با سلام خدمت دوستان گرامی
پیشنهاد یا انتقاد خاصی ندارم
فقط ای کاش تعداد مطالب و سوالات علمی در رشته های مختلف بیشتر از پستهای دیگه بشه چون واقعا پستهای ارسالی روزانه اصلا در شان سایت مهندسین ایرانی نیست
مخصوصا قسمتهای کامپیوتر و برنامه نویس که حسابی خاک می خوره...واقعا کسی مشکلی یا سوالی نداره؟
ممنون
آره منم با نظر این برادر موافقم اگه ی طو میشد که تاپیکایی که تو بخش زنگ تفریح و گفتگوی آزاد هستن تو وقایع اتفاقیه نمیومدن خیلی خوب بود
مث سایتایی که بخش اخبارشون از آخرین رویدادا جداست
الان ی پست ی بنده خدا تو ی تالار تخصصی میده اونقدر تند و سریع تو افق باشگاه لاب لای پستای بچه ها تو تاپیکای تالارایی ک گفتم محو میشه که جت تو هوا محو نمیشه
یه چیز دیگم من یادم اومد اضافه کنم اینکه بعضی مدیرای تالارا خیلی بد اخلاقن

من شده اومدم تو یه تاپیک تخصصی نظر دادم هدفمم اسپم نبوده یهو فرتی نظرم حذف شده پرسیدمم گفتن اسپم بوده خوب یکی نیست بگه عزیز دل من اگه نظر دادم در حد سواد خودم نظرمو گفتم این چه طرز برخورده آدمو دلزده می کنین از فعالیت
یا اینکه بعضیاشونم وقتی نظر میزاری نظرتم درسته میخان هرطور شده بهت اثبات کنن که تو داری اشتباه می کنی و راه حلت غلطه
نمیگم کجا ولی من تو یکی از تالارا تو یه مسابقه شرکت کردم جوابو دادم مدیرش فقط سعی داشت یه جوری جلوه بده که انگار فقط من دنبال امتیازم اصن به خودش زحمت نداد راه حل منو نگاه کنه
در حالی که من خیلی روش وقت گذاشتم من هنوز از اون موضوع ناراحتم
البته این چیزایی که گفتم تو دستیارای تالارا مشهوده خخخخ
خوب من کاربر وقتی این رفتارا رو میبینم ترجیح میدم برم تا تاپیکای تفریحی پست بزارم که صد نفر جواب آدمو می دن و کسیم نمیگه اسپم کردی

با تچکر
آخرین ویرایش: