یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
اينو يه عزيزي به نام پيسکول (اگه اشتباه نکنم) راه انداخته که گفته اين تاپيک بي مزه ترين تاپيک پر طرفداره!!! بنابراين خيلي چيز خاصي نيست که بخواي عزيز دلم. خودم بهت يک قوي بلورين ميدم. به اونم يک سوسک يلورين.

:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
ارامش جان..حق با سیماست
حرف منم کنایه بود...
می تونی بری تالار زنگ تفریح ببینی...البته گفته پرطرفدار....;)
ولی سوسکو خوب اومدی...:D

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سرنوشت تو متنی است که اگر ندانی دست های نویسندگان، اگر بدانی ، خود می توانی نوشت.

جهان را ما ، نه آنچنانکه واقعا هست می بینیم ، جهان را ما آنچنانکه ما واقعا هستیم ، می بینیم.

دکتر شریعتی

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام alone عزيز
اين مطالبي كه در مورد چاكراها مي‌نويسي خيلي جالبن، من اين مطالبو براي خودم ذخيره مي‌كنم. ضمن تشكر از ارائه اين مطالب جالب خواهش مي‌كنم طرز فعال كردن چاركراي سوم را هم بنويس هرچي گشتم مطالب چاكراي سوم را پيدا نكردم.

راستش گمش كردم نمي‌دونم كجا گذاشتمش ولي دارم دنبالش مي‌گردم بمحض پيدا كردن براي شما دوستان عزيز پست مي‌كنم.;)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
;)از آسمان طلا مي‌بارد;)
:gol: گروه موفقيت:gol:

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
از همه بچه های این تاپیک بی نهایت ممنونم دوووووستون دارم از ته قلبم(راست راست میگم)

ساغر جون سلام
منهم به نوبه خودم و از طرف كل بچه‌هاي اين تالار ورود شما رو به اين تالار خوش‌آمد مي‌گم اميدوارم كه تجربه‌ها و علم دوستان بتونه در مواردي تو زندگي به شما كمك كنه البته همه اينا نبايد يك طرفه باشه، شما هم اگه تجربه‌اي يا نظريه خاصي در رابطه با قانون جذب داري بگو تا بچه‌هاي تالار هم با نظرات شما و تجربيات شما آشنا بشن.;)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
;)از آسمان طلا مي‌بارد;)
:gol:گروه موفقيت:gol:

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
فعال كردن چاكراي سوم

فعال كردن چاكراي سوم

فعال کردن چاکراي سوم
تقريبادو انگشت بالاي ناف جايگاه چاكراي سوم است. اگر اين چاكرا هماهنگ كار كندشما مي توانيد خود را كاملا باور كنيد و هم چنين به احساس ديگران و ويژگيهاي شخصيتي آنها احترام بگذاريد.
وقتي چاكراي سوم درست كار نكند ميخواهيد همه چيز طبق خواسته هاي شما انجام شود، دوست داريد دنياي درون وبيرون را كنترل كنيد با اين وجود از درون ناآرام و ناراضي هستيد. كم كاريچاكراي سوم شما را مأيوس و نااميد مي كند.
اگر طرز خوابيدن شما به پشت و حدود 8 – 7 ساعت باشد جاكراي سوم شما فعال مي باشد.
رنگطلايي نور خورشيد خصوصيات چاكراي سوم شما را تقويت مي كند. تماشاي مزرعهاي از گندم هاي رسيده در زير نور خورشيد نيز چنين اثري دارد. براي رهايياز غم به گل آفتابگردان نگاه كنيد.
کارکرد کبد و چاکراي سوم
كاركرد كبد به چاكراي سوم مربوط مي شود.اين چاكرا مثل خورشيد مركزقدرت ماست.اين چاكرا باعث مي شود تا بتوانيم انرژي خورشيدي كه كالبد دوم - كالبد اتري-ما را رشد مي دهد جذب كنيم.شما قبل از خواب مصوت "او" كه بهشكل "او" در كلمه انگليسي "گاد" به معني خدا تلفظ مي شودرا تكرار كنيد.اينمصوت حركت دوراني به امواج بدن شما داده و انرژي بدن شما را با انرژييكپارچه هستي هماهنگ مي كند.دراولين فرصت يك انگشتر با سنگ كهربا تهيه كرده و هميشه آن را در دست داشته باشيد. اين سنگ به پاكسازي كبد كمك فراواني مي كند
رنگ درماني
رنگزرد روشن چاكراي سوم را فعال مي كند، به افكار و اعصاب ما نيرو مي دهد وحتي ممكن است ارتباط با ديگران را افزايش دهد. احساس خستگي دروني با رنگزرد برطرف شده و باعث فعال شدن و تحرك شما مي شود.
رايحه درماني
روغن اسطوخودوس چاكراي سوم را متعادل ساخته و اثر آرام بخش بر روي بيقراري اين چاكرا دارد.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
;)از آسمان طلا مي‌بارد;)

آرامش زندگي

عضو جدید
دوستان با يه تست خودشناسي چطوريد؟

دوستان با يه تست خودشناسي چطوريد؟

این تست فقط 3 پرسش دارد و جواب ها شما را شگفت زده خواهند کرد.
مغز مانند چتر نجات عمل میکند، وقتی که باز است بهتر کار میکند.

