انتقادها و پیشنهادهای مدیریتی

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
این پست من دو سطر جدایی از همه

هر سطر اشاره ای خاص داره ، اولی به ساواک و دومی به شما

در ضمن قالب پست کاملا مزاح ست ، و نه تاکید و تایید

شما که گفتید من دروغ میگم، الان هم میگید منظورم شما نبودید.
من به شما اخطار ندادم، مدیران دیدن و اخطار دادن، من با شما شوخی ندارم، ساواکی رو نوشتید زیرش هم اسم من رو گذاشتید. این انتظار رو هم نداشته باشید که فکر کنم با شخص دیگه ای بودید.

t4teknik

اخراجی موقت
من به شما اخطار ندادم، مدیران دیدن و اخطار دادن، من با شما شوخی ندارم، ساواکی رو نوشتید زیرش هم اسم من رو گذاشتید. این انتظار رو هم نداشته باشید که فکر کنم با شخص دیگه ای بودید.

کلمه دروغ رو به این خاطر گذاردم چون از گفته خودم اطمینان داشتم ،و اینکه برچسب توهین خلاف واقع بود.

قالبا این نوع شوخی ها موردی ندارن گاها میبینیم که کاریکاتور مسئولین کشوور توسط مردم کشیده و کسی ازین کار دلخور نمی شود{ به لحاظ روشن بودن شخصیت مسئول و شناخت عموم ازین شخصیت و هدف کاریکاتوریست} ، گفتاره بنده هم جدایی ازین نبود.
و اگر رنجشی پیش امده تنها بخاطر سوئ تفاهم بوده و بس
و اگر شوخی باعث کدورت شد بنا به وظیفه و شان شخصیتی خودم از شما عذر خواهی می کنم.

در ضمن اخراج صورت گرفته هم در صورت عدم برگشت پس از روشن شدن موضوع نوعی تایید روی برچسب زده شده به بنده هست و خواهان برداشتن این برچسبم

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من همچنان معتقد ب سوءتفاهمم و امیدوار ب رفع اون
متاسفم ک ی شوخی ساده منجر ب این رنجش عمیق شد...
درنهایت امر تصمیم مدیران، محترمه.

parsa913

عضو جدید
کاربر ممتاز
من همچنان معتقد ب سوءتفاهمم و امیدوار ب رفع اون
متاسفم ک ی شوخی ساده منجر ب این رنجش عمیق شد...
درنهایت امر تصمیم مدیران، محترمه.

اتی:
آقا یکی با من لج کرده هر چیزی مینویسم و گزارش میده!
بیاد خودشو معرفی کنه ببینم مشکلش با من چیه!:redface:

تکنیک:
باید از نیروهای ساواک باشه خخخخ

حتما جناب پیرجوه

//////////////////////////

نتیجه: "خخخخ" نادیده گرفته میشه، لفظ "جناب" هم همین طور ====>>> برداشت مدیر: باید از نیروهای ساواک باشه و حتما پیرجوه ====>>> اخراج!!! این یعنی بررسی دقیق اخطارها، مطالعه دقیق و بیطرفانه پست ها!!!

به جای این بحثها میشه روند رو اصلاح کرد جناب مدیر ...........

اینجا یه فضای دانشجوییه، پس باید به جای رد کردن نقدها و پیشنهادها، اونها رو پذیرفت... اگه غیر از این باشه نمیشه جز تأسف چیزی گفت...
با تشکر.

نقاب خردادی

کاربر بیش فعال

من اصلا از چاپلوسی خوشم نمیاد:cool:

حتی خودمم اخطار کوچلو گرفتم که به خاطر حمایت از دوستم:cry:

اخطارم الان پاک شده :D ولی واقعا شما یکی از وظیفه شناس ترین افرادید و کاملا عادلانه قضاوت میکنید:)

ادامه بدین;)

با تشکر
نقاب

DDDIQ

مدیر ارشد
پست موقت

پست موقت

جناب پیرجوی محترم !

بار اخرتان باشد که اتهام دروغ میزنید !
بنده فقط بیان کردم قدرت نفوذم من بیشتر از پیرجو و ادمین هست و بس .

این پست رو هم تنها بخاطر بازدید کنندگان گذارده ام تا دروغ شما باورشان نشود.

