آره تقریبا.سلام دیجی هستی؟
من هنرودوست دالمم پیانوهم مزنم وگیتار
آره اگه وقت کنم کار میکس و مستر هم میکنم.من زندگیم ما موسیقی میگذره ، اگه یه 4 یا 5 دقیقه بیکار یه جا باشم و موسیقی گوش نکنم احساس میکنم یه قسمت از زندگیم کم شده.
داش کرورش شما Mix هم میکنید؟
ساز هم میزنی؟منم موسیقی دوس میدارم....
سلام روزبه هستم و سه تار می زنم با سی دی های آموزشی نمیشه چیزی از موسیقی یاد گرفت متد ها و مطالبی هست که فقط و فقط در محضر استاد و سینه به سینه باید یاد گرفت برای قدم اول توصیه میکنم کتاب های تئوری اولیه موسیقی رو مطالعه کنید تا با نوت ها آشنایی پیدا کنید. ساز باید جزئی از روح و جسمت باشه و پشتکار خیلی زیادی داشته باشی تا یاد بگیری انتظار هم نداشته باشه که تو یکی دو سال اول شبیه اونی که تو کلیپ ها و فیلم ها می بینی بنوازی لپ کلوم اینکه : موسیقی یعنی تمرین تمرین و تمرین... امیدوارم موفق باشیدسلام من به ویولون خیلی علاقه دارم.دوست دارن یاد بگیرم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم. به نظرتون میتونم با سی دی های اموزشی تو خونه یاد بگیرم یا حتما باید کلاس برم آخه هزینه کلاسها زیاده و معمولا محیطش خوب نیت لطفا منو راهنمایی کنید.
من عاشق موسیقی هستم گیتار میزنم و می خونم تنها چیزی که منو اروم میکنه موسیقیه
سلام...منم عاشق گیتارم..میزنم ولی نمیخونم!!!
سلام به بچه های اهل هنر
من ناجور عاشق موسیقی ام
کار تنظیم و اهنگسازی انجام میدم / اما تا حالا نخوندم
یه کار بی کلام زدم دوست دارم شماهم بشنوید البته اینروهم بگم که وقتی این کارو تنظیم میکردم حالم خوب نبود واسه همین اسمشو گذاشتم
حسرت
بفرمایید http://upir.ir/files/Hasart-Morteza.mp3
جالب بود ..ولی یه مضمون مثل "مبارزه تا آخرین نفس " و ناامید نشدن ،می داد.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ژانرهای کلی و متنوع موسیقی را بشناسید | موسیقی | 0 | ||
بابک بیات چطور به چهرهای شاخص در موسیقی تبدیل شد؟ | موسیقی | 0 | ||
اصطلاحات موسیقی | موسیقی | 3 | ||
انواع کلید در موسیقی | موسیقی | 1 | ||
ریتم در موسیقی | موسیقی | 0 |