بچه ها یکی جواب این سوال منو بده دیگه...بچه ها اون سوال ترمو که گفته بود در حجم ثابت تغییر انرری درونی برابر گرما میشه درست بود؟چون گفته بود همیشه من الان که اومدم خونه شک کردم نکنه اینم اشتباه زدم؟
بچه ها یکی جواب این سوال منو بده دیگه...
گرما منهای کار برابر تغییرات انرژی درونی و پتانسیل و جنبشی و ... میشه.که اغلب از تغیرات انرژی پتانسیل و جنبشی و ... صرف نظر میشه.تو حجم ثابت کار برابر صفره.و گرما برابر انرژی درونی میشه.اما این همیشگی نیست.چون با صرف نظر از تغیرات انرژی پتانسیل و جنبشی و ... به دست میاد.بچه ها اون سوال ترمو که گفته بود در حجم ثابت تغییر انرری درونی برابر گرما میشه درست بود؟چون گفته بود همیشه من الان که اومدم خونه شک کردم نکنه اینم اشتباه زدم؟
سوالش دقیقا یادم نیست ولی منم همین گزینه رو زدم.خوب یادم نیست ولی سوال گفته بود سیستم بسته است نه؟؟؟؟بچه ها اون سوال ترمو که گفته بود در حجم ثابت تغییر انرری درونی برابر گرما میشه درست بود؟چون گفته بود همیشه من الان که اومدم خونه شک کردم نکنه اینم اشتباه زدم؟
افتضاح بوووووووووووووووووووووووود،سوالا نه سخت بود نه آسون،سوالاش مسخره بود مسخرررررررررره
سوالش دقیقا یادم نیست ولی منم همین گزینه رو زدم.خوب یادم نیست ولی سوال گفته بود سیستم بسته است نه؟؟؟؟
اگه واسه سیستم بسته بود درسته،سیستم بسته حجم ثابت کارش صفره.تغیرات انرژی جنبشی و پتانسیل به دلیل نداشتن تغییر در سرعت و ارتفاع در سیستم بسته صفره.دقت کنید در قانون اول ترمودینامیک ترم های انرژی جنبشی و پتانسیل بسیار مقدار های ناچیزی هستند،مخصوصا برای سیالات با چگالی های پایین مثل گازها تغییرات سرعت باید از مرتبه 100 به بالا باشه تا حساب بشوند.و همونطور که میدونیم حتی وقتی ورود و خروج جریان به سیستم هم داریم این ترم ها رو در نظر نمیگیریم (البته اینو با کار فشار حجم قاطی نکنید)جدا از این تحلیل سیستم بسته تغییرات انرژی جنبشی و پتانسیلش صفره.و گرما انتقال یافته در حجم ثابت صرف افزایش انرژی درونی میشه (گرما دادن سرعت هر ذره گاز رو زیاد میکنه اما این همون تغییر انرژی درونی،عبارت شامل سرعت در انرژی جنبشی سرعت مربوط به بالک سیال است که در جهت مشخصی است)
یکی از سوال های سنتیک من خونده بودم که جوابش میشه (07.- ^e )- یک 1-e^-.07 ولی تو گزینه ها نبود کسی با من هم عقیده هست ؟؟؟؟(همون سوالی که s تو یک واکنش سری به دست می اومد)
یکی از سوال های سنتیک من خونده بودم که جوابش میشه (07.- ^e )- یک ولی تو گزینه ها نبود کسی با من هم عقیده هست ؟؟؟؟(همون سوالی که s تو یک واکنش سری به دست می اومد)
به نظر من فقط سوالهای سنتیک آسون بود و بقیه سوالها به نظر آسون می یومد و نکته دار بود -
دقیقا همین حالت بود اصن حالت سوالا کلا عوض شده بود تقطیز کلا یکی 2 تا سوال
ترومو و سیالات چه طور بود یه نظزتون؟؟؟
راسی سوال آریوتورپه ماکس فشار بود یا دما ؟ D:
سلام دوستان.وااااای من خیلی وقت کم آوردم ا کاش کنکورهای آزمایشی شرکت کرده بودم زمان بندی میومد دستم
شتباه کردم بیشتر وقتمو گذاشتم رو ترمو که البته بعضیاش واقعا هرکاری میکردم جواب تو گزینه ها نبود. شاید اینطور بود که سوالا به ظاهر ساده میومد ولی......
راستی بچه ها یه سوال اون سوال تغییر آنتروپی چند میشد؟ برای دوجسم جامد.
سلام دوستان.وااااای من خیلی وقت کم آوردم ا کاش کنکورهای آزمایشی شرکت کرده بودم زمان بندی میومد دستم
شتباه کردم بیشتر وقتمو گذاشتم رو ترمو که البته بعضیاش واقعا هرکاری میکردم جواب تو گزینه ها نبود. شاید اینطور بود که سوالا به ظاهر ساده میومد ولی......
راستی بچه ها یه سوال اون سوال تغییر آنتروپی چند میشد؟ برای دوجسم جامد.
سوالی که نوع تبخیر کننده رو خواسته بود میگم.عددی نبود که...سلام من 2 به دست آوردم
سوالی که نوع تبخیر کننده رو خواسته بود میگم.عددی نبود که...