یک قلم و کاغذ بردارید و به سوالها پاسخ دهيد.
این یک تست صادقانه است که اطلاعات زیادی از خودتان به شما می دهد.
حالا شروع کنید.....!!!
1 - نام های این حیوانات را به ترتیب علاقه خود قراردهید:
گاو
ببر
گوسفند
اسب
خوک
2- یک کلمه برای توصیف اسامی زیر بنویسید:
سگ
گربه
موش صحرایی
قهوه
دریا
3- به کسانی فکر کنید (کسانی که شما را بشناسند و برای شما مهم باشند) و آن ها را به رنگهای زیر ربط دهید افراد تکراری نباشند. برای هر رنگ، نام یک فرد.
زرد
نارنجی
قرمز
سفید
سبز
توجه: جواب های شما باید دقیقاً همانی باشند که مطلوب شماست.

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
فعال كردن چاكراي سوم

فعال كردن چاكراي سوم

فعال کردن چاکراي سوم
تقريبادو انگشت بالاي ناف جايگاه چاكراي سوم است. اگر اين چاكرا هماهنگ كار كندشما مي توانيد خود را كاملا باور كنيد و هم چنين به احساس ديگران و ويژگيهاي شخصيتي آنها احترام بگذاريد.
وقتي چاكراي سوم درست كار نكند ميخواهيد همه چيز طبق خواسته هاي شما انجام شود، دوست داريد دنياي درون وبيرون را كنترل كنيد با اين وجود از درون ناآرام و ناراضي هستيد. كم كاريچاكراي سوم شما را مأيوس و نااميد مي كند.
اگر طرز خوابيدن شما به پشت و حدود 8 – 7 ساعت باشد جاكراي سوم شما فعال مي باشد.
رنگطلايي نور خورشيد خصوصيات چاكراي سوم شما را تقويت مي كند. تماشاي مزرعهاي از گندم هاي رسيده در زير نور خورشيد نيز چنين اثري دارد. براي رهايياز غم به گل آفتابگردان نگاه كنيد.
کارکرد کبد و چاکراي سوم
كاركرد كبد به چاكراي سوم مربوط مي شود.اين چاكرا مثل خورشيد مركزقدرت ماست.اين چاكرا باعث مي شود تا بتوانيم انرژي خورشيدي كه كالبد دوم - كالبد اتري-ما را رشد مي دهد جذب كنيم.شما قبل از خواب مصوت "او" كه بهشكل "او" در كلمه انگليسي "گاد" به معني خدا تلفظ مي شودرا تكرار كنيد.اينمصوت حركت دوراني به امواج بدن شما داده و انرژي بدن شما را با انرژييكپارچه هستي هماهنگ مي كند.دراولين فرصت يك انگشتر با سنگ كهربا تهيه كرده و هميشه آن را در دست داشته باشيد. اين سنگ به پاكسازي كبد كمك فراواني مي كند
رنگ درماني
رنگزرد روشن چاكراي سوم را فعال مي كند، به افكار و اعصاب ما نيرو مي دهد وحتي ممكن است ارتباط با ديگران را افزايش دهد. احساس خستگي دروني با رنگزرد برطرف شده و باعث فعال شدن و تحرك شما مي شود.
رايحه درماني
روغن اسطوخودوس چاكراي سوم را متعادل ساخته و اثر آرام بخش بر روي بيقراري اين چاكرا دارد.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
;)از آسمان طلا مي‌بارد;)

آرامش زندگي

عضو جدید
پاسخ گزينش خودشناسي:

پاسخ گزينش خودشناسي:

راستش مي‌خواستم پاسخ گزينش رو ديرتر بگذارم ولي گفتم خيلي منتظرتون نگذارم، ولي اول خودتون جواب بدين بعد پاسخ‌ها را چك كنيد، باشه.
1-
گاو یعنی "کار."
ببر یعنی "غرور و فخر."
گوسفند یعنی "عشق."
اسب یعنی "خانواده."
خوک یعنی "پول."
2-
توصیف شما از سگ، "شخصیت شماست."
توصیف شما از گربه، "شخصیت شریک زندگی تان است."
توصیف شما از موش صحرایی، "شخصیت دشمن شماست."
توصیف شما از قهوه، "تعبیر شما از رابطه زناشویی است."
توصیف شما از دریا، "زندگی خود شماست."
3-
زرد : کسی که هیچ وقت فراموشش نخواهید کرد."
نارنجی : کسی که به نظر شما دوست واقعیتان است."
قرمز : کسی که شما به او عشق می ورزید."
سفید : جفت روح شما."
سبز : کسی که تا آخر عمرتان او را به خاطر خواهید داشت."

