rattling_boy
عضو جدید
سلام.
خواهش میکنم .
بله شاغلم .
بله خیلی تفاوت داره ...
امیدوارم که هر کس زحمت کشیده به نتیجه ی دلخواهش برسه

ما هم اگه قسمتی شد و نجف آباد قبول شدیم بازم مزاحمت میشیم

سلام.
خواهش میکنم .
بله شاغلم .
بله خیلی تفاوت داره ...
متاسفانه یکی از مشکلاتی توی ارشد یقه ی بعضی از بچه ها مثل من رو می گیره علاوه بر دور بودن دانشگاه نسبت به محل کار و زندگیشون، کمبود وقت هستش.
مثلا توی کاردانی و کارشناسی من قشنگ یادم میاد بچه هایی که از شهرستان های دیگه اومده بودن و ساکن شده بودن اغلب شاغل نبودن و تمام طول ترم رو وقت داشتن که با بقیه بچه ها روی پروژه ها کار کنن و همین باعث میشد که موفق باشن.
ولی توی ارشد اکثرا بچه ها شاغل هستن و فقط وقت می کنن که بیان دانشگاه سر کلاس ها سک سک کنن و بعدش هم برگردن و اگه فرصتی شد توی شهر خودشون درس ها رو مرور کنن![]()
خواهش میکنم
از الان برید و حتما ریاضی مهندسیتونو قوی کنید که خیلی بهش احتیاج دارین از این به بعد
در مورد گرایشتون هم باید بگم سالهای قبل ترم سوم ارشد نجف اباد درس " سی ان سی پیشرفته " ارائه میشد که امسال با پیگیریهای ما و همکاری مدیر گروه این درس حذف شد و به جای اون درس " الاستیسیته پیشرفته " ارائه خواهد شد .
لازم به ذکره در صورت درخواست همه ی کلاس در مورد یک درس و تایید مدیر گروه اون درس با درس پیشنهادی بچه ها جایگزین میشه ...
ما میخواستیم ترم قبل هم بجای درس " جوشکاری پیشرفته " پشنهاد درس " کامپوزیت پیشرفته " بدیم که چون دیر اقدام کردیم نشد ...
دقیقا تعجب من هم از همین جاست که این اخبار آخری که اومده بیرون هیچکدوم در سایت سنجش نیست!!!!پس چرا تو سایت خود سنجش، هیچ خبری نیست!!!!!!!!!!!!!!!
پس می گفتند اواخر هفته آیندهرئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره زمان قطعی اعلام نتایج کنکور کارشناسی ارشد سال 1389 گفت: تلاش می کنیم نتایج نهایی این آزمون را فردا چهارشنبه سوم شهریور ماه از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور در دسترس داوطلبان قرار دهیم.
محمد حسین سرورالدین در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: داوطلبان می توانند برای اطلاع از نتایج از روز چهارشنبه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org مراجعه کنند.
ابراهیم خدایی معاون سازمان سنجش آموزش کشور نیز در گفتگو با مهر درباره آزمون کارشناسی ارشد گفت: 213 هزار نفر در کنکور کارشناسی ارشد سال 1389 مجاز به انتخاب رشته شده بودند که با احتساب متقاضیانی که در دو رشته شرکت کرده بودند، بالغ بر 222 هزار نفر در آزمون مجاز شدند.
وی اظهار داشت: از تعداد کل مجازین آزمون اسامی 50 هزار نفر به عنوان پذیرفته شده نهایی اعلام می شود که با احتساب استعدادهای درخشانی که با تأیید سازمان سنجش معرفی می شوند، این تعداد به بیش از 55 هزار نفر خواهد رسید.
خدایی نسبت جنسیتی مجازین در این آزمون را تقریبا 50 به 50 عنوان کرد.
به گزارش مهر، امتحانات 139 کد رشته امتحانی آزمون کارشناسی ارشد صبح و بعدازظهر روزهای 28، 29 و 30 بهمن ماه 1388 برگزار شد.
منبع: تابناک
فکر کنم من و جنابعالی قبلا صحبت کردیم...
بله سال قبل هرکس قبول نشد رفت کرمانشاه
اینو بدونین ارزش ارشد هرکس به دانشگاهشه و استاداش و داورانی که پروژه ارشدشو ارزیابی میکنن
کرمانشاه هنوز توی استاداش مونده چه برسه به داور !!!
