یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]
[/FONT]

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]کسی چراغ روشن نمی کند تا پشت در پنهانش کند:[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]هدف نور، آوردن نور بیشتر [/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]
به
[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]
پیرامونش است
و
باز کردن چشم ها و نشان دادن
شگفتی های اطراف

پائولوکوئلیو[/FONT]

[/FONT]

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز

یه کشف تاریخی
[/FONT]​
می دونم براتون عجیبه، اما
جهان به خونه و تحصیلات و ماشین مدل بالا و کار و پول ما احتیاج نداره
فقط کافیه عاشقانه زندگی کنیم و این حس رو منتشر کنیم تا هماهنگ با دنیا باشیم
[/FONT]​
همین هماهنگی کافیه که در معرض انرژی هایی قرار بگیریم که بهش احتیاج داریم
و درون ما جریان داره و هر کسی یه جور معناش می کنه و بهش می گیم خوشبختی
خوشبختی بدون احتیاج به واسطه ها
[/FONT]​
گاهی اوقات این هماهنگی رو فراموش می کنیم
و دلمون می خواد همه ی داشته های دنیا رو مال خودمون کنیم
و سند مالکیت بزنیم و چون نمی شه فکر می کنیم یه کمبود اومده سراغ ما..
این کمبود که به ما احساس عدم خوشبختی می ده می تونه هر چیزی باشه
هر چی هست حس از دست دادنه
مگه خورشید و ماه و ستاره ها رو می بریم سند می زنیم که دلمون می خواد
عشق رو واسه خودمون نگه داریم؟
مگه خورشید فقط یه گوشه می تابه؟
مگه ماه فقط یه تکه رو روشن می کنه؟
مگه بارون بعضی گل ها رو سیراب می کنه؟
خوشبختی رو ببارید تا خودتون هم سیراب بشین..

Top secret

عضو جدید
سلام دوستان
یک سوال
نقش تلاش و پشتکار و .... تو این قانون چیه؟
یعنی اگر یه جا بشینیمو خودمونو با چیزی که داریم تصور کنیم بدون هیچ تلاشی به خواستمون می رسیم؟
تو فیلمش که زیاد اشاره ای بهش نشده بود
ممنون میشم اگه جواب بدین
موفق باشین ;)

j.et

عضو جدید
:gol:درود بر همه
در فیلم حضرت یوسف
میگن که ارزوهارو ولش کنید خودشون میان!!!!!!!
نمیدونم شما چی فکر می کنید.ولی من میگم نباید ولش کرد باید قبولش کرد، باید بپذیری که داریش ویا هستی.
اگه بیمحلی کنی خوب ذهنت ازش دور میشه و وقتی دورشد (از دل برود هر انکه از دیده رود );)
پس این حرف با قانون جاذبه منافات داره.

:cool:البته این نظر منه شما عزیزان رو نمی دونم.

j.et

عضو جدید
جواب به دوست عزیز Top Secret

درود بر شما
دوست عزیز مثال قدیمی هست که میگه

(تنبل نرو به سایه سایه خودش میایه)
حالا حساب کنید که تا سایه بیاد آفتاب کبابش کرده و وقتی سایه برسه دیگه فایده نداره.

هیچ چیزی در این جهان مادی بی تلاش و خواست شما دوست عزیز براتون مویثر نمی شه، این رو به عنوان یه دوست از من قبول کن.

:gol:نابرده رنج گنج مویثر نمی شود موزد آنگرفت که جان برادر کار کرد:gol:

Top secret

عضو جدید
سلام بر j.et گرامی
مرسی از جوابتون
من میدونم باید برای همه چیز تلاش کنیم
ولی می خوام بدونم چرا تو این قانون بهش اشاره نشده؟
فقط گفته "گیاه برای رشدش زحمت نمیکشه ...."
و اینکه چطور میشه با استفاده از این قانون به تلاش بیشتر رسید؟

