یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

alireza1361

عضو جدید
من جاذبه رو تا حدي با نمونه هاي آماري قبول دارم
امايعني با اين روش فرق ما با ديگران اينه كه ماچهارشنبه ها دنبال پولي ميگرديم كه بقيه ميخواهند گم كنند
جامعه طبقات داره از 7 ميليارد نفرسه مليون نفر ميتونن ميليونر شوند
منابع طبيعي بيشتر جواب نميده
من دكترين خوشبختي در قناعت عمومي رو به واقعيت نزديك تر ميبينم
كه مبناي عرفانه
زياده خواهي عمومي منجر به فاجعه ميشه
براي تميزكردن هرچيزي يك چيز ديگر كثيف ميشود(اصول مورفي)

من فکر نکنم که قانون پایستگی میزان ثروت و یا خوشبختی وجود داشته باشه. خوشبختی که به نظر من یه مفهوم ذهنیه و هر کسی که فکر میکنه خوشبخته واقعا هم خوشبخته و برعکس!
دوم اینکه یکی از اصولی که چند سالیه دانشمندان دارن روش کار میکنن و توی خیلی از کتابا نوشته شده اینه که ذهن انسانها و خواسته اونها ثروت آفرینه. یعنی شما با فکر کردن و انتظار کشیدن مشتاقانه برای چیزی که دوس دارین میتونین بهش برسین بدون اینکه از بقیه چیزی کم بشه. کی گفته که یه نفر باید بدبخت بشه تا یه نفر دیگه خوشبخت بشه؟ یه نفر باید فقیر بشه که یه نفر دیگه ثروتمند بشه؟؟؟؟ :que:
البته یه واقعیت تلخ اینه که در طول تاریخ آدمایی بودن که با ضایع کردن حق بقیه تلاش کردن خودشون به نون و نوایی برسن. این مساله نقض کننده این نیست که یک انسان بتونه با فکر کردن و آرزو کردن و اشتیاق سوزان در جهت هدفش، به خواستش برسه. در این حالت شما از کائنات میخواین که شما رو در مسیر رسیدن به هدفتون همراهی کنه و نه اینکه یکی دیگه رو بدبخت کنه تا شما خوشبخت بشین!!!
به نظر من ثروت و خوشبختی مثه یک شمع میمونه. شما با یک شمع میتونین هزاران شمع رو روشن کنین بدون اینکه از اون شمع چیزی کم بشه. در واقع خوشبختی و ثروت در این جهان محدود، کاملا نامحدوده!!!!!

sadafff

عضو جدید
سلام بچه ها
منم می خوام ارشد قبول شم کمکم کنید جذبش کنم
بعضی موقع ها نا امید میشم:(

نا امید میشی؟؟؟؟؟؟:eek: وقتی که باور داری که قبول میشی ناامید میشی واسه چی؟؟؟:eek: مگه تو وقتی بفهمی که ارشد قبول شدی ناامید میشی؟ خب الان من و همه به تو میگیم که قبولی. باور کن. ولی خبرشو بعدا دریافت می کنی. فقط ایمان یادت نشه. موفق باشی;);)

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
نا امید میشی؟؟؟؟؟؟:eek: وقتی که باور داری که قبول میشی ناامید میشی واسه چی؟؟؟:eek: مگه تو وقتی بفهمی که ارشد قبول شدی ناامید میشی؟ خب الان من و همه به تو میگیم که قبولی. باور کن. ولی خبرشو بعدا دریافت می کنی. فقط ایمان یادت نشه. موفق باشی;);)
مرسی صدف جون
خیلی انرژی بخش بود
بازم انرژی لطفا..................................

sadafff

عضو جدید
مرسی صدف جون
خیلی انرژی بخش بود
بازم انرژی لطفا..................................

حالا تو هم باید به فکر شیرینی دادن باشی.:biggrin:
ایمان و باور داشته باش که موفق می شی. در روز چند بار خودتو در اون موقیتی بذار که قبول شدی و همون حسی رو داشته باش که وقتی بفهمی قبول شدی پیدا می کنی . چون تو الان به خواستت رسیدی. شاد باش و تلاشت رو بکن. رسیدن به هدفت رو حس کن. از همین الان قبولیت مشخصه.

