مردها ....ورود همگی آزاد

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
افرین. چه باهوشی. خودمم، اخراج شدم مجبور شدم نام کاربری جدید بسازم
ایول به خودمممممممممممم واقعا آفرین به این هوش واستعدادممممممممممم:w11:نام کاربری جدید مبااااااااااااااااااااارک:lol:

حالا واقعا خودشی؟؟؟؟

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
ارتش جای بدی نیست. مستبد بودن ، خود رای بودن، از خود راضی بودن، رو قبول ندرم، در جمع دوستان و خانواده باید فروتن بود، ولی حرف، حرف مرده خونست (یعنی باید اینجوری باشه|).
حتما باید بچه اولم پسر باشه، هیچ راهی نداره
من متولد 1364 هستم، میشه 26-27 ساله

و اگه دختر شد چی ؟ جواب ندادی.زنده به گورش می کنی ؟

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
نه اون آقا پسر پارتی نداشت اتفاقا شهرستانی بود و مطوئنم که پارتی نداشت/ چیزی که هست اینه که توجامعه ما خصوصا تو دانشگاه پسرها کلا نمیدونم از چه ترفندی استفاده میکنن که با یه خوش و بش بااستاد نمره بیشتری میگیرن!!!و کلا بهشون توجه بیشتری میشه!!!
ببیند تو دانشگاه ما کلن بر عکسه ...تو دانشگاه ما دخترا از ترفند استفاده میکنن و نمره میگیرن ....

behzadk2019

کاربر ممتاز
سقط جنین یکی از راهاشه
پس مطمئن باشید که شما هیچ هدفی در زندگی ندارید .....هدف از افرینش انسان چیه ؟؟؟؟؟
هدف از افرینش مرد چیه ؟؟؟؟

نظر منو بخای ...دوست دارم اولین فرزندم دختر باشه ....ولی فرق زیادی هم نداره ..

اینم بدونید که اون مادر هرگز حاضر نمیشه به خاطر عقاید شما این کار رو انجام بده

alborz_3000

اخراجی موقت
فکر کنم باید توی سه قرن پیش بدنیا میومدی :D
..............
ولی به دور از شوخی من به نظراتت احترام قائلم ... چون دلیلی نمیبینم که همه مثل هم فکر کنن ... شما سبک خودت رو داری .. من سبک خودم و دیگیر هم سبک خودش

ولی دوست عزیز سعی کن حرفهایی که میزنی کمی با شرایط حالا منطبق باشه ...
اگر میخواهی دشمنان (حالا انسان) رو شکست بدی برو بشین درست رو خوب بخون (اگر نادر شاه یا هر انسان خوبی از نظر شما هم بود همین کار رو میکرد)

الان وقت شمشیر گرفتن به دست نیست ... الان وقت قلم برداشتن هست ... قدرت قلم خیلی بیشتر از شمشیر شده
حالا که مرد جنگی سعی کن با قلمت دشمنانت رو بترسونی ... وگرنه شمشیرت حتی نیم متر جلوتر از خودت نیست چه برسه به اینکه دشمنانت آنسوی آب ها هستن
منظور از شمشیر، همون روحیه جنگندگیه. انقدر احمق نیستم که شمشیر دستم بگیرم برای جنگ. گرچه شمشیر همیشه به دیوار خونه اویزونه، تا چیزی از یادم نره. درس هم که میخونیم، گرچه من دوست داشتم تکاور شم. ولی درسم خوندیم دیگه، به اجبار. دکتری هم که قبول نشدیم، بسی عصبانی هستیم

alborz_3000

اخراجی موقت
پناه بر خدا.....البته از توی جنگ طلب بعید نیست که بچه خودتم بکشی.
وقتی بچه مه، که اونی که من میخوام بشه، حتی اگه پسر باشه، نره تو ارتش، رو حرف من حرف بزنه، دستشو میگیرم، میبرم اسمشو عوض میکنم (چون اسم نادر حرمت داره)، بعد میارم میدمش دست مامانش، میگم اونی که من میخواستم نشد، دیگه این بی خاصیت پسر من نیست. هرکاری خودت میخوای باهاش بکن (من فقط از لحاظ مالی تامین میکنم) میخواد نقاش شه، بشه، میخواد مهندس شه بشه، میخواد تغییر جنسیت هم بده، بده. واسه من دیگه مهم نیست

hiva13

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دقیقا
کاملا قبول دارم
همیناست که یه مردو مرد میکنه;)

behzadk2019

کاربر ممتاز
منظور از شمشیر، همون روحیه جنگندگیه. انقدر احمق نیستم که شمشیر دستم بگیرم برای جنگ. گرچه شمشیر همیشه به دیوار خونه اویزونه، تا چیزی از یادم نره. درس هم که میخونیم، گرچه من دوست داشتم تکاور شم. ولی درسم خوندیم دیگه، به اجبار. دکتری هم که قبول نشدیم، بسی عصبانی هستیم

