ایول به خودمممممممممممم واقعا آفرین به این هوش واستعدادمممممممممممافرین. چه باهوشی. خودمم، اخراج شدم مجبور شدم نام کاربری جدید بسازم

حالا واقعا خودشی؟؟؟؟
ایول به خودمممممممممممم واقعا آفرین به این هوش واستعدادمممممممممممافرین. چه باهوشی. خودمم، اخراج شدم مجبور شدم نام کاربری جدید بسازم
ارتش جای بدی نیست. مستبد بودن ، خود رای بودن، از خود راضی بودن، رو قبول ندرم، در جمع دوستان و خانواده باید فروتن بود، ولی حرف، حرف مرده خونست (یعنی باید اینجوری باشه|).
حتما باید بچه اولم پسر باشه، هیچ راهی نداره
من متولد 1364 هستم، میشه 26-27 ساله
ببیند تو دانشگاه ما کلن بر عکسه ...تو دانشگاه ما دخترا از ترفند استفاده میکنن و نمره میگیرن ....نه اون آقا پسر پارتی نداشت اتفاقا شهرستانی بود و مطوئنم که پارتی نداشت/ چیزی که هست اینه که توجامعه ما خصوصا تو دانشگاه پسرها کلا نمیدونم از چه ترفندی استفاده میکنن که با یه خوش و بش بااستاد نمره بیشتری میگیرن!!!و کلا بهشون توجه بیشتری میشه!!!
پس مطمئن باشید که شما هیچ هدفی در زندگی ندارید .....هدف از افرینش انسان چیه ؟؟؟؟؟سقط جنین یکی از راهاشه
سقط جنین یکی از راهاشه
منظور از شمشیر، همون روحیه جنگندگیه. انقدر احمق نیستم که شمشیر دستم بگیرم برای جنگ. گرچه شمشیر همیشه به دیوار خونه اویزونه، تا چیزی از یادم نره. درس هم که میخونیم، گرچه من دوست داشتم تکاور شم. ولی درسم خوندیم دیگه، به اجبار. دکتری هم که قبول نشدیم، بسی عصبانی هستیمفکر کنم باید توی سه قرن پیش بدنیا میومدی
..............
ولی به دور از شوخی من به نظراتت احترام قائلم ... چون دلیلی نمیبینم که همه مثل هم فکر کنن ... شما سبک خودت رو داری .. من سبک خودم و دیگیر هم سبک خودش
ولی دوست عزیز سعی کن حرفهایی که میزنی کمی با شرایط حالا منطبق باشه ...
اگر میخواهی دشمنان (حالا انسان) رو شکست بدی برو بشین درست رو خوب بخون (اگر نادر شاه یا هر انسان خوبی از نظر شما هم بود همین کار رو میکرد)
الان وقت شمشیر گرفتن به دست نیست ... الان وقت قلم برداشتن هست ... قدرت قلم خیلی بیشتر از شمشیر شده
حالا که مرد جنگی سعی کن با قلمت دشمنانت رو بترسونی ... وگرنه شمشیرت حتی نیم متر جلوتر از خودت نیست چه برسه به اینکه دشمنانت آنسوی آب ها هستن
وقتی بچه مه، که اونی که من میخوام بشه، حتی اگه پسر باشه، نره تو ارتش، رو حرف من حرف بزنه، دستشو میگیرم، میبرم اسمشو عوض میکنم (چون اسم نادر حرمت داره)، بعد میارم میدمش دست مامانش، میگم اونی که من میخواستم نشد، دیگه این بی خاصیت پسر من نیست. هرکاری خودت میخوای باهاش بکن (من فقط از لحاظ مالی تامین میکنم) میخواد نقاش شه، بشه، میخواد مهندس شه بشه، میخواد تغییر جنسیت هم بده، بده. واسه من دیگه مهم نیستپناه بر خدا.....البته از توی جنگ طلب بعید نیست که بچه خودتم بکشی.