seeemesooo

عضو جدید
من فکر نکنم که قانون پایستگی میزان ثروت و یا خوشبختی وجود داشته باشه. خوشبختی که به نظر من یه مفهوم ذهنیه و هر کسی که فکر میکنه خوشبخته واقعا هم خوشبخته و برعکس!
دوم اینکه یکی از اصولی که چند سالیه دانشمندان دارن روش کار میکنن و توی خیلی از کتابا نوشته شده اینه که ذهن انسانها و خواسته اونها ثروت آفرینه. یعنی شما با فکر کردن و انتظار کشیدن مشتاقانه برای چیزی که دوس دارین میتونین بهش برسین بدون اینکه از بقیه چیزی کم بشه. کی گفته که یه نفر باید بدبخت بشه تا یه نفر دیگه خوشبخت بشه؟ یه نفر باید فقیر بشه که یه نفر دیگه ثروتمند بشه؟؟؟؟ :que:
البته یه واقعیت تلخ اینه که در طول تاریخ آدمایی بودن که با ضایع کردن حق بقیه تلاش کردن خودشون به نون و نوایی برسن. این مساله نقض کننده این نیست که یک انسان بتونه با فکر کردن و آرزو کردن و اشتیاق سوزان در جهت هدفش، به خواستش برسه. در این حالت شما از کائنات میخواین که شما رو در مسیر رسیدن به هدفتون همراهی کنه و نه اینکه یکی دیگه رو بدبخت کنه تا شما خوشبخت بشین!!!
به نظر من ثروت و خوشبختی مثه یک شمع میمونه. شما با یک شمع میتونین هزاران شمع رو روشن کنین بدون اینکه از اون شمع چیزی کم بشه. در واقع خوشبختی و ثروت در این جهان محدود، کاملا نامحدوده!!!!!
ما فقط يك كره زمين داريم كه محدوده
روشن شدن هر شمع باعث توليدco2 وگرم تر شدن زمين ميشه
زياده طلبي هم به محيط زيست بشر ضربه ميزنه هم به اخلاقيات وروابط انساني
به نظر من قانون جاذبه را ميتوان بكار برد به اندازه رفع احتياج نه بيشتر

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
يعني شما ميگيد اگه من 2 ميليارد پول داشته باشيم حتما يه نفر بخاطر پول من از فقر مي ميره؟؟
يعني فقر امروز دنيا به خاطر پول دار بودن و زياده خوهي بقيه است؟؟!!!!!!!!!!!
اگه چنين فكري بكنيم انگار به نامحدود بودن و مطلق بودن قدرت خدا شك كرديم.
مطمئن باشيد كه منابع نعمت برروي زمين براي بندگان خدا نامحدوده و هركس به قدر قدرت درونش و لياقتش از اونا استفاده مي كنه. اتفاقا اين مطلب توي فيلم راز هم بهش اشاره شده.
ما نبايد با علم محدود امروز بشر درباره قدرت خدا قضاوت كنيم. ما از كجا مي دونيم كه چقدر چي وجود داره؟ اساسا واضحه كه بخش كوچيكي از علم تا حالا بر ما گشوده شده. پس ....
اگه شما ثروتتون رو از راه درست و مشروع بدست آورده باشين نبايد نگران چيزي باشيد.
تازه يكي از راههاي جذب ثروت بخشيدن اونه. پس به اين ترتيب ما مي تونيم دنياي بهتري براي بقيه بسازيم و نگران پايان يافتن منابع نباشيم.
مطمئن باشيد به خاطر نفس كشيدن من و شما اكسيژن هوا تموم نمي شه.
به نظر مياد بهتره فقط ايمان داشته باشيم.

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار

سلام به شما دوست بسیار عزیز
من از این قانون برای رسیدن به چیزهای غیر قابل تصور تا حالا استفاده نکردم ولی دارم در مورد یه موضوعی که شانس توش خیلی دخیله استفاده میکنم!
بازهم اگه نیاز بود براتون مینویسم
موفق باشید;)

بله که نیازه!!!منتظریم!;)
فشفشه جان حالا که بچه ها هستندو دوباره تاپیک شلوغ شده نمی خوای یه بار دیگه پیشنهادتو مطرح کنی؟؟
:)

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فکر می کنم که سیما جون خیلی روحیه ی خوبی داره. چون همه ی پست هاش سرشار از انرژیه. امیدوارم که همیشه انقدر پرانرژی باشی. یعنی باور دارم که همیشه همین طوری هستی. چون تمرکزت رو چیزهای مثبته. موفق باشی .;);) راستی شده تا حالا وارد یک جمعی بشین و احساس کسالت و خستگی و افسردگی بهتون دست بده؟ یا برعکس شاد و پرانرژی بشین؟ می گن دلیلش اینه که افراد تو اون محیط چه انرژی منعکس می کنن. مثلا اگر همشون از یک موضوعی ناراحت باشن ولی اصلا به روی خودشونم نیارن ما از طریق دریافت انرژی می تونیم بفهمیم که انرژی حاکم بر اون محیط مثبته یا منفی. ;)
ممنون عزيزم.
جمله آخر منم همينو ميگه. آنتوني رابينز تو اين كتابي كه مي خونم اينو ميگه كه اگه توي يك مهموني روي دو نفر تمركز كنيد كه اونا دارن باهم دعوا مي كنن، شما پا ميشين از اون مهموني ميرين و ميگين كه چه مهموني كسالت آور و ناراحت كننده اي بود.
اما برعكس اگه روي دو نفر كه دارن مي گن و مي خندن تمركز كنيد مي گيد چه مهموني شاد و خوبي بود.
حالا وقتي ناراحت هستيد سريعا تمركز خودتون رو از اون موضوع ناراحت كننده به بك موضوع خندا دار و شاد منحرف كنيد. اونوقت شايد حتي به اون موضوع نامردي كه داشت مي كشتتون هم بخندين.
من اين كارو كردم. قبلا تو راهنمايي كه بودم مثلا 5 شنبه ها حرفه داشتيم كه كسالت آور بود ولي 5 شنبه شبا اگه يادتون بياد برنامه طنز ساعت خوش بود كه خيلي طرفدار داشت. من هميشه سر كلاس فكر مي كردم كه آخ جون مي رم امشب برنامه ساعت خوش رو مي بينم و با اين فكر سرحال مي شدم. هنوز هم با گذشت اين همه سال اون شادي رو حس مي كنم.
اميدوارم همتون موفق باشيد.