در ضمن حذف این پست نشان از راستگوییتان خواهد شد!

پ ن
این کاربری رو ساختم که در سایه پیرجو و دوسِتان فعالیت چشم گیر داشته باشم .

هر چه زود تر این کاربری رو هم حذف کنید

سلام دوست گرامی پرونده شما رو بررسی کردم
عذرخواهی میکنم ولی حتما اطلاع دارید که دریافت یک اخطار منجر به اخراج شما نبوده ! و به صورت کلی اعضایی که 8 امتیاز منفی دریافت می کنند یک ماه محروم خواهند شد !!

اخطار های آخر دریافتی که منجر به اخراج شما شد , برای رفع شبه برای شما و دیگر دوستان بررسی کردم

2013/12/31
شما 4 امتیاز منفی ارسال عکس يا متن زننده و ناپسند فعال در پرونده پیش از اخطار آخر داشتین در تاپیکی که ارسال کرده بودین تحت عنوان " زنهای جدید مصنوعی به بازار آمد! " یک پست ناپسند هم در تاپیک ارسال کرده بودین که برای اون اخطار دریافت کردین ! که انتظار ندارین متن پست ناپسند مذکور به صورت عمومی قرار بگیره !

2014/2/12
اخطار بعدی دریافت شده شما تنها و تنها در رابطه با پست مورد اشاره در رابطه با مدیریت سایت مهندس پیرجو نبوده!!

به صورت کلی اگر اعتراضی هم به اعلام ریپورت گزارشات داشتین و به هر دلیل اعتراضی داشتین با عذرخواهی جسارتا فروم باشگاه مهندسان حرمت هایی داره که باید رعایت بشه و نباید به هر شکل صحبت بشه !!! میتوانستید به شکل دیگری با دوستان خودتون مطرح بفرمائید یا با مدیریت در میان بگذارید و دیگر اینکه مساله ای کاملا بدیهی هم هست که مطمئنا هر گزارشی رسیدگی نخواهد شد !!! و حتی ممکن است زیاد بودن گزارشات بی مورد باعث تذکر به فرد گزارش دهنده گردد!!

در متن آخرین اخطار ثبت شده برای شما هم ذکر شده و به مجموع پست های آخر شما اخطار داده شده و چند پست ضمیمه شده !

نمونه ای از دیگر پست های شما که منجر به دریافت اخطار شد و با احتساب اخطار فعال قبلی موقتا منجر به محرومت شما شد
و چند پست دیگر که ادیت کردین و در ویرایش هاتون درخواست کرده بودین که نقل قول از شما گرفته نشه !!

در کل مطمئنا به تمامی اخطارهایی که برای اعضا ثبت میشه از سوی مدیران ارشد سایت و جناب ادمین نظارت صورت میگیره و تمامی اخطارها با توجه به قوانین و برای حفظ نظم عمومی فروم میباشد و مطمئنا خدای نکرده در رسیدگی ها غرض ورزی و یا رسیدگی شخصی صورت نمیگیره !
شادکام و تندرست باشید
:gol:

پانوشت : به دلیل مطرح شدن شبه در رابطه با دریافت اخطار , پرونده به صورت عمومی مطرح و این پست موقت بوده و حذف خواهد شد !

نقاب خردادی

کاربر بیش فعال
سلام دوباره

این تبلیغات منو اذیت میکنه....... کاش مثله تلویزیون زیر نویسش میکردن

و این عکسا که میفرستن حجمش زیاده خیلی بزرگ میاد واسم اونم فرممو ناجور میکنه

یه ذره پروفا رو امکاناتشو واسمون ببرید بالا واسه تزیین منظورمه و یه کاری کنید که همزمان بتونیم عکسو با آپلود همزمان بدون واسطه و خودکار به اشتراک بذاریم

به نظر من باید دسترسیه بقیه کاربرا به اطلاعات همدیگه که به اشتراک میذارن

اونایی که تو لیست دوست هم هستن لینکاشو بگیرن نه اینکه هرکس کللی زحمت بکشه مطلبشو تبلیغ کنه

بغله سایت رو هم اختصاص بدین به چت آنلاین کاربرا..

دوستون داریم

همین...

مرسی

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
کلمه دروغ رو به این خاطر گذاردم چون از گفته خودم اطمینان داشتم ،و اینکه برچسب توهین خلاف واقع بود.

قالبا این نوع شوخی ها موردی ندارن گاها میبینیم که کاریکاتور مسئولین کشوور توسط مردم کشیده و کسی ازین کار دلخور نمی شود{ به لحاظ روشن بودن شخصیت مسئول و شناخت عموم ازین شخصیت و هدف کاریکاتوریست} ، گفتاره بنده هم جدایی ازین نبود.
و اگر رنجشی پیش امده تنها بخاطر سوئ تفاهم بوده و بس
و اگر شوخی باعث کدورت شد بنا به وظیفه و شان شخصیتی خودم از شما عذر خواهی می کنم.

در ضمن اخراج صورت گرفته هم در صورت عدم برگشت پس از روشن شدن موضوع نوعی تایید روی برچسب زده شده به بنده هست و خواهان برداشتن این برچسبم

من نیروی دولت نیستم، کاریکاتور هم نفرستادید، شوخی هم نکردید، فقط من رو با کثیف ترین نیروی رژیم قبل مقایسه کردید. با این یوزرتون دیگه فعالیت نکنید تا پایان دوره محرومیت بعدش تشریف بیارید پاسخ گوی شما هستیم.

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز

عذرخواهی میکنم ولی حتما اطلاع دارید که دریافت یک اخطار منجر به اخراج شما نبوده ! و به صورت کلی اعضایی که 8 امتیاز منفی دریافت می کنند یک ماه محروم خواهند شد !!

اخطار های آخر دریافتی که منجر به اخراج شما شد , برای رفع شبه برای شما و دیگر دوستان بررسی کردم

2013/12/31
شما 4 امتیاز منفی ارسال عکس يا متن زننده و ناپسند فعال در پرونده پیش از اخطار آخر داشتین در تاپیکی که ارسال کرده بودین تحت عنوان " زنهای جدید مصنوعی به بازار آمد! " یک پست ناپسند هم در تاپیک ارسال کرده بودین که برای اون اخطار دریافت کردین ! که انتظار ندارین متن پست ناپسند مذکور به صورت عمومی قرار بگیره !

2014/2/12
اخطار بعدی دریافت شده شما تنها و تنها در رابطه با پست مورد اشاره در رابطه با مدیریت سایت مهندس پیرجو نبوده!!

به صورت کلی اگر اعتراضی هم به اعلام ریپورت گزارشات داشتین و به هر دلیل اعتراضی داشتین با عذرخواهی جسارتا فروم باشگاه مهندسان حرمت هایی داره که باید رعایت بشه و نباید به هر شکل صحبت بشه !!! میتوانستید به شکل دیگری با دوستان خودتون مطرح بفرمائید یا با مدیریت در میان بگذارید و دیگر اینکه مساله ای کاملا بدیهی هم هست که مطمئنا هر گزارشی رسیدگی نخواهد شد !!! و حتی ممکن است زیاد بودن گزارشات بی مورد باعث تذکر به فرد گزارش دهنده گردد!!

در متن آخرین اخطار ثبت شده برای شما هم ذکر شده و به مجموع پست های آخر شما اخطار داده شده و چند پست ضمیمه شده !

نمونه ای از دیگر پست های شما که منجر به دریافت اخطار شد و با احتساب اخطار فعال قبلی موقتا منجر به محرومت شما شد
و چند پست دیگر که ادیت کردین و در ویرایش هاتون درخواست کرده بودین که نقل قول از شما گرفته نشه !!

در کل مطمئنا به تمامی اخطارهایی که برای اعضا ثبت میشه از سوی مدیران ارشد سایت و جناب ادمین نظارت صورت میگیره و تمامی اخطارها با توجه به قوانین و برای حفظ نظم عمومی فروم میباشد و مطمئنا خدای نکرده در رسیدگی ها غرض ورزی و یا رسیدگی شخصی صورت نمیگیره !
شادکام و تندرست باشید

پانوشت : به دلیل مطرح شدن شبه در رابطه با دریافت اخطار , پرونده به صورت عمومی مطرح و این پست موقت بوده و حذف خواهد شد !
درود بر شرفت مهندس.....
چقدر با حوصله و محترمانه پاسخ دادید.معلومه شما واسه کاربرانتون احترام قائلید.
واقعا واسه بعضیا باید تاسف خورد...
بعضیا عقده ریاست دارن. شاید واسه اینکه هیچ کس در زندگیه واقعی بهشون اهمیت نمیده...
بنده از شما بسیار سپاسمندم...
افزون بر این، اون بعضیا که گفتم میتونن نظر منو حذف کنن و اخطار بدن یا اخراج کنن اگر با اینکار خوشحال میشن..

