انتقادها و پیشنهادهای مدیریتی

M o R i S

مدیر تالار حسابداری
مدیر تالار
کاربر ممتاز
قبلا" که خواستم با مدیر کامپیوتر مطرح کنم یکی از مدیران ارشد فرمودند که این کارها مربوط به مدیر تالار نیست و با هماهنگی و مشورت تمام مدیرات تالار ، مدیران ارشد و ادمین تصمیمات گرفته میشه و از این جهت بنده سوال را اینجا مطرح کردم.
ثانیا" وقتی پستی پاک میشه حداقل یه اطلاع به پست گذارنده داده شود که مطلع گردد ولی متاسفانه چند بار این پست بنده بدون هیچ دلیل و اطلاع و جوابی پاک گردید.
با تشکر

اگر قرار باشه هر پست یا تاپیکی که حذف میشه مدیران اطلاع رسانی کنند
مطمئنا کاربرانی مثل شما توقع دارند دلیل حذف پست یا تاپیکشون به صورت کامل
براشون توضیح بدند .
که مطمئنا با چند برابر مدیران فعلی هم محقق نمیشه
پس بهتر قبل از مطرح کردن چنین موضوعاتی یکم فکر کنید .

Samaneh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام
به عنوان پیشنهاد و نه انتقاد :
آیا امکانش هست امکان ویرایش یک پست را توسط استارتر آن پست ، از 24 ساعت به 48 ساعت تغییر بدید ؟
در خیلی مواقع پستهای ارسالی از سایتی کپی می شه و در سایت دیگر درج می شه ، خوب اینگونه پستها غالبا نیاز به ویرایش ندارند و همون 24 ساعت هم زیاده ! اما گاهی پیش میاد که پستها نخستین بار هست که در فضای مجازی منتشر می شه و منبع اینترنتی ندارد و یک پست ارسالی با توجه به پستهای بعدی که مطمئنن در ساعتهای متغیر ارسال می شه نیاز به چند بار بازنگری داره و وجود محدودیت 24 ساعته مانع از این ویرایشها می شه.

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام
وقتی کسی پیام خصوصیش رو محدود به لیست دوستاش میکنه معنیش اینه که اعصاب پیام های وقت و بی وقت دیگران رو نداره. اون وقت چه معنی داره یه دستیار مدیر (که تو لیست من نیست) میاد برای من پیام میفرسته؟! اونم یه پیام تبلیغ تاپیک؟!
میشه لطفاً به دوستان عزیزی که پروفایل های ما براشون بازه بگید اگه کاربری تو لیست دوستاتون نیست، لطفاً فقط برای مصارف مدیریتی بهش پیام بدید! ممنون.

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
سلام
وقتی کسی پیام خصوصیش رو محدود به لیست دوستاش میکنه معنیش اینه که اعصاب پیام های وقت و بی وقت دیگران رو نداره. اون وقت چه معنی داره یه دستیار مدیر (که تو لیست من نیست) میاد برای من پیام میفرسته؟! اونم یه پیام تبلیغ تاپیک؟!
میشه لطفاً به دوستان عزیزی که پروفایل های ما براشون بازه بگید اگه کاربری تو لیست دوستاتون نیست، لطفاً فقط برای مصارف مدیریتی بهش پیام بدید! ممنون.

سلام

من عذرخواهی میکنم

شما به بزرگواری خودتون ببخشید

تا به حال که پیش نیومده مزاحمتون بشم

از این به بعد هم تکرار نمیشه

حلال کنید

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام

من عذرخواهی میکنم

شما به بزرگواری خودتون ببخشید

تا به حال که پیش نیومده مزاحمتون بشم

از این به بعد هم تکرار نمیشه

حلال کنید

یادم نمیاد اشاره به شخص خاصی کرده باشم !
مورد داشتیم پیام خصوصی کلاً off بوده ولی مدیر گرام پیام خصوصی با مضامین شخصی ارسال میکرده!

ممنون.

Admin

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
یادم نمیاد اشاره به شخص خاصی کرده باشم !
مورد داشتیم پیام خصوصی کلاً off بوده ولی مدیر گرام پیام خصوصی با مضامین شخصی ارسال میکرده!

ممنون.

مدیران ارشد می تونن برای هر کاربری حتی اگه پیام هاش بسته باشه پیام مدیریتی بفرستند. کدوم مدیر برای شما پیام با «مضامین شخصی» ارسال کرده؟!

