ممنون از شماخب شاید مدلمونه! نمیدونم آخه بگم خیلی بده یا نه یه چیز طبیعیه
ولی خب حالا 2 دقیقه آدم دیر بره یا 10 دقیقه چی میشه،کسی چیزیش نمیشه که.من که میگم اصلا برنامه ریزی نکن واسه اینکه خیلیییی زودتر بری،اصلا، بنظرم اگر دوست داری ناراحت نباشی و احساس خوبی بهت دست بده و روزهاتو شادتر شروع کنی، فقط سعی کن همون 2-3 دقیقه زودتر بری همونقدر کافیه که خودت حس خوبی بهت دست بده
مثلا ساعت رو از این من بعد 3بار کوک کن مثلا ساعت 7 قراره بیدار شی بزار 6:50 و 6:52 و 6:55 قطعا زودتر بیدار میشی حس بهتری داری.آرامش بیشتری داری.
نمییدونم چی بگم چون خودمم اینجوری ام ولی فکر نمیکنم خیلی ایراد وحشتناکی باشه، همه یجورایی خصوصیات خودشون رو دارن، آره خیلی خوبه کمرنگ تر باشه ولی بنظرم ناراحت نشو اصلا.سعی اتو بکن که بهترش کنی ولی اگر روندت خیلی کند هست و احساس میکنی هیچ پیشرفتی نکردی اصلا ناراحت نشو.من دوستای زیادی داشتم هر کدوم خصوصیت خاص خودشو داشت (بد و خوب) ولی من همونجوری با همون خصوصیت دوسشون داشتم
بهرحال آرامش مهمه،جوری زندگی کن که آرامشت بیشتر باشه شده یه ربع زودتر پاشی مثلا،ربع ساعت با آرامش صبحانه میخوری با آرامش کاراتو کنی،بهتر از اینه در عرض 3دقیقه هل هلی بدو بدو جمع و جور کنی.
ایشالا شاد باشی![]()
![]()
ولی من از موسسه اخطار گرفتم که دیر میرم و در حالی که سر کلاس با علاقه کار میکنم و اصلا وقت هدر رفت ندارم ولی اسمم به بی نظمو همیشه دیرکرد دار در رفته و این ناراحتم کرد. و دیدم اصلا کلا من یه مدت طولانی هستش که اینطوری شدم.
ببخشید من تشکرام تموم شده.
بازم ممنون