انتقادها و پیشنهادهای مدیریتی

DDDIQ

مدیر ارشد
درود و خسته نباشید.
مهندس یک سوال داشتم، اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم.
شما مدیران همه میتونید پیام های خصوصیه کاربرها رو نگاه کنید؟
اگر جواب مثبت هست؛ لطفا بگید چه فایده ای داره اینکار، و چه کسایِ دیگه ای به این قسمت دسترسی دارن.
بدرود.

سلام جناب مهندس در تکمیل پاسخ جناب مهندس سروش7 توضیحی که میتونم خدمت شما و دیگر دوستان عرض کنم
فکر میکنم سوال شما در رابطه با مدیریتی بود که مدیر ارشد انجام دادند #1231 , مشخصا در رابطه با این شبه مدیریت و تایید ایمیلی که ایشون انجام دادند نیازی به دسترسی به به پیام های خصوصی ایشان نداشته ( و البته دسترسی هم ندارند) و ایشون با مشاهده و بررسی تنظیمات پروفایل متوجه تکمیل نبودن عضویت ایشان شدند و نام کاربری ایشان رو تایید کردند

به صورت کلی پیش از این عرض کردم که پیام های خصوصی اعضا مخفی بوده و مدیران به آن دسترسی ندارند و تنها اگر کاربری با استفاده از سیستم گزارشات آن را گزارش کند رونوشت پیام برای مدیرانی که به گزارشات دسترسی دارند و مسئول بررسی آن می باشند ارسال میگردد
تنها مواردی که برای مدیران قابل رسیدگی هستند پست های تالارها ( برای مدیران آن تالار و مدیران ارشد ) و کامنت هایی که به صورت عمومی در صفحه پروفایل ارسال میگردد( برای مدیر پروفایل و مدیران ارشد ) که فکر میکنم در صورت تنظیم کردن بازدید کنندگان صفحه برای گروه مدیران هم صفحه غیر قابل مشاهده خواهد شد
پس تنها پست های تالار برای مدیرانی که دسترسی دارند به آن تالار و کامنت های پروفایل عمومی برای مدیرانی که دسترسی دارند قابل رسیدگی مباشد

من برچسب نزاشتم اینجا هـــــا
این امکانات فراوان رو شما اضاف کردی؟:d

و در رابطه با برچسب ها که دیگر دوستان خوبم در تاپیک اطلاعیه کاربران ویژه اشاره داشتند
لازم دیدم که نکته ای رو هم اضافه کنم که این tag ها که به پایین تاپیک ها این گروه دوستان میتوانند اضافه کنند , قابل بررسی هستند که هر کدام از برچسب ها توسط کدام یک از اعضا اضافه شده و در صورت تخلف مانند پست های ارسالی رسیدگی میگردد

شادکام و تندرست باشید

به مدیران پیام دادم و مطرح کردم ولی جوابی نبود
با سلام
پست 71 و 76 از لینک زیر
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.p...98%D9%87/page8

با سلام جناب مهندس
به صورت کلی عناوین اعضا به صورت اتوماتیک ( صفری, تازه وارد , عضو , عضو فعال ) تغییر می کنند ؛
البته در رابطه با گروهی از اعضا که مشخصا فعالیت مفید و متمرکزتری در یک تالار خاص دارند به عنوان نمایندگان آن تالار ( که آن تالار با اعضا عنوان دار شناخته خواهد شد ) عنوان هایی در نظر گرفته میشود و معمولا در صورت نیاز برای مدیریت تالارها هم ابتدا این گروه از دوستان در نظر گرفته میشوند و از این دوستان کمک گرفته خواهد شد
که البته همانطور که از معنای این عنوان ها نیز ادراک میگردد [ به عنوان مثال : " کاربر فعال تالار مهندسی معماری " کاربر فعال ( کاربری که زیاد فعالیت میکند ) که فعالیت مناسب و مفید در تالار معماری دارد ] این عنوان ها دائمی نبوده و تنها با تایید و نظر مدیران تالارها با توجه به سوابق پرونده و همکاری و فعالیت مفید مستمر ( ادامه دار) در تالارها در نظر گرفته میشود و هر از مدتی دوباره بررسی میگردد ؛

به صورت کلی در گذشته فعالیت مفیدی داشته اید سپاسگزارم و قدردان شما خواهیم بود ولی با توجه به قوانین باشگاه مهندسان , این عنوان غیردائمی و هر از چند ماه بررسی میگردد و همانطور که عرض کردم برای مشخص شدن اعضای فعال در تالارها می باشد که شما میتوانید با فعالیت مفید مستمر ( ادامه دار ) و رعایت قوانین تالارها با تایید و درخواست مدیر تالار این عنوان را داشته باشید
لطفا از تکرار این پرسش خودداری بفرمائید

شادکام و تندرست باشید

قابل توجه دوستان و اعضا باشگاه مهندسان

لازم هست که عرض کنم با توجه به برنامه های هماهنگ شده با مدیریت باشگاه که
احتمالا به زودی عنوانبندی تازه ای به صورت اتوماتیک جایگزین " صفری, تازه وارد , عضو , عضو فعال "
خواهد شد و گستره تغییرات بیشتری خواهد داشت و همچنین گروه های دیگری با امکانات بیشتر که البته محدودیت انتخاب بیشتری خواهند داشت ایجاد خواهد شد ؛ که از سوی مدیریت باشگاه مهندسان بررسی و اعلام خواهد شد

از زحمات تمامی دوستان و اعضا خوب باشگاه مهندسان ایران سپاسگزارم
:gol:

آخرین ویرایش:

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
سلام جناب مهندس در تکمیل پاسخ جناب مهندس سروش7 توضیحی که میتونم خدمت شما و دیگر دوستان عرض کنم
فکر میکنم سوال شما در رابطه با مدیریتی بود که مدیر ارشد انجام دادند #1231 , مشخصا در رابطه با این شبه مدیریت و تایید ایمیلی که ایشون انجام دادند نیازی به دسترسی به به پیام های خصوصی ایشان نداشته ( و البته دسترسی هم ندارند) و ایشون با مشاهده و بررسی تنظیمات پروفایل متوجه تکمیل نبودن عضویت ایشان شدند و نام کاربری ایشان رو تایید کردند

به صورت کلی پیش از این عرض کردم که پیام های خصوصی اعضا مخفی بوده و مدیران به آن دسترسی ندارند و تنها اگر کاربری با استفاده از سیستم گزارشات آن را گزارش کند رونوشت پیام برای مدیرانی که به گزارشات دسترسی دارند و مسئول بررسی آن می باشند ارسال میگردد
تنها مواردی که برای مدیران قابل رسیدگی هستند پست های تالارها ( برای مدیران آن تالار و مدیران ارشد ) و کامنت هایی که به صورت عمومی در صفحه پروفایل ارسال میگردد( برای مدیر پروفایل و مدیران ارشد ) که فکر میکنم در صورت تنظیم کردن بازدید کنندگان صفحه برای گروه مدیران هم صفحه غیر قابل مشاهده خواهد شد
پس تنها پست های تالار برای مدیرانی که دسترسی دارند به آن تالار و کامنت های پروفایل عمومی برای مدیرانی که دسترسی دارند قابل رسیدگی مباشد

و در رابطه با برچسب ها که دیگر دوستان خوبم در تاپیک اطلاعیه کاربران ویژه اشاره داشتند
لازم دیدم که نکته ای رو هم اضافه کنم که این tag ها که به پایین تاپیک ها این گروه دوستان میتوانند اضافه کنند , قابل بررسی هستند که هر کدام از برچسب ها توسط کدام یک از اعضا اضافه شده و در صورت تخلف مانند پست های ارسالی رسیدگی میگردد

شادکام و تندرست باشید

با سلام جناب مهندس
به صورت کلی عناوین اعضا به صورت اتوماتیک ( صفری, تازه وارد , عضو , عضو فعال ) تغییر می کنند ؛
البته در رابطه با گروهی از اعضا که مشخصا فعالیت مفید و متمرکزتری در یک تالار خاص دارند به عنوان نمایندگان آن تالار ( که آن تالار با اعضا عنوان دار شناخته خواهد شد ) عنوان هایی در نظر گرفته میشود و معمولا در صورت نیاز برای مدیریت تالارها هم ابتدا این گروه از دوستان در نظر گرفته میشوند و از این دوستان کمک گرفته خواهد شد
که البته همانطور که از معنای این عنوان ها نیز ادراک میگردد [ به عنوان مثال : " کاربر فعال تالار مهندسی معماری " کاربر فعال ( کاربری که زیاد فعالیت میکند ) که فعالیت مناسب و مفید در تالار معماری دارد ] این عنوان ها دائمی نبوده و تنها با تایید و نظر مدیران تالارها با توجه به سوابق پرونده و همکاری و فعالیت مفید مستمر ( ادامه دار) در تالارها در نظر گرفته میشود و هر از مدتی دوباره بررسی میگردد ؛

به صورت کلی در گذشته فعالیت مفیدی داشته اید سپاسگزارم و قدردان شما خواهیم بود ولی با توجه به قوانین باشگاه مهندسان , این عنوان غیردائمی و هر از چند ماه بررسی میگردد و همانطور که عرض کردم برای مشخص شدن اعضای فعال در تالارها می باشد که شما میتوانید با فعالیت مفید مستمر ( ادامه دار ) و رعایت قوانین تالارها با تایید و درخواست مدیر تالار این عنوان را داشته باشید
لطفا از تکرار این پرسش خودداری بفرمائید

شادکام و تندرست باشید

قابل توجه دوستان و اعضا باشگاه مهندسان

لازم هست که عرض کنم با توجه به برنامه های هماهنگ شده با مدیریت باشگاه که
احتمالا به زودی عنوانبندی تازه ای به صورت اتوماتیک جایگزین " صفری, تازه وارد , عضو , عضو فعال "
خواهد شد و گستره تغییرات بیشتری خواهد داشت و همچنین گروه های دیگری با امکانات بیشتر که البته محدودیت انتخاب بیشتری خواهند داشت ایجاد خواهد شد ؛ که از سوی مدیریت باشگاه مهندسان بررسی و اعلام خواهد شد

از زحمات تمامی دوستان و اعضا خوب باشگاه مهندسان ایران سپاسگزارم
:gol:
با سلام و تشکر
ینده سوال را بدون دلیل تکرار نکردم دلیل تکرار سوال عدم جواب دهی مدیران از حدود 10 روز پیش تا به حال است.
کدام یک از مدیران عنوان بنده را تغییر داده اند و به چه دلیل؟؟ اگر دلیلش عدم فعالیت هست بعضی از کاربران چند ماه است که به باشگاه سر هم نزده اند ولی هنوز کاربر فعال هستند.
با تشکر

Dear.Doctor

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
با سلام و عرض ادب

لطفا تگ کردن کاربران دیگر را برای دیدن تاپیک های مد نظر به خدمات سایت اضافه کنید

باتشکر

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
با سلام و تشکر
ینده سوال را بدون دلیل تکرار نکردم دلیل تکرار سوال عدم جواب دهی مدیران از حدود 10 روز پیش تا به حال است.
کدام یک از مدیران عنوان بنده را تغییر داده اند و به چه دلیل؟؟ اگر دلیلش عدم فعالیت هست بعضی از کاربران چند ماه است که به باشگاه سر هم نزده اند ولی هنوز کاربر فعال هستند.
با تشکر

سلام
روال برداشتن عنوان همین هست که توضیح دادن آقای مدیر.
موارد استثنایی هم وجود داره مثل توهین و نداشتن صلاحیت برای داشتن این عنوان
کاربران فعال هر تالار نماینده ی تالار، کاربران و مدیران اونجا هستن در نتیجه باید مثل مدیران از همه نظر تایید بشن.
وقتی کاربر فعالی تخلف می کنه ( از هر نوعی!) ما مجبور میشیم عنوانش رو برداریم چون شایسته نیست کاربر متخلف دارای عنوان باشه.
هرچند همین هم مراتب خودش رو داره و هیچ تغییری یک شبه و یکباره اعمال نمیشه بلکه اول تذکر و ... داده میشه و در صورت تکرار و با صلاحدید مدیر مربوطه عنوان برداشته میشه و ...

همچنین همونطور که خودتون هم گفتید مدیران خیلی صبر میکنند تا شاید دوباره کاربر فعال برگرده و به فعالیتش ادامه بده. هیچوقت یکباره این عمل انجام نمیشه.
بلکه زمان طولانی رو منتظر می مونیم تا کاملا مطمئن بشیم کاربر دیگه فعالیتی نداره و خودش هم تمایلی به فعالیت نداره.

در مورد شما هم ترجیح میدم خصوصی بگم هرچند اگر کمی تامل کنید کاملا دلیلش واضح هست.
پیروز باشید.

آخرین ویرایش:

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
کاربران فعال هر تالار نماینده ی تالار، کاربران و مدیران اونجا هستن در نتیجه باید مثل مدیران از همه نظر تایید بشن.
وقتی کاربر فعالی تخلف می کنه ( از هر نوعی!) ما مجبور میشیم عنوانش رو برداریم چون شایسته نیست کاربر متخلف دارای عنوان باشه.
هرچند همین هم مراتب خودش رو داره و هیچ تغییری یک شبه و یکباره اعمال نمیشه بلکه اول تذکر و ... داده میشه و در صورت تکرار و با صلاحدید مدیر مربوطه عنوان برداشته میشه و ...
در مورد شما هم ترجیح میدم خصوصی بگم هرچند اگر کمی تامل کنید کاملا دلیلش واضح هست.
پیروز باشید.

آیا ممکنه مدیر و یا دستیاری هم اخطار دریافت کنه و به خاطر اخطارش عنوانش برداشته بشه؟؟؟

Setayesh

مدیر تالار
آیا ممکنه مدیر و یا دستیاری هم اخطار دریافت کنه و به خاطر اخطارش عنوانش برداشته بشه؟؟؟

تیم مدیران هم در صورت تخلف اخطار و در صورت تکرار با جریمه های سنگین تر و در نهایت برداشتن عنوان مواجه میشن.
به این موارد هم شخصا خود ادمین رسیدگی میکنن.
چندین مورد هم داشتیم تا به حال.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه سوال دیگه

تو تالار زیرزمین که رمز میخواد چی میگذره؟؟؟ :smile:

و آیا ممکنه برا کاربرای فعالتر هم ایجاد بشه یه تالار رمز دار و خصوصی؟؟ :que:

Setayesh

مدیر تالار
یه سوال دیگه

تو تالار زیرزمین که رمز میخواد چی میگذره؟؟؟ :smile:

لطفا دقت کنید عنوان این تاپیک انتقاد و پیشنهاد هست نه پرسش و پاسخ
سوالات شما بیشتر جنبه ی شخصی و فردی داره که میتونید از مدیران مربوط در هر بخش بپرسید یا در پیام خصوصی مطرح کنید تا این تاپیک هم از روند خودش خارج نشه.

در مورد زیرزمین از مدیران کامپیوتر بپرسید.

و در مورد این قسمت
ادمین در تاپیک " کاربران ویژه " توضیح دادند:
بزودی.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب من یه پیشنهاد دارم

تالار هنر زیرمجموعه های زیادی داره و به نظرم یه مدیر کافی نیست. احسان هم چند روزی هست به سایت سرنزده. کاش میشد یه دستیار هم این تالار داشته باشه که از کاربرای فعال اونجا باشه. به نظر من ahoo_fr میتونه گزینه مناسبی باشه

ممنون

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
سلام

همچنین همونطور که خودتون هم گفتید مدیران خیلی صبر میکنند تا شاید دوباره کاربر فعال برگرده و به فعالیتش ادامه بده. هیچوقت یکباره این عمل انجام نمیشه.
بلکه زمان طولانی رو منتظر می مونیم تا کاملا مطمئن بشیم کاربر دیگه فعالیتی نداره و خودش هم تمایلی به فعالیت نداره.

پیروز باشید.
با سلام
ولی در این مدت چند هفته من هیچ تخلفی نکردم که بخاد عنوانم گرفته بشه در پیام خصوصی هم هیچ نوضیح خاصی نبود.
لطفا" بگید که کدوم مدیر عنوان منو برداشته برغم اینکه یکی از مدیران ارشد گفتن که عنوان من برداشته نمیشه
با تشکر

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام
ولی در این مدت چند هفته من هیچ تخلفی نکردم که بخاد عنوانم گرفته بشه در پیام خصوصی هم هیچ نوضیح خاصی نبود.
لطفا" بگید که کدوم مدیر عنوان منو برداشته برغم اینکه یکی از مدیران ارشد گفتن که عنوان من برداشته نمیشه
با تشکر
با درود..........
مهندس میشه بفرمائید از عنوانی که قبلا داشتید چه فایده ای یا استفاده ای ازش میکردید؟
سپاس.

DDDIQ

مدیر ارشد
با سلام
با تشکر

سلام
عذرخواهی میکنم جناب مهندس دقیقا نمیدونم اشاره شما به چه کسی هست و کدام یک از مدیران ارشد با شما چنین صحبتی داشته اند که بدون فعالیتی در تالار مربوط و با پست هایی نه چندان متفاوت با سابق , عنوان شما باقی خواهد ماند؛ در رابطه تصمیمات هم تمامی تصمیمات در میزگردهای تالارها مطرح و با برنامه ها و تصمیمات با هماهنگی جمعی انجام میگیرد

در پست قبلی تا حدودی در رابطه با معنای عنوان کاربر فعال خدمت شما توضیحاتی داشتم و در عرائضم به روشنی اشاره داشتم که در صورت داشتن فعالیت مفید [ بدون در نظر گرفتن تمامی تخلفات گذشته و پرونده یوزرهای دیگر] و با تایید مدیران محترم مستقیم تالار میتواند باقی بماند که مشروط بر داشتن فعالیت در تالار مذکور که همانطور که مستحضر هستید تا دو سه ماه نیز عنوان سابق باقی مانده بود ولی تفاوت عمده و چندانی با سابق بر این دیده نشد ؛ برای اطلاع بهتر از دلایل این موضوع میتوانید بر روی مشاهده پست های چند ماه اخیر و بلکه پیش از یکسال اخیر و قبلتر از آن همین نام کاربری کلیک بفرمائید ...

به صورت کلی و خلاصه برای اطلاع دوستان کلیات قوانین عنوانهای اعضا فعال
* داشتن فعالیت مفید : به صورت کلی فعالیت هایی که در جهت کمک به ارتقا سطح کیفی و کمی تالار مذکور
** استمرار و ادامه دار بودن فعالیت
*** رعایت قوانین باشگاه مهندسان : از آنجایی که اعضا عنوان دار نماینده و معرف تالارهای خود هستند
*** تایید و درخواست مدیران مرتبط

در انتها اینکه اگر هدف کمک به دیگران باشد تفاوتی در عنوان های مدیریتی و کاربر فعال و متخصص و عضو فعال و تازه وارد نیست , و این عنوان ها تنها بهانه ای برای کمک بیشتر به دیگران میباشد ؛ در کل اینکه هر کدام از دوستان فعالیت بیشتر براساس کلیاتی که عرض کردم داشته باشند این عناوین داده و ممکن است در صورت نیاز از این دوستان برای مدیریت تالار کمک گرفته شود

شادکام و تندرست باشید

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
با درود..........
مهندس میشه بفرمائید از عنوانی که قبلا داشتید چه فایده ای یا استفاده ای ازش میکردید؟
سپاس.
با سلام
بر فرض اینکه استفاده ای نمیکردم
یعنی چیزی که ازش استفاده نمیکنید باید ازتون گرفته بشه؟؟
ثانیا" انگار اینجا تاپیک انتقاد و پیشنهادات مدیریتی هست و نه تفتیش شخصی کاربران !!!

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
سلام
عذرخواهی میکنم جناب مهندس دقیقا نمیدونم اشاره شما به چه کسی هست و کدام یک از مدیران ارشد با شما چنین صحبتی داشته اند که بدون فعالیتی در تالار مربوط و با پست هایی نه چندان متفاوت با سابق , عنوان شما باقی خواهد ماند؛ در رابطه تصمیمات هم تمامی تصمیمات در میزگردهای تالارها مطرح و با برنامه ها و تصمیمات با هماهنگی جمعی انجام میگیرد

در پست قبلی تا حدودی در رابطه با معنای عنوان کاربر فعال خدمت شما توضیحاتی داشتم و در عرائضم به روشنی اشاره داشتم که در صورت داشتن فعالیت مفید [ بدون در نظر گرفتن تمامی تخلفات گذشته و پرونده یوزرهای دیگر] و با تایید مدیران محترم مستقیم تالار میتواند باقی بماند که مشروط بر داشتن فعالیت در تالار مذکور که همانطور که مستحضر هستید تا دو سه ماه نیز عنوان سابق باقی مانده بود ولی تفاوت عمده و چندانی با سابق بر این دیده نشد ؛ برای اطلاع بهتر از دلایل این موضوع میتوانید بر روی مشاهده پست های چند ماه اخیر و بلکه پیش از یکسال اخیر و قبلتر از آن همین نام کاربری کلیک بفرمائید ...

به صورت کلی و خلاصه برای اطلاع دوستان کلیات قوانین عنوانهای اعضا فعال
* داشتن فعالیت مفید : به صورت کلی فعالیت هایی که در جهت کمک به ارتقا سطح کیفی و کمی تالار مذکور
** استمرار و ادامه دار بودن فعالیت
*** رعایت قوانین باشگاه مهندسان : از آنجایی که اعضا عنوان دار نماینده و معرف تالارهای خود هستند
*** تایید و درخواست مدیران مرتبط

در انتها اینکه اگر هدف کمک به دیگران باشد تفاوتی در عنوان های مدیریتی و کاربر فعال و متخصص و عضو فعال و تازه وارد نیست , و این عنوان ها تنها بهانه ای برای کمک بیشتر به دیگران میباشد ؛ در کل اینکه هر کدام از دوستان فعالیت بیشتر براساس کلیاتی که عرض کردم داشته باشند این عناوین داده و ممکن است در صورت نیاز از این دوستان برای مدیریت تالار کمک گرفته شود

شادکام و تندرست باشید
**تایید مدیران محترم مستقیم تالار ** مدیر محترم مستقیم تالار کامپیوتر درخواست دادند که عنوان من برداشته بشه؟
ثانیا" لینک مورد نظر کار نمیکند!!
[h=2]پيام سيستم[/h]چيزي براي نمايش پيدا نشد . لطفا مجدد سعي كنيد

دسترسی سریع

-- vB4 Default Style -- Default Mobile Style -- فارســی-- English (US)

DDDIQ

مدیر ارشد
.......... در رابطه تصمیمات هم تمامی تصمیمات در میزگردهای تالارها مطرح و با برنامه ها و تصمیمات با هماهنگی جمعی انجام میگیرد

..........

**تایید مدیران محترم مستقیم تالار ** مدیر محترم مستقیم تالار کامپیوتر درخواست دادند که عنوان من برداشته بشه؟
ثانیا" لینک مورد نظر کار نمیکند!!
پيام سيستم

چيزي براي نمايش پيدا نشد . لطفا مجدد سعي كنيد

دسترسی سریع

-- vB4 Default Style -- Default Mobile Style -- فارســی-- English (US)

.......... در رابطه تصمیمات هم تمامی تصمیمات در میزگردهای تالارها مطرح و با برنامه ها و تصمیمات با هماهنگی جمعی انجام میگیرد

..........

اگر به عرائض بنده توجه بفرمائید اشاره م به پست های ارسال شده شما اخیرا و پیش از یکسال گذشته و قبل از آن بود و لینک هم جستجوی ارسال های شما که در رابطه با لینک و برای مشاهده پست های اخیر خودتان میتوانید بر روی نام کاربری خودتان کلیک بفرمائید و از منو مشاهده پست را انتخاب بفرمائید

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=198355&d=1393759809

و یا به پروفایل خودتان مراجعه و بر روی گزینه پست های ارسالی کلیک بفرمائید

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=198356&d=1393760639

..........

لطفا از تکرار و تکرار سوالات پاسخ داده شده با جوابی روشن و لینک کردن مکرر در پیام خصوصی خودداری بفرمائید!
#1249 #1241 #1238

موفق باشید
خدانگهدار

پیوست ها

• 234567.jpg
    234567.jpg
    70.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 34567890.jpg
    34567890.jpg
    70.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
با سلام
سوال بنده در مورد مدیران محترم مستقیم تالار کامپیوتر پاسخ داده نشد.
با تشکر

DDDIQ

مدیر ارشد
با سلام
سوال بنده در مورد مدیران محترم مستقیم تالار کامپیوتر پاسخ داده نشد.
با تشکر

دوست گرامی
فکر نمیکنم در صحبت های بنده هیچ نکته مبهمی وجود داشته باشد و یا تفاوتی در کلیت مساله داشته باشد

..........

عنوان شما با توجه به نداشتن هیچ گونه فعالیت مفید در تالار کامپیوتر در بیش از 1سال اخیر و با توجه به ساخت نام های کاربری فراوان در زمان اخراج ( بازگرداندن یوزر اصلی مشروط بر فعالیت مفید) و همچنین تخلفات فراوان از انواع تخلف موجود در پرونده یوزرهای مختلف , و اسپم فراوان , و پست های غیر مفید زیاد عنوان شما
با مشورت مدیران مرتبط اعم از مدیران تالار مهندسی کامپیوتر , فنی مهندسی و مدیران ارشد, بعد از چند ماه از بازگرداندن یوزر اصلی و نداشتن تفاوت با فعالیت گذشته برداشته شد!!

سلام

پیروز باشید.

aliakbar langari

عضو جدید
با سلام خدمت مدیران محترم این سایت.ضمن عرض خسته نباشید پیشنهاد میکنم در قسمت رشته ها رشته ی (مهندسی بهداشت حرفه ای) رو نیز اضافه کنید.این رشته به بررسی شرایط محیط کار از جمله شرایط فیزیکی(نور،صدا،گرما،سرما،و...)،شیمیایی(گردوغبار،دود،دمه فلزات،و...)،بیولوژیکی(باکتری،انگل،قارچ،میکروارگانیسم ها و ...)،ارگونومیکی(تطابق کار با کارگر،بررسی اختلالات اسکلتی عضلانی،نحوه صحیح حمل بار،و...) و مسایل ایمنی مربوط به محیط کار می پردازد که هدف اصلی آن جلوگیری از بروز حوادث شغلی و بیماری های ناشی از کار و نهایتا صیانت از نیروی انسانی در سایه تولید و بهره وری بالا می باشد.با تشکر.

A Alireza A

عضو جدید
باسلام وخسته نباشید.
ایرانی هستیم وبه این افتخار میکنیم.
خواهشمندم اطلاعیه در مورد کمپین آزادی سربازان ایرانی که به امضا یک میلیون ایرانی در WWW.tpm.ir احتیاج داره قرار بدین تا این عزیزان به واسطه این امضاها بادخالت سازمان ملل عید پیشه ما باشند.
درضمن تا 5شنبه فرصت هست.
صمیمانه ممنونم

Bahman_mech

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکسری افراد بی هدف و بیکار میان در بخش های سرگرمی هی پست های بی محتوا میذارن .چقدر خوب بود که این فروم فقط جای بحث های مرتبط با تحصیل و اشتغال بود و دوستان برای سرگرمی از فروم های مشابه استفاده میکردند.به نظر من باید بخشهای سرگرمی به کل حدف بشه البته اگر بازدید بیشتر از سایت هدف مدیران گرامی نباشه و کمیت رو به کیفیت ترجیح ندن.

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
سال نوتون مبارک
ببخشید یه سوال:
من گاهی که میخام برای دوستان پیام بفرستم، خطای فونت رو میده.
چرا؟
سلام دوست خوبم شهریاری 2

برای برطرف شدن این مشکل شما میتوانید
به صورت زیر عمل نمایید

و بعد از حذف شدن هر گونه فونت دوباره به نوشته خود فونت مجاز در صفحه ارسالی را بدهید:)

موفق باشید:gol:

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
سلام دوست خوبم شهریاری 2

برای برطرف شدن این مشکل شما میتوانید
به صورت زیر عمل نمایید

و بعد از حذف شدن هر گونه فونت دوباره به نوشته خود فونت مجاز در صفحه ارسالی را بدهید:)

موفق باشید:gol:

او ممنون پارمهر خانم!
لطف کردید

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
شما یک اخطار در باشگاه مهندسان ایران دریافت کردید

كاربر گرامي، ali_vb,

شما يك اخطار در باشگاه مهندسان ایران دريافت كرديد.

دليل:
-------
ارسال مطالب نامربوط به تاپيک

ارسال پیام خصوصی ربات باشگاه به سایر کاربران و تالار مربوطه بی ارتباط میباشد
لطفا در ارسال پست دقت بیشتری داشته باشید!
-------

پست شما:
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=7455465

كاربر گرامي، ali_vb,

دليل:
-------
ارسال تاپيك هاي مشابه در تالارهاي مختلف

ارسال یک پست در چند تاپیک و عدم توجه به توضیحات!
-------

پست شما:
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=7454422

سلام
با اینکه بعضی از این متخصصان چند سال هست که پست ندادن ولی عنوانشون برداشته نمیشه ولی من با این که پست میدم ولی عنوانم برداشته شده؟
یا تشکر

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/207865-%D9%85%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C%D9%86-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1

اخطارها براي يادآوري قوانين باشگاه است تا به آن ها توجه كرده و قوانين را رعايت كنيد

موفق باشيد
باشگاه مهندسان ایران

با سلام
این ربات کیه هی دم به دقیقه اخطارهای بیخود میده؟؟؟
چرا اسم مدیر اخطار دهنده مشخص نیست که بدونیم کیه و برای چی اخطار داده؟؟
حالا این سوال من چرا اخطار خورده و کدوم توضیحات؟؟
چرا این سوال جواب داده نشده است؟؟
با تشکر

اخطارها براي يادآوري قوانين باشگاه است تا به آن ها توجه كرده و قوانين را رعايت كنيد

موفق باشيد
باشگاه مهندسان ایران​

با سلام
پس این اخطار ربات به کی مربوط میشه؟؟
میرم دفتر مدیریت میگه سوال نکن و گرنه اخراج میشی؟اینجا میام میگه مربوط نمیشه؟
پس این ربات به کی مربوط میشه آخه؟

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
  • http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon1.png

وقتی مدیر بازنشسته باشه و کسی هم جاش نباشه تالار هم کاربر فعال نداره و بعضی از متخصصانش هم چند سال میشه که پست ندادن

Last edited by ali_vb; 21 ساعت پيش at 02:57 PM.

Admin

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت

كاربر گرامي، ali_vb,

دليل:
-------
ارسال مطالب نامربوط به تاپيک

ارسال پیام خصوصی ربات باشگاه به سایر کاربران و تالار مربوطه بی ارتباط میباشد
لطفا در ارسال پست دقت بیشتری داشته باشید!
-------

پست شما:
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=7455465

كاربر گرامي، ali_vb,

دليل:
-------
ارسال تاپيك هاي مشابه در تالارهاي مختلف

ارسال یک پست در چند تاپیک و عدم توجه به توضیحات!
-------

پست شما:
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=7454422

سلام
با اینکه بعضی از این متخصصان چند سال هست که پست ندادن ولی عنوانشون برداشته نمیشه ولی من با این که پست میدم ولی عنوانم برداشته شده؟
یا تشکر

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/207865-%D9%85%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C%D9%86-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1

موفق باشيد
باشگاه مهندسان ایران

با سلام
این ربات کیه هی دم به دقیقه اخطارهای بیخود میده؟؟؟
چرا اسم مدیر اخطار دهنده مشخص نیست که بدونیم کیه و برای چی اخطار داده؟؟
حالا این سوال من چرا اخطار خورده و کدوم توضیحات؟؟
چرا این سوال جواب داده نشده است؟؟
با تشکر

موفق باشيد
باشگاه مهندسان ایران​

با سلام
پس این اخطار ربات به کی مربوط میشه؟؟
میرم دفتر مدیریت میگه سوال نکن و گرنه اخراج میشی؟اینجا میام میگه مربوط نمیشه؟
پس این ربات به کی مربوط میشه آخه؟

پرونده ی شما پره از تخلفات، و در صورتی که بخواهید به همین روند ادامه بدید اخراج خواهید شد. تاپیک های نامربوط و بی محتوا، توهین، و از این دست تخلفات. ظاهرا قبلا هم یک بار اخراج شده بودید که با وساطت برخی مدیران، اخراجتون لغو شد ولی این بار این طور نمیشه و مطابق قوانین با شما برخورد خواهد شد.
در مورد اون پستتون هم مشخصه که چرا اخطار گرفتید، تالار کامپیوتر مدیر داره و شما می تونید نظر یا انتقادتون رو با ایشون مطرح کنید، نه اینکه با گوشه و کنایه قصد بر هم زدن جو تالار رو داشته باشید.
ضمنا پستی که پاک میشه یعنی خلاف قوانین بوده، اگه دوباره ارسالش کنید مطابق قوانین اخراج خواهید شد. الان هم که 6 امتیاز منفی دارید.

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
پرونده ی شما پره از تخلفات، و در صورتی که بخواهید به همین روند ادامه بدید اخراج خواهید شد. تاپیک های نامربوط و بی محتوا، توهین، و از این دست تخلفات. ظاهرا قبلا هم یک بار اخراج شده بودید که با وساطت برخی مدیران، اخراجتون لغو شد ولی این بار این طور نمیشه و مطابق قوانین با شما برخورد خواهد شد.
در مورد اون پستتون هم مشخصه که چرا اخطار گرفتید، تالار کامپیوتر مدیر داره و شما می تونید نظر یا انتقادتون رو با ایشون مطرح کنید، نه اینکه با گوشه و کنایه قصد بر هم زدن جو تالار رو داشته باشید.
ضمنا پستی که پاک میشه یعنی خلاف قوانین بوده، اگه دوباره ارسالش کنید مطابق قوانین اخراج خواهید شد. الان هم که 6 امتیاز منفی دارید.
قبلا" که خواستم با مدیر کامپیوتر مطرح کنم یکی از مدیران ارشد فرمودند که این کارها مربوط به مدیر تالار نیست و با هماهنگی و مشورت تمام مدیرات تالار ، مدیران ارشد و ادمین تصمیمات گرفته میشه و از این جهت بنده سوال را اینجا مطرح کردم.
ثانیا" وقتی پستی پاک میشه حداقل یه اطلاع به پست گذارنده داده شود که مطلع گردد ولی متاسفانه چند بار این پست بنده بدون هیچ دلیل و اطلاع و جوابی پاک گردید.
با تشکر

Aydin_

عضو جدید
قبلا" که خواستم با مدیر کامپیوتر مطرح کنم یکی از مدیران ارشد فرمودند که این کارها مربوط به مدیر تالار نیست و با هماهنگی و مشورت تمام مدیرات تالار ، مدیران ارشد و ادمین تصمیمات گرفته میشه و از این جهت بنده سوال را اینجا مطرح کردم.
ثانیا" وقتی پستی پاک میشه حداقل یه اطلاع به پست گذارنده داده شود که مطلع گردد ولی متاسفانه چند بار این پست بنده بدون هیچ دلیل و اطلاع و جوابی پاک گردید.
با تشکر

یه جا خوندم کاربرانی که عنوان "متخصص" دارند به درخواست خودشون بوده
و آنهایی که عنوان "کاربر فعال ... " با رنگ بنفش دارند به درخواست مدیر بخش مربوطه با توجه به فعالیتهای کاربر اعمال میشه

بالا