آرامش زندگي

عضو جدید
آيا شما هم قرباني هستيد؟

آيا شما هم قرباني هستيد؟

در کودکی اغلب به دلیل موقعیتی که در خانواده دارید به سادگی قربانی می شوید. سرنخ های زندگی تان پیوسته توسط دیگران کشیده شده و وقتی در خلوت از این جریانات شکایت کرده و گله مند می شوید، خودتان هم می دانید که از عهده مراقبت ازخود برنمی آیید. و چاره‌ یی جز این ندارید که در مسیری گام بردارید که بزرگترها برای تان تعیین کرده اند.فقط کافی است به مدت 20 دقیقه از خانه دور باشید تا بفهمید هنگام تنهایی و بدون کمک دیگران تا چه حد ناتوانید. بنابراین با این شیوه زندگی کنار آمده و یاد می گیرید واقعیت وجودی خود را قبول کنید. و پس از مدتی فرمانها و اوامر دیگران به شما برایتان تبدیل به امری عادی میشود . تا جایی که دیگر قادر نیستید به هیچ کدام از رویاهای خود جامه عمل بپوشانید. و در حالی که می کوشید استقلال خود را حفظ کنید ، اغلب به دیگران اجازه می دهید به جای شما فکر کرده و مسیر زندگیتان را تعیین کنند .اما در سنین بزرگسالی نیز برخی عادات دوران کودکی خود را آن چنان حفظ می کنید که عامل به وجود آمدن برخی نتایج عملی می شود ، نتایجی که از شما یک قربانی تمام عیار می سازد.

آرامش زندگي

عضو جدید
راه رهايي :

راه رهايي :

برای رهایی از دام قربانی شدن ، باید قبل از هر چیز عادات جدیدی پیدا کنید .:whistle: عادتهای سالم نیز درست مثل عادات ناسالم به دست می آیند، یعنی از طریق تمرین و ممارست ،:yellowcard: البته پس از این که آنها را فرا گرفته و فهمیدید که چه چیزی را باید تمرین کنید. زمانی که متوجه شدید دیگر مجبور نیستید روشهای گذشته تان را ادامه دهید، دست کم فرا گرفته‌اید نباید در مورد هر اتفاق زندگی عصبانی،متشنج و یا مضطرب شوید.:wallbash: با انتخاب روش خشمگین نشدن و عصبانی نشدن یکی از عادتهای اصلی که ما را به سوی قربانی شدن می کشاند از بین برده ایم .
برای مقابله با این دامها که توسط دیگران پهن شده و در بسیاری مواقع تصمیمات شما بدون هیچ ضرورتی در همین دامها بی اثر می شود چهار برنامه پیش روی شما گذاشته ایم:
1- یاد بگیرید چه گونه موقعیت های زندگی خود را ارزیابی کنید .:book:
2- دیدگاهها و انتظاراتی مخالف قربانی شدن را با قدرت در خود پرورش دهید.:neutral:
3- مهمترین عوامل قربانی ساز در زندگی و فرهنگتان را شناسایی کنید.:w10:
4- همواره اصولی را راهنمای خود قرار دهید که به شما بیاموزد فلسفه اصلی زندگی بر پایه این نگرش تغییر ناپذیر است که شما هرگز نباید قربانی شوید.:w17:

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
این تست فقط 3 پرسش دارد و جواب ها شما را شگفت زده خواهند کرد.
مغز مانند چتر نجات عمل میکند، وقتی که باز است بهتر کار میکند.

یک قلم و کاغذ بردارید و به سوالها پاسخ دهيد.
این یک تست صادقانه است که اطلاعات زیادی از خودتان به شما می دهد.
حالا شروع کنید.....!!!
1 - نام های این حیوانات را به ترتیب علاقه خود قراردهید:
گاو
ببر
گوسفند
اسب
خوک
سگ
گربه
موش صحرایی
قهوه
دریا
3- به کسانی فکر کنید (کسانی که شما را بشناسند و برای شما مهم باشند) و آن ها را به رنگهای زیر ربط دهید افراد تکراری نباشند. برای هر رنگ، نام یک فرد.
زرد
نارنجی
قرمز
سفید
سبز
توجه: جواب های شما باید دقیقاً همانی باشند که مطلوب شماست.

خیلی جالب بود ارامش جون مرسی..
پاسخ های من واقعا جالبه..البته تا حدودی نادرست...:biggrin:
اسب
ببر
گوسفند
گاو
خوک

وفادار..:D
ناز!!!:redface:
چالاک...:cry:
تلخ..
آبی;)

دوست
خواهر
برادر
مادر!!!:gol:
پدر

چرا بقیه جواباشونو نمیذارن؟؟؟...
جالبه!!!

Mehran.Yekta

عضو جدید
تشکر از مبحث جاذبه

تشکر از مبحث جاذبه

سلام بر شما . من هم اسیره این جاذبه هستم باید چه کنم؟ اما موضوع خیلی خوبیه مرسی عزیز. مهران هستم. موفق باشید wink

مبشر

عضو جدید
با سلام و سپاس

به نظر من ، افکار انرژی دارند و ماده هم انرژی دارد . ماده فکر تولید می کند و فکر مولد ماده است. یعنی چه؟؟؟؟

در این فرضیه ، جهان ساکن و ثابت و ماندگار نداریم. مانند افکار سیال و موقت و در حرکت است . وقتی ما با استرس و ترس فکر یک بیماری را در سر می پرورانیم این فکر مولد بیماری خواهد بود . یعنی بسیاری از بیماریها از ترس بر می خیزد . ترس افکار منفی ما را فوق العاده قوی می کند و در نتیجه تبدیل به یک بیماری باصطلاح واقعی می شود.