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
مدیران ارشد می تونن برای هر کاربری حتی اگه پیام هاش بسته باشه پیام مدیریتی بفرستند. کدوم مدیر برای شما پیام با «مضامین شخصی» ارسال کرده؟!
باید اسم ببرم؟!
ممنون از پاسختون
با این اوضاع کلاً ترجیح میدم دیگه تو این سایت نیام :smile:
پاینده باشید :gol:

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام
آقا دیگه ختم صلوات برای شادی فلانی و دور N ام مسابقه‌ی عکاس باشی و آیه‌ی فلان سوره‌ی بهمان و ... که پیام مدیریتی حساب نمیشه

Bahman_mech

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
آقا دیگه ختم صلوات برای شادی فلانی و دور N ام مسابقه‌ی عکاس باشی و آیه‌ی فلان سوره‌ی بهمان و ... که پیام مدیریتی حساب نمیشه

پیام مدیریتی نیستن ولی میرن رو اعصاب.یادمه توی سایت کلوب که بودم هی پیام میدادن بیا به من رای بده نمیدونم اگه رای بدی چه غلطی میتونم بکنم!حالا اینجا باز همون داستان هستش.همونجور که چند پست قبل هم اشاره کردم دلیلش اینه که آدم بیکار و الاف زیاده.

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
مدیر یا مدیران عزیز.
میخواستم سوال یا خواهشی کنم
مشکلی که هم من هم خیلیا داریم یادگیری یه سری از نرم افزارا و برنامه ها و حتی سرچ مقاله و نگارش مقاله و پایان نامست. اگه هر کلاسیو بخوایم بیرون بریم این کلاسا کمتر از 250 نیست میخوام این کلاسا رو استارت بزنیم و کلاس برگزار کنیم با هزینه هاب پایین تر. با نام باشگاه مهندسان. که بچه ها با هزینه های کمتر بیان و هر کدوم و هر کدام از بچه ها یا دوستانی که می تونن تدریس کنن. مگانش هم یه مقدار پول می دیم تا باهامون همکاری کنن هر بار که خواستیم. من سراغ دارم مثلا.... امکانش هست؟

negin17h

مدیر تالارهای مهندسی کامپیوتر و رباتیکمتخصص #C
مدیر تالار
مدیر یا مدیران عزیز.
مشکلی که هم من هم خیلیا داریم یادگیری یه سری از نرم افزارا و برنامه ها و حتی سرچ مقاله و نگارش مقاله و پایان نامست. اگه هر کلاسیو بخوایم بیرون بریم این کلاسا کمتر از 250 نیست میخوام این کلاسا رو استارت بزنیم و کلاس برگزار کنیم با هزینه هاب پایین تر. با نام باشگاه مهندسان. که بچه ها با هزینه های کمتر بیان و هر کدوم و هر کدام از بچه ها یا دوستانی که می تونن تدریس کنن. مگانش هم یه مقدار پول می دیم تا باهامون همکاری کنن هر بار که خواستیم. من سراغ دارم مثلا.... امکانش هست؟

سلام
دوست عزیز برای اکثر نرم افزارها، فیلم های آموزشی بسیار خوبی موجود هست. شما بسته به تخصص میتونید درخواستش رو در تالار مورد نظر بذارید تا من و بقیه مدیران، لینک های این فیلم ها را برای شما قرار دهیم :gol:
البته پیشنهاد شما هم بسیار خوب هست اما باید دید در فرصت کم مدیران یا کاربران می گنجد یا نه؟

نسیم2013

عضو جدید
با سلام خدمت مدیریت محترم سایت

چند وقتی هست که آپلود باشگاه سرعتتش خیلی کم شده بعضی از موقع ها فایل رو اصلا آپلود نمیکنه. خواهشا به این مسئله هم رسیدگی کنید

با تشکر:gol:

~Alchemist~

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مدیر یا مدیران عزیز.

سلام دوست عزیز، توی لینک های زیر نحوه سرچ و استفاده از دیتابیس و تهیه پایان نامه و مقاله هست.
میتونید تو تالار مقالات، دیتابیس یا نرم افزارهای مورد نظرتان را درخواست بدین تا بذاریم.
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/471722-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D9%86%DA%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-%D9%88-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%86%D8%AA
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...-دایرکت-ScienceDirect-معرفی-و-راهنمای-استفاده

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام.
بعضی از کاربرای محترم به جای اینکه بیان تو تاپیکی نظرشونو بدن و برن یکی از تاپیکای خودمو میگم میان تعیین تکلیف میکنن که مدیرا چیکار کنن و چیکار نکنن!!
نمیدونستیم اگه خواستیم کاری کنیم باید از کاربرا اجازه بگیرم!
یه چیزیو نمیدونن همینجوری میان واسه خودشون نظریه میدن.
من نه گزارش دادم تا حالا و نه گزارش میدم فقط لطفا اینجا معلوم باشه که کاربر کیه مدیر کیه.کی کاره ای هست کی هیچکارست.
با تشکر
:smile:

ghxzy

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
سلام و درودی بی پایان برمدیران عزیز
من 2 تا مشکل دارم اینجا( یکیش پیشنهاده)
1- چرا طول امضا ها کم شده؟قبلا 7 خط میتونستیم بنویسیم ولی الان شده 5 خط واقعا خیلی کمه:(
2-پیشنهاد راجع به سیستم اطلاع رسانی:برای من واقعا مشکله که به کاربران اطلاع رسانی کنم (پیام پروفایل رو هر 20 ثانیه میتونیم بفرستیم و پ.خ هم هر دقیقه )در پیام خصوصی هم حداکثر 6 کاربر میتونه لحاظ بشه
و این خیلی سخته اگر بشه مثلا لیست دوستان رو مارک کرد مثله موبایل خیلی خوب میشه که بتونیم به تعداد بیشتری بفرستیم چون الان وقت زیادی میگیره

