مگه قراره چیزیش باشه؟!!!من دیدمش, مگه چشه؟!!!!

خواستم باهاش اشنا شین

مگه قراره چیزیش باشه؟!!!من دیدمش, مگه چشه؟!!!!
خيلي جالب و مفيد بود. ممنونيم و ممنونتر ميشيم كه فعال كردن بقيه چاركراها را هم بگيد.فعال کردن چاکرای اول
مگه قراره چیزیش باشه؟!!!
خواستم باهاش اشنا شین![]()
دوستان يه سوال دارم ميخواستم نظر شما را راجع به آن بدونم:
به نظر شما هدف از زندگي چيه؟
چه چيزه كه براي آدمها از همه مهتره؟
آدمها به دنبال چه چيزي اينقدر تلاش مي كنن و وارد شدن استرس و ... را به جان ميخرند؟
جواب فلسفي نميخوام لطفا طوري پاسخ بديد كه يه فرد عامي بتونه قانع بشه نه پاسخي براي يه فرد تحصيلكرده يا ....
خیلی خوب بود فقط همون طوری که آرامش زندگی هم گفتن اگه طرز استفادش رو هم بگین عالی میشه
دوستان يه سوال دارم ميخواستم نظر شما را راجع به آن بدونم:
به نظر شما هدف از زندگي چيه؟
چه چيزه كه براي آدمها از همه مهتره؟
آدمها به دنبال چه چيزي اينقدر تلاش مي كنن و وارد شدن استرس و ... را به جان ميخرند؟
جواب فلسفي نميخوام لطفا طوري پاسخ بديد كه يه فرد عامي بتونه قانع بشه نه پاسخي براي يه فرد تحصيلكرده يا ....
خیلی موضوع سختیهسلام بچه ها
اگه کتاب راز رو خونده باشین, در قسمت "راز شما" به این پاراگراف میرسین:
ببخشید اگه طولانی بود
حالا سوال اینه:
آیا همون طور که "جیمز ری" میگه, ما میدان های انرژی هستیم؟
و مهمتر از اون: آیا خدا یک میدان انرژی بزرگه؟!!!!
ازتون خواهش میکنم خوب فکر کنین و جوابای عجولانه ندین
ممنون
سلام فشفشه جانسلام
آرامش جان اولا یه سوالت سه تا بود حالا ببین سه تات چندتاس
راستش من یه مطلب خیلی کوچیک میگم اونم اینه که الان فقط راحت بودن با خودمون میتونه کمک کنه
هدف: مقصده که با داشتن اون میتونیم امید داشته باشیم برای رسیدن به ....... حالا اگر بخوام هدف زندگی کردن رو بگم به نظرم خیلی چیزهاست ولی سوالت خیلی کلیه باز با این حال میشه چندتاش رو انتخاب کرد عشق،لذت بردن،دیدن خوبیها،نزدیک شدن به خدا،تلاش،فرار از رنج،پاک شدن،رسیدن به عرش،گشتن به دور دنیا،داشتن کانون گرم خانواده و خلاصه هر چیزی که باعث به قول استاد حلت حالشو ببری
مهمترین چیز: موفقیت در هر زمینه ای حتی منفی .....
آدمها برای رسیدن به جایی که الان اونجا نیستن تلاش میکنن
سلام طراوت جانبه نظر من زندگي دنيا، يعني گذشتن از روي يك پل و ديدن مناظر اطراف آن تا به آنطرف برسي ... بعضيها خيلي سريع رد ميشن و فرصتي براي ديدن اطرافشون ندارند.(خيليها توي سنين پائين ميميرند) ...در هر صورت همه ما از پل دير يا زود رد ميشويم ... فقط تا ميتوانيم بايد سبك برويم و دل به دنيا نبنديم، مسافر بايد بارش سبك باشد... اگر هدفي براي انسان وجود داشته باشد، توي اين دنيا نيست... اگر كسي در تقويت روح و روان خودش بكوشد براي آن دنيا توشه اي برداشته ...
براي من حس آزادي مطلق انگار تو خلا شناورم و بي فكري مطلق و نخواستن هيچ چيز و اينكه توي قلبم هيچ چيز نباشه جز احساس اينكه به عنوان جزئي از هستي در زير پرتو عشق الهي قرار دارم...
آدمها دنبال چهار چيزند: زيبايي،ثروت،شهوت،مقام كه نهايتي براشون نيست.
خیلی موضوع سختیه
خوب آره خدا واقعا میدان انرژیه و ما هم چون خلق شده به دست خدا هستیم از انرژی ساخته شدیم( منظور از ما روح آدمیه نه بدنش )وقتی تو کارای روزانه دقت کنیم متوجه میشیم که واقعا با فکرکردن و حرف زدن با خدا سرحال میشیم
salam gofti to ghanon jazebe be harch sabet ghadam bashi miresi pas chera farhad be shirin naresidببین این احساس ناتوانی از هر کجا که اومده باشه نتیجه اش معلومه : شخص به هدفش نمی رسه ، ولی قانون جذب اصلاً خیالبافی و امید واهی دادن نیست بلکه به نوعی می خواد مرزهای ذهنی آدمها رو از بین ببره ، چون معمولاً انسانها برای خودشون در طول زندگی دلایلی دست و پا می کنند که خودشون رو تو یه زمینه هایی محدود کنن، این قانون میگه هیچ حدی برای خواسته ها وجود نداره، اصلاً مهم نیست کی هستی و تا حالا چطور زندگی کردی ، اگر افکارت رو عوض کنی و برای خودت مسلم بدونی که به چیزی می رسی هیچ چیز توی دنیا قویتر از خواسته ی تو نیست ، به شرطی که به طور کامل بهش باور داشته باشی ، و وقتی کسی چیزی رو باور داشته باشه مطمئناً احساس ضعف نمی کنه که بخواد تو رؤیا خودشو خوشبخت ببینه یا خیالبافی کنه!![]()
ahay khabidin man javab mikhamyani migi az rahe aglani mitoni be ye nafar beresi aya in be dast gerftane afkare tarafe moghabel va naghze ghanon jazebe nist
برای رسیدن به آرزوهات فقط 68 ثانیه تمرکز کن !!
شرط و آن این است که موقع دستور دادن این طرف و آن طرف نپریم. 68 ثانیه یک جا بایستیم و صریح و شفاف بگوییم چه می خواهیم. آن وقت می توانیم کناری بنشینیم و معجزه عدد 68 را در زندگی خود ببینیم!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
راز قانون جاذبه کائنات (خلاصه ای از فیلم راز) | راز موفقیت | 1 | |
![]() |
>>>محفلی برای بحث و گفتگو پیرامون "یک راز (قانون جاذبه)" | راز موفقیت | 483 | |
![]() |
راز موفقیت بیل گیتس با اجرای قانون 5 ساعت در هفته | راز موفقیت | 0 | |
A | 2 راز بزرگ دستیابی سریع به آرزوها | راز موفقیت | 0 | |
![]() |
راز شاد زیستن | راز موفقیت | 1 |