با پسر یا دختر دانشجو ازدواج میکنید؟

با پسر یا دختر دانشجو ازدواج میکنید؟

• بلی

رای: 116 54.5%
  • بی تفاوت

رای: 44 20.7%
  • خیر

رای: 53 24.9%

• مجموع رای دهندگان
    213

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
پسری که هنوز دستش توی جیب باباشه خب زن گرفتنش دیگه چه صیغه ایه.مگر اینکه باباش ساپورتش کنه.دانشجو جماعت هم بی پول اند فعلا.یه اماری دیدم که گفتن نود درصد ازدواج دانشجویی به طلاق ختم می شه.پس باید جلوی این ازدواج ها رو گرفت .چون خروجی نداره.نه تشویق کرد.
پسر هم توی این سن هنوز به ثبات شخصیتی نرسیده و خودش نمی دونه چی می خواد.پس ازدواج در حین تحصیل خوب نیست.البته استثنا هم همیشه هست که موفق بودن
داداش مگه الان اینایی که اهل دوستی اند دستشون تو جیب خودشونه
بعدشم ادم حتی پولدار باشه پول باباش بهش نمیچسبه که بخواد واسه خانمش خرج کنه ولی مال خودش یه چیز دیگست
اگه یکم ا راده باشه میشه هم درس خوند و هم کار کرد در حد رفع نیاز البته به شرطی که شرایط دیگه واقعا تکمیل باشه از مسکن و ....
واقعا یعنی ازدواج دانشجویی نود درصدشون به طلاق منجر شده؟؟؟فکر نمیکنم این طوریا باشه
فکر میکنم نود درصد اون ازدواج دانشجوی هایی به طلاق منجر شده که خود دختر پسر همو انتخواب کردن بدون این که خونواده هاشون چیزی بفهمند در واقع خونوادهاشون وقتی میفهمند که کار از کار گذشته و تن به ازدواج تحمیلی بچه هاشون میدن.
نمونش یکی از اشنایامون بود که تو عقد طلاق گرفتند.

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر میکنم نود درصد اون ازدواج دانشجوی هایی به طلاق منجر شده که خود دختر پسر همو انتخواب (غلط املایی) کردن بدون این که خونواده هاشون چیزی بفهمند در واقع خونوادهاشون وقتی میفهمند که کار از کار گذشته و تن به ازدواج تحمیلی بچه هاشون میدن.
.
دقیقا!!!
درکل به نظر بنده بستگی به شرایط داره شاید سوال این تاپیک زیاد جالب نباشه (لااقل واسه من)....مهم خود طرف هستش و شخصیتش..حالا چه دانشجو چه کارمند چه بی پول چه پولدار چه بیکار..کسی که عرضه داشته باشه به همه چیز می رسه با کمک خدا چون حقشه.دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره..و این تشخیص با عرضه بودن طرف امریست که از 2 تا جوون که به اصطلاح عشق جلو چشاشونو گرفته فک نمی کنم مقدور باشه!!! این جاست که خانواده میاد وسط ولی کو گوش شنوا آخه!D:

B@control

کاربر بیش فعال
ازدواج با پسر دانشجو تحت شرايط خاصي امكان پذيره(مشكل سربازي نداشته باشه..شغل درست حسابي داشته باشه.شرايط مادي مناسبي داشته باشه)
پس در كل جواب خير درستره.من اينو انتخاب كردم
در ضمن پسر دانشجو كمتر ميتونه به همسرش رسيدگي كنه.چون مشغله اي به اسم درس داره. كه خواسته يا ناخواسته مجبوره براش وقت بذاره

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هیچوقت از هم دانشگاهی خوشم نمیومد هنوزم خوشم نمیاد....
بچه بازیه

X.Doll

عضو جدید
شماها این تاپیک ها رو از کجا پیدا میکنین؟

اتی رو سرو ته کردیم کلش رو به خاک میچرخونیم هر جا تاپیک باهال کشف میکنه کلش به زمین میخوره و ما همونجا رو میکنیم و در نهایت به این اپیکا میخوریم :D (این روش قرن ها پیش توسط چوب V شکل جهت کشف آب صورت میگرفته)

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتی رو سرو ته کردیم کلش رو به خاک میچرخونیم هر جا تاپیک باهال کشف میکنه کلش به زمین میخوره و ما همونجا رو میکنیم و در نهایت به این اپیکا میخوریم :D (این روش قرن ها پیش توسط چوب V شکل جهت کشف آب صورت میگرفته)

چوپ وی شکل همون تیر کمونه؟

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله مگه دانشجو ادم نیست؟
بالاخره درسش تموم میشه میره سرکار

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست عزيز سوالتون اشتباه است وا مگه دانشجو چشه؟

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
دانشجو و استاد و گدا و شاهزاده برای من فرقی نداره.هرچی میخواد باشه باشه ، فقط آدم باشه

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش این روزها همه دائم الدانشجو هستن، یا باید از باشهری ازدواج کنیم که قطعاً دانشجویه یا با روستایی که اون هم فرهنگش متفاوته.

گل خانمی

عضو جدید
اگه خوشگل باشه،خونه،ماشین،ویلا،وسایل زندگی...داشته باشه،یه دونه پسرباشه،قد بلندباشه،...
بله...
‏(هه هه هه)

*rahil*

عضو جدید
کاربر ممتاز
دانشجو
بی سواد
شاغل
بیکار
اصلا پیدا نمیشه لامصب:D