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1- چرا طول امضا ها کم شده؟قبلا 7 خط میتونستیم بنویسیم ولی الان شده 5 خط واقعا خیلی کمه:(
2-پیشنهاد راجع به سیستم اطلاع رسانی:برای من واقعا مشکله که به کاربران اطلاع رسانی کنم (پیام پروفایل رو هر 20 ثانیه میتونیم بفرستیم و پ.خ هم هر دقیقه )در پیام خصوصی هم حداکثر 6 کاربر میتونه لحاظ بشه
و این خیلی سخته اگر بشه مثلا لیست دوستان رو مارک کرد مثله موبایل خیلی خوب میشه که بتونیم به تعداد بیشتری بفرستیم چون الان وقت زیادی میگیره

این واسه چهارمین باره که اینو میگیم ! مدیران یه نگاهی هم به این پستا بندازن ممنون میشیم واقعا !:|

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این واسه چهارمین باره که اینو میگیم ! مدیران یه نگاهی هم به این پستا بندازن ممنون میشیم واقعا !:|

منم یکی از ده ها کاربر فعال باشگاه هستم که مشکل اطلاع رسانی تاپیک و پست به دیگران دارم :(

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود..........
شماها که نه انتقاد پذیر هستید و نه به پیشنهادات عمل میکنید این چه تاپیکی هست که زدید؟
مثلا میخواید بگید دمکراسی هست اینجا؟!!!!!!!!!!!!!:smile:
یادمه چند وقت پیش به یکی از مدیران انتقاد کردم، ده تا مدیرو دستیار مدیر ریخت سرم. بعضیا هم تحمل انتقاد ندارن.
بهتره اسمه جستار رو به
تشکر از مدیران تغییر بدین...
با تشکر، خسته نباشید.

Lamister-iran

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
درود..........
شماها که نه انتقاد پذیر هستید و نه به پیشنهادات عمل میکنید این چه تاپیکی هست که زدید؟
یادمه چند وقت پیش به یکی از مدیران انتقاد کردم، ده تا مدیرو دستیار مدیر ریخت سرم. بعضیا هم تحمل انتقاد ندارن.
بهتره اسمه جستار رو به
با تشکر، خسته نباشید.

دو تا مشکل تو تاپیک مشکلات اخیر باشگاه گذاشته بودم، به جای رفعش کلا پست رو حذف کردن...

پیام هم که میدم هیچ کدم از مدیران بجز آقای پیرجو جواب ندادن(دقت کنید ، جواب ندادن نه اینکه جواب قانع کننده ندادن...!!!!)

یکی هم لطفا توضیح بده وظیفه مدیر ارشد چیه؟

آخرین ویرایش:

DDDIQ

مدیر ارشد

سلام دوست خوبم
از نظر و پیشنهادو همچنین همراهی شما با باشگاه مهندسان سپاسگزام بانو
:gol:

*در مورد مساله اول که در رابطه با تعداد خط مجاز برای امضا و دیگر محدودیت ها که مطرح کردین نمیدونم تا چه میزان در جریان این مساله در گذشته بودین ولی تا جایی که به خاطر دارم فکر میکنم مدتی قبل در همین تاپیک هم مطرح شد که تعدادی از اعضا این مساله رو رعایت نکردن و با روش خاصی این چند سطر رو بسیار طولانی تر کرده بودن که باعث بر هم خوردن نظم صفحات و نارضایتی دیگر دوستان شده بود و به همین جهت باعث در نظر گرفتن محدودیت بیشتر در امضا شد؛
که از این بابت عذرخواهی میکنم مساله رو عنوان میکنم تا بررسی بشه و اگر امکانش بود این میزان افزایش پیدا کنه ....

** و در رابطه با موضوع دوم امکان تگ کردن و دیگر امکانات مشابه ارسال پست چندین بار مطرح شده و خب راستش رو بخواین یکی از مواردی بوده که چندین مرتبه توسط تیم مدیران از جمله بنده نیز مطرح و بررسی شده و با توجه به مسائلی امکان اضافه کردن بعضی امکانات جانبی وجود ندارد؛
البته با توجه به حجم ارسال های فروم شاید اگر چنین امکاناتی هم به سایت اضافه میشد موجب شلوغی خیلی زیاد و نارضایتی دیگر دوستان میشد ؛
که در کل از این بابت عذرخواهی میکنم ولی سعی میکنم باز هم این مورد رو پیگیری کنم

شادکام و تندرست باشید:gol:

سلام دوست خوبم
خانم مهندس بابت تاخیر در پاسخها عذرخواهی میکنم ولی اگر دقت بفرمائید مدت زمان زیادی از ارسال پست مطرح شده نگذشته و باور بفرمائید بنده و دیگر همکارانم علی رغم گرفتاری ها و مسائل شخصی که برای هر فردی ممکنه وجود داشته همه تلاشمون رو میکنیم ..
و جدای از این مساله خیلی از تاخیر ها در پاسخگویی ممکن است به دلیل نیاز به مشورت و بررسی بیشتر داشته باشند و مطمئنا به تمامی درخواست های دوستان توجه میشه

درود..........
بهتره اسمه جستار رو به
با تشکر، خسته نباشید.

سلام جناب مهندس
عذرخواهی میکنم ولی دقیقا متوجه انتقادتون نشدم , همانطور که خدمت دوست دیگرمون خانم مهندس
₪آمیتریس₪ هم عرض کردم همه تلاش بنده و دیگر دوستانم بر پاسخگویی و رفع مشکلات تا جای امکان و افزایش کیفیت خدمات استفاده برای دوستان هست ...
و اینکه خیلی از موارد و مشکلاتی که باید بررسی و رفع شوند و زمان بیشتری برای رسیدگی هم میبرند به صورت محسوس و علنی برای دیگر دوستان نیستند

به هر شکل اگر کاستی و قصوری وجود داره بنده عذرخواهی میکنم

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
دو تا مشکل تو تاپیک مشکلات اخیر باشگاه گذاشته بودم، به جای رفعش کلا پست رو حذف کردن...

پیام هم که میدم هیچ کدم از مدیران بجز آقای پیرجو جواب ندادن(دقت کنید ، جواب ندادن نه اینکه جواب قانع کننده ندادن...!!!!)

یکی هم لطفا توضیح بده وظیفه مدیر ارشد چیه؟
متاسفانه گروه مدیریت فکر میکنن کسی که اینجا انتقاد میکنه ،فتنه گر هست:))}.. یکی که من باشم، این سایت رو دوست دارم و بهترین دوستامو اینجا پیدا کردم.
بیست تا سایت دیگه عضوم ولی بیشتر میام اینجا. اگه انتقادی میکنم برای بهتر شدن سایت هست...
جناب ادمین، کار یک مدیر فقط حذف کردن نظرات نباید باشه، بهتره قدرت مانور بیشتری بهشون بدید.
هیچکدوم که اینجا حرفی نمیزنن حالا یا بخاطر ترسشون از شماست یا واقعا هیچ کاری از دستشون برنمیاد..
مدیر روابط عمومی هم که باید اینجا جواب کاربر ها رو بدن، ایشونم معلوم نیست کجاست..
پیشنهاد من به شما اینه، مدیر سایت رو عوض کنید.
نه اخلاق خوبی دارن، نه مدیریت خوبی..
حالا میتونید با خیال راحت منو اخراج کنید بخاطر انتقاداتم.

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

** و در رابطه با موضوع دوم امکان تگ کردن و دیگر امکانات مشابه ارسال پست چندین بار مطرح شده و خب راستش رو بخواین یکی از مواردی بوده که چندین مرتبه توسط تیم مدیران از جمله بنده نیز مطرح و بررسی شده و با توجه به مسائلی امکان اضافه کردن بعضی امکانات جانبی وجود ندارد؛
البته با توجه به حجم ارسال های فروم شاید اگر چنین امکاناتی هم به سایت اضافه میشد موجب شلوغی خیلی زیاد و نارضایتی دیگر دوستان میشد ؛
که در کل از این بابت عذرخواهی میکنم ولی سعی میکنم باز هم این مورد رو پیگیری کنم

سلام دوست خوبم
خانم مهندس بابت تاخیر در پاسخها عذرخواهی میکنم ولی
اگر دقت بفرمائید مدت زمان زیادی از ارسال پست مطرح شده نگذشته و باور بفرمائید بنده و دیگر همکارانم علی رغم گرفتاری ها و مسائل شخصی که برای هر فردی ممکنه وجود داشته همه تلاشمون رو میکنیم ..
و جدای از این مساله خیلی از تاخیر ها در پاسخگویی ممکن است به دلیل نیاز به مشورت و بررسی بیشتر داشته باشند و مطمئنا به تمامی درخواست های دوستان توجه میشه

سلام جناب مهندس ... خسته نباشید ...

بله میدونم پست ایشون تازه زده شده ولی این مسئله قبلا گفته شده بود ...
#997 و #1037 و #1119 ! خودمم قبلا چند بار با جناب مهندس عصار مطرح کردم که گفتن دارن با آدمین صحبت میکنن و هنوز به نتیجه نرسیدن !

قبول دارم که با توجه به حجم ارسال های باشگاه این قابلیت امکان داره که مشکل ساز بشه ! منم واسه گذاشتن لینک پستای معمولی و تاپیکای بیخود نمیگم !

اما برای تاپیک های گفتگو و مسابقه و ... که تو تالار معماری ، هنر ، اسلام و عکس و تاپیک های مشابه تالار های دیگه
هستن ..واقعا گذاشتنش برای کاربرا و دعوتشون سخته ... شاید با یه محدودیتی بشه برای بعضی ها این امکانو قائل شد ...