ترس همچنین می تواند یک بیماری ساده و کم خطر را به یک بیماری پیچیده و پر خطر تبدیل کند.چگونه؟؟

فرض کنید یک نفر دردشکم عادی دارد و یک دفعه می ترسد نکند آپاندیس باشد هر چقدر ترس این فرد بیشتر شود احتمال آپاندیس شدن آن بیشتر می گردد.چرا در قدیم که مردم اینقدر ترسو و ضعیف نبودند کمتر آپاندیس داشتیم؟؟

یا فرض کنید یک نفر دردسینه دارد و یکهو فکر می کند نکند قلبی باشد و یا سکته کرده باشد و چه بسا بسیاری از بیماران قلبی ، ترس عامل آن باشد.
نتیجه :
اگر این فرضیه درست باشد پزشکی ما بهتر است بیشتر در باره ی سلامتی بحث کند و نه بیماری. ترس را درمان کند تا بسیاری از بیماریها محو شوند. ترس موجب آزاد شدن آدرنالین در بدن می شود و وقتی بیمارگونه و مداوم باشد به احتمال بسیار زیاد به بیماری جسمی منجر خواهد شد. ترس و اضطراب و دلشوره ی بیمارگونه و افراطی به نظر من هر نوع بیماری را ممکن است ایجاد کند. از سرطان ها گرفته تا زخم معده و ترش کردن و انواع اختلالات گوارشی ، کمردرد و سردرد و ناراحتی های قلبی و .....................

درمان: تسلیم شدن و دخالت نکردن همین. کوشش های ما ممکن است منفی باشد یعنی نه تنها بهتر نمی کند بلکه بدتر می شود. مثلا اگر بسیاری از ماها از بیماری خود غافل باشیم ، بیماری به کندی رشد می کند و شاید تا آخر عمر هم متوجه آن نشویم و به علت چیز دیگری بمیریم اما وقتی از بیماری آگاه می شویم ترس ما به عنوان یک کاتالیزور عمل می کند و بیماری بدخیم و به سرعت پیشرفت می کند.
تسلیم شدن به یک معنی یعنی توقف و stop ، توقف تلاش و حتی تسلیم ترس شدن . یعنی حتی نباید تلاش کنیم تا ترسمان از بین برود بلکه فقط باید انتظار بکشیم تا این مهمان ناخوانده از خانه ی دل ما خودش بیرون برود. انتظار فرج به معنای عام آن یعنی همین . یعنی منتظر باشیم تا گشایش و فرج در کار ما توسط نیروی برتر ، ایجاد شود.

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چون دیدم از چاکراها صحبت شده گفتم ببینم کسی تا حالا از حمام با نمک چیزی شنیده؟
من مطلب دقیقش رو ندارم اگر کسی اطلاعات دقیق داره میشه بگذاره؟

ممنون:w30:

راستی ببخشید من گرفتارم یه کم نمی تونم زیاد سر بزنم... به زودی بیشتر سر میزنم:w42:

آرامش زندگي

عضو جدید
موقعیت های زندگی خود را ارزیابی کنید

موقعیت های زندگی خود را ارزیابی کنید

یکی از راههای جلوگیری از قربانی شدن قبل از این که تصمیم بگیرید درباره آن چه باید کرد ارزیابی شرایطی است که به طور بالقوه می توانند قربانی کننده باشند.
هر گاه تصمیم می گیرید یک ارتباط اجتماعی برقرار کنید، باید چشم هایتان را خوب باز کنید تا مطمئن شوید امکان قربانی شدن تان که می تواند یک قصه غم انگیز برای تان بسازد ، وجود ندارد.ارزیابی شرایط به معنای هوشیار بودن و داشتن نوع جدیدی از ادراک است که طبعا شما را از مورد سوء استفاده قرار گرفتن، حفاظت می کند.ارزیابی به معنای شناخت نیازهای کسانی است که با آنها ارتباط دارید و همچنین آگاهی نسبت به این مسئله است که کدام راه و چه نوع اعمالی برای رسیدن شما به اهدافتان مناسبتر است . یکی از کارهایی که باید انجام دهید ،همراهی با کسانی است که به جایگاه شما احترام می گذارند. قبل از هر گونه صحبت یا نزدیکی و برقراری ارتباط با دیگران که در آن خطر قربانی شدن وجود دارد،می توانید انواع رفتارهایی را که انسانها از طریق آن قربانی می شوند شناسایی و ارزیابی کرده و رفتاری مناسب آن شرایط در پیش بگیرید. برای پرهیز از شرایطی که باعث می شود خودتان را فریب دهید لازم است یک ارزیابی درست و کارآمد داشته باشید.
هرگز نباید تمام هستی خود را در گرو موفقیت یا ناکامی طرح ها و برنامه هایی که دارید ، قرار دهید.تقریبا همیشه اندیشه و گفتارتان است که به شما یاد آوری می کند در حال قربانی شدن هستید یا نه.نمونه هایی از عبارات و سخنانی مطرح می کنم که اگر واقعا تصمیم دارید در شمار قربانیان نباشید،لازم است چه در اندیشه و چه در گفتار از آنها دوری کنید.