نطرات خودتون با هم تنقاقض داره ...از طرفی روحیه جنک طلبی ..از طرفی اروزی دکتر شدن
دکتر روحیه جنگ طلب قبول نمیکنه ...

behzadk2019

کاربر ممتاز
وقتی بچه مه، که اونی که من میخوام بشه، حتی اگه پسر باشه، نره تو ارتش، رو حرف من حرف بزنه، دستشو میگیرم، میبرم اسمشو عوض میکنم (چون اسم نادر حرمت داره)، بعد میارم میدمش دست مامانش، میگم اونی که من میخواستم نشد، دیگه این بی خاصیت پسر من نیست. هرکاری خودت میخوای باهاش بکن (من فقط از لحاظ مالی تامین میکنم) میخواد نقاش شه، بشه، میخواد مهندس شه بشه، میخواد تغییر جنسیت هم بده، بده. واسه من دیگه مهم نیست

اینان جز زندگی گذشته شما نیست .....تاثیر در زندگی گذشته داره ...من این برداشت رو کردم

gelayol joon

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه اون آقا پسر پارتی نداشت اتفاقا شهرستانی بود و مطوئنم که پارتی نداشت/ چیزی که هست اینه که توجامعه ما خصوصا تو دانشگاه پسرها کلا نمیدونم از چه ترفندی استفاده میکنن که با یه خوش و بش بااستاد نمره بیشتری میگیرن!!!و کلا بهشون توجه بیشتری میشه!!!

دقیقا باهات موافقم نظرات خیلی درسته تو دانشگاه ما هم پسرا دقیقا اینطوری همه کاراشونو را میندازن..

alborz_3000

اخراجی موقت
نطرات خودتون با هم تنقاقض داره ...از طرفی روحیه جنک طلبی ..از طرفی اروزی دکتر شدن
دکتر روحیه جنگ طلب قبول نمیکنه ...
من ارزوی دکتر شدن ندارم. این ارزوی پدرمه. از اونجایی که باید احترام بزارم، این کارو میکنم، همونجوری که پسرم باید به من احترام بزاره.
موضوع دیگه اینه که دکتر شدن برای من مهم نیست. مهم شکست در یک رقابته. مرد (در کتاب هاگاکوره ذکر شده، سامورایی) باید برتری جو باشه. من باید در رقابتی که شرکت میکنم پیروز باشم. هرچی که میخواد باشه.
متاسفانه زندگی گذشته من اونی نبوده که من ایده ال میدونم. فکر میکنم ایده ال شما باشه اینجور زندگی. من خودم مطالعه کردم، تحقیق کردم و عمیقا به این موضوع فکر کردم، تا بهترین راه زندگی رو پیدا کنم. اینی بوده که میگم. دعوت میکنم شما هم بیاید همین راهو ادامه بدید

behzadk2019

کاربر ممتاز
ار همگی معذرت میخام ..سهمیه امروز تشکرام تموم شده

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تصور می کنم حرف هایی رو که میزنی خودت هم قبولشون نداریییی......
و اگه واقعا عقایدت اینطوری باشه من آرزو میکنم هیچ وقت صاحب فرزند نشی.....اگه خیلی نادر رو دوست داری برو اسم خودت رو عوض کن بزار نادر بعدم برو تو ارتش. :mad:

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بابا ایشون دارن شوخی میکنن!تابلوئه سرکارتون گذاشته!!!

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
هاگا کوره کتاب بوشیدو آیین‌نامه‌ی سلحشوران ژاپن است

که راه ورسم سامورایی‌ها را مشخص ساخته‌ است.
1) طریقت سامورایی مرگ است.
آن‌جا که میان مردن و زنده‌ماندن دودل باشی، بی درنگ مرگ را برگزین!
2) همت در کارهای بزرگ بگذار.
در مثل آمده است:"ماهی در آب پاک و زلال زنده نمی ماند"
3) راه کمال بی پایان است.
4) کسی که اشتباه نکند ، اعتماد را نشاید.
5) آراسته بودن نه شیوه ی زندگی سامورایی است.
6) در یاران شور برانگیز!
سامورایی راستین هرگز نباید که پژمرده دل و افسرده جان بنماید.
7) "برتری‌جویی" رسم و راه سامورایی است.
8) در خود بنگر.
9) در کار ، جان و دل بگذار.
10) والایی بجوی.
11) حسابگری ناجوانمردی است.
12) در هفت نفس تصمیم بگیر.
13) فروتنان محبوبند.
14) زبان را نگاه دار.
15) زیردستان را آفرین کن.
16) سخن‌پذیر باش.
۱۷) سخن نخستین ، شکوفه‌ی دل سامورایی است.
۱۸) مرد تک ‌فن به کار نیاید.
۱۹) همیشه چون نخستین دیدار فروتن باش.
۲۰) پیش از سخن گفتن ، شنونده را بیازمای.
۲۱) از نیایش باز نمان.
۲۲) اگر هم می‌بازی ، جانانه بباز.

