سلام برادر فشفشه
کاش منم اونجا بودم.
من يه بار همايش حلت رو رفتم خوشم اومد جالب بود. چيزايي گفت که حالا مي فهمم دوران مشکلات من مي تونست با يادآوري اونا سريعتر سپري بشه و يا حتي اتفاق نيفته.
هرچيز تازه اي ياد گرفتي واسمون بگو. کاش ميشد صداشو ضبط کني واسمون بذاري اينجا.
دوس گرامي تفسير شما از نگرش متفاوت نسبت به واقعه ها بسيار آموزنده بودچشمها رو بايد شست .جور ديگر بايد ديد..... انیشتین میگفت : « آنچه در مغزتان میگذرد، جهانتان را میآفریند. » ستفان کاوی (از سرشناسترین چهرههای علم موفقیت) احتمالاً با الهام از همین حرف انیشتین است که میگوید:« اگر میخواهید در زندگی و روابط شخصیتان تغییرات جزیی به وجود آورید به گرایشها و رفتارتان توجه کنید؛ اما اگر دلتان میخواهد قدمهای کوانتومی بردارید و تغییرات اساسی در زندگیتان ایجاد کنید باید نگرشها و برداشتهایتان را عوض کنید .» او حرفهایش را با یک مثال خوب و واقعی، ملموستر میکند:« صبح یک روز تعطیل در نیویورک سوار اتوبوس شدم. تقریباً یک سوم اتوبوس پر شده بود. بیشتر مردم آرام نشسته بودند و یا سرشان به چیزی گرم بود و درمجموع فضایی سرشار از آرامش و سکوتی دلپذیر برقرار بود تا اینکه مرد میانسالی با بچههایش سوار اتوبوس شد و بلافاصله فضای اتوبوس تغییر کرد. بچههایش داد و بیداد راه انداختند و مدام به طرف همدیگر چیز پرتاب میکردند. یکی از بچهها با صدای بلند گریه میکرد و یکی دیگر روزنامه را از دست این و آن میکشید و خلاصه اعصاب همهمان توی اتوبوس خرد شده بود. اما پدر آن بچهها که دقیقاً در صندلی جلویی من نشسته بود، اصلاً به روی خودش نمیآورد و غرق در افکار خودش بود. بالاخره صبرم لبریز شد و زبان به اعتراض بازکردم که: «آقای محترم! بچههایتان واقعاً دارند همه را آزار میدهند. شما نمیخواهید جلویشان را بگیرید؟» مرد که انگار تازه متوجه شده بود چه اتفاقی دارد میافتد، کمی خودش را روی صندلی جابجا کرد و گفت: بله، حق با شماست. واقعاً متاسفم. راستش ما داریم از بیمارستانی برمیگردیم که همسرم، مادر همین بچهها٬ نیم ساعت پیش در آنجا مرده است. من واقعاً گیجم و نمیدانم باید به این بچهها چه بگویم. نمیدانم که خودم باید چه کار کنم و ... و بغضش ترکید و اشکش سرازیر شد.» استفان کاوی بلافاصله پس از نقل این خاطره میپرسد:« صادقانه بگویید آیا اکنون این وضعیت را به طور متفاوتی نمیبینید؟ چرا این طور است؟ آیا دلیلی به جز این دارد که نگرش شما نسبت به آن مرد عوض شده است؟ » و خودش ادامه میدهد که:« راستش من خودم هم بلافاصله نگرشم عوض شد و دلسوزانه به آن مرد گفتم: واقعاً مرا ببخشید. نمیدانستم. آیا کمکی از دست من ساخته است؟ و.... اگر چه تا همین چند لحظه پیش ناراحت بودم که این مرد چطور میتواند تا این اندازه بیملاحظه باشد٬ اما ناگهان با تغییر نگرشم همه چیز عوض شد و من از صمیم قلب میخواستم که هر کمکی از دستم ساخته است انجام بدهم حقیقت این است که به محض تغییر برداشت٬ همه چیز ناگهان عوض میشود. کلید یا راه حل هر مسئلهای این است که به شیشههای عینکی که به چشم داریم بنگریم؛ شاید هرازگاه لازم باشد که رنگ آنها را عوض کنیم و در واقع برداشت یا نقش خودمان را تغییر بدهیم تا بتوانیم هر وضعیتی را از دیدگاه تازهای ببینیم و تفسیر کنیم . آنچه اهمیت دارد خود واقعه نیست بلکه تعبیر و تفسیر ما از آن است
دوس گرامي تفسير شما از نگرش متفاوت نسبت به واقعه ها بسيار آموزنده بود
ولي داستان سرشار از امواج منفي تان چون رساننده آن امواج منفي است مرگ به خواننده اثر لازم را نميگذارد اگر دقت كرده باشيد درادبيات معنوي مولانا حافظ و خيام اگر پيام عرفاني به مخاطب ميدهند سرشار از كلمات دلنشين مثل گل ونسيم ويار وعشق و پروانه... است![]()
این کار،کار کسی نیست جزنمی دونم چی باید راجع به این قانون شگفت انگیز بگم اما...راز فقط یه قانون نیست بلکه بخشی از زندگی همه ی ماست ما بدون اینکه بخوایم ازش استفاده می کنیم.من اولش باور نداشتم تا معلمم گفت حقیقته آیدا برو دنبالش!می دونست آدم کنجکاوی هستم....ومن رفتم و دیدم معجزات زمینی رو....موقعی که mj (معلمم) با من حرف زد من تو مطب دکتر بودم ومحال بود تا ساعت10 شب برم تو اتاق دکتر به خودم گفتم آیدا بیا رو اینکه می ری تو تمرکز کن وباور نکردنی بود 10 دقیقه بعد من رفتم تو اتاق دکتر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!و همین اتفاق ساده باعث شد من سر از این قانون همه کاره دربیارم.
تا حالا فکر کردید چرا وقتی یه نفر می گه من از فلانی بدم می یاد مدتی بعد عاشق اون فرد می شه؟!!!!!!!!!!!!!!1
++++++++++++
بريد كنار مرد+باشگاه اومد
با من تو قانون جذب كل نندازينا؟؟
![]()
منم شما رو دوست مي دارم ولي من دوست داشتني ترمما تو این تاپیک با کسی کل نمیندازیم. اینجا همه با هم دوستیم و هم و دوست داریم.
خوش اومدی به این تاپیک
++++++++++++
بريد كنار مرد+باشگاه اومد
با من تو قانون جذب كل نندازينا؟؟
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
راز قانون جاذبه کائنات (خلاصه ای از فیلم راز) | راز موفقیت | 1 | |
![]() |
>>>محفلی برای بحث و گفتگو پیرامون "یک راز (قانون جاذبه)" | راز موفقیت | 483 | |
![]() |