آرامش زندگي

عضو جدید
1- می دانم می بازم:این نحوه تفکر قطعاً شما را در موضع قربانیان قرار میدهد.اگر تصمیم بگیرید باور کنید در چیزی که شایستگی ان را دارید برنده هستید، دیگر نمی توانید حتی فکر باختن را تحمل کنید.
2- هر زمان که با فلان آدم روبه رو می شوم ، خونم به جوش می آید.::w13:اگر در ضمیر خود منتظر عصبانی شدن باشید آنگاه به ندرت می توانید خود را کنترل کرده و به واقع عصبانی خواهید شد. مسیر تفکر خود را به این صورت اصلاح کنید:اجازه نمی دهم کسی مرا عصبانی و خشمگین کند و خود نیز تصمیم ندارم موجب خشم و آزردگی خویش شوم.
3- این موجود حقیر هرگز شانسی نداشته::crying2:شما موجود حقیری نیستید مگر اینکه خودتان به این مسئله اعتقاد داشته باشید. این نوع تفکر نشان می دهد شما خود را مقابل کسی بازنده می بینید که او را در خیال خود بزرگ کرده اید. شما باید در هر مسیری که امید موفقیت دارید، حرکت کنید.
4- به آن نامردها نشان می دهم نباید مرا دست کم بگیرند::hate:شما با چنین تفکری در واقع بازنده هستید.هدف شما نباید اثبات چیزی به کسی باشد بلکه تصمیم تان در اصل باید بستن راه زورگوها و قربانی کننده ها باشد. وقتی هدف شما « نشان دادن به آنها»باشد عملاً کاری کرده اید که بتوانند شما را کنترل کنند.

آرامش زندگي

عضو جدید
5- امیدوارم برای این پرسش از من عصبانی نشوند::Ph34r:دل نگرانی از اینکه دیگران را عصبانی کنید، نشان می دهد هنوز هم تحت سلطه و کنترل آنها هستید. وقتی مردم بدانند از خشم آنان می ترسید، از این خشم هر زمان لازم بدانند برای قربانی کردن و آلت دست قرار دادن شما استفاده می کنند.
6- اگر بگویم چه کاری کرده ام شاید فکر کنند من احمق هستم:در این سخن اندیشه دیگری را برتر از اندیشه خودتان می پندارید. زمانی که دیگران بدانند نمی خواهید احمق پنداشته شوید،زمانی که دیگران بدانند نمی خواهید احمق پنداشته شوید ، با همین روش احمق پنداشتن تان تقریباً دائماً شما را قربانی و آلت دست خود قرار خواهند داد.
7- می ترسم آنچه می خواهم بگویم،احساسات شان را جریحه دار کند:اگر دیگران بدانند می توانند از طریق نشان دادن عواطف آسیب دیده ، شما را آلت دست خود قرار دهند،هر گاه از مسیر همیشگی خود خارج شده و یا استقلال نشان دهید این آزردگی را در خود بروز خواهند داد.95% ناراحتی های احساسی از این قبیل بوده و شیوه یی برای آلت دست قرار دادن شماست.اگر شما آنقدر آسیب پذیر باشید که گول این حرفها را بخورید ، مردم پیوسته از روش جریحه دار شدن احساساتشان برای آلت دست قرار دادنتان استفاده می کنند. این سخن مجوزی بر این که عملاً دیگران را نادیده بگیرید نمی باشد.بلکه صرفاً برای درک این نکته است که بدانیم مردم عموماً زمانی که تشخیص دهند عواطف شان دیگر نمی تواند ابزاری برای آلت دست قرار دادن دیگران باشد، دست از آزردگی های احساسی خود برمی دارند.
8- به تنهایی از عهده این کار برنمی آیم:به کسی نیاز دارم که نترسد و به جای من این کار را انجام دهد.واکنش های این چنینی ، چیزی به شما نمی آموزد ، بلکه مانع از آن میشود که ساختار شخصیتی آزاداندیش داشته باشید.درست است که اگر اجازه دهید دیگران به جای شما بجنگند، خود را از درگیری ها دور کرده اید،اما در عوض از این که خودتان باشید بیشتر می ترسید. بعلاوه وقتی آن کسانی که در قربانی کردن افراد مهارت دارند، بفهمند که شما از مواجهه با مشکلاتتان بیم دارید، به سادگی نقش بزرگتر را برایتان ایفا کرده و آن ترسها را پیوسته به شما تحمیل می کنند.
9- این منصفانه نیست ، آنها واقعاً نباید این کار را می کردند:با این تفکر در واقع امور را آنچنان داوری می کنید که دوست دارید باشد نه آنگونه که هست. مردم معمولاً رفتارهای غیر منصفانه دارند، رفتاری که شما دوست نمی دارید و حتی در صورت اعتراض هم نمی توانید آنان را از ادامه این رفتار بازدارید. داوری های خود را نسبت به چگونگی رفتار مردم فراموش کرده و در عوض به خود بگویید: آنان اینگونه رفتار می کنند. و تصمیم من این است که با این رفتار غلط آنها مقابله کنم تا به نتیجه یی که می خواهند نرسند و بار دیگر این کار را تکرار نکنند.

آرامش زندگي

عضو جدید
شما با ارزیابی خود و بالا بردن سطح فرهنگتان می توانید:

1-رفتارهای خود و دیگران را به طرز موثری پیش بینی کنید.
2-شک و تردیدها را نسبت به خود برطرف نمایید
3-طرح های مختلفی را اجرا کنید
4-در مسیری که حرکت می کنید عصبانی نشده و بی تحرک و منفعل نیز نشوید
5-تا وقتی به آن چیزی که می خواهید نرسیده اید خویشتن دار باشید.

آرامش زندگي

عضو جدید
چون دیدم از چاکراها صحبت شده گفتم ببینم کسی تا حالا از حمام با نمک چیزی شنیده؟
سلام دوستم، خوبي؟
من از حمام با نمك چيزي نشنيدم، ولي وقتي خسته باشيد و پاي خود را در آب ولرم و نمك بگذاريد خيلي به شما كمك مي‌كند كه احساس سبكي كنيد:lol:. اين موضوع را خودم به شخصه امتحان كردم و نتيجه گرفتم. مي‌تونيد امتحانش كنيد حتما نتيجه‌اش را خواهيد ديد.:w34:
موفق باشي

آرامش زندگي

عضو جدید
جالبه!!![/quote]
سلام ستايش جون
قابلي نداشت، ولي من اين تست رو براي چند نفر اجرا كردم و خودم جواباشونو بهشون گفتم همشون اعتراف كردند كه درسته! البته هيچ چيز نمي‌تونه 100% درست باشه خصوصا در مورد آدم‌ها، نميدونم اين تستهاي روان‌شناسيه ديگه چون اغلب بر اساس تحقيقات ميداني انجام مي‌شه و تعميمش مي‌دن به همه ممكنه كه براي بعضي‌ها هم درست جواب نده، اين خيلي طبيعيه.
خوشحالم كه خوشت اومد.

آرامش زندگي

عضو جدید
سلام بر شما . من هم اسیره این جاذبه هستم باید چه کنم؟ اما موضوع خیلی خوبیه مرسی عزیز. مهران هستم. موفق باشید wink

سلام مهران
به اين سايت خوش‌آمدي
اسير باش و از اين اسارت لذت ببر، بر پشت اين نيرو بنشين، بتاز، به اهدافت برس و خوش باش. ببينم باز هم مي‌گي كه اسيري يا مي‌گي كه اين نيرو اسير توست.

آرامش زندگي

عضو جدید
درمان: تسلیم شدن و دخالت نکردن همین. کوشش های ما ممکن است منفی باشد یعنی نه تنها بهتر نمی کند بلکه بدتر می شود. مثلا اگر بسیاری از ماها از بیماری خود غافل باشیم ، بیماری به کندی رشد می کند و شاید تا آخر عمر هم متوجه آن نشویم و به علت چیز دیگری بمیریم اما وقتی از بیماری آگاه می شویم ترس ما به عنوان یک کاتالیزور عمل می کند و بیماری بدخیم و به سرعت پیشرفت می کند.
تسلیم شدن به یک معنی یعنی توقف و stop ، توقف تلاش و حتی تسلیم ترس شدن . یعنی حتی نباید تلاش کنیم تا ترسمان از بین برود بلکه فقط باید انتظار بکشیم تا این مهمان ناخوانده از خانه ی دل ما خودش بیرون برود. انتظار فرج به معنای عام آن یعنی همین . یعنی منتظر باشیم تا گشایش و فرج در کار ما توسط نیروی برتر ، ایجاد شود.[/quote]

سلام دوست خوبم
من با اين درماني كه نوشتي مخالفم، به دليل اينكه ما موجودات منفعلي نيستيم. همانطور كه تاثير مي‌پذيريم تاثير هم مي‌گذاريم. خدا در ما قدرت انجام خيلي كارها را گذاشته و مهمترين چيزي كه به ما داده عقل و دركه. كه حتي درك بيماري به نظر من مي‌تونه خودش قسمتي از درمان باشه. در مورد آدمهايي كه كمتر از خودشون شناخت دارند اين فرضيه درسته ولي حتي همون آدمها اگه بدونن كه چه قدرتي دارند و تصميم بگيرند كه مبارزه كنند حتما موفق مي‌شن. اما دونستن اين مطلب هم مهمه از اين جهت كه انرژي مثبت دادن و منتظر اتفاقات خوب بودن دليل بر بيكار نشستن نيست، تلاش بخشي از همين انرژيه. يعني توان مبارزه را به بيمار ميده. نيروي برتر تا جائيكه من مي‌دونم فقط خداست و در خدا هر چه هست كرامت و بخشش و بزرگي و ... تمام چيزهاي خوبه كه مطمئنا چيزي رو از بنده‌اش دريغ نخواهد كرد. چه بسا آدمهايي كه خيلي از پزشكها از زندگي نااميدشون كرده بودند و با توكل به خدا و پيگيريهايي كه كرده‌اند شفا پيدا كرده‌اند. من ميگم حتي اگه كسي اعتقاد داشته باشه كه يه درخته خشك توي يه صحرا بهش شفا مي‌ده اين اتفاق مي‌افته. اعتقاد خيلي كارها مي‌كنه. مثل همون چوپاني كه زمان حضرت موسي براي خدا شعر مي‌خواند و ميگفت: تو كجايي تا ببوسم دستكت ...بمالم پايكت وقت تنهايي..." تصوير اين چوپان از خدا درست نبود ولي چون اخلاص داشت خدا راز و نياز او را مورد توجه قرار مي‌داد و بخاطر او به پيامبرش تذكر داد.
من ايمان دارم كه اگر مثبت باشيم مي‌توانيم.

آرامش زندگي

عضو جدید
پسرك و درخت

پسرك و درخت

روزی پسر غمگین نزد درختی خوشحال رفت و گفت: من پول لازم دارم !
درخت گفت: من پول ندارم ولی سیب دارم. اگر بخواهی میتوانی تمام سیب های درخت را چیده و به بازار ببری و بفروشی تا پول بدست آوری.
آن وقت پسر تمام سیب های درخت را چید و برای فروش برد. هنگامی که پسر بزرگ شد، تمام پولهایش را خرج کرد و به نزد درخت بازگشت و گفت میخواهم یک خانه بسازم ولی پول کافی ندارم که چوب تهیه کنم.
درخت گفت: شاخه های درخت را قطع کن. آنها را ببر و خانه ای بساز.
و آن پسر تمام شاخه های درخت را قطع کرد. آنوقت درخت شاد و خوشحال بود. پسر بعد از چند سال، بدبخت تر از همیشه برگشت و گفت: می دانی؟ من از همسر و خانه ام خسته شده ام و می خواهم از آنها دور شوم، اما وسیله ای برای مسافرت ندارم.
درخت گفت: مرا از ریشه قطع کن و میان مرا خالی کن و روی آب بینداز و برو.
پسر آن درخت را از ریشه قطع کرد و به مسافرت رفت. اما درخت هنوز خوشحال بود.
شما چی دوستان؟آیا حاضرید دوستانتان را شاد کنید؟ آیا حاضرید برای شاد کردن دیگران بها بپردازید؟ آیا پرداخت این بها حد و مرزی دارد؟
مسیح فرمود: بهترین دوست کسی است که جان خود را فدا کند.
آیا شما حاضرید به خاطر خوشبختی و شادی کسی حتی جان خود را فدا کنید. منظورم این نیست که باید این کار رو بکنید. منظور از این پرسش فقط یک چیز بود، آیا کسی را بی قید و شرط دوست دارید؟ چند نفر؟
عیب جامعه این است که همه می خواهند فرد مهمی باشد ولی هیچکس نمی خواهد انسان مفیدی باشد.
درختان میوه خود را نمی خورند،
ابرها باران را نمی بلعند،
رودها آب خود را نمی خورند،
چیزی که برگان دارند، همیشه به نفع دیگران است.
اوشو: همه آنچه که جمع کردم برباد رفت و همه آنچه که بخشیدم، مال من ماند. آنچه که بخشیدم هنوز با من است و آنچه که جمع کردم از دست رفت.
در واقع انسان جز آنچه که با دیگران تقسیم می کند، چیزی ندارد. عشق، پول و مال نیست که بتوان آن را جمع کرد. عشق، عطر و طراوتی است که باید با دیگران تقسیم کرد.
هر چه بیشتر بدست می آوری، هرچه کمتر می بخشی، کمتر داری
زیگ زیگلار: محبت، یعنی دوست داشتن مردم، بیش از استحقاق آنها
این دقیقاً کاریه که خدا با ما کرده؟ کدوم از ما می تونه با جرأت بگه که من لیاقت داشتم که خدا من رو دوست داشته باشه؟
با امید به اینکه آسمون زندگیتون به رنگ یکرنگی عشق باشه
دوستتون دارم

آرامش زندگي

عضو جدید
بچه‌ها شما هم مارمولك دوست داريد؟

بچه‌ها شما هم مارمولك دوست داريد؟

آقای هنری ساکن مکزیک هست و در منزل شخصی خود یک باغ مارمولک (!) با کلیه امکانات رفاهی در حد 6 ستاره داره.

شما با دیدن عکسهای زیر ببینید که چه حالی به این مارمولک ها میده هنری خان !!
:

آرامش زندگي

عضو جدید
و اما در باب سياست!

و اما در باب سياست!

