توروخدا نگین این حرفارو

من به عنوان یه دختر دیروز کارم بامشکل برخورده بود (مشکل درسی)رفتم دانشکده با رئیس استعدادهای درخشان کارداشتم /کارم این بود که واسه ارشد امسال 10درصد هر رشته ای رو قانون هست که دانشکده میتونه از دانشجویان همون دوره با شرط معدل بگیره/
دوستم بهم روز قبلش اطلاع داده بود که این سهمیه شامل تو هم میشه/
دیروز که رفتم پیش رئیس یکی از پسرای کلاسمونم بود که مشکل منو داشت منتهی ایشون از چندهفته قبل با رئیس خوش و بش کرده بود و ازدردوستی یا به قولی پارتی بازی دیدم بعد از صحبت کردن بارئیس مشکلش رفع شد همونجا انتخاب رشته کرد و رئیس ثبت نامش کردو خندیدو رفت!!!
اما من!من یه دخترم رئیس رو نمیشناختم نمیدونم اون آقا چی به رئیس گفته بود که کارشو راه انداخت(با اینکه شرایطمون دقیقا یکی بود!!!)
خلاصه کلی تا آخروقت اداری موندم پیش رئیس و دلیل آوردم که این حق منه! حتی آخرش خواهش کردم که کارمو راه بندازه اما ردم کرد

واین یعنی اون آقا وارد دوره ارشد همین سال شد و اول مهر میره سر کلاس درس!!!
ومن باید به خاطر میل رئیس بخونم واسه ارشد سال بعد....................بله آقایون اینطور هستن!کارشونو همیشه همینطور راه میندازن!!!