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
یک سوال
یعنی اگر یه جا بشینیمو خودمونو با چیزی که داریم تصور کنیم بدون هیچ تلاشی به خواستمون می رسیم؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
موفق باشین ;)
سلام
خیلی خوش اومدید
تلاش و پشتکار تو این قانون که نه تو هر کاری خیلی مهمه خواستن تنها فقط یه رویاست شما بابت خواستنت باید یه بهایی رو بدی و برای داشتن هر چیزی با توجه به اهمیتش باید میزان تلاش رو تنظیم کنی اگر قرار باشه فقط خواسته باشی باید همیشه سکون باشی نه تحرک و خود این عاملیه که به نظرم هیچ گونه تغییری در ما ایجاد نمی کنه پس کسی که بدنبال خلق با توجه به هدفش باید انگیزه ایجاد کنه و این انگیزه به خودی خود تولید نمی شه مگر با داشتن اعتماد به نفس تلاش مضاعف و به نوعی دیگه پشتکار
خیلی از آدمها رو می شناسیم که وسط کاری بسیار بزرگ و تاثیر گذار رها کردن و رفتن و همیشه همون ادم موندن پس اگر خواهان هستی باید مکمکل اون تلاش، انگیزه و پشتکار داشته باشی
بابت فیلم هم راستش بذار یه بار دیگه ببینم اونوقت ........
شاد باشید:gol:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
شهسواري به دوستش گفت: بيا به كوهي كه خدا آنجا زندگي مي كند برويم
.ميخواهم ثابت كنم كه اوفقط بلد است به ما دستور بدهد، وهيچ كاري
براي خلاص كردن ما از زير بار مشقات نمي كند.ديگري گفت: موافقم .
اما من براي ثابت كردن ايمانم مي آيم .وقتي به قله رسيد ند
،شب شده بود. در تاريكي صدايي شنيدند:سنگهاي اطرافتان
را بار اسبانتان كنيد وآنها را پايين ببريد شهسوار اولي گفت:
مي بيني؟بعداز چنين صعودي ،از ما مي خواهد كه بار
سنگين تري را حمل كنيم.محال است كه اطاعت كنم !
ديگري به دستور عمل كرد. وقتي به دامنه كوه رسيد،
هنگام طلوع بود و انوار خورشيد، سنگهايي را كه شهسوار مومن
با خود آورده بود،روشن كرد. آنها خالص ترين الماس ها بودند...
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]مرشد مي گويد: تصميمات خدا مرموزند،اما همواره به نفع ما هستند .
[/FONT]

آرامش زندگي

عضو جدید
سلام دوستان
یک سوال
ممنون میشم اگه جواب بدین
موفق باشین ;)
سلام دوست عزيز جديد ما
در مورد سوالي كه داشتيد مي‌خوام تجربه شخصي خودمو براتون نقل كنم:
قبل از اينكه وارد دانشگاه بشم خيلي تلاش مي‌كردم و نتيجه‌اي نمي‌گرفتم هرچي تلاش مي‌كردم متوجه مشكل نمي‌شدم تا اينكه اتفاقي كتاب "نيروي تفكر مثبت" را در فروشگاهي در حين خريد ديدم و ناخودآگاه خوشم آمد و خريدم (كتاب خواندن يكي از علايق خيلي مهم من است) قبلا در زمينه روان‌شناسي خصوصا در مورد كودكان بيشتر علاقمند بودم. خلاصه كتاب را خواندم و در آن اشاره‌هاي فراواني به اين قضيه شده بود كه بايد تصور خوبي از خودتان داشته باشيد و .... تمام چيزهايي كه در علم نيروي جاذبه وجود دارد (تاكيد مي‌كنم علم نيروي جاذبه). من حتي برنامه‌ام را كتبي هم نكرده بودم فقط يادم هست كه با خودم فكر كردم من كه به نقاشي خيلي علاقمند هستم يك تصويري از خودم در دانشگاه بكشم و اينك كار را كردم يك نقاشي بسيار ساده در حال رفتن به دانشگاه. فكر مي‌كنيد چي شد. همون سال دانشگاه قبول شدم و مي‌دونستم كه در صورت ورود به دانشگاه جزء دانشجويان برتر دانشگاه خواهم شد (تصوري كه هميشه از خودم داشتم) و دقيقا همين اتفاق افتاد و من در چه در طي تحصيل و چه در زمان فارغ‌التحصيلي جزء دانشجويان برتر بودم. ولي بعد از آن به دليل اينك كار برايم مهمتر شد با فاصله 15 نفر از آخرين قبول در رشته خودم در مقطع ارشد قبول نشدم (دانشگاه سراسري). و در دانشگاه آزاد يا پيام نور و ... هم شركت نكرده بودم.
اين تجربه شخصي من بود ولي جواب علمي سوال شما:
تصور مثبت از هدف شما بعد از تكرار به نوعي ايجاد اشتياق مي‌كند. اين اشتياق به عنوان محركي دروني،‌شما را وادار به پيدا كردن پاسخي در محيط بيرون كرده به دنبال آن خود به خود شما به دنبال شرايطي هستيد براي تحقق آن يعني تلاش براي رسيدن به هدف،‌ درست است كه هر تلاشي در جهت هدف به هدف منجر نمي‌شود ولي بخاطر تكرار و تصويرسازي ذهني انگيزه شما شما را رها نكرده و پس از آزمون و خطا بالاخره برنامه مناسب براي رسيدن به هدف خود را كشف خواهيد كرد.
پس انگيزه - هدف‌گذاري - برنامه‌ريزي عملياتي- تلاش منجر به كسب هدف خواهد شد.
اميدوارم پاسخ سوالتونو گرفته باشيد و بتوانيد از اون استفاده كنيد. فكر كنم اگر در زندگي گذشته خودتون مطالعه كنيد احتمالا چنين شرايطي را تجربه كرده‌ايد فقط غبار فراموشي روي آن را گرفته. موفق باشيد. ما منتظر اعلام نتيجه موفقيت شما هستيم.

