راستش با همه حرفاتون موافق نیستم
حس میکنم یخورده حساسین و ازون پسرایی هستین که خیلی مته به خشخاش میذارین...البته متاسفانه این مورد ارتباط مستقیمی با سن داره ...من دیدم که هرچی سن خانم و آقا بالاتر بره سختگیری جفتشون بیشتر میشه...درصورتی که میبینیم امروزه چقد بچه های دهه هفتاد راحتترن یا حتی بی گدار به آب میزنن(البته من در مواردی باشون مخالفم 100%)
ولی اتفاقا با همکار و همکلاس بودن خیلی ازین نکاتیو که گفتینو میشه فهمید
مثلا همین وقت شناسی: میبینین خانم مدام به کلاساش دیر میرسه یا اگه استاد خیییلیییییییی سخت گیر باشه و بعداز خودش راه نده، بدو بدو پیش پای استاد میرسه....

=> این خانم ازونایی که فردا معمولا15 ال 20 دقیقه وبسته به طرفش که باش قرار داره دیر میرسه یهنی خیلیم سروقت و زمان دقیق نیست...=> اگه میتونیین با این اخلاقش کنار بیایین برین جلو و تصور تغییردادنشو نداشته باشین که اگه میخواست تغییر بکنه تاحالا کرده بود
آستانه صبر و تحمل: چقد حاضره یه فرد رومخ تحمل کنه....یا چقد نسبت به بی احترامی که بش شده خونسرده....
اتفاقا شوخی وجوک: گاهی داریم تو کلاس پسرا یا دخترای بی مزه و مشمئز کننده ایه که مدام احساس بامزگی میکنن....واکنششو به جوکهای بی مزه و شوخیای باحالشون میبینید...
بنظرم چهار سال یا دوسال همکلاسی یا همکار بودن بهترین فرصته بخصوص اگه طرفین ندونن زیر نظرن که بخوان فیلم بازی کنن و نقاب بزنن...شما میتونین خانمو تو این مدت در شرایط متفوت روحی ...اخلاقی ...ظاهری...ببینین
یه روز ممکن حالش گرفته باشه...یه روز ممکن فرصت نکنه آرایش کنه...یه روز ممکنه اعصاب نداشته باشه...یه روز شاده....
یا ببینین تو کلاس واکنشش به بچه ها و استاد و مسائل اطرافش چطوره...
بنظرم شاید بشه به شناختی درحد لازم ولی نه کافی رسید