یعنی پیدا نمیشه؟صداقت ومتانت داشته باشه ودرستکار
حالا هرکی میخواد باشه
یعنی پیدا میشه؟
شما سراغ داری؟یعنی پیدا نمیشه؟
چیو ؟ کیو ؟ چرا این جوری میشه ؟ صدا قطع و وصل میشه.....شما سراغ داری؟
چیو ؟ کیو ؟ چرا این جوری میشه ؟ صدا قطع و وصل میشه.....
احیانا شما خودت دختری یا پسر که این طور دقیق جواب میدی؟ولش کن دختر خوب پیدا نمیشه
ای بابا شوماهم..... مگه لولو ان ؟نه چون از دانشجو جماعت بدم میاد...
از پسرای دانشگامونم به شدت بدم میاد.
میدونم که منظور استارتر محترم هم فقط دانشجوهای دانشگاه خودمون نبوده کلی گفتم
ای بابا شوماهم..... مگه لولو ان ؟
یعنی پسر خوب زیاده؟!من از ازدواج میترسم جدا میگم چون تو ای دوروزمونه دختر خوب خیلی کم بیدا میشه بی احترامی به خانووم ها نباشه ولی باید حقیقتارو دید خیلی کمه دختری که دوست بسر نداشته باشه بخاطر این میگم.از ازدواج میترسم
نظر لطف جناب عالیه ولی شوما ام از بین این همه نظر دهنده ما رو خفت کردی؟
عجب حضور ویژه ای داری شما تو این تاپیک!
هه چه جالب....به صورت Random بود!![]()
دقیقا همینه واقعا ممنونسلام
جوابم بله بود
بنظر من اگه دانشجویی احساس کنه که میتونه یه خانواده تشکیل بده و بتونه اداره اش کنه مشکلی نداره
بهتر از اینه که دوست دختر داشته باشن
دقیقا همینه واقعا ممنون
به خدا اگه خونواده ها هم این جوری فکر کنند دیگه عالی میشه و دیگه جلو خیلی دوستیای خیابونی گرفته میشه
بعضی وقتا این قدر بعضی خونواده ها ارمان گرا میشند که دو سال بعد افسوس همون موقعیتای قبلی رو میخورند
به خدا اقایون این قدر هام تنوع طلب نیستند یا این تمایلی به ازدواج نداشته باشند
ولی وقتی این اتفاقا میفته دیگه شاید زیر ابی برند و اون موقعست که نسبت به جنس مخالف بد بین میشند تا جاییکه دیگه تن به ازدواج نمیدن
چون واقعا بعد یه سنی یگه واقعا پسرا تمایلی به ازدواج ندارند بنا به هزار دلیل قابل گفتن و نگفتن این واقعا بهم ثابت شده
پسری که هنوز دستش توی جیب باباشه خب زن گرفتنش دیگه چه صیغه ایه.مگر اینکه باباش ساپورتش کنه.دانشجو جماعت هم بی پول اند فعلا.یه اماری دیدم که گفتن نود درصد ازدواج دانشجویی به طلاق ختم می شه.پس باید جلوی این ازدواج ها رو گرفت .چون خروجی نداره.نه تشویق کرد.
پسر هم توی این سن هنوز به ثبات شخصیتی نرسیده و خودش نمی دونه چی می خواد.پس ازدواج در حین تحصیل خوب نیست.البته استثنا هم همیشه هست که موفق بودن
چه جالب برادر منم چند وقت هی کلید کرده بود زن میخوام الان که جوونم باید زن بگیرم بزارم وقتی پیر شدم که چه فایده.مامانم هی میگفت تو که داری درس میخونی زن میخوای چیکار ولی من طرفدار داداشم بودم مامانو قانع کردم که اگه میخوای به جای زن نره دنبال دوس دختر و مثل این دختر بسرا که ادای زنو شوهرارو در میارن نشه این قدر باهاش مخالفت نکن...چون واقعا داشتم میدیدم تو دانشگاه ها چه وضعیه
حالا چی شد داداشتو زن دادین؟![]()
میگم شماها که جاده خوب احداث میکنن کنار این جادتون یه جادم واسه من احداث کنین خوبجاده در دست احداثه...
میگم شماها که جاده خوب احداث میکنن کنار این جادتون یه جادم واسه من احداث کنین خوب
نیششرایط جاده شما ازجوریه که پیمانکار قبول نمیکنه... بیخیال شو
واقعا جای ایول نداره به شماچه جالب برادر منم چند وقت هی کلید کرده بود زن میخوام الان که جوونم باید زن بگیرم بزارم وقتی پیر شدم که چه فایده.مامانم هی میگفت تو که داری درس میخونی زن میخوای چیکار ولی من طرفدار داداشم بودم مامانو قانع کردم که اگه میخوای به جای زن نره دنبال دوس دختر و مثل این دختر بسرا که ادای زنو شوهرارو در میارن نشه این قدر باهاش مخالفت نکن...چون واقعا داشتم میدیدم تو دانشگاه ها چه وضعیه
دقیقاااااااااااااااااااا.مرسی.دانشجوی شاغل کم نیست... الان دخترا هم زمان دانشجوییشون کار میکنن چه برسه به پسرا!
راستی اون امارم بگین کجا دیدین.........چون منم یه آمار دیده نودو هشت در صد دوستی ها به شکست منجر میشه(شکست عشقی)
به نظرم اگه آدمی تا زمانی که وقت ازدواجش نرسه اصلا تو فاز عشقولانه نباشه که خیلی خوبه ولی الان جوونا دو حالت دارن یا میرن ازدواج میکنن یا هر روز با یکی که این خودش باعث بدبینی موقع ازدواج میشه!