شما هم اگر به امید تکمیل نشستی بهتره برای سال دیگه بخونی
شما بگونه ای صحبت میکنی که انگار دانشگاه مال منه
نه عزیز من که بخیل نیستم همه تون ایشالا قبول بشین ولی بهتره دنیا رو اونجور که هست ببینید نه اونجور که دلتون میخواد
موفق باشید[
اولا" من نجف اباد شرکت نکردم ثانیا" رشتم طراحی کاربردی هست و به فکر تکمیل هم نیستم اطلاعاتی که داشتم رو فقط خواستم بهتون بگم
پارسالم از روی بد شانسی با اخرین نفر قبولی 1 نفر فاصله داشتم
بعدشم چرا شما ناراحت میشی عزیزم![]()
بچه ها من دارم خل میشم پس کی جوابا میاد؟
من رتبه ام حدود 700 کاربردی شده به ترتیب روزانه ها و شبانه های تهران
روزانه و شبانه اصفهان و شیرازو زدم
به نظرتون کجا میارم؟
فکر کنم من و جنابعالی قبلا صحبت کردیم...
بله سال قبل هرکس قبول نشد رفت کرمانشاه
اینو بدونین ارزش ارشد هرکس به دانشگاهشه و استاداش و داورانی که پروژه ارشدشو ارزیابی میکنن
کرمانشاه هنوز توی استاداش مونده چه برسه به داور !!!
شما هم اگر به امید تکمیل نشستی بهتره برای سال دیگه بخونی
شما بگونه ای صحبت میکنی که انگار دانشگاه مال منه
نه عزیز من که بخیل نیستم همه تون ایشالا قبول بشین ولی بهتره دنیا رو اونجور که هست ببینید نه اونجور که دلتون میخواد
موفق باشید[
اولا" من نجف اباد شرکت نکردم ثانیا" رشتم طراحی کاربردی هست و به فکر تکمیل هم نیستم اطلاعاتی که داشتم رو فقط خواستم بهتون بگم
پارسالم از روی بد شانسی با اخرین نفر قبولی 1 نفر فاصله داشتم
بعدشم چرا شما ناراحت میشی عزیزم![]()
من و ناراحتی ؟
تنها چیزی که در من نیست ناراحتیه ...
اخه برای من که 2 ترم دیگه فراغ التحصیل میشم چه فرقی میکنه که بخوام ناراحت بشم. انگار شما یکم ناراحتی که تا واقعیت رو میگم سریعا موضع میگیری ...
ایشالا که دولتی قبول بشی و موفق باشید ...
من که از لیسانس جامدات خیری ندیدم ایشالا شما از فوق لیسانسش خیر ببینید ...
زیاد هم خون خودتونو کثیف نکنید براتون خوب نیست ...
موفق باشید و پیروز
بچه ها کسی میدونه نتیجه ها کی میاد؟؟؟
ای بابا فدیل جان کار و کاسبی ما رو خراب کردید که
من خودم توی زمینه ی دستگاه های سی ان سی شاغل بودم و خیلی خوشحال میشدم اگه یه دونه درس مرتبط به بنده رو حذف نمی کردید
چرا همه ی بچه های جامداتی عاشق دروس محاسباتی هستن![]()
اولا" من کارمند رسمی ارتش هستممن و ناراحتی ؟
تنها چیزی که در من نیست ناراحتیه ...
اخه برای من که 2 ترم دیگه فراغ التحصیل میشم چه فرقی میکنه که بخوام ناراحت بشم. انگار شما یکم ناراحتی که تا واقعیت رو میگم سریعا موضع میگیری ...
ایشالا که دولتی قبول بشی و موفق باشید ...
من که از لیسانس جامدات خیری ندیدم ایشالا شما از فوق لیسانسش خیر ببینید ...
زیاد هم خون خودتونو کثیف نکنید براتون خوب نیست ...
موفق باشید و پیروز
بعدم مشکل کار هم که ندارم قصد تدریس هم ندارم جای کسی هم نمیخوام تنگ کنم
برای شما همارزوی موفقیت میکنم تا یه شغل خوب پیدا کنی ولی واقعا" دنیا ارزش نداره حرص نخور![]()
من به خاطر این میگم چون خیلیا مخصوصا دوستانی که تو تاپیک ارشد 89 نظر داده بودن ،میگن که نباید خیلی رو استاتیک سرمایه گذاری کرد چون سوالاش بیش از حد سخته...منظورتونو متوجه نمی شم.وقتی تو آزمون 25% اول استاتیک رو امتحان میدی دو باره تو 50 % اول ازش سوال میاد.در ضمن استاتیک پایه ی جامداته و کاربردش تکرار میشه.
درمورد بعضی فصلای مهم که حد اقل سه بار مرور میشه:50%دوم.100%اول.100نهایی
روی هم رفته پارسه از همه بهتره.چراکه جامعه آماریش بالاتره ونسبت به بقیهی موسسه ها شبیه سازی کنکورش وسخت گیریاشون مثل کنکوره.
هدف از آزمون دادن :
1)کاهش استرس وشبیه سازی آزمون
2)مرور درسا و خوندنشون با یه برنامه ریزی منظم
3)سنجش خودمون و رفع اشکالات
لا اقل برای من که اینطوریه.
در مورد آزمونای جامع سنجش:خودمم می خواستم 2 آزمون جامع سنجشو شرکت کنم ولی از بچه هایی که پارسال شرکت کرده بودن پرسیدم هیچکدوم راضی نبودن(میگن همه تستاش تستای سالای قبل بوده!!!!!!!!!!!
به نظر من ، درصد پایین خیلی خیلی بهتر از اصلا نزدنه .یک تست درست ، کلی رتبه رو جابه جا می کنه ،مخصوصا در خصوص دروس جامداتی ، که اکثر سیالاتی ها توش ضعف دارن و درصد پایین می زنن. با توجه به اینکه می گی دروس سیالاتی هم قوی هستی و می تونی درصد واقعا بالا بزنی ، شانس قبولی داری،....سلام به همه دوستان.
من گرایش سیالات خوندم و درسای سیالاتی رو خیلی راحتتر میفهمم و به خوندنشون بیشتر علاقه دارم به همین دلیل ارشد فقط میخوام تبدیل انرژِی قبول شم.
مشکلی که دارم اینه که شاغلم واسه همین وقتم کمه فرصت نمیکنم که تمام درسا رو بخونم و از اونجایی که تو درسای جامدات : استاتیک و مقاومت و طراحی اجزا خیلی ضعیفم به نظر شما اگه شاخه جامدات بطور کامل کنار بذارم یا نهایتاً 10 الی 15 درصد بزنم خیلی شانس قبولیم کم میشه؟
باتوجه به اینکه حدس میزنم که بتونم شاخه سیالات،دینامیک ،ریاضی و زبان درصدهای قابل قبول و کمی بالاتر از نرمال بزنم و اینکه معدلم هم خوب.
لطفا همه دوستان نظر بدن که تو تصمیم گیریم خیلی مهم و میخوام از این تردید نجات پیدا کنم.
با سپاس از همه
ای بابا فدیل جان کار و کاسبی ما رو خراب کردید که
من خودم توی زمینه ی دستگاه های سی ان سی شاغل بودم و خیلی خوشحال میشدم اگه یه دونه درس مرتبط به بنده رو حذف نمی کردید
چرا همه ی بچه های جامداتی عاشق دروس محاسباتی هستن![]()
آره منم موافقم ... یه درس cnc پیشرفته تنوعی میشد واسه خودش....فکر میکنم درس خیلی با ارزشی هم باشه ... البته چیزی از سر فصلها و کلا درس الاستیسیته نمیدونم ...
خواهش میکنم
از الان برید و حتما ریاضی مهندسیتونو قوی کنید که خیلی بهش احتیاج دارین از این به بعد
در مورد گرایشتون هم باید بگم سالهای قبل ترم سوم ارشد نجف اباد درس " سی ان سی پیشرفته " ارائه میشد که امسال با پیگیریهای ما و همکاری مدیر گروه این درس حذف شد و به جای اون درس " الاستیسیته پیشرفته " ارائه خواهد شد .
لازم به ذکره در صورت درخواست همه ی کلاس در مورد یک درس و تایید مدیر گروه اون درس با درس پیشنهادی بچه ها جایگزین میشه ...
ما میخواستیم ترم قبل هم بجای درس " جوشکاری پیشرفته " پشنهاد درس " کامپوزیت پیشرفته " بدیم که چون دیر اقدام کردیم نشد ...
فکر نمیکنید درس جوشکاری پیشرفته کاربردی تر باشه ؟؟ من تو دوره لیسانس درس کامپوزیت رو بصورت اختیاری پاس کردم ... اتفاقا استادمون خیلی محاسباتی درس داد ... اما خوب یا بد تو بازار کار اصلا به کارم نیومد .... قبلا تو شاخه ماشین کاری کار میکردم و الان بیشتر جوشکاری (ساخت سازه های فلزی ) .... اما به ماشین کاری هم خیلی علاقه دارم ... راستی درسی مثل عملیات حرارتی پیشرفته هم تو ارشد ارایه میشه ؟؟؟
راجع به این تغییر درسها با کسی مشورت کردید یا اساتید پیشنهاد دادن ؟؟؟
الان باز گفتند که جمعه!!!!