آرامش زندگي

عضو جدید
:gol:درود بر همه
در فیلم حضرت یوسف
میگن که ارزوهارو ولش کنید خودشون میان!!!!!!!
نمیدونم شما چی فکر می کنید.ولی من میگم نباید ولش کرد باید قبولش کرد، باید بپذیری که داریش ویا هستی.
اگه بیمحلی کنی خوب ذهنت ازش دور میشه و وقتی دورشد (از دل برود هر انکه از دیده رود );)
پس این حرف با قانون جاذبه منافات داره.

:cool:البته این نظر منه شما عزیزان رو نمی دونم.
سلام
در اين مورد عرفا ميگويند كه دنبال آرزوهاي دنيايي نباشيد. اصولا آنها به دليل اينكه رياضت زيادي مي‌كشند و در زمينه نزديك كردن خود به خدا تلاش زيادي مي‌كنند خود را از مسائل دنيوي دور مي‌كنند. مي‌گويند يكي از اغواهاي شيطان است كه علاقه به دنيا را در دل انسانها تحريك مي‌كند.
فكر مي‌كنم آنها به دليل اين رياضتها كه مي‌كشند خودشان را به روابط ميان اجزاء طبيعت نزديكتر مي‌كنند و طبيعتا به همين دليل هم هست كه ارتباط آنها با عناصر طبيعي و انساني از موضع برتر انجام مي‌شود يعني چيزهايي را مي‌بينند يا به كارهايي تسلط دارند كه ما نداريم. مثال بارز آن مرتازان هندي كه روي آتش راه مي‌روند بدون اينكه آسيبي ببينند. ولي به نظر من اين با قانون جاذبه تناقضي ندارد بخاطر اينكه اگر جزئي از طبيعت باشي مي‌تواني از تمام مواهب آن استفاده كني چه برسد به اينكه در مقام انسان اين قدرت را پيدا كني. چون تمام قدرتها در وجود انسان به صورت نهادينه وجود دارد و هر انساني به محض كشف و استفاده از آن مي‌تواند خيلي از اين قدرتها را تحت كنترل خود گيرد. پس طبيعي است كه تمام ثروتها و خواسته‌هاي دنيوي به سوي آنها برود با اينكه آنها احساس بي‌نيازي به آن كنند.

آرامش زندگي

عضو جدید
ترس میتونه تو رو تبدیل کنه به یک زندانی
ولی امید میتونه تو رو تبدیل کنه به یک انسان آزاد

دکتر شریعتی
بچه‌هاي مي‌دونستيد ترس ناشي از ندانستن است.
به همين دليل است كه بچه‌هايي كه از تاريكي مي‌ترسند وقتي آن محيط را روشن كنيد كم كم اين ترس را در خود از بين مي‌برند.
يكي از دلايل ترس از مرگ هم همين است. به همين دليل هم هست كه مي‌گويند ترس از مرگ طبيعي است چون كسي از نحوه و اتفاقات بعد از آن هيچ تصور دقيق يا عملي ندارد كه بتواند آن را براي مردم تشريح كند. و جالب اين كه عرفا با زنده نگه‌داشتن اميد به زندگي پس از مرگ مردم را تشويق مي‌كنند. يعني يكي از كارهايشان تصويرسازي در خصوص بهشت يا پاسخ اعمال مثبت در جهاني ديگر البته با توجه به قرآن و روايات و ... است.