ممنون ... :gol:

olel_albab

مدیر تالار ریاضی
مدیر تالار
کاربر ممتاز

سلام جناب مهندس ... خسته نباشید ...

بله میدونم پست ایشون تازه زده شده ولی این مسئله قبلا گفته شده بود ...
#997 و #1037 و #1119 ! خودمم قبلا چند بار با جناب مهندس عصار مطرح کردم که گفتن دارن با آدمین صحبت میکنن و هنوز به نتیجه نرسیدن !

قبول دارم که با توجه به حجم ارسال های باشگاه این قابلیت امکان داره که مشکل ساز بشه ! منم واسه گذاشتن لینک پستای معمولی و تاپیکای بیخود نمیگم !

اما برای تاپیک های گفتگو و مسابقه و ... که تو تالار معماری ، هنر ، اسلام و عکس و تاپیک های مشابه تالار های دیگه
هستن ..واقعا گذاشتنش برای کاربرا و دعوتشون سخته ... شاید با یه محدودیتی بشه برای بعضی ها این امکانو قائل شد ...

ممنون ... :gol:
خانم آمیتریس سلام من رو پذیرا باشید. امیدوارم حالتون خوب باشه
امکان خوبی هست. ولی خب شما فرض کنین برای یک سری این امکان در نظر گرفته بشه که کاربر ممتاز هستند. با توجه به تمام کاربرای عادی و ممتاز ممکنه حرف و حدیثی پیش بیاد که باشگاه امکانات رو به افراد به خصوصی میده. در صورتی که تا الان من ندیدم که برخورد سلیقه ای در دادن امکانات بشه. اگر می بینین که بررسی این قضیه طولانی شده مشکلاتش هم زیاده که باید جوانبش بررسی بشه.
یک نکته دیگه هم در نظر بگیرید. یک مدیر یا دستیار کلا مسئولیتش خدمت رسانی هست. اسپم حذف کردن و انتقال پست ها برای ایجاد نظم تالار ها، بروز رسانی لینک ها و .... تازه همه این ها بدون هیچ گونه مزایایی هست. این رو گفتم که بتونم منظورم رو بهتر برسونم این کار های مدیریتی در کنار دغدغه اصلی همه مدیرای محترم هست از زندگی و درس و زن بچه گرفته تا کار و درگیری های دنیای واقعی.:D
مثلا شما در مورد طراحی لوگو باشگاه نگاه کنین کلی لایک کردند اما چند نفر سعی کردند ولو با طرح ابتدایی شون دستی از مدیرا بگیرن.

البته پیشنهاد شما مثل همه پیشنهاد های خوب بررسی میشه. مطمئن باشید.:gol:

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خانم آمیتریس سلام من رو پذیرا باشید. امیدوارم حالتون خوب باشه
امکان خوبی هست. ولی خب شما فرض کنین برای یک سری این امکان در نظر گرفته بشه که کاربر ممتاز هستند. با توجه به تمام کاربرای عادی و ممتاز ممکنه حرف و حدیثی پیش بیاد که باشگاه امکانات رو به افراد به خصوصی میده. در صورتی که تا الان من ندیدم که برخورد سلیقه ای در دادن امکانات بشه. اگر می بینین که بررسی این قضیه طولانی شده مشکلاتش هم زیاده که باید جوانبش بررسی بشه.
یک نکته دیگه هم در نظر بگیرید. یک مدیر یا دستیار کلا مسئولیتش خدمت رسانی هست. اسپم حذف کردن و انتقال پست ها برای ایجاد نظم تالار ها، بروز رسانی لینک ها و .... تازه همه این ها بدون هیچ گونه مزایایی هست. این رو گفتم که بتونم منظورم رو بهتر برسونم این کار های مدیریتی در کنار دغدغه اصلی همه مدیرای محترم هست از زندگی و درس و زن بچه گرفته تا کار و درگیری های دنیای واقعی.:D
مثلا شما در مورد طراحی لوگو باشگاه نگاه کنین کلی لایک کردند اما چند نفر سعی کردند ولو با طرح ابتدایی شون دستی از مدیرا بگیرن.

البته پیشنهاد شما مثل همه پیشنهاد های خوب بررسی میشه. مطمئن باشید.:gol:

سلام جناب مهندس .. ممنونم ...همچنین ...

نه به اون زمان که هیچکس جواب نمیده ! نه به حالا که دو تا دو تا جواب میدین : )

بله ! متوجه ام که بررسی این قضیه طول میکشه ولی به خاطر احترام به کاربرا هم میشد این مسئله که داره بررسی میشه ، توی تاپیک عنوان بشه ! حتی اگه جواب " امکانش نیست " بود !

