شب بخیر آبجیخب منم برم شب همگی خوش
موفق و پیروز باشید
بابای

خیلی مرسی....
خوب بخوابی...
فعلا...

شب بخیر آبجیخب منم برم شب همگی خوش
موفق و پیروز باشید
بابای
خب من ماهان دارم مهم نیست پس
برای شنبه انشالله تعاریف اولیه و مکاتب مدیریت مطالعه میکنیم؟!
امیدوارم بچه های دیگه موافق باشن
رای موافق :2
رای مخالف:0
اگه کسی نظری داشت بهش اضافه کنه
میرسی
قربون آبجی.
ولی تا جایی که میتونی به بچه ها کمک کن ممنون میشم.
مرسی
دوست عزیز آنتونی رابینز اول از کتابای رضاییان و الوانی شروع کندوستای گلم به من پیشنهاد شد برای تئوریها از کتابای زیر استفاده کنم میخواستم ببینم کسی این کتابارو داره و خونده نظرتون چیه دربارشون؟!
تئوری سازمانی راوینز
طراحی و سازماندهی ریچارد ال دفت
رفتار سازمانی سه جلدی راوینز
خب دوستان خسته نباشین.
برای امشب چطور بود؟ خوندید یا نه؟
سلاااااااااااااااااااااااامدوستان آیا فصل یکو مبانی و مکاتب را برای امروز مطالعه نمودید برای فردا برنامه چیه ؟؟
یک فصل رو واسه یک شب نمیشه کامل خوند. به نظرم چند وقتی باید برای هر فصل وقت گذاشت.دوستان آیا فصل یکو مبانی و مکاتب را برای امروز مطالعه نمودید برای فردا برنامه چیه ؟؟
منم نصفش خوندم موافقم برای شروعش یکم زیاد روز دو و سه ساعت من وقت دارم یکم کمتر بزاریم اولاش......دییک فصل رو واسه یک شب نمیشه کامل خوند. به نظرم چند وقتی باید برای هر فصل وقت گذاشت.
باشه . سوالها تستی باشه بهتر نیست؟؟ با جوابهای تشریحیسلاااااااااااااااااااااااام
میرسی از حصورتون خیلی خوشحال شدم اومدین اره من خوندم منتها چون هم شاغلم هم یکم درگیر پروزم بودم تا حدودی خوندم از همون براتون سوال اماده کردم
لطفا برای فردام یکی زحمت بکشه سوال در بیاره اینجوری همه مشارکت میکنیم و بهتره میرسییییییییییییییییییی
بهتره اما یکم نیاز به وقت بیشتری برای تایپ کردنش هستباشه . سوالها تستی باشه بهتر نیست؟؟ با جوابهای تشریحی
بله ایناور یکی از استادام ویکی از همکارام که ایشونم هیئت علمی دانشگاه ازاد بودن بهم معرفی کردن بعد یکی دیگه از همکارام که ایشونم هیئت علمین بهم گفت که اینا حجمشون زیاده بهتر از سوالات استفاده کنم و از کتابای اقای رضاییانsonia خانم اصلا منابع خوبی نیستند. بهترین منابع به ترتیب زیر هستند: 1) عمومی الوانی . 2) مبانی سازمان رضاییان 3) رفتار رضاییان . و در آخر کتاب تست تئوری مدیریت پرچ.
خوبه.بهتره اما یکم نیاز به وقت بیشتری برای تایپ کردنش هست
بعد یکم سختتره بزار کم کم راه میفتیم دیگه شب اولی کم کم بهتر میشه سوالای اسونی براتون گذاشتم
ص و غ و همچنین چهارگزینه ای بهتره منم موافخم داادش
حالا هر وقت جوابارو برا خودت نوشتی اینجا اعلام کن تا من برا دوستان جواباش بزارم از غزلم میخوام این جوابای درست یه تایپک کنه که بانک سوالات تشکیل بشه البته اگه امکانش باشه
نه پس بگرد دنبال جواب بابا این گذاشتم خودت بسنجی اصلا تو امروز درس خوندی داداش؟!!!خوبه.
باشه میزنم.
ولی دیگه نمیگردم دنبال جواب. از اطلاعات خودم میزنم.
اره دیگه به نظرم از این مجموعه جوابا به غزل بگم یه تایپک درست کنه میشه نمونه سوالات کنکور-نظرت چیه؟شدنی ایا؟جوابها رو هم که زدی!![]()
آره یه نگاهی انداختم.نه پس بگرد دنبال جواب بابا این گذاشتم خودت بسنجی اصلا تو امروز درس خوندی داداش؟!!!
اره دیگه به نظرم از این مجموعه جوابا به غزل بگم یه تایپک درست کنه میشه نمونه سوالات کنکور-نظرت چیه؟شدنی ایا؟
ادامه همون رو بخونیم دیگه. همون فصلخب من باید زودی برم یکم کار پروزم مونده قراره امشب به استادم میل بزنم
میشه بگین چی بخونیم؟
کسی داوطلب طرح سوال هست ایا؟
خوبه ادادس عالیه بنظرم سوال اینجا مطرح بشه بعد همراه جوابش اونجا بزاریم اگه کسی خواست مرور کنه میتونه با جواب روزای اخر فقط بهشون نگاه کنه چطوره؟آره یه نگاهی انداختم.
من قبلا همچین تاپیکی زده بودم. نظرتون چیه درموردش؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/428187-%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%A8-%DA%86%DA%A9%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D8%B3-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87
باشه قبول موافقم من تا هرکجا وقت کنم میخونم ولی بنظرم اگه بشه تو هفته چندتا کتاب بخونیم بهتره همش یه کتاب نباشه مثل زبان عمومی هم خوبه از درسای کلیدیبچه های مدیریتهادامه همون رو بخونیم دیگه. همون فصل
باشه موافقم.خوبه ادادس عالیه بنظرم سوال اینجا مطرح بشه بعد همراه جوابش اونجا بزاریم اگه کسی خواست مرور کنه میتونه با جواب روزای اخر فقط بهشون نگاه کنه چطوره؟
اشالله اونام موافقنباشه موافقم.
ببینیم نظر بقیه بچه ها چیه.؟؟