۲۳) هیچ کار را کوچک مگیر.
۲۴) در کارهای بزرگ از چیزهای کوچک بگذر.

گزینش ازمجموع ۱۰۸ قانون سامورایی‌ها
از کتاب هاگا کوره (راه و رسم سامورایی‌ها)
نوشته‌ی یاماموتو چونه ‌تومو
ترجمه‌ی دکتر هاشم رجب ‌زاده نقل شده‌ است.

alborz_3000

اخراجی موقت
بابا ایشون دارن شوخی میکنن!تابلوئه سرکارتون گذاشته!!!
یعنی چی سرکارید. چرا جو عوض میکنی.

من حرفهای خودم را کاملا قبول دارم. اسم رو پدرم انتخاب کرده (البته بهتره بگم مادرم) و نباید و نیمتونم عوض کنم. در ضمن پدرم مخالف ارتشی شدن من بوده و هست، پس به احترام پدرم، نمیتونم برم.
این شرایط راجع به پسرم هم صدق میکنه

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
من تصور می کنم حرف هایی رو که میزنی خودت هم قبولشون نداریییی......

بابا بحث رو ول کنین ... این عمه خودمونه ؟!!!
عمه کجابودییییییییییییییییییییییییییییی .. الان دیدمت ... :cry:
دلمون واست تنگ شده بود (کی جرات کرده بود اخراجت کنه ؟!!)

alborz_3000

اخراجی موقت
هاگا کوره کتاب بوشیدو آیین‌نامه‌ی سلحشوران ژاپن است

که راه ورسم سامورایی‌ها را مشخص ساخته‌ است.
1) طریقت سامورایی مرگ است.
آن‌جا که میان مردن و زنده‌ماندن دودل باشی، بی درنگ مرگ را برگزین!
2) همت در کارهای بزرگ بگذار.
در مثل آمده است:"ماهی در آب پاک و زلال زنده نمی ماند"
3) راه کمال بی پایان است.
4) کسی که اشتباه نکند ، اعتماد را نشاید.
5) آراسته بودن نه شیوه ی زندگی سامورایی است.
6) در یاران شور برانگیز!
سامورایی راستین هرگز نباید که پژمرده دل و افسرده جان بنماید.
7) "برتری‌جویی" رسم و راه سامورایی است.
8) در خود بنگر.
9) در کار ، جان و دل بگذار.
10) والایی بجوی.
11) حسابگری ناجوانمردی است.
12) در هفت نفس تصمیم بگیر.
13) فروتنان محبوبند.
14) زبان را نگاه دار.
15) زیردستان را آفرین کن.
16) سخن‌پذیر باش.
۱۷) سخن نخستین ، شکوفه‌ی دل سامورایی است.
۱۸) مرد تک ‌فن به کار نیاید.
۱۹) همیشه چون نخستین دیدار فروتن باش.
۲۰) پیش از سخن گفتن ، شنونده را بیازمای.
۲۱) از نیایش باز نمان.
۲۲) اگر هم می‌بازی ، جانانه بباز.

۲۳) هیچ کار را کوچک مگیر.
۲۴) در کارهای بزرگ از چیزهای کوچک بگذر.

گزینش ازمجموع ۱۰۸ قانون سامورایی‌ها
از کتاب هاگا کوره (راه و رسم سامورایی‌ها)
نوشته‌ی یاماموتو چونه ‌تومو
ترجمه‌ی دکتر هاشم رجب ‌زاده نقل شده‌ است.