کارشناسی ارشد جمعه
کاردانی به کارشناسی چهارشنبه(فردا)
بچه ها فردا نتایج ارشد دولتی میاد ازاد هم احتمالا" هفته اینده نتایج رو اعلام میکنه![]()
خوب ببینید وقتی یه درس پسوند پیشرفته میگیره دیگه مبحثش وارد مابحث پیشرفته میشه
یعنی توی درس جوشکاری پیشرفته شما هیچ چیز جدید یاد نمیگیری بلکه باید یه سری روابط حاکم بر جوشکاری رو بهبود بدی اونم نه با روشهای عملی بلکه با تئوری ...
مثلا یکی از بچه های ما روش جوشکاری اغتشاشی رو بکمک دستگاه فرز بهبود داد . حالا شما باید جوشکاری اغشاشی رو فول باشی و ربطشو با فرز پیدا کنی
من پروژهی جوشکاریم " بهبود عملیات برش و جوش با جوشکاری لیزر سر ترکیبی "بود . خوب شما ایا جش لیزر کار کردی ؟
جوش و برش لیزر با سر ترکیبی چطور ؟
خوب میبینی که اصلا کار در مباحث پیشرفته توی مباحث تئوری هست ...
مثلا یکی دیگه از بچه های ما جوشکاری هیبریدی روارائه داد توی سمینار تبریز ...
در مورد درس کامپوزیت هم شما باید وارد مباحث تخصصی کامپوزیتهای زمینه فلزی و روشهای شکلدهی بشی که این خودش یه پروسه ی سنگینه جای کار زیاد داره
نخیر عملیاتحرارتی نداریم .
بطور کلی درسهای ارشد نجف اباد :
ترم اول :
زیاضی پیشرفته 3 واحد
انالیز پیشرفته 3 واحد
سمینار 2 واحد
ترم دوم :
تحلیل المان محدود 3 واحد
جوشکاری پیشرفته 3 واحد
متالورژی در تولید 3 واحد
ترم سوم :
سیستمهای تولید صنعتی 3 واحد
الاستیسیته پیشرفته 3 واحد
شکلدهی فلزات 3 واحد
پروپوزال 6 واحد
جمعا 32 واحد .
ترم 4 درس ندارید و باید روی پروژتون کار کنید .
اگر مثل من تغییر گرایش داده باشید ( من لیسانس جامدات بودم ) 9 واحد جبرانی میخورید .
تمام درسا از قبل تعیین شدن و هیچ جای بحث نداره .
فردا ؟؟ گفتن جمعه که ؟؟؟ اما در مورد آزاد خدا کنه زود تر بیاد من که دولتی رتبه خیلی بدی اوردم ... انتخاب رشته هم الکی کردم ....انشاالله بشه قبول بشیم ...![]()
سلام دوستان
ببخشید کسی میدونه تبدیل معدل اعلام شده به معدل موثر از چه راهی محاسبه میشه؟
ممنون میشم جواب بدید
سلام دوست عزیزسلام به همه دوستان.
من گرایش سیالات خوندم و درسای سیالاتی رو خیلی راحتتر میفهمم و به خوندنشون بیشتر علاقه دارم به همین دلیل ارشد فقط میخوام تبدیل انرژِی قبول شم.
مشکلی که دارم اینه که شاغلم واسه همین وقتم کمه فرصت نمیکنم که تمام درسا رو بخونم و از اونجایی که تو درسای جامدات : استاتیک و مقاومت و طراحی اجزا خیلی ضعیفم به نظر شما اگه شاخه جامدات بطور کامل کنار بذارم یا نهایتاً 10 الی 15 درصد بزنم خیلی شانس قبولیم کم میشه؟
باتوجه به اینکه حدس میزنم که بتونم شاخه سیالات،دینامیک ،ریاضی و زبان درصدهای قابل قبول و کمی بالاتر از نرمال بزنم و اینکه معدلم هم خوب.
لطفا همه دوستان نظر بدن که تو تصمیم گیریم خیلی مهم و میخوام از این تردید نجات پیدا کنم.
با سپاس از همه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
![]() |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |