tenesi
اخراجی موقت
زنده باشی جوونمن هم گاهی به این فکر میکنم که بعد از قیامت که همه رفتن بهشت و جهنم بعد از اون چی میشه؟تا کی؟
خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و ما رستگار

زنده باشی جوونمن هم گاهی به این فکر میکنم که بعد از قیامت که همه رفتن بهشت و جهنم بعد از اون چی میشه؟تا کی؟
خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و ما رستگار
زنده باشی جوون![]()
همون طور که دوستان گفتن قطعا به جوابی نمیرسی وچون نه خودت به کس دیگه ای نمی تونه جواب سوالاتو بده پس دیوونه میشی اصلا خود خدا تو قران گفته فکر کردن بهش گناههراستش من به هرچیزی تو این دنیا فکر میکنم ...ازیه جایی شروع شده ... یعنی از یه نقطه ای شروع و تکمیل و تداوم پیدا کرده...
.
.
با این که میدونم تفکر و تامل در ذات خداوند (استغفر ا..) گناهه ... ولی خب نقطه شروع خدا از کجا بوده ...
میدونم میخاین بگین خدا از روز ازل بوده و نا متناهی ...ولی خوب که تمرکز میکنم بهش ..باز نمیشه ...
دنبال یه بازه زمانی هستم که خدا از چه زمانی دقیق ...100 میلیار سال پیش ..یا..بیشتر .....
میدونم خدا رو کسی بوجود نیورده .... ولی منشا کجاست ؟....
هرچی به منشا وجود خدا فکر میکنم که از کجا و چه زمانی شروع میشه ..بیشتر قاطی میکنم
.
.
.
نمیدونم شما هم اینجوری شدین .. و از این فکرا واستون میاد یا نه .. اما ...
یه سوال ؟ ... من دارم کافر میشم با این افکارم؟
خوشم اومد که بفکر آخرتیما در خدمتیم داداش.
باشه چشم قبل از خواب؟؟؟همون طور که دوستان گفتن قطعا به جوابی نمیرسی وچون نه خودت به کس دیگه ای نمی تونه جواب سوالاتو بده پس دیوونه میشی اصلا خود خدا تو قران گفته فکر کردن بهش گناههاما من یه راه حل برای فرار از این فکر دارم اونم خوندن کتاب مناجات نامه و الهی نامه خواجه عبدالله انصاری امتحان کن بد نیست همشو یه شبه نخون کم کم بخون
یعنی میگید اینایی که متاهلن به خدا فکر نمیکنن!!!اگه متاهل بشید و 7 سر عادله داشته باشید دیگه فکرتون درگیر این چیزا نمیشه
باشه چشم قبل از خواب؟؟؟
باشه اینم چشممنظورم از یه شبه یعنی شروع کردنت به قصد تموم کردن نباشه چند صفحه چند صفحه بخون که درکش کنی آقای بامزه انقدر مزه نریز![]()
دوستان یه پا فلاسفه اند ...
اما همه از زیر جواب این سوال در رفتن ... من هنوز به جوابم نرسیدم ..منشا کجاست ؟ .... قبل از خدا کی بوده ؟
اصلا حالا فرض کن من بودمدوستان یه پا فلاسفه اند ...
اما همه از زیر جواب این سوال در رفتن ... من هنوز به جوابم نرسیدم ..منشا کجاست ؟ .... قبل از خدا کی بوده ؟
دوستان یه پا فلاسفه اند ...
.ببخشید ..با سوالات بی جوابم ذهن شما رو هم درگیر کردم.چون جوابی نیست که بخواد کسی از زیرش در بره...خداوند هم هیچ وقت تموم نشده بود که یک نفر دیگه شروع بشه یا بر عکس ...این خداییه که میگید رو میشه تعریف کنید؟
.اصلا حالا فرض کن من بودم
چی میخوای حالا؟؟؟
.اصلا قبل و بعدی وجود نداره دوست عزیز...این کلمات رو ما میزاریم روش ....بازه زمانی وجود نداره ...خدا بوده و بس ..
ولی خب با منطق و حساب کتاب نمیتونیم بهش برسیم ..واسه همینه که باورش برامون خیلی سخته .
.ببخشید ..با سوالات بی جوابم ذهن شما رو هم درگیر کردم.
نه درگیری وجود نداره...آخه بعضی اوقات هست تعریف ما از خئداوند دچار نقصه...
همین که شما میگید منشا ..همین سوال شما نقص داره...چرا؟ چون خدایی که منشا داره داراری نقص هست یعنی فرزنده یک نفر دیگه است به اصطلاح...
خوشم اومد که بفکر آخرتی
احسنت بر شماخودمون رو که نمیتونیم ول بزنیم.
ایمان بدون عمل یعنی ......
با احساس میشه به قلمرو نامحدود پا گذاشت (میتونید امتحان کنید)... ولی از کسی که رفته به چنین جایی نپرسید چه دیده که قادر به بیانش نیست
این مدعیان در طلبش بی خبرانن ... کان را که خبر شد , خبری باز نیامد "خواجه عبدالله انصاری"
فرض بگیر به این نتیجه رسیدی که مشا داشته باشه، خب اون منشا از کجا به وجود اومده؟میتونی به این جواب بدی؟.
.
منم رو همین مشغولم ... ولی دنبال یه منشا هستم ..
.فرض بگیر به این نتیجه رسیدی که مشا داشته باشه، خب اون منشا از کجا به وجود اومده؟میتونی به این جواب بدی؟
ما چون فعلا در زمان و مکان محدودیم به خاطر همین چنین سوالاتی رو ممکنه بدون پاسخ ببینیم در حالی که زمان صفتیست برای ماده در حالی که خداوند خود خالق زمان و ماده است!!
ذات ما محدوده و خداوند که وجود مطلقه رو مطمئنا این ذات محدود نمیتونه بهش پی ببره
خب اگر به سمت دیوونه شدن بره اونم گناهه!
کفر نیست ولی میتونه به کفر منتهی بشه چون به جوابی نمیرسه!!
fhشايدم اصليتش اردبيليه...اخه بيشتر مشهورا و معروفا از اردبيل ظهور كردن![]()