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
چاكرا چيست؟

چاكرا چيست؟

منتظر توضیحاتت می مونم

هر انساني نيروي بالقوه اي براي كامل بودن در خود دارد. نيروي شگفت انگيز و فريبنده أي كه اعجاز خلقت محسوب مي شود. نام ديگر اين نيروي بالقوه «چاكرا» مي باشد. چاكراها انرژي حياتي را از محيط اطراف و از كيهان مي گيرند و آنها را به امواج مورد نياز نقاط مختلف بدن تبديل مي كنند. علاوه بر اين آنها انرژي را به اطرافشان پخش مي كنند. توسط اين سيتسم انرژي، انسان نهايتا در حوزة‌ تبادل دايم انرژي با كيهان و دنيا و انسان هاي ديگر استطبق دست نوشته هاي قديمي 88000 چاكرا در بدن هر يك از ما وجود دارد و به ندرت مي توان نقطه أي در بدن انسان پيدا كرد كه در برابر دريافت و انتقال يا تغيير دادن انرژي ها حساس نباشد. فقط حدود 40 چاكراي فرعي وجود دارد كه مهمترين آنها در طحال، پشت گردن، كف دست ها و كف پاها قرار دارند. اما تقسيم بندي ديگري هم براي تعداد چاكراها وجود دارد كه مي گويند چاكراهي مهم در بدن انسان 7 تا مي باشند كه دائما در حال چرخش به سر مي برند. چرخش چاكراها در مردان به سمت راست (در جهت عقربه هاي ساعت) و در زنان به سمت چپ مي باشد. وقتي درمانگران مي خواهند چاكرايي را تقويت كنند مي توانند در جهت چرخش چاكراها كار درمان را انجام دهند. مثلا در رايحه درماني مي توان مواد معطر را به صورت دوراني در جهت چرخش چاكراها حركت داد يا اگر با سنگ هاي قيمتي مي خواهيد روي چاكراها تأثير بگذاريد باز مي توانيد جهت چرخش چاكراها را در نظر داشته باشيد.

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
چاكرا چيست؟

چاكرا چيست؟

منتظر توضیحاتت می مونم

هر انساني نيروي بالقوه اي براي كامل بودن در خود دارد. نيروي شگفت انگيز و فريبنده أي كه اعجاز خلقت محسوب مي شود. نام ديگر اين نيروي بالقوه «چاكرا» مي باشد. چاكراها انرژي حياتي را از محيط اطراف و از كيهان مي گيرند و آنها را به امواج مورد نياز نقاط مختلف بدن تبديل مي كنند. علاوه بر اين آنها انرژي را به اطرافشان پخش مي كنند. توسط اين سيتسم انرژي، انسان نهايتا در حوزة‌ تبادل دايم انرژي با كيهان و دنيا و انسان هاي ديگر استطبق دست نوشته هاي قديمي 88000 چاكرا در بدن هر يك از ما وجود دارد و به ندرت مي توان نقطه أي در بدن انسان پيدا كرد كه در برابر دريافت و انتقال يا تغيير دادن انرژي ها حساس نباشد. فقط حدود 40 چاكراي فرعي وجود دارد كه مهمترين آنها در طحال، پشت گردن، كف دست ها و كف پاها قرار دارند. اما تقسيم بندي ديگري هم براي تعداد چاكراها وجود دارد كه مي گويند چاكراهي مهم در بدن انسان 7 تا مي باشند كه دائما در حال چرخش به سر مي برند. چرخش چاكراها در مردان به سمت راست (در جهت عقربه هاي ساعت) و در زنان به سمت چپ مي باشد. وقتي درمانگران مي خواهند چاكرايي را تقويت كنند مي توانند در جهت چرخش چاكراها كار درمان را انجام دهند. مثلا در رايحه درماني مي توان مواد معطر را به صورت دوراني در جهت چرخش چاكراها حركت داد يا اگر با سنگ هاي قيمتي مي خواهيد روي چاكراها تأثير بگذاريد باز مي توانيد جهت چرخش چاكراها را در نظر داشته باشيد.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
;)از آسمان طلا مي‌بارد;)
:gol:گروه موفقيت:gol:

zahra-d

عضو جدید
سلام .نمی دونم شاید جای این حرفم اینجا نباشه ولی می خوام دلیل اینکه کمتر سر میزنم رو بگم.یه هدف بزرگ انتخاب کردم که خیلی واسم مهمه اونم قبولی تو آزمون ارشد تو یه دانشگاه بخصوصه.میدونید که واسه ترغیب شدن به ادامه راهی که به هدف می رسه خوبه که یه سری هدفهای میانه و کوچکتر هم داشته باشیم.هدف میانه من موفقیت تو آزمون آزمایشیه که هفته بعد دارم واسه همین سرم شلوغه.برام دعا کنید ایشالا بعد از امتحانم باز میام و پست می دم;)

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
جايگاه چاكراها

جايگاه چاكراها

جایگاه چاکراها روی بدن
چاکرای اول چاکرای دوم چاکرای سوم دایره وید

چاکرای چهارم چاکرای پنجم چاکرای ششم چاکرای هفتم

جایگاه چاکراها از نمایی دیگر

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
;)از آسمان طلا مي‌بارد;)

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسامي، مكان، رنگ و مهمترين عملكرد هفت چاكراي اصلي