من هیچوقت از دست دیگران ناراحت نمی شم، فقط نظرم رو در موردشون عوض می کنم..
.
عکس-گل-زیبا-برای-تولد-13.jpg

آخرین ویرایش:

parsa913

عضو جدید
کاربر ممتاز

شادکام و تندرست باشید

سلام
ممنون، کاملا منطقی بود ...
کاش آقای پیرجو هم همین جوری میگفتن..... پستی که آقای پیرجو اشاره کردن کاملا غیرمنطقی و بحثشون غلط و باعث سوئ تفاهم بود(بحث ساواک و ...)، البته هنوز هم بر اون تأکید دارن .............

در ضمن یه پیشنهاد:
من نمیدونم اخطار و اخراج چطوریه، ولی شاید اگه اخطارهای قطعی (همینهایی رو که گفتین....) برای فرد مورد نظر ارسال کنین منطقی تر و اثربخش تر باشه.......

بازم ممنون:gol:

t4teknik

اخراجی موقت

2013/12/31

2014/2/12

شادکام و تندرست باشید

عرض ادب جناب DDDIQ گرامی

بابت وقتی که گذارید تشکر می کنم ؛ ولی کاش کاملتر اخطار ها را شرح میدادید
!

در خصوص اخطار
2013/12/31

شما 4 امتیاز منفی ارسال عکس يا متن زننده و ناپسند{" زنهای جدید مصنوعی به بازار آمد! "}

این اخطار از اصل اشتباه بود و نباید صادر میشد ، لطفا متن تاپیک زنان مصنوعی را بخوانید و سپس قضاوت کنید { این تاپیکی بود که بنده استارت زدم و بخاطرش 4 امتیاز منفی گرفتم ! }
نه تصویرش با قوانین مغایرست و نه متنش / مگر اینکه سخن گفتن در باره زن خلاف قوانین.

و در باره اخطار
2014/2/12

اگر همه پست ها را خوانده باشید جایی بیان کردم که ازین پست ها نقل نگیرید... چون تمامی پست هایم را حذف کردم و نمی خواستم گفتاره ای از من در نقلی از دوستان بماند{در دقایق نخستن مجادله}.
ولی مدیری گرانقدر تمام پست های
حذف شده را بازیابی کردند و شما ضمیمه توضیحتان / تا اخطار های دریافتی دلیلی و اتکایی داشته باشند !

در ضمن بنده حاضرم برای یکایک اخطار هایی که در طول عضویتم دریافت کرده ام را با دلایل و دفاعیات درست رد کنم و نشان دهم که خصومت اخطار دهنده گان با حقیر رنگی دارد ، نادانسته! کاش می دانستم دلیلش چیست...
و در اخر از شما که با تنگ حوصله و منطق پاسخ می دهید تشکر می کنم.

آخرین ویرایش:

t4teknik

اخراجی موقت
من نیروی دولت نیستم، کاریکاتور هم نفرستادید، شوخی هم نکردید، فقط من رو با کثیف ترین نیروی رژیم قبل مقایسه کردید. با این یوزرتون دیگه فعالیت نکنید تا پایان دوره محرومیت بعدش تشریف بیارید پاسخ گوی شما هستیم.
این برداشت شما بود ؛ بحث تمام شده ست.و کاربری ساخته شده تنها برای رفع ابهامات بود.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه امکانش هست یه بخش جداگانه به عنوان میکروبلاگ راه اندازی بشه
البته فعلا خیلی محدود و برای کاربران فعال و مدیران و قابلیت گذاشتن کامنت برای اعضای فعال
ارتباط بین کاربران راحت تر میشه
مثل شبکه های داخلی مثلا

دلشکسته
فارس توئیتر
توئیت پرشیا
شبکه اجتماعی نود و هشتیا
پارس کلوب

رنکینگ سایت هم مطمئنا بالا میره
واقعا باشگاه مهندسان که این همه عضو داره میتونه از این ظرفیت برا گسترش میکروبلاگ اختصاصیش استفاده بکنه و همچنین یه بخش جداگانه هم برا گرفتن تبلیغات جدید ایجاد میشه
درسته که باشگاه مهندسان برای این کار ایجاد نشده ولی الان که بیش از 7 سال ازش میگذره و با دارابودن حدود 17000 عضو فعال میتونه علاوه بر کار علمی هم که انجام میشه تو این سایت خیلی زود خودشو به عنوان یک میکروبلاگ و شبکه اجتماعی پویا برای قشر تحصیلکرده تبدیل کنه و علاوه بر درآمدزایی که این روزا شبکه های اجتماعی با تعداد کاربرای بالا دارند اعضایی که شاید با ساختار فروم زیاد سازگاری خوبی ندارند به بخش میکروبلاگ هدایت کنه.
ممنون

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
سلام
یه بنده خدایی اومده میگه:

سلا مدیر خوبی؟
من با این یوزر نمیتونم پست بدم فقط میتونم پیام خصوصی بدم یه دونه قبل این درس کرده بودم ولی اونم همین مشکل و داشت..
چیکار کنم؟

هر یوزری میسازم همین مشکلو داره

مشکلش چیه؟

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اگه امکانش هست یه بخش جداگانه به عنوان میکروبلاگ راه اندازی بشه
البته فعلا خیلی محدود و برای کاربران فعال و مدیران و قابلیت گذاشتن کامنت برای اعضای فعال
ارتباط بین کاربران راحت تر میشه
مثل شبکه های داخلی مثلا

دلشکسته
فارس توئیتر
توئیت پرشیا
شبکه اجتماعی نود و هشتیا
پارس کلوب

رنکینگ سایت هم مطمئنا بالا میره
واقعا باشگاه مهندسان که این همه عضو داره میتونه از این ظرفیت برا گسترش میکروبلاگ اختصاصیش استفاده بکنه و همچنین یه بخش جداگانه هم برا گرفتن تبلیغات جدید ایجاد میشه
درسته که باشگاه مهندسان برای این کار ایجاد نشده ولی الان که بیش از 7 سال ازش میگذره و با دارابودن حدود 17000 عضو فعال میتونه علاوه بر کار علمی هم که انجام میشه تو این سایت خیلی زود خودشو به عنوان یک میکروبلاگ و شبکه اجتماعی پویا برای قشر تحصیلکرده تبدیل کنه و علاوه بر درآمدزایی که این روزا شبکه های اجتماعی با تعداد کاربرای بالا دارند اعضایی که شاید با ساختار فروم زیاد سازگاری خوبی ندارند به بخش میکروبلاگ هدایت کنه.
ممنون

سلام دوست خوبم vinca عزیز:gol:
با تشکر از پیشنهاد شما:gol:
در این رابطه هدف باشگاه مهندسان به صورت کلی بر پایه نشر اطلاعات علمی و اشتراک دانش بنا نهاده شده ؛
و با اهداف شبکه های اجتماعی به منظور آشنایی و .. متفاوت هست ؛
در باشگاه مهندسان به منظور ارتباط میان اعضا پروفایل اعضا و همچنین با هدف ارتقای سطح پژوهشی و فرهنگی امکان وبلاگ نویسی
برای گروه کاربران ویژه را ایجاد نمودیم
که دوستان میتوانند نوشته های شخصی خودشان را در این قسمت ها به اشتراک بگذارند و برای گفتگوهای علمی تالارهای باشگاه پیش بینی شده
هدف باشگاه مهندسان ایران تعامل و ارتباط علمی و فرهنگی گسترده تر با اعضای محترم باشگاه
و نیز پیوستن اعضای جدید با این رویکرد به خانواده بزرگ باشگاه مهندسان ایران هست
انشاله با کمک و هم فکری و همکاری همه دوستان
در این مسیر بیش از پیش به موفقیت دستیابیم
موفق و کامیاب باشید:)

persian_sphinx

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام و عرض ادب خدمت مدیریت محترم باشگاه و اعضا فروم مهندسان
در مورد افزایش امکانات بعضی گروه های کاربری فعال و ویژه ابتدا تشکر میکنم و خسته نباشید میگم
انتقای کلی در مورد استفاده از امکان وبلاگ ( وب نوشته ها ) داشتم که تفاوت وبلاگ ها با تالارهای فروم چیه !!؟ در واقع اگر چند صفحه آخر رو ملاحظه کنین تفاوتی با بعضی قسمت های دیگر خود فروم مشاهده نمیکنید ! از کاریکاتور تا کپی شعر های دیگران و کپی مطالب دیگران و .... ! که در خود فروم محل های براش در نظر گرفته شده !! و وقتی در خود فروم محلی برای این مطالب هست چرا یک محل جدید ؟ صرفا برای افزایش فعالیت بوده یا هدف دیگری هم داشتین !؟

به نظرم بهتر هست از سوی مدیریت اول تعریف و بیان منظور کلی از ایجاد این بخش جدید که احتمالا به منظور ایجاد محلی برای بیان تفکرات و نظرات اعضا بوده و نه صورت دیگری از فروم صورت بگیره ! هر چند که مطمئنا با فعالتر شدن این قسمت و استقبال بیشتر از وب نوشته های شاید هدفمند تر باعث گرایش بیشتر دوستان به نوع دیگری از وب نوشته شود

با تشکر

Admin

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
سلام و عرض ادب خدمت مدیریت محترم باشگاه و اعضا فروم مهندسان
در مورد افزایش امکانات بعضی گروه های کاربری فعال و ویژه ابتدا تشکر میکنم و خسته نباشید میگم
انتقای کلی در مورد استفاده از امکان وبلاگ ( وب نوشته ها ) داشتم که تفاوت وبلاگ ها با تالارهای فروم چیه !!؟ در واقع اگر چند صفحه آخر رو ملاحظه کنین تفاوتی با بعضی قسمت های دیگر خود فروم مشاهده نمیکنید ! از کاریکاتور تا کپی شعر های دیگران و کپی مطالب دیگران و .... ! که در خود فروم محل های براش در نظر گرفته شده !! و وقتی در خود فروم محلی برای این مطالب هست چرا یک محل جدید ؟ صرفا برای افزایش فعالیت بوده یا هدف دیگری هم داشتین !؟

به نظرم بهتر هست از سوی مدیریت اول تعریف و بیان منظور کلی از ایجاد این بخش جدید که احتمالا به منظور ایجاد محلی برای بیان تفکرات و نظرات اعضا بوده و نه صورت دیگری از فروم صورت بگیره ! هر چند که مطمئنا با فعالتر شدن این قسمت و استقبال بیشتر از وب نوشته های شاید هدفمند تر باعث گرایش بیشتر دوستان به نوع دیگری از وب نوشته شود

با تشکر

با سلام و احترام
در واقع وب نوشت یا وبلاگ یک صفحه ی شخصی هست، جایی که فرد می تونه احساسات، نظرات و خاطرات «شخصی» خودش رو بیان کنه. بنابراین جایی برای مثلا مطالب علمی نیست. این موضوع رو خود کاربران باید رعایت کنند و قانونی در این مورد نیست. هر کسی صاحب اختیار وب نوشت خودش هست و خودش تصمیم گیرنده س که چی بنویسه ولی در مجموع میشه گفت وب نوشت ها جنبه ی شخصی دارند و متوجه افکار و نظرات یک فرد هستند. سایر مطالب باید در تالارها قرار بگیره تا جنبه ی عمومی پیدا کنه و بهتر هم دیده بشه.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوست خوبم vinca عزیز:gol:
با تشکر از پیشنهاد شما:gol:
در این رابطه هدف باشگاه مهندسان به صورت کلی بر پایه نشر اطلاعات علمی و اشتراک دانش بنا نهاده شده ؛
و با اهداف شبکه های اجتماعی به منظور آشنایی و .. متفاوت هست ؛
در باشگاه مهندسان به منظور ارتباط میان اعضا پروفایل اعضا و همچنین با هدف ارتقای سطح پژوهشی و فرهنگی امکان وبلاگ نویسی
برای گروه کاربران ویژه را ایجاد نمودیم
که دوستان میتوانند نوشته های شخصی خودشان را در این قسمت ها به اشتراک بگذارند و برای گفتگوهای علمی تالارهای باشگاه پیش بینی شده
هدف باشگاه مهندسان ایران تعامل و ارتباط علمی و فرهنگی گسترده تر با اعضای محترم باشگاه
و نیز پیوستن اعضای جدید با این رویکرد به خانواده بزرگ باشگاه مهندسان ایران هست
انشاله با کمک و هم فکری و همکاری همه دوستان
در این مسیر بیش از پیش به موفقیت دستیابیم
موفق و کامیاب باشید:)

درسته که شما میگید بر پایه نشر اطلاعات علمی بنا نهاده شده ولی ارتباط اعضا هم خیلی مهم هست. همونطور که میدونید تاپیک های فراوانی در زمینه ارتباط اعضا وجود داره که شاید بیشترین استقبال هم از این جور تاپیک ها میشه. و همونطور هم که می دونید مخصوصا در زنگ تفریح تعداد پست ها زیاد هست و همون افراد از همدیگر تشکر (از طریق امتیاز دادن) میکنند و ما شاهد کاربرانی هستیم که فعالیت مفید و علمی چندانی ندارند ولی بیش از چندین هزار پست و چندین هزار امتیاز دارند که عملا تشخیص واقعی افراد اسپم کننده رو از افراد واقعا فعال غیرممکن میکنه و اگه در آینده بخواد امکاناتی به افراد فعالتر داده بشه این افراد اولین افراد هستند.
ولی با راه اندازی یه بخش جداگانه و شبیه مکروبلاگ ها علاوه بر ارتباط گسترده تر، سریعتر و با نظر دهی بالا و همچنین عدم ثبت در تعداد پست های اصلی فرد در باشگاه و همچنین بالانرفتن امتیاز میتونه کمک کنه باشگاه به 2 بخش دوستانه و علمی تقسیم بشه.
همچنین سیستم میکروبلاگ مشکلات فروم در جهت ارتباط بین کاربران رو نداره و کاربران میتونن گروه های دوستانه زیادی تشکیل بدند.

در مورد وبلاگ که گفتید، وبلاگ جایی نیست که بشه ارتباطات سریعی داشت. یه چیزی بین فروم و میکروبلاگ هست. محدودیت های خاص خودش رو هم داره. مثلا نمیشه وبلاگ ها رو گروهی تشکیل داد. ولی در سیستم میکروبلاگ افراد میتونن در گروه های متفاوت عضو شوند و پست هایی که دارند چه در زمینه سلام و احوالپرسی، جملات یک سطری، و حتی یه اس ام اس رو میتونن به صورت مناسب روی اصطلاحا داشبورد بفرستن و همه همزمان بدون اینکه بخوان صفحه جدیدی رو باز کنند ببیند و اگه خواستن سریعا هم یه کامنت زیرش بزارن و این میگذره و میره ولی وبلاگ جای مناسبی برای این کارها نیست. شما که نمیتونید تو وبلاگ بگید " سلام. من اومدم"
خوب خنده دار هست این بشه یه پست تو وبلاگ .

من نمیدونم مشکلات فنی یا طراحیش چقدر زمانبر یا هزینه بر هست برای باشگاه ولی مطمئن هستم خیلی بیشتر از اونی که شما فکر میکنید از اون استقبال میشه و در مدت زمان کوتاهی شاهد کاهش چشمگیر اسپم ها در تالار های باشگاه هستیم.

saeedniki70

کاربر فعال
انتقاد
تایپیک ها چرا باید بعد 2 الی بیشتر روز (نه کمتر) تایید بشوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

mer30fery

دستیار مدیر مهندسی مکانیک, متخصص سالید ورک
کاربر ممتاز
insert video

insert video

سلام و درود.
من سعی کردم مطلبی درباره گذاشتن ویدئو تو تالار برای پخش آنلاین پیدا کنم موفق نشدم.
چنین امکانی وجود داره ؟عایا؟
و اگر نداره این آیکون insert video دقیقا چیه؟:que:
نوشته مثلا لینک از یوتیوب بذارید خوب اون که نمیشه چون فیل*ترهراهش چیه؟!
کسی تاحالا این کارو کرده؟!
مثلا نمیشه یه تمهیداتی بچینید تالار به سایت آپارات لینک بشه؟ خوب میشه ها؟

آخرین ویرایش:

قطره بارانم

اخراجی موقت
7روزه رسیدگی نمی کنید.........

7روزه رسیدگی نمی کنید.........

با عرض سلام و خسته نباشید
هدف از زدن پست مشکل کاربری بنده با اسمه siyayooosh هستش
بنده فقط میتونم تشکر بزنم.........نمیتونم هیچ فعالیتی انجام بدم
برای همین مشکل نام کاربری **siyavash را ساختم و اومدم تو تالار مدیریت مشکلمو گفتم اما متاسفانه بدون رفع مشکلم اخراجم کردید دیگه نگاه نکردید برای چی اومدم این نام کاربریو ساختم به تاریخشم توجه کنید.............
حالا ممنون میشم این مشکل را رفع کنید....دیگه خسته شدم انقدر ایمیل به مدیریت فرستادم...........................چه وضعشه:cry:

آخرین ویرایش:

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
با عرض سلام و خسته نباشید
هدف از زدن پست مشکل کاربری بنده با اسمه siyayooosh هستش
بنده فقط میتونم تشکر بزنم.........نمیتونم هیچ فعالیتی انجام بدم
برای همین مشکل نام کاربری **siyavash را ساختم و اومدم تو تالار مدیریت مشکلمو گفتم اما متاسفانه بدون رفع مشکلم اخراجم کردید دیگه نگاه نکردید برای چی اومدم این نام کاربریو ساختم به تاریخشم توجه کنید.............
حالا ممنون میشم این مشکل را رفع کنید....دیگه خسته شدم انقدر ایمیل به مدیریت فرستادم...........................چه وضعشه:cry:

یوزرتون رو چک کردم:
http://www.www.www.iran-eng.ir/member.php/632270-siyavooosh
اول اینکه یوزرتون ثبت نشده بود.
و دوم و مهم تر اینکه چون ادرس ایمیلتون رو با www وارد کردید که اشتباه هست، سیستم ایمیلتون رو قبول نکرده و در نتیجه کد به ایمیلتون ارسال نشده.
حالا دیگه باید درست شده باشه.
یوزر تایید و ایمیل اصلاح شد/

آخرین ویرایش:

سروش7

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
درود و خسته نباشید.
مهندس یک سوال داشتم، اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم.
شما مدیران همه میتونید پیام های خصوصیه کاربرها رو نگاه کنید؟
اگر جواب مثبت هست؛ لطفا بگید چه فایده ای داره اینکار، و چه کسایِ دیگه ای به این قسمت دسترسی دارن.
بدرود.

باسلام و کسب اجازه از همه مدیرا
عرض شود خدمتتون که هیچ مدیری به پیام های خصوصی کاربران دسترسی نداره...

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز برام اخطار اومد، موضوعش توهین بود. نمی دونم چطوری این توهینه!
توهین به کی؟!

WARNING گفت:
محمودپور عزيز،

شما مرتكب يك تخلف در باشگاه مهندسان ایران شده ايد.

دليل: توهين
-------
شما در باشگاه مهندسان مرتکب تخلف شده اید.
-------

این تخلف 4 امتیاز منفی دارد و ممکن است تا پایان زمان آن در دسترسی شما به تالارها نتیجه منفی داشته باشد.
در صورتي كه تا زمان به پايان رسيدن اين امتياز منفي مرتكب تخلف دوباره نشويد، امتياز منفي خود به خود حذف خواهد شد.
تخلفات مهم نیز هیچ وقت به پایان نخواهند رسید.

پست اصلی:
http://www.www.iran-eng.ir/forums/index.php?posts/7359770/
چطور نظرتون عوض شد؟بنظرتون با رتبه 1000 کدوم دانشگاه برم بهتره؟ بزارم برای سال بعد؟متولد 66 هستم و خدمتم تموم شده

نمی دونم از یه دیوودنه بپرس بهت می گه، احتمالاً میگه بزار برای سال بعد.
این آواتارتم خیلی خرابه، تو رو خدا عوضش کن.

لطفا قوانين سايت را رعايت فرماييد.
موفق باشيد.
باشگاه مهندسان ایران

آخرین ویرایش:
بالا