در مورد این که نمیشه تبعیض گذاشت که اصلا حرفتونو قبول ندارم ! نمیدونم منظورتون از کاربر ممتاز چیه ! اگه همون کاربر ویژه اس که از اولشم درست نبود همه یه دفعه ویژه بشن ! اگه منظورتون کاربر فعاله ، خب پس این عنوانشون چه ویژگیی داره ؟:|

اگه توجه کنین این درخواست رو قبلا دو تا از دستیارهای مدیر مطرح کرده بودن ... یعنی شماها هم نمیتونید ! البته باز شماها لازم نیست 20 ثانیه هم بین پیام ها صبر کنین :/

اگه فقط مدیران و دستیارهای مدیر هم بتونن خوبه ! باور کنید تو وقت اون ها هم صرفه جویی میشه ! و حتما سایر کاربران هم درک میکنن که این امکان لازم هست ! مثل سایر امکاناتی که فقط مدیران دارن ...

بله متوجه ام که مدیران هم دغدغه های دنیای واقعیشون زیاده ولی خب از زمان مطرح شدن این درخواست ها خیلی وقته میگذره و اگر گله ای هم هست بیشتر به خاطر عدم توجه و جواب ندادنشون هست !

و البته شاید باورتون نشه ولی ما هم کار و زندگی داریم ! اگه شما هم مثل من دیروز خسته میومدین خونه و مجبور بودین لینک مسابقه رو برای این همه کاربر اطلاع رسانی کنین، حتما شاکی میشدین :|

به هر حال برای اطلاع رسانی لینک سری های بعدی مسابقه و تاپیک های مناسبتی به شدت روی کمک شما حساب میکنم !:d

ممنون ! موفق باشید :gol:

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز

بله ! متوجه ام که بررسی این قضیه طول میکشه ولی به خاطر احترام به کاربرا هم میشد این مسئله که داره بررسی میشه ، توی تاپیک عنوان بشه ! حتی اگه جواب " امکانش نیست " بود !

در مورد این که نمیشه تبعیض گذاشت که اصلا حرفتونو قبول ندارم ! نمیدونم منظورتون از کاربر ممتاز چیه ! اگه همون کاربر ویژه اس که از اولشم درست نبود همه یه دفعه ویژه بشن ! اگه منظورتون کاربر فعاله ، خب پس این عنوانشون چه ویژگیی داره ؟:|

اگه توجه کنین این درخواست رو قبلا دو تا از دستیارهای مدیر مطرح کرده بودن ... یعنی شماها هم نمیتونید ! البته باز شماها لازم نیست 20 ثانیه هم بین پیام ها صبر کنین :/

اگه فقط مدیران و دستیارهای مدیر هم بتونن خوبه ! باور کنید تو وقت اون ها هم صرفه جویی میشه ! و حتما سایر کاربران هم درک میکنن که این امکان لازم هست ! مثل سایر امکاناتی که فقط مدیران دارن ...

بله متوجه ام که مدیران هم دغدغه های دنیای واقعیشون زیاده ولی خب از زمان مطرح شدن این درخواست ها خیلی وقته میگذره و اگر گله ای هم هست بیشتر به خاطر عدم توجه و جواب ندادنشون هست !

و البته شاید باورتون نشه ولی ما هم کار و زندگی داریم ! اگه شما هم مثل من دیروز خسته میومدین خونه و مجبور بودین لینک مسابقه رو برای این همه کاربر اطلاع رسانی کنین، حتما شاکی میشدین :|

به هر حال برای اطلاع رسانی لینک سری های بعدی مسابقه و تاپیک های مناسبتی به شدت روی کمک شما حساب میکنم !:d

:D... حقیقتا درست گفتی...
اگه یک نگاهی هم به تشکرهای زیر نظرات بعضی از دستیاران مدیرها بندازید که از نحوه ی مدیریت سایت طرفداری کردن، میبینید که همه ی مدیرا و دستیار ها تشریف حضور دارن.
اما فقط چیزاییکه خوششون میاد رو تائیید میکنن. تنها حوصله جواب دادن رو ندارن.

یه پیشنهاد هم برای ادمین دارم، دوست عزیز سعی کن خلاقیت و انعطاف پذیری داشته باشی همیشه یک راه رو نرو. همه راه ها رو امتحان کن. مدیر باید پرستیژ گوش دادن داشته باشه.
اینکه شما زحمت کشیدید و این تاپیک رو زدید خیلی خوبه، ولی اگر عمل نباشه مثله اینه که هیچ کاری انجام نشده..

DDDIQ

مدیر ارشد

سلام خانم مهندس
توضیحاتی رو به صورت خصوصی در رابطه با مواردی که مطرح کردین خدمتتون عرض کردم در ادامه فرمایش شما ..

