حدود یه ماهی میشه خیلی به مرگ فک میکنم، خیلی از مردن می ترسم، مخصوصا این روزا خیلی از این می ترسم که مامانم خدای نکرده فوت کنه، آخه همش میگه حالم خوب نیست و اینا، خیلی اوضاعم خرابه. خدا واسه چی آدما رو بوجود میاره بعد میکشه؟ بعد از مرگ چی میشه؟ نیستی مطلق ؟ جهان پس از مرگ؟ زندگی خیلی چرته، من هرگز صاحب فرزند نمیشم تا هیچ وقت این چیز چرند رو تجربه نکنه.
باید با واقعیات روبرو بشید . همونطور که خانم Elnur هم گفتن با این ترسها باید روبرو بشید . مرگ جزئی از زندگی هست
به معنای پوچی نیست . حتی اگه به گفته خود شما به دنیای پس از مرگ معتقد نباشید ، دلیلی برای پوچ گرایی وجود نداره
به قول خودتون که مغز و فعل و انفعلاتش فقط شیمیایی هست
پس فریبش بدید . با ورزش کردن بگذارید آدرنالین در مغزتون ترشح بشه تا احساس شادی کنید . با تشکیل خانواده بگذارید دوپامین و اکسی توسین در مغزتون ترشح بشه تا حس رضایت از زندگی کنید و...
به نظر من علت این افکار یکی عدم واقع گرایی هست یکی هم افسردگی . یه تست افسردگی بدید اگه دیدید مشکلی وجود داره با ورزش مثلا درمانش کنید
در خصوص پایه های اعتقادی
به نظر من که می تونم شما رو درک کنم ، روی موضوعاتی که شبهه دارید یه
بازتعریف انجام بدید
سعی کنید از دیدگاه های دیگه و حتی شده مخصوص به خودتون( ولی منطقی ) به موضوعات نگاه کنید
مثلا من شخصا به روح و آخرت و خدا و دین و عدالت و... باورمند هستم ولی شاید شکلش متفاوت با دیگران باشه . این سوال هایی که در ذهنتون ایجاد شده رو هم جواب دادم به خودم . میخوام خدمت شما بگم که شما در یه دوران گذار هستید و این افسردگی طبیعی هست . سعی کنید با مطالعه و فکر بیشتر راه های جدید تر رو پیدا کنید
قرار نیست حتما راه های گذشتگان چه باورمند و چه غیرباور مند به خدا رو طی کنید تا به سعادت برسید
می تونید قرآن و دیگر کتاب ها رو بخونید ولی برداشت خودتون رو داشته باشید ولی باز هم میگم
با ذهنی که مستددل و منطقی فکر کنه و گرنه ممکنه به بی راهه برید
مثلا یه ایه ای در قران هست که میگه ، افرادی هستن که با خوندن ایه های قران سعادتمند میشن ولی افراد دیگری هم هستند گمراه میشن . این سعادت و گمراهی از اخلاق و انسانیت منظورش هست و حتی به گفته خود قرآن تنها راه سعادت اعتقاد و عمل به قرآن نیست و باز هم به گفته خودش حتی صابئین که معتقد به سایر مسلک های اخلاقی هستند در صورت انجام اعلام اخلاقی رستگار میشن
پاینده باشید