اسامي، مكان، رنگ و مهمترين عملكرد هفت چاكراي اصلي

دوست عزيز اسامی، مکان ، رنگ و مهمترين عملکرد روانی هفت چاکرای اصلی را در زير به عرض می رسانم.
اما در مورد وظيفه، چاکراها در فرصتی ديگر مطالبی به عرض می رسانم.
چاکرای شماره 1
نام : چاکرای ريشه (مولادهارا)
مکان : انتهای نخاع
رنگ : قرمز
عملکرد روانی مربوطه : قدرت فيزيکی، قدرت خانوادگی، قدرت ملی

چاکرای شماره 2
نام : چاکرای خاجی ( سواديست هانا )
مکان : راستای ناف يا کمی پائين تر
رنگ : نارنجی
عملکرد روانی مربوطه : ارتباطات، توانايی تصميم گيری شخصی و حرفه¬ای

چاکرای شماره 3
نام : شبکه خورشيدی ( مانی پورا )
مکان : آخر استخوان جناغ سينه
رنگ : زرد
عملکرد روانی مربوطه : عزت نفس، اعتماد بنفس، خوش بينی، انضباط شخصی، بلند پروازی، شهامت ريسک کردن
توجه : دادن انرژی ريکی در ايام امتحانات به اين چاکرا بسيار مفيد و موثر می¬باشد.

چاکرای شماره 4
نام : چاکرای قلب ( آناهاتا )
مکان : وسط استخوان جناغ سينه
رنگ : سبز
عملکرد روانی مربوطه : عشق، مهربانی، ايثار، اميد، سخاوت

چاکرای شماره 5
نام : چاکرای گلو ( ويشودهی )
مکان : گودی گردن
رنگ : آبی
عملکرد روانی مربوطه : اراده، توانايی ابراز وجود، خود شناسی، علم

چاکرای شماره 6
نام : چاکرای چشم سوم (آجنا يا تيسراتيل )
مکان : وسط پيشانی
رنگ : نيلی ( بنفش )
عملکرد روانی مربوطه : ذهن، يادگيری، شهود، بينش

چاکرای شماره 7
نام : چاکرای تاج، شهر جواهر نشان ( ساهاسرارا )
مکان : فرق سر
رنگ : بنفش ( سفيد )
عملکرد روانی مربوطه : معنويت، ايمان، عرفان، ارزشها
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
;)از آسمان طلا مي‌بارد;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستان گرامی
آقای مدیر خیلی ممنون خیلی جالب بود.
پیروز باشی

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام .نمی دونم شاید جای این حرفم اینجا نباشه ولی می خوام دلیل اینکه کمتر سر میزنم رو بگم.یه هدف بزرگ انتخاب کردم که خیلی واسم مهمه اونم قبولی تو آزمون ارشد تو یه دانشگاه بخصوصه.میدونید که واسه ترغیب شدن به ادامه راهی که به هدف می رسه خوبه که یه سری هدفهای میانه و کوچکتر هم داشته باشیم.هدف میانه من موفقیت تو آزمون آزمایشیه که هفته بعد دارم واسه همین سرم شلوغه.برام دعا کنید ایشالا بعد از امتحانم باز میام و پست می دم;)

سلام به شما دوست گرامی
یقین دارم به خواستتون میرسید و براتون دعا میکنم بله ما هممون باید از اهداف کوچک شروع کنیم البته در کنار اهداف بزرگ:gol:
خدای بزرگ به هممون کمک کنه :gol:
موفق باشید:gol:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]مردي در نمايشگاهي گلدان مي فروخت . زني نزديك شد و
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]اجناس او را بررسي كرد . [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]بعضي ها بدون تزيين بودند، [/FONT]​
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]اما بعضي ها هم طرحهاي ظريفي داشتند .[/FONT]​
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]زن قيمت گلدانها را پرسيد و شگفت زده دريافت كه قيمت همه آنها يكي است .[/FONT]​
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]او پرسيد:چرا گلدانهاي نقش دار و گلدانهاي ساده يك قيمت هستند ؟[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]چرا براي گلداني [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]كه وقت و زحمت بيشتري برده است همان [/FONT]​
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]پول گلدان ساده را مي گيري؟ [/FONT]​
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]فروشنده گفت: من هنرمندم . قيمت گلداني را كه ساخته ام مي گيرم. [/FONT]​
[FONT=arial, helvetica, sans-serif] زيبايي رايگان است.[/FONT]​
[/FONT]

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]الهی...[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]به دردت صبر[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]به صبرت اجر[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]وبه اجرت تداوم بخشیده ای[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]درد و صبر و اجرت به جان میخرم[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]کز تو هر چه هست مرا[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]حکمت است و نعمت است و لذت....[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