**همانطور که در پست قبلی تا حدودی خدمتتون عرض کردم در مورد اضافه کردن امکانات جانبی به باشگاه سعی بر افزایش کیفیت خدمات و امکانات باشگاه برای استفاده اعضا هست ولی مشخصا در مورد بعضی امکانات از جمله اطلاع رسانی تاپیک ها و ...که نیاز به برنامه نویسی و دیگر مسائل مطرح داشته اند , حداقل میتونم بگم در حال حاضر این امکان میسر نیست !
که از این بابت و مشکلات و زمان بر بودن آن عذرخواهی میکنم ... :gol:

و در رابطه با کلیات فرمایش شما در رابطه با محدودیت هایی که اشاره کردین همانطور که جناب ادمین در تاپیک اطلاع رسانی گروه کاربران ویژه هدف و رویه در نظر گرفته شده کم کردن از این محدودیت ها و ایجاد امکانات برای گروه های فعال تر باشگاه هست ...
به صورت کلی میتونم خدمتتون عرض کنم که گروه کاربران ویژه یک گروه پایه برای اعضا فعال سایت هستند و به زودی با ایجاد گروه های کاربری از محدودیت ها برای این دوستان کمتر خواهد شد ...

صمیمانه از همراهی و فعالیت شما و دیگر اعضا فروم با باشگاه مهندسان تشکر میکنم
سپاسگزارم
با سلام خدمت کاربران عزیز باشگاه مهندسان

به منظور قدردانی از کاربران فعال و ممتاز باشگاه، از این پس کاربرانی که با فعالیت مفید در باشگاه امتیاز 1000 و بیشتر داشته باشند به عنوان کاربر ویژه شناخته شده و از امکانات بیشتری برخوردار خواهند بود. این امکانات در حال حاضر عبارت است از:

امکان داشتن وب نوشت شخصی (وبلاگ) در باشگاه مهندسان با همه ی امکانات موجود و استایل شخصی.
یک گیگابایت فضای آپلود فایل که برای کاربران عادی 500 مگابایت است.
5000 پیام خصوصی که برای کاربران عادی 1000 عدد است.
حداکثر اندازه ی عکس صفحه ی مشخصات (پروفایل) برابر 50 کیلوبایت است که برای کاربران عادی 32 کیلوبایت می باشد.
حداکثر اندازه ی عکس آواتار برابر 35 کیلوبایت است که برای کاربران عادی 20 کیلوبایت می باشد.
امکان ایجاد رویداد جدید در تقویم باشگاه.
امکان برچسب زدن تاپیک های دیگران و حذف برچسب های تاپیک های خودی.

در آینده:
دسترسی به تالارهای خصوصی و امکانات دیگر

کاربرانی که فعالیت مفید و قابل توجهی داشته ولی امتیاز آن ها به 1000 نرسیده است از طرف مدیران تالار معرفی می شوند تا به عنوان کاربر ویژه از امکانات این گروه کاربری برخوردار شوند.

با احترام
مدیر باشگاه

J.AVID

عضو جدید
الان با اینهمه قانونی که گذاشتید میخواهید بگید عوض کردن اسم کاربری خیلی سخته؟! جمعا اگر 10 ثانیه طول بکشه! یکی اگه امتیازش پایینه یا کاربر جدیده 2 سال بیشتر طول میکشه تا 2000 امتیاز جمع کنه!! اونوقت اونی که 3 سال یا بیشتر عضوه هی درخواست تغییر میده!! پیشنهاد میکنم مثل بعضی از سایت های دیگه بگید کلا 2 بار یا یک بار برای هر یوزر امکان تغییر نام کاربری هست تمام. پیشاپیش ممنون از انتقادپذیری تون

DDDIQ

مدیر ارشد
الان با اینهمه قانونی که گذاشتید میخواهید بگید عوض کردن اسم کاربری خیلی سخته؟! جمعا اگر 10 ثانیه طول بکشه! یکی اگه امتیازش پایینه یا کاربر جدیده 2 سال بیشتر طول میکشه تا 2000 امتیاز جمع کنه!!
اونوقت اونی که 3 سال یا بیشتر عضوه هی درخواست تغییر میده!! پیشنهاد میکنم مثل بعضی از سایت های دیگه بگید کلا 2 بار یا یک بار برای هر یوزر امکان تغییر نام کاربری هست تمام. پیشاپیش ممنون از انتقادپذیری تون

سلام دوست خوبم
سپاسگزارم از مطرح کردن نظر انتقادیتون جناب مهندس

در رابطه با تغییر نام کاربری توضیحاتی رو که میتونم خدمتتون عرض کنم خدمتتون , در واقع برای رسیدگی به درخواست قانون خاصی در نظر گرفته نشده !!
جدای از اینکه در ابتدای ثبت عضویت درخواست میشه که تا نام مناسبی انتخاب بشه ولی با توجه به موارد پیش بینی شده (
بدون در نظر گرفتن تاریخ عضویت و یا میزان امتیاز ) به درخواست دوستان رسیدگی میشه ...

