مردها ....ورود همگی آزاد

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
همین شما زنا با این نوع طرز تفکرتون پسرا رو لوس کردید دیگه. طرف مثل یه دختر ارایش میکنه، میاد تو خیابون. مردی که احساساتشو مثل زنا بروز بده، بهتره بره روسری سرش کنه

دقیقا درست گفتی .... داداشی خیلی باحالی

alborz_3000

اخراجی موقت
این از طرف هم هست ..بعضی اوقات شما هم به این نتیجه میرسی...
شما خو میخاید بری ارتش ...
همه پسرا میخوان برن ارتش، اونایی هم که نمیخوان، در واقع خودشون نمیدونن چی میخوان، ما باید راهنماییشون کنیم، بفرستیمشون ارتش

""elahe""

عضو جدید
کاربر ممتاز
عشق که چرا، خوب ادم به یه زن علاقه مند میشه، عاشقش میشه، ولی بروز نمیده (عاشق خانواده هم هست ولی بروز نمیده)، عاشق سلاحه جنگیشه (میتونه اینو بروز بده) قدیما عاشق اسبشون بودن. من خودم عاشق پسر اولم، نادر میشم (به شرطی که بره تو ارتش) ولی بروز نمیدم، در واقع بروزش تو همون کتکیه که گاهی میزنمش.میتونه عاشق ماشینش باشه. و از همه مهمتر عاشق وطنش و بروز میده

ووووی شما چقد خشنی.......البته مردا اگه یکم اینطوری باشن جذابترناااااااااااااااااااااااااااااااااا

yekta69

عضو جدید
نه چه عقده ای؟ یه پسر باید یاد بگیره مغرور، خشن، بی احساس، شجاع و دلیر ، جنگنده و در برخی موارد درنده باشه. البته مجازه که شوخی کردن رو یاد بگیره. این تنها بخشه احساسیه که واسش مجازه.
وااااااااااااااا:eek:
بابا تو ديگه كي هستي!!!!!!!
خدا كنه كسي با عقايد تو گيره من نياد

Estrella

عضو جدید
کاربر ممتاز
عشق که چرا، خوب ادم به یه زن علاقه مند میشه، عاشقش میشه، ولی بروز نمیده (عاشق خانواده هم هست ولی بروز نمیده)، عاشق سلاحه جنگیشه (میتونه اینو بروز بده) قدیما عاشق اسبشون بودن. من خودم عاشق پسر اولم، نادر میشم (به شرطی که بره تو ارتش) ولی بروز نمیدم، در واقع بروزش تو همون کتکیه که گاهی میزنمش.میتونه عاشق ماشینش باشه. و از همه مهمتر عاشق وطنش و بروز میده
ولی به نظر من گاهی وقتا واقعا لازمه این احساسات بروز پیدا کنه............
این نشونه خودخواهیه که احساساتتو حتی به زنو بچتم بروز ندی..........
بروز این احساسات یه بخشی از زندگیه...........

behzadk2019

کاربر ممتاز
ولی به نظر من گاهی وقتا واقعا لازمه این احساسات بروز پیدا کنه............
این نشونه خودخواهیه که احساساتتو حتی به زنو بچتم بروز ندی..........
بروز این احساسات یه بخشی از زندگیه...........

بروز احساسات درسته باید به زنو بچت بگی ولی اگر همین بروز احساسات فکر کنی که به اونا لطمه میزنه نباید هر گز این کار رو انجام داد ...
اگر باعث شاد شدن اونا میشه این کار رو انجام بده
این بهتر نیست؟؟؟؟؟

""elahe""

عضو جدید
کاربر ممتاز
متوجه منظور شما نشدم. من هنوزم دوسش دارم، هنوزم عاشقشم، ولی بروز احساسی نیست. شاید واسه همینه که 8 ساله الکی منتظرم

آهان....فکر کردم بهشون رسیدید....و الان دارید فقط آرزوهاتونو از نمونه یه مرد میگید....
از"ادامه بدبد"...منظورم ادامه نظراتتون بود.....