آرامش زندگي

عضو جدید
دوست عزيز اسامی، مکان ، رنگ و مهمترين عملکرد روانی هفت چاکرای اصلی را در زير به عرض می رسانم.
اما در مورد وظيفه، چاکراها در فرصتی ديگر مطالبی به عرض می رسانم.
چاکرای شماره 1
نام : چاکرای ريشه (مولادهارا)
مکان : انتهای نخاع
رنگ : قرمز
عملکرد روانی مربوطه : قدرت فيزيکی، قدرت خانوادگی، قدرت ملی

چاکرای شماره 2
نام : چاکرای خاجی ( سواديست هانا )
مکان : راستای ناف يا کمی پائين تر
رنگ : نارنجی
عملکرد روانی مربوطه : ارتباطات، توانايی تصميم گيری شخصی و حرفه¬ای

چاکرای شماره 3
نام : شبکه خورشيدی ( مانی پورا )
مکان : آخر استخوان جناغ سينه
رنگ : زرد
عملکرد روانی مربوطه : عزت نفس، اعتماد بنفس، خوش بينی، انضباط شخصی، بلند پروازی، شهامت ريسک کردن
توجه : دادن انرژی ريکی در ايام امتحانات به اين چاکرا بسيار مفيد و موثر می¬باشد.

چاکرای شماره 4
نام : چاکرای قلب ( آناهاتا )
مکان : وسط استخوان جناغ سينه
رنگ : سبز
عملکرد روانی مربوطه : عشق، مهربانی، ايثار، اميد، سخاوت

چاکرای شماره 5
نام : چاکرای گلو ( ويشودهی )
مکان : گودی گردن
رنگ : آبی
عملکرد روانی مربوطه : اراده، توانايی ابراز وجود، خود شناسی، علم

چاکرای شماره 6
نام : چاکرای چشم سوم (آجنا يا تيسراتيل )
مکان : وسط پيشانی
رنگ : نيلی ( بنفش )
عملکرد روانی مربوطه : ذهن، يادگيری، شهود، بينش

چاکرای شماره 7
نام : چاکرای تاج، شهر جواهر نشان ( ساهاسرارا )
مکان : فرق سر
رنگ : بنفش ( سفيد )
عملکرد روانی مربوطه : معنويت، ايمان، عرفان، ارزشها
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
;)از آسمان طلا مي‌بارد;)
از متن فوق‌العاده جالبتون ممنونم.ايكاش مي‌شد طرز استفاده از چاكراها را هم بدانيم.

آرامش زندگي

عضو جدید
اكتشاف

اكتشاف

سلام
به اكتشافات زير توجه كنيد:
دانشمندان در سال 2007 کشف کردند فیلها که گفته می شود از غول پیکرترین حیوانات زنده روی زمین هستند، با شنیدن صدای زنبورها وحشت کرده و پا به فرار می گذارند.

* همچنین در این سال دانشمندان کره ای از خلق سه گربه اصلاح شده ژنتیکی خبر دادند، که درصورت قرار گرفتن در معرض نور ماوراء بنفش، در تاریکی می‌درخشند.

* در سال 2007 گروهی از دانشمندان ژاپنی با کشف این مسئله، که نورونهای بویایی با دقت بررسی موقعیتهای خطر مرتبط هستند، موش اصلاح ژنتیکی شده‌یی را ایجاد کردند که از گربه نمی ترسد.

* دانشمندان انگلیسی در سال 2007 شاهد به دنیا آمدن حیرت آور 5 بچه اژده های کومودور از مادر خود، به شکل بکرزایی بودند. آنها درحالی به دنیا آمدند که جنس نر هیچ دخالتی در شکل گیری نطفه آنها نداشت.

* همچنین در این سال دانشمندان چینی در اقدامی تاریخی، موفق به کاشت الکترودهایی در مغز یک کبوتر شدند، تا با استفاده از آن مسیر پروازی آن را با کنترل از راه دور تعیین کنند. دانشمندان چینی از این میکرو الکترودها برای فرمان دادن به پرنده برای پرواز به چپ، راست، بالا و پایین استفاده کردند.

* در سال 2007 دانشمندان دانشگاه هیروشیمای ژاپن، از تولید قورباغه های شفافی خبر دادند، که می تواند به ایجاد تحولی شگرف در دنیای کالبد شکافی منجر شود.