منظور از شمشیر، همون روحیه جنگندگیه. انقدر احمق نیستم که شمشیر دستم بگیرم برای جنگ. گرچه شمشیر همیشه به دیوار خونه اویزونه، تا چیزی از یادم نره. درس هم که میخونیم، گرچه من دوست داشتم تکاور شم. ولی درسم خوندیم دیگه، به اجبار. دکتری هم که قبول نشدیم، بسی عصبانی هستیم
وقتی بچه مه، که اونی که من میخوام بشه، حتی اگه پسر باشه، نره تو ارتش، رو حرف من حرف بزنه، دستشو میگیرم، میبرم اسمشو عوض میکنم (چون اسم نادر حرمت داره)، بعد میارم میدمش دست مامانش، میگم اونی که من میخواستم نشد، دیگه این بی خاصیت پسر من نیست. هرکاری خودت میخوای باهاش بکن (من فقط از لحاظ مالی تامین میکنم) میخواد نقاش شه، بشه، میخواد مهندس شه بشه، میخواد تغییر جنسیت هم بده، بده. واسه من دیگه مهم نیست
نه اون آقا پسر پارتی نداشت اتفاقا شهرستانی بود و مطوئنم که پارتی نداشت/ چیزی که هست اینه که توجامعه ما خصوصا تو دانشگاه پسرها کلا نمیدونم از چه ترفندی استفاده میکنن که با یه خوش و بش بااستاد نمره بیشتری میگیرن!!!و کلا بهشون توجه بیشتری میشه!!!
من ارزوی دکتر شدن ندارم. این ارزوی پدرمه. از اونجایی که باید احترام بزارم، این کارو میکنم، همونجوری که پسرم باید به من احترام بزاره.نطرات خودتون با هم تنقاقض داره ...از طرفی روحیه جنک طلبی ..از طرفی اروزی دکتر شدن
دکتر روحیه جنگ طلب قبول نمیکنه ...
افرین به هوش استعدادت. واقعا خودمم.ایول به خودمممممممممممم واقعا آفرین به این هوش واستعدادمممممممممممنام کاربری جدید مبااااااااااااااااااااارک
حالا واقعا خودشی؟؟؟؟
وقتی بچه مه، که اونی که من میخوام بشه، حتی اگه پسر باشه، نره تو ارتش، رو حرف من حرف بزنه، دستشو میگیرم، میبرم اسمشو عوض میکنم (چون اسم نادر حرمت داره)، بعد میارم میدمش دست مامانش، میگم اونی که من میخواستم نشد، دیگه این بی خاصیت پسر من نیست. هرکاری خودت میخوای باهاش بکن (من فقط از لحاظ مالی تامین میکنم) میخواد نقاش شه، بشه، میخواد مهندس شه بشه، میخواد تغییر جنسیت هم بده، بده. واسه من دیگه مهم نیست
بابا ایشون دارن شوخی میکنن!تابلوئه سرکارتون گذاشته!!!وقتی بچه مه، که اونی که من میخوام بشه، حتی اگه پسر باشه، نره تو ارتش، رو حرف من حرف بزنه، دستشو میگیرم، میبرم اسمشو عوض میکنم (چون اسم نادر حرمت داره)، بعد میارم میدمش دست مامانش، میگم اونی که من میخواستم نشد، دیگه این بی خاصیت پسر من نیست. هرکاری خودت میخوای باهاش بکن (من فقط از لحاظ مالی تامین میکنم) میخواد نقاش شه، بشه، میخواد مهندس شه بشه، میخواد تغییر جنسیت هم بده، بده. واسه من دیگه مهم نیست
از من که تشکر نکردیار همگی معذرت میخام ..سهمیه امروز تشکرام تموم شده
روحیاتت یکیه با اون خدابیامرز! اما اگه راست میگی یه نشونه بده که بفهمم خودشیافرین به هوش استعدادت. واقعا خودمم.
یعنی چی سرکارید. چرا جو عوض میکنی.بابا ایشون دارن شوخی میکنن!تابلوئه سرکارتون گذاشته!!!
من تصور می کنم حرف هایی رو که میزنی خودت هم قبولشون نداریییی......
البته ترجمه دیگری از اقای سید رضا حسینی(نشر چشمه) هم هست. اما پی دی اف انگلیسی کتاب بهتره.هاگا کوره کتاب بوشیدو آییننامهی سلحشوران ژاپن است
که راه ورسم ساموراییها را مشخص ساخته است.
1) طریقت سامورایی مرگ است.
آنجا که میان مردن و زندهماندن دودل باشی، بی درنگ مرگ را برگزین!
2) همت در کارهای بزرگ بگذار.
در مثل آمده است:"ماهی در آب پاک و زلال زنده نمی ماند"
3) راه کمال بی پایان است.
4) کسی که اشتباه نکند ، اعتماد را نشاید.
5) آراسته بودن نه شیوه ی زندگی سامورایی است.
6) در یاران شور برانگیز!
سامورایی راستین هرگز نباید که پژمرده دل و افسرده جان بنماید.
7) "برتریجویی" رسم و راه سامورایی است.
8) در خود بنگر.
9) در کار ، جان و دل بگذار.
10) والایی بجوی.
11) حسابگری ناجوانمردی است.
12) در هفت نفس تصمیم بگیر.
13) فروتنان محبوبند.
14) زبان را نگاه دار.
15) زیردستان را آفرین کن.
16) سخنپذیر باش.
۱۷) سخن نخستین ، شکوفهی دل سامورایی است.
۱۸) مرد تک فن به کار نیاید.
۱۹) همیشه چون نخستین دیدار فروتن باش.
۲۰) پیش از سخن گفتن ، شنونده را بیازمای.
۲۱) از نیایش باز نمان.
۲۲) اگر هم میبازی ، جانانه بباز.
۲۳) هیچ کار را کوچک مگیر.
۲۴) در کارهای بزرگ از چیزهای کوچک بگذر.
گزینش ازمجموع ۱۰۸ قانون ساموراییها
از کتاب هاگا کوره (راه و رسم ساموراییها)
نوشتهی یاماموتو چونه تومو
ترجمهی دکتر هاشم رجب زاده نقل شده است.
بابا ایشون دارن شوخی میکنن!تابلوئه سرکارتون گذاشته!!!
من ارزوی دکتر شدن ندارم. این ارزوی پدرمه. از اونجایی که باید احترام بزارم، این کارو میکنم، همونجوری که پسرم باید به من احترام بزاره.
موضوع دیگه اینه که دکتر شدن برای من مهم نیست. مهم شکست در یک رقابته. مرد (در کتاب هاگاکوره ذکر شده، سامورایی) باید برتری جو باشه. من باید در رقابتی که شرکت میکنم پیروز باشم. هرچی که میخواد باشه.
متاسفانه زندگی گذشته من اونی نبوده که من ایده ال میدونم. فکر میکنم ایده ال شما باشه اینجور زندگی. من خودم مطالعه کردم، تحقیق کردم و عمیقا به این موضوع فکر کردم، تا بهترین راه زندگی رو پیدا کنم. اینی بوده که میگم. دعوت میکنم شما هم بیاید همین راهو ادامه بدید
اخر نفهمیدم شما احترام میزاری به نظرات دیگران یا نمیزاری.دقیقا .. من هم پی بردم ...
بی خیال ..
آدم حالش بد میشه
غیر ممکنهببیند تو دانشگاه ما کلن بر عکسه ...تو دانشگاه ما دخترا از ترفند استفاده میکنن و نمره میگیرن ....
مرد ها سکوت می کنند
نمی توانند وقتی که ناراحت هستند
گریه کنند و بهانه بگیرند
اون ها نمی توانند به تو بگویند
من رو بغل کن تا آروم بشم
نمی توانند بگویند دلشان می خواهد در آغوش تو گریه کنند
ممکن است خیلی تو رو دوست داشته باشند
اما نمی توانند صداشون رو مثل دختر بچه ها کنند و جیغ بزنند و بگویند :
عاشقتم
او همه این ها رو قورت می دهد که بگوید یک مرد است
یک آدم محکم که می تواند تکیه گاهت باشد
اما شما نگاه به قوی بودنش نکنین . .تو دلش یه بچه زندگی میکنه
بابا بحث رو ول کنین ... این عمه خودمونه ؟!!!
عمه کجابودییییییییییییییییییییییییییییی .. الان دیدمت ...
دلمون واست تنگ شده بود (کی جرات کرده بود اخراجت کنه ؟!!)
بابا بحث رو ول کنین ... این عمه خودمونه ؟!!!
عمه کجابودییییییییییییییییییییییییییییی .. الان دیدمت ...
دلمون واست تنگ شده بود (کی جرات کرده بود اخراجت کنه ؟!!)
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
هیس! مردها فریاد نمیزنند... | گفتگوی آزاد | 0 | |
P | مردها..... | گفتگوی آزاد | 9 | |
![]() |
مردها را به هیچ وجه نمیتوان راضی نمود... | گفتگوی آزاد | 36 | |
![]() |
چرا مردها بندرت افسرده می شوند | گفتگوی آزاد | 7 | |
![]() |
گاهی دلم برای مردها می سوزد! (سخنی با بانوان) | گفتگوی آزاد | 57 |