکنید که آن چیز را دارید و آن احساس باعث مشود که کائنات همان موقعیت را برایتان پدید آورد.
اگر به دنبال حس لذت درونی ، بینش درونی و آرامش درونی بروید بقیه چیزها برایتان پدیدار میشود.
شما تنها کسی هستید که زندگیتان را می آفرینید چون هیچ کس دیگر نمیتواند برای شما فکر کند.این کار تحت کنترل خود شماست. اگر چیزی را که می بینید ٬ میخواهید در مورد آن بنویسید ، راجع به آن با دیگران حرف بزنید ، به آن فکر کنید و روی آن تمرکز کنید ولی اگر آنرا نمیخواهید در موردش با کسی حرف نزنید ، توجهتان را منحرف کنید.
کارل لی یونگ: با هر چه مقابله کنید ایستادگی میکند.
منابع بیشتری از آنچه که ما بخواهیم وجود دارد. بیشتر از آن چیزی که تصور کنیم خوبی ، عشق ، لذت و... هست که به همه برسد. اگر میگوییم دچار کمبودیم به خاطر آن است که بینش خود را گسترش نمیدهیم.
اگر جز بهترین را نپذیرید اغلب اوقات همان بهترین را دریافت میکنید.
آیا نتایجی را که به حال گرفته اید شایسته شما هستند؟
هنری فورد: چه فکر کنید که میتوانید و چه نمیتوانید در هر صورت حق با شماست.
ما منبع بی پایانی هستیم از احتمالات قابل ظهور و قدرت خداگونه ای برای عینیت بخشیدن به خواسته هایمان داریم.
هدف اصلی زندگی احساس و تجربه لذت است. شادی درونی جوهره موفقیت است. به دنبال خوشی خودتان بروید. خودتان را با چیزهایی که آرزو دارید تصور کنید.
دوک النیگتون: اگر چیزی دلم را نلرزاند هدفم نیست.
تصمیم بگیرید که چه میخواهید بعد روی آن تمرکز کنید. این فرآیند خلقت است. از لحظه ای که شروع میکنید به درست فکر کردن چیزی وجود دارد که شما را هدایت میکند و جهت را نشان میدهد.
بخواهید بهترین باشید. با لذت زندگی کنید. هیچ چیز از گذشته شما نمیتواند حق ویژه زندگی شاد شما را انکار کند و هیچ چیز در آینده نمیتواند به غیر از لذت و شادی را برایتان به ارمغان بیاورد.
یاد بگیرید فقط عالیترینها و بهترین ها را در تجارب و امور روزمره پیدا کنید. آنها را بارور کنید ، در موردشان فکر کنید بعد منتظر ادامه و وقوع آنها باشید.
چیزی نیست که شما بخواهید انجام بدهید بجز همان چیزی که خودتان میخواهید انجام بدهید.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
;)از آسمان طلا مي‌بارد;)

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
كوه

كوه

تا به حال درباره شكل كوه‌ها فكر كرده‌اید؟
شاید از این سوال تعجب كنید و بگویید: كه البته، نگاه كرده‌ایم! خب من درباره این سوال برایتان توضیح می‌دهم زمانی كه ما تصاویری از رشته كوه‌های هیمالیا را می‌بینیم یا فیلم‌هایی از رشته كوه‌های آلپ یا هر قله و رشته كوه عظیم دیگری را تماشا می‌كنیم، آن چه كه نظرمان را جلب می‌كند "قله‌ها" هستند نه دره‌ها.
زمانی كه می‌خواهیم درباره اورست، دماوند، مون بلان، كلیمانجارو یا هر قله مشهور دیگری در جهان فكر كنیم، مفاهیم "بلندترین" یا "پربرف‌ترین" به خاطرمان می‌آید.
شاید هنوز هم راضی نشده باشید ولی هدف من از بیان مثال كوهستان مقایسه آن‌ها با زندگی خودمان است. زندگی همگی ما پر از فراز و فرودهای گوناگونیست كه نمادی از موفقیت‌ها و شكست‌هایمان هستند. هر كسی تلخی‌های بسیاری را می‌چشد و پیروزی‌های كوچك و بزرگ زیادی هم به دست می‌آورد. جالب اینست كه آن شخص موفق و مشهور و سرآمدی كه می‌شناسیم بیش از انسان‌های معمولی زمین خورده است.
پیروزی و شكست از هم جدایی ناپذیرند چرا كه اگر كسی نداند شكست چیست و زمین خوردن چگونه است هرگز نمی‌تواند بلند شدن را یاد بگیرد و در پی كسب گوی موفقیت برآید.
ما در مسیر زندگی سختی‌های فراوان راه را تحمل می‌كنیم، كوله‌پشتی سنگینی را به دوش می‌كشیم، سرما و گرمی طاقت‌فرسا را تحمل می‌كنیم، پس از پشت سرگذاشتن تپه‌های بزرگ و كوچك خستگی در می‌كنیم و لبخند می‌زنیم، زمین می‌خوریم، زخمی می‌شویم و... بالاخره می‌توانیم اهداف كوچك و بزرگی را كه در نظر داریم به دست آوریم. پیمودن همین تپه‌ها و كوه‌های كوچك و پرارتفاع است كه درد و رنج آن بخش از مسیر را از خاطرمان می‌زداید رنگ شفاف و زیبای پیروزی را بر رنگ‌های تار و مبهم مسیر راه غالب می‌كند.
زمانی كه ما بر بلندای قله می‌ایستیم، به افق دوردست نگاه می‌كنیم نه به دره‌ای كه زیر پایمان دهان باز كرده است. لازم به گفتن نیست كه كوهنوردی كه فاتح اورست است از كوهنوردی كه دماوند را پشت سرگذاشته، مسیر طولانی‌تر و دشوارتری را پیموده است
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
;)از آسمان طلا مي‌بارد;)

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر گونه ارتعاشي که از خودت ساطع کني ، قانون جذب از طريق ارائه همان چيز به تو به نسبت بيشتر، واکنش نشان مي دهد و اصلا فکر نمي کند ان به نفع توست يا به ضرر تو!
صرفا در برابر امواج تو واکنش نشان ميدهد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
;)از آسمان طلا مي‌بارد;)