shima g

عضو جدید
سلام. من به این قانون اعتقاد ندارم اصلا. من به هیچ وجه از قیافه ی خودم راضی نیستم. شما ها هم که می گید این راز همه چیو به ما میده. من می تونم یعنی با این قانون خوشگل شم؟ خب معلومه که نمیشم. من تنها ارزوم همینه. :( من باور ندارم.

sadafff

عضو جدید
سلام. من به این قانون اعتقاد ندارم اصلا. من به هیچ وجه از قیافه ی خودم راضی نیستم. شما ها هم که می گید این راز همه چیو به ما میده. من می تونم یعنی با این قانون خوشگل شم؟ خب معلومه که نمیشم. من تنها ارزوم همینه. :( من باور ندارم.

ببین عزیزم این قانون اثبات شده است. چه تو باور کنی و نکنی این قانون وجود داره. پس به نفع تو نیست که باورش کنی و به خواستت برسی؟ باور کن که حقیقت محضه و تو میرسی به ارزوت. من و همه ی بچه های تاپیک به تو قول میدیم.;););)

shima g

عضو جدید
مگر شماها نمیگین که باید خواستمون رو با تمام جزییات مشخص کنیم؟ خب من چیو باید مشخص کنم؟ قیافه ی کسی رو که می خوام شبیه اون شم؟ نمیشه دیگه. خیلی سخت و ناامید کنندس:(

مينا قرباني

عضو جدید
سلام موضوع خوبي براي بحث .راستش من اعتقاد دارم .و براي من هميشه عملي.فقط كافيه در خواست كني و بعد كائنات انرا دريافت ميكنند حالا با هر موجي باشه فرق نميكنه+يا- و بعد شما جواب در خواست خود را دريافت ميكنيد:)به همين سادگي فقط تمركز كنيد.البته شكر گذاري يادتون نره;)

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیزم:gol:
خوبید؟؟
گفتم بد نیست یه نظرسنجی به تاپیک اضافه کنم!!!:)
نظر شما چیه؟؟
مرسی!
جالب بود!
فقط مشکل اینه که اکثر بچه هایی که میان اینجا, از این قانون اطلاع دارن!
بچه هایی که اطلاع ندارن, کمتر میان!:whistle:

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزيز.
من به دو روش جواب شما رو ميدم. هر دو درسته و بستگي به ديدگاه شما داره.
1- لزومي نداره که حتما چهره شما تغيير کنه و بسيار زيبا بشه تا شما به رضايت و هدفتون برسيد.
نتيجه به کاربردن اين قانون در مورد شما مي تونه زيبايي چهره شما در نظر ديگران باشه. خيلي از آدمايي که ما با اونا کار مي کنيم و از صبح تا شب مي بينمشون جهره زيبايي ندارن ولي ما اصلا به اون توجه نمي کنيم.
زشتي چهره شما (البته اين نظر خودتونه!) چرا شما رو ناراحت مي کنه؟ مگر غير از نظر ديگران درباره شماست که باعث ميشه شما ناراحت باشيد؟
خوب بگرديد. آره بازم بگرديد ببينيد موهبت بزرگي که خدا به شما داده چيه؟ روي اون تمرکز کنيد. سعي کنيد روح بزرگ و والاي خودتون رو ارتقاء بديد تا چهره شما فقط يک ظاهر بيشتر نباشه و نور وجودتون اون رو نوراني و زيبا بکنه. با تغيير نقطه تمرکز فکرتون ز زشتي چهره و نظر ديگران درباره اون به چيزي خوشايند و خوب باعث تغيير دنياي خودتون بشيد.
2- ضمنا خيلي از اوقات داشتن يک چهره زيبا موهبت نيست بلکه جز زحمت چيزي نداره. اين جمله رو بهش اعتقاد کامل دارم : چيزي رو بخوايد که خدا اون رو براتون مي خواد. بنابراين حتي ممکنه زيبا شدن فيزيکي چهره شما هم چيزي باشه که به خواست خدا و خودتون بهش برسيد.
شما اين امر رو ناممکن مي بينيد چون فکر مي کنيد که بخوابيد يهو صبح پاشيد ببينيد شديد سفيد برفي. يا نميدونم سيندرلا. نه عزيزم. اول از همه اينکه به راه و روش انجام خواستتون فکر نکنيد. شما فقط بخوايد به شما مربوط نمي شه که کائنات به چه روشي اون رو برآورده مي کنه. بنابراين برروي اونچه که ميخوايد تمرک کنيد و ايمان داشته باشيد.

