با سلام خدمت همه دوستان. و تشکر فراوان از جناب آقای حسام جباریان برای شرکت در صندلی داغ
توضیحات مختصر از خودشان:
پ.ن:
1- لطفا در هر پست حداکثر 5سوال پرسیده شود.
2- این تاپیک صرفا جهت مشاوره کنکور کارشناسی ارشد مدیریت می باشد، لذا از پرسیدن سوالات شخصی، جدا خودداری فرمایید.
3- پست های اسپم، حذف خواهند شد.
پست معرفی منابع: #111
توضیحات مختصر از خودشان:
سلام به تمامی دوستای عزیزم من حسام جباریان هستم رتبه49 کنکور کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی 92 ام که دانشگاه گیلان شهر رشت رو که زادگاهمه و به محل کارم نزدیک رو واسه ادامه تحصیل انتخاب کردم. خوشحالم که میبینم خیلیاتون عزمتونو جزم کردین که امسال تلاشتونو بنیدو موفق شین. پارسال دقیقآ تو حال و هوای شما بودم دقیقآ یادمه که تو همین موقع در به در داشتم میگشتم دنبال منابع مفید اما هیچکی آخرسر نتونست که راهنماییم کنه چون شهرستانی بودم به نفرات برتر کنکور هم دسترسی نداشتم و البته اون چندتایی که تو سایتا هم مصاحبه هاشونو میخوندم حرفاشون اینقدر با هم تفاوت داشت تو منابع که بیشتر گیجم میکرد به جرات میتونم بگم تو آشنایی با منابع هیچکیو نمیتونید پیدا کنید که به اندازه ی من به سمت هر کتابی رفته باشه! از کتاب های قطور و پهن الوانی و رابینز و رضاییان گرفته تا کتاب 200-300 صفحه ای مالی دکتر تهرانی موسسه پارسه! هم با کتابای ماهان آشنایی کامل دارم هم پارسه هم مدرسان هم منابع! بخدا قسم همیشه آرزوم بود که بهترینو از دهن یکی بشنوم اما نشد که نشد!!! تا اینکه به خاطز وسواس ذاتی خودم سراغ هر کتابی که فکرشو بکنید رو رفتم و امروز که اینجا هستم دارای اطلاعات جامعی راجع بهترین منابعم! بعضی کتابا واقعآ بیخود وقت و سرمایه و انرژیمو گرفتن مثل تجزیه و تحلیل رضاییان و بعضی واقعآ بیشترین کمکو بهم کردن. با اینحال که زیاد آدم مذهبی ای نیستم اما به این امر از صمیم قلبم معتقدم که زکات علم به آموختن و در اختیار دیگران قرار دادنه! اگه قرار بود منم مثل شما از الان شروع کنم با تجربیاتی که الان دارم میتونستم با خوندن و دوره و تکرار فقط 2 الی 3 کتاب عالی در هر درس بجای رتبه 49 رتبه زیر 5 رو کیسب کنم از اینرو از تمااااااااامی دوستان عزیزم میخوام که هر سوالی راجع به منابع نوع درس خوندن موسسات آموزشی آزمونهای آزمایشی برنامه ریزی و هرچیز دیگه دارن بپرسن تا این حقیر با کمال میل تجربیاتمو در اختیارتون بزارم و یه کمک کوچولویی تو هموار کردن راه موفقیتتون داشته باشم
پ.ن:
1- لطفا در هر پست حداکثر 5سوال پرسیده شود.
2- این تاپیک صرفا جهت مشاوره کنکور کارشناسی ارشد مدیریت می باشد، لذا از پرسیدن سوالات شخصی، جدا خودداری فرمایید.
3- پست های اسپم، حذف خواهند شد.
پست معرفی منابع: #111
آخرین ویرایش: