سلام دوست گرامی پرونده شما رو بررسی کردم
عذرخواهی میکنم ولی حتما اطلاع دارید که دریافت یک اخطار منجر به اخراج شما نبوده ! و به صورت کلی اعضایی که 8 امتیاز منفی دریافت می کنند یک ماه محروم خواهند شد !!
اخطار های آخر دریافتی که منجر به اخراج شما شد , برای رفع شبه برای شما و دیگر دوستان بررسی کردم
2013/12/31
شما
4 امتیاز منفی ارسال عکس يا متن زننده و ناپسند فعال در پرونده پیش از اخطار آخر داشتین در تاپیکی که ارسال کرده بودین تحت عنوان " زنهای جدید مصنوعی به بازار آمد! " یک پست ناپسند هم در تاپیک ارسال کرده بودین که برای اون اخطار دریافت کردین ! که انتظار ندارین متن پست ناپسند مذکور به صورت عمومی قرار بگیره !
2014/2/12
اخطار بعدی دریافت شده شما تنها و تنها در رابطه با پست مورد اشاره در رابطه با مدیریت سایت مهندس پیرجو نبوده!!
به صورت کلی اگر اعتراضی هم به اعلام ریپورت گزارشات داشتین و به هر دلیل اعتراضی داشتین با عذرخواهی جسارتا فروم باشگاه مهندسان حرمت هایی داره که باید رعایت بشه و نباید به هر شکل صحبت بشه !!! میتوانستید به شکل دیگری با دوستان خودتون مطرح بفرمائید یا با مدیریت در میان بگذارید و دیگر اینکه مساله ای کاملا بدیهی هم هست که مطمئنا هر گزارشی رسیدگی نخواهد شد !!! و حتی ممکن است زیاد بودن گزارشات بی مورد باعث تذکر به فرد گزارش دهنده گردد!!
در متن آخرین اخطار ثبت شده برای شما هم ذکر شده و به مجموع پست های آخر شما اخطار داده شده و چند پست ضمیمه شده !
نمونه ای از دیگر پست های شما که منجر به دریافت اخطار شد و با احتساب اخطار فعال قبلی موقتا منجر به محرومت شما شد
و چند پست دیگر که ادیت کردین و در ویرایش هاتون درخواست کرده بودین که نقل قول از شما گرفته نشه !!
در کل مطمئنا به تمامی اخطارهایی که برای اعضا ثبت میشه از سوی مدیران ارشد سایت و جناب ادمین نظارت صورت میگیره و تمامی اخطارها با توجه به قوانین و برای حفظ نظم عمومی فروم میباشد و مطمئنا خدای نکرده در رسیدگی ها غرض ورزی و یا رسیدگی شخصی صورت نمیگیره !
شادکام و تندرست باشید
پانوشت : به دلیل مطرح شدن شبه در رابطه با دریافت اخطار , پرونده به صورت عمومی مطرح و این پست موقت بوده و حذف خواهد شد !