داستان زير حكايت سياست واقعي اين كشورهاست.
خردل
آورده اند که در کنفرانس تهران روزی چرچیل، روزولت و استالین بعد از
میتینگ‌های پی در پی آنروز تاریخی! برای خوردن شام با هم نشسته
بودند. در کنار میز یکی ازسگ‌های چرچیل ساکت نشسته بود و به آنها
نگاه میکرد، چرچیل خطاب به همرهانش گفت؛ چطوری میشه از این خردل
تند به این سگ داد؟ روزولت گفت من بلدم و مقداری گوشت برید و خردل
را داخل گوشت مالید و به طرف سگ رفتو گوشت را جلوی دهانش
گرفته و شروع به نوچ نوچ کرد، سگ گوشت را بو کرد وشروع به خوردن
کرد تا اینکه به خردل رسید، خردل دهان سگ را سوزاند و ازخوردن صرف
نظر کرد.
بعد نوبت به استالین رسید. استالین گفت هیچ کاری بازبون خوش پیش نمیره
و مقداری از خردل را با انگشتهایش گرفته و به طرف سگبیچاره رفته و با
یک دستش گردن سگ را محکم گرفته و با دست دیگرش خردل رابه زور به
داخل دهان سگ چپاند، سگ با ضرب زور خودش را از دست استالینرهانید
و خردل را تف کرد.
در این میان که چرچیل به هر دوی آنها میخندیدبلند شد و گفت؛ دوستان هر
دوتاتون سخت در اشتباهید! شما باید کاری بکنیدکه خودش مجبور بشه
بخوره، روزولت گفت چطوری؟ چرچیل گفت نگاه کنید! و بعد بلندشد و با
چهار انگشتش مقداری از خردل را به مقعد سگ مالید، سگ زوزه کشان در
حالی‌ که به خودش میپیچید شروع به لیسیدن خردل کرد! چرچیل گفت دیدید

چطوری میتوان زور را بدون زور زدن بمردمان احمالکرد

مبشر

عضو جدید
باسلام و سپاس از نقد آرامش زندگی :gol:

در تصویرسازی ذهنی و یا تجسم خلاق می گویند شما افکار خود را تغییر بده تا زندگی ات تغییر کند و یا تصورات ما ، سرنوشت ما را می سازد.
اما آیا ما می توانیم تصورات خود را همیشه تغییر دهیم ؟؟؟

الان من فکر می کنم ما قادر نیستیم تصورات خود را به نحو دلخواه همیشه تغییر دهیم چرا؟؟؟؟
چون افکار ما زائیده ی اعمال ماست و اعمال ما زائیده ی افکار مان .
به نظرمن در بسیاری از مواقع بهترین کار دخالت نکردن است . یعنی بهترین کار ، بی کاری است. از منظر قرآن ، توکل است. توکل کافی است. بهترین تلاش و جهاد تلاش جهت رسیدن به توکل است. نه اینکه ظاهرا بیکار باشیم بلکه دچار تنش ، استرس ، فشار نشویم. بی کاری معنوی یعنی ریلاکسیشن. یعنی راحت و ریلاکس بودن.
آنچه در جامعه ی امروز وجود دارد استرس مداوم و شتاب و سرعت و عجله و اضطراب و ....

یعنی اگر افکار بد به ذهن می آید بگذارید بیاید همین کافی است.
اگر اعمال بدی انجام می دهید بگذارید انجام شود ، همین کافی است. چرا ؟؟؟؟
چون تلاش ما نتیجه ی معکوس خواهد داد . بزرگترین دشمن اخلاق و مدرنیته ، خودش است. مثلا در جامعه ی ما دائما تبلیغ دین و اخلاق می شود اما آمار ها و شواهد نشان از رشد معکوس بی دینی و بی اخلاقی می دهد. به نظر من امر و نهی ممکن است نتیجه ی معکوس بدهد.

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز

1 - نام های این حیوانات را به ترتیب علاقه خودقراردهید:
گاو
ببر
گوسفند
اسب
خوک
سگ
گربه
موش صحرایی
قهوه
دریا
3- به کسانی فکر کنید (کسانی که شما را بشناسند وبرای شما مهم باشند) و آن ها را به رنگهای زیر ربط دهید افراد تکراری نباشند. برای هر رنگ، نام یک فرد.
زرد
نارنجی
قرمز
سفید
سبز
توجه: جواب های شما باید دقیقاً همانی باشند کهمطلوب شماست.

[/quote]

1-
اسب
ببر
گوسفند
گاو
خوگ
2-
وفا
خونگی
چندش
سردرد
آرامش
3-
حامد
رضا
علی
سعید
بهرام

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقای هنری ساکن مکزیک هست و در منزل شخصی خود یک باغ مارمولک (!) با کلیه امکانات رفاهی در حد 6 ستاره داره.

شما با دیدن عکسهای زیر ببینید که چه حالی به این مارمولک ها میده هنری خان !!
:

خیلی جالب بود ممنون...ولی باید بگم اینها مارمولک نیستند آفتاب پرست هستند که این نوع خاص اسمش " ایگوانا " هستش ( من خودم افتخار آشنایی با یکیشون رو تو ایران دارم:w36:) و قیمت خیلی زیادی هم داره (نمی دونم 2 میلیون یا بیشتر) بنابراین این آقایی که یک باغ ایگوانا دارند باید خیلی ثروتمند باشند... گفتم شاید این اطلاعات من تکمیل کننده ی مطالب شما باشه...برام خیلی جالبه که اینها اینقدر محبت دیدند که اینطوری با خیال راحت برای عکاسی ژست گرفتند...بازم ممنون من عاشق حیوانات هستم ...کلی خوشحال شدم از این عکسها:w40: