neda angel
کاربر بیش فعال
vali man 1tabestoone kheyli por kar dashtam va kheyli kam forsate esterahat dashtamo khastam
vali fek konam tabestone baadi jobranesh konam

تولدتون مبارک........]
این تابستونم گذشت و امروز بهترین روزش بود برای من هم تولدمه یک سال دیگه به سالهای عمرم اضافه شد.....هم اینکه میبینم داداشی عزیزم...داداشی نفسم حالا دیگه مثل گذشته نیست سرحال و شاد....شد...گرفته و افسرده نیست......امروز وقتی این حرف ها رو خوندم بهترین هدیه عمرمو ازت گرفتم.....برات آرزو می کنم همه عمر همینطور شاد و بشاش باشی و به همه آرزو هات برسی......
عزیز بدون اغراق میگم وقتی این جملات رو خوندم احساس شوقی همه وجودم رو لبریز کرد که قابل وصف نیست..
تابستون سال پیش برا من مرگ آور بود. هر لحظه فکر میکردم قراره بمیرم. میگفتم نمیتونم تحمل کنم. تمومشو گریه کردم. شاید باور نکنین. حتی اون زمان هایی که گریه نمیکردم بغض داشت خفم میکرد. عین آدمای مسخ شده بودم. ولی نمیدونم چه جوری تحمل کردم. احتمالا خدا این جوری دوست داشت کمکم کنه. ظرفیتم بره بالا بدونم خیلی قوی تر از این حرفام. تابستون امسال خیلی بهتر بود.نه این که اصل قضیه حل شده باشه. من قوی تر شده بودم. اولش برام سخت بود. ولی گفتم من بدترشو گذروندم باید قوی بشم. خدا رو شکر میکنم. الانم با این که دلم گرفته ولی منتظر یه پاییزه خوب و بکرم. پاییزی که قرار بهترین اتفاقات برای من توش بیفته. یه خداحافظی بکنم با تموم نقاط سیاه زندگیم. بچه ها امیدوارم روزهای خوبی انتظارتونو بکشه.یه تابستون دیگه از عمرم گذشت قبل از گفتن هر حرفی داره که خدارو شکر کنم واسه روزایی که سپری شد
اصلا فکر نمیکردم این تابستون انقدر خوش بگذره و لحظه لحظش برام خاطره بشه
پر از روزای قشنگ بود برام ...
از صمیم قلب منتظر پاییز رنگارنگم با هوای دونفرو قشنگش شاید بشه تو اون روزای قشنگ ...بهترین خاطرات عمرمو رقم بزنم
بچه ها همیشه از داشته هاتون لذت ببرین
آورین به اینکه فهمیدیاسم تاپیک ک دیدم تنم لرزید
آخه پارسال مطمئن بودم همچین تاپیکی دیده بودم
دیدم آره
وای 2تا تابستونم اینجا گذشت