نام و فامیل کامل چه فارسی چه لاتین.
نام به همراه حرف اول فامیل چه فارسی چه لاتین.
کاربرانی که اولین حرف اسمشان به همراه فامیلشان را انتخاب کرده باشند.
شماره تلفن همراه
نام کاربری نامناسب
شماره دانشجویی و ایمیل
شماره ملی

براي درخواست تغيير نام كاربري:

1- ابتدا چك كنيد كه نام كاربري مورد نظر شما قبلا ثبت نشده باشه و اگه نام مورد نظرتون قبلا رزرو نشده بود امكان تغيير نام هست.
(برای چک کردن مشابه نبودن نام کاربریتون میتونید از گزینه ی جستجوی پیشرفته در بالا و سمت چپ باشگاه استفاده کنید.)
ضمنا توجه كنيد در صورتي كه نام كاربري مورد نظرتون فارسي باشه و حرف ي و ك رو داشته باشه بايد توجه كنيد كه دو نوع حرف ي و ك داريم. موقع ورود به سايت به تفاوت «ي» و «ی» و همچنين تفاوت «ك» و «ک» توجه كنيد تا با مشكل مواجه نشيد.

2- درخواستتون رو همينجا اعلام كنيد و از ارسال پیام خصوصی به مدیران ارشد خودداری کنید. در صورتي كه درخواست شما تاييد شد، ظرف مدت یک هفته در همین تاپیک اعلام خواهد شد و شما باید بعد از این با نام کاربری جدید وارد بشید.

:warn: قوانین و شرایط تغییر نام کاربری که لازم هست حتما مطالعه کنید:

فقط کاربرانی که نام کاربری آن ها یکی از شرایط زیر را داشته باشد می توانند درخواست تغییر نام دهند:

نام و فامیل کامل چه فارسی چه لاتین.
نام به همراه حرف اول فامیل چه فارسی چه لاتین.
کاربرانی که اولین حرف اسمشان به همراه فامیلشان را انتخاب کرده باشند.
شماره تلفن همراه
نام کاربری نامناسب
شماره دانشجویی و ایمیل
شماره ملی
به غیر از اینها چه نام تنها چه فامیل تنها امکان پذیر نیست.

بعلاوه قانون زیر نیز در جهت کمک به سایر کاربران در نظر گرفته شده است :

:warn: مورخ 9 خرداد 92

با توجه به درخواست های مکرر کاربران و اینکه الان امکان رسیدگی به درخواست ها بیشتر هست موارد زیر رو برای کاربرانی در نظر گرفتیم که شامل موارد فوق نمی شوند:
کاربرانی می توانند درخواست تغییر نام کاربری دهند که دارای شرط زیر باشند:

- حداقل 2000 امتیاز داشته باشند.

:warn: تبصره :
به منظور قدردانی از زحمات کاربران فعال و متخصصی که در تالارهای تخصصی خودشون به طور مستمر فعالیت دارن ( با عنوان های آبی و سبز) به درخواست های تغییر اسمشون بدون توجه به موارد بالا رسیدگی خواهد شد.

:warn: توجه:
1- زمان رسیدگی به طور معمول هر دو هفته یکبار به کلیه درخواست هایی که در طول این مدت ارسال میشه خواهد بود.( ممکن است این مدت بر حسب شرایط مدیر مربوطه افزایش پیدا کنه).
2-بدیهی است هر کاربر ( چه کاربر عادی چه فعال ) تنها میتونه یکبار درخواست تغییر اسم بده در نتیجه در انتخاب نام کاربری خود دقت کنید.

ممنون و پیروز باشيد.

و برای دیگر اعضایی که شامل موارد پیش بینی شده نیستند و نام کاربری هم نامناسب نیست , با توجه به تعداد اعضای فروم داشتن حداقل 2000 امتیاز مبنا قرار گرفته ..
و در رابطه با تغییر نام کاربری به دفعات برای دوستان خیر این چنین نیست همانطور که ذکر شده به دلیل جلوگیری از سردرگمی دیگر اعضا , امکان تغییر اسم به دفعات ممکن نیست چون اعضا با نام کاربری خود شناخته خواهند شد و تغییر مکرر باعث سردرگمی ..

ولی در رابطه با زمان هر تغییر نام اشاره داشتین عذرخواهی میکنم با در نظر گرفتن زمان ذکر نام قبلی در پرونده و دیگر موارد از این زمان بیشتر خواهد بود
در واقع با توجه به تعداد اعضای فروم و رسیدگی به خیلی از مواردی که جز وظایف مدیریتی هست از جمله پیگیری مشکلات اعضا و رسیدگی به تخلفات, رسیدگی به ثبت نام و پاسخگویی به ایمیل ها , رسیدگی به تالارهای مختلف , بررسی درخواست ها و مشکلات مدیران و ...و... و با توجه به زمانی که هر شخص به صورت واقع بینانه میتونه در سایت فعالیت داشته باشه واقعا امکانش نیست ؛که از این بابت عذرخواهی میکنم

شادکام و تندرست باشید

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
با سلام خدمت دوستان گرامی
پیشنهاد یا انتقاد خاصی ندارم
فقط ای کاش تعداد مطالب و سوالات علمی در رشته های مختلف بیشتر از پستهای دیگه بشه چون واقعا پستهای ارسالی روزانه اصلا در شان سایت مهندسین ایرانی نیست
مخصوصا قسمتهای کامپیوتر و برنامه نویس که حسابی خاک می خوره...واقعا کسی مشکلی یا سوالی نداره؟
ممنون

بالا