البته ترجمه دیگری از اقای سید رضا حسینی(نشر چشمه) هم هست. اما پی دی اف انگلیسی کتاب بهتره.
مرسی از لطف شما سمیرا خانوم

الیس چه نشونهای بدم؟

behzadk2019

کاربر ممتاز
من ارزوی دکتر شدن ندارم. این ارزوی پدرمه. از اونجایی که باید احترام بزارم، این کارو میکنم، همونجوری که پسرم باید به من احترام بزاره.
موضوع دیگه اینه که دکتر شدن برای من مهم نیست. مهم شکست در یک رقابته. مرد (در کتاب هاگاکوره ذکر شده، سامورایی) باید برتری جو باشه. من باید در رقابتی که شرکت میکنم پیروز باشم. هرچی که میخواد باشه.
متاسفانه زندگی گذشته من اونی نبوده که من ایده ال میدونم. فکر میکنم ایده ال شما باشه اینجور زندگی. من خودم مطالعه کردم، تحقیق کردم و عمیقا به این موضوع فکر کردم، تا بهترین راه زندگی رو پیدا کنم. اینی بوده که میگم. دعوت میکنم شما هم بیاید همین راهو ادامه بدید

هر انسانی چه زن و چه مرد برتری طلب هست و برتری جو .... هچکس نیست که از این دو خصلت بدش بیاد ...... ولی راه درست و مطابق زمان حاضر باید در نظر گرفته شود ...زمان حاضر به چه چیزی نیاز دارد ...با جنگ و خون ریزی به برتری طلبی دست پیدا نخواهی کرد ...ولی اگر یکم از از این روحیه رو کنار بذاری راحت تر میتونی به برتری برسی..
برتری تنها در جنگ و خونریزی نیست ...شما میتونید به برتری در کار خود برسید
شما فقط دوست دارید فرماندهی کنید ...و این فرمانده رو برای خودتون در میدان جنگ تعریف کردید ولی اگر مثلن در یک شرکت مشغول به کار شوید ..اونجا هم میتونید مثل یک فرمانده که چندین نفر زیر دستتون هست ..دستور بدید ..ولی در زمان حاضر این کجا ..آن کجا؟؟؟؟

شما گفتید که پدرتون دوست داشت دکتر شید ولی شما این کار رو نکردید ...ایا الان پدرتون باید شما رو از شناسنامه خط بزنه ؟؟؟؟
تا به حال فکر کردید چرا این کار رو نکرده ؟؟؟

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ببیند تو دانشگاه ما کلن بر عکسه ...تو دانشگاه ما دخترا از ترفند استفاده میکنن و نمره میگیرن ....
غیر ممکنه:surprised:بیشتر جاها طوریه که من گفتم! واقعا ما دخترا دیگه از دست پسرای کلاسمون کلافه شده بودیم:cry: سره جیک ثانیه قاپ استادو میدزدیدن البته به قول خودشون!!

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرد ها سکوت می کنند
نمی توانند وقتی که ناراحت هستند
گریه کنند و بهانه بگیرند
اون ها نمی توانند به تو بگویند
من رو بغل کن تا آروم بشم
نمی توانند بگویند دلشان می خواهد در آغوش تو گریه کنند
ممکن است خیلی تو رو دوست داشته باشند
اما نمی توانند صداشون رو مثل دختر بچه ها کنند و جیغ بزنند و بگویند :
عاشقتم
او همه این ها رو قورت می دهد که بگوید یک مرد است
یک آدم محکم که می تواند تکیه گاهت باشد

اما شما نگاه به قوی بودنش نکنین . .تو دلش یه بچه زندگی میکنه

اه اه .....چه لوسسسسسسسسسسس:razz:

رويا

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز

یه اخطار بابایی بابکم بهم داد یه اخطار هم افسون اخراج شدمم...نیومده از حمید هم اخطار گرفتم :دی
عمه مشغول کار و زندگی دلم برا همتون یه ذره شده بود......

behzadk2019

کاربر ممتاز

ناخدا ویکی ...ولی سمیرا میشه ..دختر خاله من ...
انوقت بازم روابط فامیلی بهم خورده ؟؟؟؟

alborz_3000

اخراجی موقت
شما گفتید که پدرتون دوست داشت دکتر شید ولی شما این کار رو نکردید ...ایا الان پدرتون باید شما رو از شناسنامه خط بزنه ؟؟؟؟
تا به حال فکر کردید چرا این کار رو نکرده ؟؟؟[/QUOTE]
این که نشدم یا نخواستم بشه فرق داره. رفتم مصاحبه مردود شدم. رفت واسه سال دیگه
شاید پسر من خدای نکرده، 15 سالگی دچار بیماری بشه، نتونه بره تو ارتش، این مهم نیست. مهم خواستنف مهم اراده اگر نشد، نشده.
در همون کتاب هاگاکوره ذکر شده:
سامورایی باید با شجاعت و بدون ترس وارد جنگ بشه، نتیجه مهم نیست