سالم گروه مطالعاتی سال 95 رو پایه هستید شروع کنیم ؟؟
من قبلا چند بار کنکور دادم
فقط یه سوال دنبال کتاب خوب برای مدیریت بازاریابی هستم ؟؟ شما سراغ داری؟؟؟
من واسه گنکور پارسال از اواخر خرداد شروع گردم چند باری وسط راه بریدم...سالم گروه مطالعاتی سال 95 رو پایه هستید شروع کنیم ؟؟
من قبلا چند بار کنکور دادم
فقط یه سوال دنبال کتاب خوب برای مدیریت بازاریابی هستم ؟؟ شما سراغ داری؟؟؟
من واسه گنکور پارسال از اواخر خرداد شروع گردم چند باری وسط راه بریدم...
من تجربه کردم که اگه دیرتر شروع کنی(حدودا وسط یا حتی اواخر مرداد)ولی تاتهش یه نفس بری بازده اش خزار بار بیشتره...
من خودم چندبار کنکور دادم البته نتیجه ی کاملی نگرفتم و به هدفم نرسیدم
امسال شاغلم تو یه شرکت . دو سه ماه وقتم یکم باز تر هست . یعنی بعدظهر میتونم ساعت 3 خونه باشم . قبلا ساعت 8 یا 9 شب میومدم .
حالا این سه ماه که بیشتر وقت دارم میخوام اینطوری پیش برم بعد احتمالا تابستون یکم بیشتر سرم شلوغ میشه و پاییز هم شاید به اوجش برسم .
دلیل الان شروع کردنم اینه .
کلا هم روزی بیشتر از 3 الی 4 ساعت نمیتونم وقت بزارم .
راستی دوستان
یکسری کتابای مدرسان شریف گیر اوردم .
واسه تئوری میخوام کتاب مهرداد پرچ بخونم . البته چند سال پیش کتاب علی رضاییان رو خوندم و پایه ام یکم قوی هستش .
تنها درسی که تابحال نخوندم کتاب اصول بازار یابی هستش . کتاب مدرسان شریف کافیه ؟؟ بنظرتون ؟
برای درس ریاضی و امار هم دنبال یه کتاب درس و تست هستم . ریاضی و امارمم بدک نیست . خصوصا احتمال رو قبلا برای رشته صنایع خوندم .
برا درس تحقیق هم یه جزوه خوب دارم فقط دنبال نکته تست هستم .
راستی برا این 10 چه طرحی برای درس خوندن دارید ؟ بنظرتون چطور plan بریزم ؟
سایت مدیر با رتبه های برتر مصاحبه کرده.خیلی جالبه اکثرشون از بچه های سایر رشته های مهاجرتی هستن به خصوص رشته های فنی مهندسی زیادن...
باسلام و عرض ادب بنده دوترم دیگر در رشته مکانیک خودرو فارغ التحصیل می شوم و برای کنکور سال بعد ازمرداد ماه امسال شروع به مطالعه می کنم و قصد تسلط به دروس مدیریت را دارم و با توجه به اینکه قصد تغیر گرایش به مدیریت صنعتی دارم از شما دوستان خواهشی دارم بمن توی انتخاب کتاب و منابع کمک کنید با توجه به تجربه هاتون عجرتون با خدا.
1-زبان عمومی و تخصصی
2-اصول مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام
3-ریاضی و امار
4-تئوری های مدیریت
5-اقتصاد خرد و کلان
6-تحقیق در عملیات
7-مدیریت تولید
من هیچ پیشینه ای ندارم از مدیریت ممنون می شم کتاب های کنکوری و اصلی رو معرفی کنید تا بتوانم دریکی از دانشگاه های سراسری قبول شم.