و ....
مي‌دانيد كه تمام اين چيزها اول رؤياي اين دانشمندان بوده‌اند. هر اختراع و اكتشافي در درجه اول در حد يك آرزو بوده ولي آدمهاي شجاعي پيدا شده‌اند كه بتوانند در جهت تحقق آرزوهايشان قدم بردارند. اين انسانها شجاع و جسور بوده‌اند و در پيگيري آروزهايشان بسيار سماجت مي‌كرده‌اند، نه خيلي باهوش‌تر از ما و نه خيلي ثروتمندتر و يا با امكانات بسيار بالاتر پس چرا ما نتوانيم.
زندگي هر كدام از اين مخترعان را كه نگاه كنيم مي‌بينيم كه هر يك در زماني در رسيدن به اهداف خود دچار چالشهاي بسيار بزرگ شده‌اند بعضي مالي، بعضي حتي از دست دادن عزيزانشان به شكل غير مترقبه ولي بعد از گذشت مدت كوتاهي دوباره بازگشت داشته‌اند به پيگيري همان هدف خود. پس هدف خيلي مهم است،‌ مهم نيست كه كسي آن را كوچك، بي‌اهميت يا ... تلقي كند مهم اين است كه آن رؤياي ماست و ما مي‌خواهيم كه تحقق يابد. پس اگر مي‌خواهيم براي تحقق آن اقدام مي‌كنيم بدون توجه به ترغيب يا تضعيف كسي.

آرامش زندگي

عضو جدید
روزي 2 فرد در چاهي مي‌افتند و پس از تكاندن خود شروع به سعي در بالا آمدن از چاه مي‌كنند، عده‌اي دور چاه جمع مي‌شوند و شروع مي‌كنند به تشويق عده‌ ديگري هم مي‌گويند نه نمي‌توانند، حتما باز هم پرت مي‌شوند و ... خلاصه موج منفي مي‌دادند. يكي از ايندو خيلي خوب تلاش مي‌كرد و توجه خود را به افراد بالاي چاه مي‌داد كه تشويق مي‌كردند و گاهي هم موج منفي افراد خارج از چاه او را سست مي‌كرد، گاهي خيلي با انرژي و گاهي در كارش سست مي‌شد. ولي ديگري بدون توجه با بررسي مكانهاي جايگيري دست و پا بالا مي‌آمد و خيلي آرام حركت مي‌كرد. نفر اول تقريبا از نيمه چاه هم گذشت ولي توجه زياد او به مردم بخش زيادي از انرژي او را هدر مي‌داد تا اينكه مجدد پرت شد و سرش به سنگي اصابت كرد و مرد. نفر دوم اصلا متوجه نشد و همينطور آمد بالا تا اينكه از چاره خارج شد. مردم رفتند بجز يك نفر كه آمد جلو و دستش را به پشت او زد و گفت راستي تو مي‌دونستي كه خيلي كارت عالي بود. مرد برگشت و به دهان گوينده سخن نگريست، ناگهان در جاي خود ميخكوب شد!
مردي كه از چاه بالا آمده بود كر و لال بود.

گاهي آدم‌ها بايد كر و لال باشند و بدون توجه به تشويق يا تضعيف ديگران فقط و فقط به هدف خود توجه كنند.
نظر شما چيست؟

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
از متن فوق‌العاده جالبتون ممنونم.ايكاش مي‌شد طرز استفاده از چاكراها را هم بدانيم.

فعال کردن چاکرای اول
چاكراي اول ما را به دنياي فيزيكي وصل مي كند. انرژي هاي كيهاني را به بدن فيزيكي و سطح مادي بدن مي فرستد. آنهايي كه موفق به گشودن اين چاكرا شده اند حيات بر روي كرة‌زمين را كاملا قبول دارند و به وجود فيزيكي شان پاسخ مثبت مي دهند و براي زندگي كردن آمادگي دارند و هماهنگ با نيروهاي مادي عمل مي كنند. رنگ اين چاكرا قرمز است. قرمز رنگ انرژي و فعاليتي است كه از هستة‌ دروني سياره ما بيرون مي زند و به ما ثبات دنيوي مي دهد. در عين حال انرژي لازم را براي ابراز وجود خلاق مي دهد. چيني ها معتقدند اين چاكرا جايگاه اصلي ناخودآگاه جمعي است و از طريق اين چاكرا مي توان به دانش انباشته شدة‌ ناخودآگاه جمعي دست يافت. براي حفظ تعادل دروني،‌اين چاكرا بايد هماهنگ با چاكراهاي ديگر عمل كند
چگونه مي توان فهميد كه چاكراي اول فعال تر از بقية چاكراهاست؟
اگر در شرايط غيرعادي استرس و يا شوك چاكراي اول به اندازة‌ كافي كار نكند،‌ احساس عدم تعادل خواهيد كرد يا انگار فرش از زير پايتان كشيده شود،‌ در حالي كه محكم ايستاده ايد و حتي ممكن است دچار شكم روش بشويد. از طرف ديگر اگر چاكراي اول بيش از حد كار كند، ممكن است در شرايط غيرعادي از كوره در برويد و عصباني و پرخاشگر شويد.
باعث مي شود كه افكارو اعمال تان عمدتا حول محور مالكيت هاي مادي و آسايش خاطر دور بزند و در مسايل احساسي و هيجاني مثل غذاي خوب و ساير اميال بدني دچار افراط خواهيد شد. شما مي خواهيد هر كاري كه دلتان خواست انجام دهيد بدون آن كه به نتيجه اش فكر كنيد و در عين حال دستيابي به آنها برايتان مشكل است. تمايل زيادي براي حفظ فاصله و امنيت داريد. در سطح فيزيكي اغلب با يبوست مزاج و اضافه وزن رو به رو هستيد. كسي كه چاكراي اول او عملكرد ناموزني دارد بيشتر به فكر رفع نيازهاي شخصي خود بوده و نسبت به خواسته هاي ديگران به طور ناخودآگاه بي توجه است. خشم و از كوره در رفتن مكانيزم دفاعي است كه معمولا به هنگام احساس عدم امنيت بييشتر مورد استفادة‌ اين افراد قرار مي گيرد. دنيا براي اين افراد جايي است كه بايد مورد استفادة بشر قرار بگيرد،‌ از اين رو در اين روزها سوء استفاده از منابع طبيعي و از بين بردن تعادل طبيعي زمين دال بر اختلال عملكرد چاكراي ريشة‌ اكثر جمعيت دنياست.
افرادي كه دائما دچا رترديد و دودلي مي شوند با كم كاري اين چاكرا روبه رو هستند. در اغلب اوقات زندگي را هم چون بار سنگيني احساس مي كنند و به جاي لذت بردن اكثر مواقع در آرزوي راه آسان و كم دردسر براي زندگي هستند.

مشاهدة‌ رنگ قرمز آتشين خورشيد به هنگام طلوع و غروب و يا تابش طلوع وغروب باعث مي شود كه چاكراي اول احيا و هماهنگ شده و فضاي بسته و محدود درون آن را باز مي كند. نشستن بر روي خاك و بوي خاك را نفس كشيدن تأثير بسيار خوبي بر چاكراي اول خواهد داشت. رنگ قرمز رنگي است كه به شما شور و شهامت و سرزندگي مي بخشد. اگر اين رنگ قرمز با سايه اي از رنگ آبي آميخته شود، به شما كمك خواهد كرد تا عشق هب دنيا با انرژي روحاني در وجودتان تلفيق شود. اگر كسي عمدتا از راه چاكراي اول زندگي كند به بيشترين زمان خواب نياز دارد كه حدود ده تا دوازده ساعت است و طرز خوابيدنش ترجيحا به روي شكم است.
مناسب ترين موزيك براي فعال كردن چاكراي ريشه موسيقي است كه ريتم يكنواخت و مؤكدي دارد.
به منظور هماهنگ كردن چاكراي اول، از صداهاي طبيعت مي توانيد بهره بگيريد و اگر به اصل آن دسترسي نداريد مي توانيد از نوارهاي ضبط شده از صداي طبيعت گوش دهيد.

رايحه درماني
اگر شكاك و بيش از حد بدبين هستيد پودر ميخك را استشمام كنيد. اين رايحه باعث مي شود كه گره هاي چاكراي اول باز شود و شما را از قيد افكار خشك و بدبينانه رها مي كند.
باز شود
موسيقي درماني چاكراي اول
غلبه بر ضعف جسمي و طي كردن دوران نقاهت خصوصا بعد از عمل جراحي به چاكراي اول مربوط مي شود. سنگ آهن نيرو و انرژي لازم را به بدن شما باز مي گرداند. و انرژي هاي پنهان در چاكراي اول را فعال مي كند.
براي اعتماد به نفس پيدا كردن بايد چاكراي اول خود را متعادل كنيد. سنگ عقيقي كه با نگين كريستال (بلور) باشد به شما اطمينان خاطر و اعتماد به نفس مي بخشد.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
;)از آسمان طلا مي‌بارد;)

M.Reza2008

کاربر بیش فعال
منم قبلا نظری مثل شما داشتم ولی هرچی جلو تر رفتم خدا رو بیشتر لمس کردم و بیشتر اون رو در کنار خودم دیدم نه اینکه فقط حرفش باشه بهش رسیدم.
میتونین بیشتر توضیح بدین
منظورتون از جاو رفتم چیه؟!
و اینکه خدا رو لمس کردین؟!

M.Reza2008

کاربر بیش فعال
هر انساني نيروي بالقوه اي براي كامل بودن در خود دارد. نيروي شگفت انگيز و فريبنده أي كه اعجاز خلقت محسوب مي شود. نام ديگر اين نيروي بالقوه «چاكرا» مي باشد...
خیلی خوب بود فقط همون طوری که آرامش زندگی هم گفتن اگه طرز استفادش رو هم بگین عالی میشه