ها! چه جالب،ببین واسه همه پیش میاد بخصوص توی پسرا اینجور مسائل هستمرسی منم همین کارا رو میکنم، ولی اون اینقدر زنگ میزنه تا شارژ باتری موبایلم تموم بشه! اس ام اس میده! پیامک میده! انگار من دوست دخترشم! "کجایی؟ چرا گوشیو ور نمیداری؟"
یهو میاد دم خونمون، پیامک میده بیا پایین یه چند لحظه من دم خونتونم!
بیچاره هیشکی رو هم نداره، از طرفی خیلی هم بامرامه و نسبت به من ارادت داره ولی پر رو هم هست. من اصلا حوصلش رو ندارم، خب من هیچ نقطه اشتراکی باهاش ندارم :| دست بردار نیست، هیکلش هم 4 برابر منه. میاد جلو خونمون وای میسته ملت ، در و همسایه نگاهش میکنن می ترسن، میگن این غول بیابونی کیه اینجا هست؟
ببین از یه طرف نمیخوای ناراحتش کنی از طرف دیگه حوصلشو نداری و این صحبتا
یه کار کن
یه بار مستقیم بهش بگو،بگو که من حوصله این صحبتا و مسائل و اینا رو ندارم،یه بار برو باهاش بیرون یکبار به احترام مثلا اون دوستیای قدیم، برو یکم باهاش چرخ بزن بیرون حرفاتو بش بزن بگو "اینجوریه اونجوریه من کار دارم دردسر دارم،صحیح نیست عین دوست دختر پسر هی زنگ بزنیم احوال همو بپرسیم" نمیدونم هر چیزی رو که ناراحتت میکنه خیلی پررو و مستقیم بهش بگو
من که میگم مستقیم بگو
من چنتا دوست خوب دارم ولی یکم این شکلی ان، و خیلی مستقیم بهشون گفتم نیگا فلانی من حوصله ندارم پشت تلفن باهات حرف بزنم،فلانی امروز نیا طرفم نه اینکه وقت ندارم،خداییش حوصله ندارم و خوابم میاد
از این رک گویی من بعضیا ناراحت شدن و از دلشون در آوردم و نشون دادم مدلم اینه ، و خیلی از دوستام قشنگ باهام مچ شدن
مثلا من دوستام اکثر مواقع زنگ میزنن کار کامپیوتری دارن،به محض اینکه زنگ میزنن میگم الو میگه سلام میگم خب بگو کارت چیه،میگه بشعور کصافـــــــــــــط فک کردی ما واسه کار زنگ زدیم!؟

بگذریم

سعی کن راحت باشی و تاجاییکه میتونی و به اعصاب و روان کسی صدمه نمیزنی،رُک باش
چون خیلی مواقع با ترحم یا با نگفتن برخی مسائل،آدم رو نگه میداری در مقطعی که هست.یاد نمیگیره و تا آخر عمرش اون اشتباه رو تکرار میکنه.
یجورایی کمکش کن.به طریق خودت.