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان خوبید؟
با اجازه مدیر هر کسی که تمایل داره از این به بعد تو گروه اکتیو جذبی فعالیت کنه لطفا تایم آزاد، شرایط فعالیت،نوع فعالیت، تجربیات در این زمینه( از قبیل همایش، کتاب، فیلم،جزوه و هر مطلبی که خونده) مرتبط با موضوع با شرح کوتاهی تحت لیستی برای جناب مدیر ارسال کنه( خانم ستایش) این شرایط زمان داره پس خواهشا اقدام کنید چون خانم ستایش قرار گذاشتن تا بعد از یک هفته شرایط رو بررسی کنند و تصمیم گیری کنند پس هر چه سریعتر نیازمند یاری سبزتان هستیم ممنون
موفق باشید دوستان

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله که نیازه!!!منتظریم!;)
فشفشه جان حالا که بچه ها هستندو دوباره تاپیک شلوغ شده نمی خوای یه بار دیگه پیشنهادتو مطرح کنی؟؟
:)

سلام خانم ستایش
باکمال میل میگم ولی اگه اجازه بدید سر یه فرصت مناسب و بعد از اینکه یه برنامه ریزی دقیق انجام شد .
الان همه ی دوستان میتونن باخوندن پست1164 و اعلام آمادگی در ایجاد گروه بسیار اکتیو هر چه سریعتا شروع به کار کنیم

با هم پشتمون کوه

آرامش زندگي

عضو جدید
[/quote]
سلام ستايش جان
خوبي؟
از لطفت ممنون، دختر گلم هم به خالش سلام مي‌رسونه.
اميدوارم خودت مامان بشي و ببيني چقدر ني‌ني كوچولو جذب كردن كيف داره!
مخصوصا اگر همونطوري باشه كه فكر مي‌كردي.
اسم دختر ما آرامشه نه آرتينو!؟
از هديه قشنگت هم ممنون به كوچولوم نشونش دادم خوشش اومد گفت به خا له بگو چقدر قشنگه.
فعلا داره صدام مي كنه خداحافظ

مينا قرباني

عضو جدید
سلام.بلاخره تونستم اين پست پيدا كنم.من شبها به سايت رجوع ميكنم.من فيلمي در مورد اين راز ديدم و بعضي اوقات به سايت سكرت نيز مراجعه ميكنم.در هر صورت اگه فكر مي كنيد از من كمكي بر مي ياد من در خدمتم:smile:

alireza1361

عضو جدید
بچه ها بازم سلام.
میخواستم بدونم آیا قانون جاذبه واسه تبهکارا و آدمایی که فکرشون تو کار خلافه هم عمل میکنه به نظر شما یا نه؟ مثلا یکی قصد دزدی، خرابکاری و .. داشته باشه و از صمیم قلب ارزو داشته باشه فرصتی براش پیش بیاد و این کارا رو انجام بده؟
در کل کسایی که فکر و کارشون با اخلاقیات در تضاد هستش به نظر شما قانون جاذبه در مورد اونها هم عمل میکنه یا نه؟

sadafff

عضو جدید
بچه ها بازم سلام.
میخواستم بدونم آیا قانون جاذبه واسه تبهکارا و آدمایی که فکرشون تو کار خلافه هم عمل میکنه به نظر شما یا نه؟ مثلا یکی قصد دزدی، خرابکاری و .. داشته باشه و از صمیم قلب ارزو داشته باشه فرصتی براش پیش بیاد و این کارا رو انجام بده؟
در کل کسایی که فکر و کارشون با اخلاقیات در تضاد هستش به نظر شما قانون جاذبه در مورد اونها هم عمل میکنه یا نه؟

بله من فکر می کنم برای اونا هم عملی باشه. چون این یک قانونه و خوب و بد نمیشناسه و ما به هر چی فکر کنیم اون رو به طرفه خودمون جذب می کنیم. به همین دلیل هم گفته شده که حتی فکر کردن به کارهای بد هم گناه محسوب میشه.