منتظرکمک شما هستم ممنون
سلام دوستان
می خواستم ببینم کدوم گرایش های مدیریت از همه جالب تر و کاربردی تره؟؟
و پیام نور کدوم گرایش ها رو داره؟؟
ممنون میشم پاسخ بدین
برگزاری ارشد 95 در اردیبهشت 95 قطعی شد!!!!!!!
http://www.game-bartar.com/index.aspx?News=%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C%20%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%20%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF%2094%20%D8%AF%D8%B1%20%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D8%A8%D9%87%D8%B4%D8%AA%2095%20%D9%82%D8%B7%D8%B9%DB%8C%20%D8%B4%D8%AF
منبع :گام برتر
سلام.سلام دوستان
می خواستم ببینم کدوم گرایش های مدیریت از همه جالب تر و کاربردی تره؟؟
و پیام نور کدوم گرایش ها رو داره؟؟
ممنون میشم پاسخ بدین
نمیدونم واسه من خوبه یا بد یکم برنامم بهم میریزه ولی وقت بیشتری دارم عوضشتا تو سایت سازمان سنجش نگفتن باور نکنید
البته خیلی خوبه که زمانش تغییر کنه، حداقل واسه جوابش این همه انتظار نمی کشیم
دوست خوبم از سایت مدیر اطلاعات خیلی خوب و بهتری میتونی بدست بیاری و کاملتر.من چیز زیادی واسه گفتن ندارم.مدیر بانو هم رتبه خوبی داشته که کمکت کردنباسلام و عرض ادب بنده دوترم دیگر در رشته مکانیک خودرو فارغ التحصیل می شوم و برای کنکور سال بعد ازمرداد ماه امسال شروع به مطالعه می کنم و قصد تسلط به دروس مدیریت را دارم و با توجه به اینکه قصد تغیر گرایش به مدیریت صنعتی دارم از شما دوستان خواهشی دارم بمن توی انتخاب کتاب و منابع کمک کنید با توجه به تجربه هاتون عجرتون با خدا.
1-زبان عمومی و تخصصی
2-اصول مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام
3-ریاضی و امار
4-تئوری های مدیریت
5-اقتصاد خرد و کلان
6-تحقیق در عملیات
7-مدیریت تولید
من هیچ پیشینه ای ندارم از مدیریت ممنون می شم کتاب های کنکوری و اصلی رو معرفی کنید تا بتوانم دریکی از دانشگاه های سراسری قبول شم.
منتظرکمک شما هستم ممنون
دوست خوبم از سایت مدیر اطلاعات خیلی خوب و بهتری میتونی بدست بیاری و کاملتر.من چیز زیادی واسه گفتن ندارم.مدیر بانو هم رتبه خوبی داشته که کمکت کردن![]()
دوستم میگفت مدرسان شریف مثل اینکه داره برنامش رو تغییر میده...فکر کنم احتمالش زیاده.با توجه به سوالات مکرر داوطلبان در خصوص صحت و سقم شایعات مربوط به تغییر تاریخ برگزاری کنکور کارشناسی ارشد سال 1395 از بهمن 94 به اردیبهشت 95، به اطلاع می رساند علیرغم اینکه با توجه به نزدیکی زمان برگزاری کنکور در بهمن ماه با انتخابات مجلس شورای اسلامی، به نظر می رسد چنین طرحی در سازمان سنجش در حال بررسی است، لیکن با توجه به قطعی نشدن موضوع و عدم اعلام رسمی آن از طریق سازمان سنجش، به داوطلبان توصیه می شود تا اعلام رسمی موضوع از تغییر در برنامه مطالعاتی و آمادگی خود، اجتناب نمایند. بدیهی است به محض اعلام رسمی این موضوع، داوطلب می تواند تعدیلات لازم را در برنامه مطالعاتی خود اعمال نماید.
منبع سایت مدیر
اگه این اتفاق بیافته ،دوستم میگفت مدرسان شریف مثل اینکه داره برنامش رو تغییر میده...فکر کنم احتمالش زیاده.
خودم یه حساب کردم دیدم من برام بد نیست![]()
اگه این اتفاق بیافته ،
فارغ التحصیلا یه سال عمرشون تلف میشه(بخصوص پسرایی که برنامه داشتن بعد کنکور برن خدمت که بعد تحصیل کمتر خدمت داشته باشن)
دانشجو ها هم مجبور بودن یه ترم درس کم بردارن که به کنکور برسن ولی حالا باید دو تا ترم این کار رو بکنن
باور کنید این به ضرر همه اس، اگه شما بخون باشی همین بهمن که باشی میخونی اگه اهل خوندن هم نباشی بیوفته هزار سال دیگه نمیخونی...
باور کنید هیچ کسی از این حالت سود نمی بره...
Sent from my SM-T211 using Tapatalk