alireza1361
عضو جدید
من جاذبه رو تا حدي با نمونه هاي آماري قبول دارم
امايعني با اين روش فرق ما با ديگران اينه كه ماچهارشنبه ها دنبال پولي ميگرديم كه بقيه ميخواهند گم كنند
جامعه طبقات داره از 7 ميليارد نفرسه مليون نفر ميتونن ميليونر شوند
منابع طبيعي بيشتر جواب نميده
من دكترين خوشبختي در قناعت عمومي رو به واقعيت نزديك تر ميبينم
كه مبناي عرفانه
زياده خواهي عمومي منجر به فاجعه ميشه
براي تميزكردن هرچيزي يك چيز ديگر كثيف ميشود(اصول مورفي)
من فکر نکنم که قانون پایستگی میزان ثروت و یا خوشبختی وجود داشته باشه. خوشبختی که به نظر من یه مفهوم ذهنیه و هر کسی که فکر میکنه خوشبخته واقعا هم خوشبخته و برعکس!
دوم اینکه یکی از اصولی که چند سالیه دانشمندان دارن روش کار میکنن و توی خیلی از کتابا نوشته شده اینه که ذهن انسانها و خواسته اونها ثروت آفرینه. یعنی شما با فکر کردن و انتظار کشیدن مشتاقانه برای چیزی که دوس دارین میتونین بهش برسین بدون اینکه از بقیه چیزی کم بشه. کی گفته که یه نفر باید بدبخت بشه تا یه نفر دیگه خوشبخت بشه؟ یه نفر باید فقیر بشه که یه نفر دیگه ثروتمند بشه؟؟؟؟

البته یه واقعیت تلخ اینه که در طول تاریخ آدمایی بودن که با ضایع کردن حق بقیه تلاش کردن خودشون به نون و نوایی برسن. این مساله نقض کننده این نیست که یک انسان بتونه با فکر کردن و آرزو کردن و اشتیاق سوزان در جهت هدفش، به خواستش برسه. در این حالت شما از کائنات میخواین که شما رو در مسیر رسیدن به هدفتون همراهی کنه و نه اینکه یکی دیگه رو بدبخت کنه تا شما خوشبخت بشین!!!
به نظر من ثروت و خوشبختی مثه یک شمع میمونه. شما با یک شمع میتونین هزاران شمع رو روشن کنین بدون اینکه از اون شمع چیزی کم بشه. در واقع خوشبختی و ثروت در این جهان محدود، کاملا نامحدوده!!!!!