alborz_3000

اخراجی موقت
وااااااااااااااا:eek:
بابا تو ديگه كي هستي!!!!!!!
خدا كنه كسي با عقايد تو گيره من نياد
اره، یه بار قرار بود با یه نفر ازدواج کنم، همینجوری که داشتم صحبت میکردم، پژمرده شدن طرف رو میدیدم، اون که نشد:Dیعنی زیره بار نرفت. ولی باور کن بری تو عمقش میبینی چقدر به روزه، چقدر به ازادی و دموکراسی اهمیت میدم. باید بیای کتاب هاگاکوره رو بخونی، ببیبنی سال 1700 تو ژاپون چه خبر بوده، بعد خودت میای میگی تو چقدر روشن فکری

Estrella

عضو جدید
کاربر ممتاز
متوجه منظور شما نشدم. من هنوزم دوسش دارم، هنوزم عاشقشم، ولی بروز احساسی نیست. شاید واسه همینه که 8 ساله الکی منتظرم
به خاطر دله خودتم شده............
به خاطر همون عشقی که میگی 8ساله.............
واسه رضای خدا...........
برو احساستو بهش بگو...........
من شک ندارم اگه اون دختر هم عاشق تو بود تا الان از دس تو روانی شده بود........

Estrella

عضو جدید
کاربر ممتاز
بروز احساسات درسته باید به زنو بچت بگی ولی اگر همین بروز احساسات فکر کنی که به اونا لطمه میزنه نباید هر گز این کار رو انجام داد ...
اگر باعث شاد شدن اونا میشه این کار رو انجام بده
این بهتر نیست؟؟؟؟؟
اینجوری عالیه............:gol:

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
یه مرد باید یه هنرمند باشه ..

درسته گاهی احساساتش رو در درونش نگاه میدارد ... ولی باید اگر قلم رو بدستش دادن بتونه نقاشی ای بکشه که صدتا آدم با احساس هم نتونه درک کنه خطهای کجش رو ..

alborz_3000

اخراجی موقت
والا من خودمم بچه بودم به احساساته کسی کار نداشتم، اصلا بچه نمیفهمه احساسات چیه، هر چیزی بهش یاد بگیو یاد میگیره. من مثله اینکه یه استثنا بودم و خودم روش صحیح تربیتیو یاد گرفتم، چون پدرم بجایه اینکه ارتشی باشه، مهندس شده، البته منم ارتشی نشدم ولی متد صحیح تربیتی رو کامل بلدم، ذاتی بوده فکر کنم. از نسل بعد پسرام همهبا میل خودشون یا به اجبار من میرن ارتش

Estrella

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا من خودمم بچه بودم به احساساته کسی کار نداشتم، اصلا بچه نمیفهمه احساسات چیه، هر چیزی بهش یاد بگیو یاد میگیره. من مثله اینکه یه استثنا بودم و خودم روش صحیح تربیتیو یاد گرفتم، چون پدرم بجایه اینکه ارتشی باشه، مهندس شده، البته منم ارتشی نشدم ولی متد صحیح تربیتی رو کامل بلدم، ذاتی بوده فکر کنم. از نسل بعد پسرام همهبا میل خودشون یا به اجبار من میرن ارتش
کی گفته یه بچه نمیدونه احساس چیه..........
یه مرغ مینای تو قفس میفهمه اونوقت............

behzadk2019

کاربر ممتاز

شما میشه بگید چرا ارتش؟؟؟؟
من هر کسی تو ارتش دیدم یه ادم جدی و خود راضی بوده ..شما اینو میخاید؟؟؟؟

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه مرد باید بی احساس باشه، جز در موارد خاص، مثل وقتی که پسرش به دنیا میاد، ولی اگرم احساسی داره نباید بروز بده.

بعد اگه دخترش به دنیا بیاد چی ؟؟؟

باز تو اومدی با من مخالفت کنی؟ من نمیگم مردا احساس ندارن، شاید داشته بشان، ولی باید از بچگی یاد بگیرن که سرکوبش کنن. یه مرد تو اگه تو جنگ با احساسش تصمیم بگیره، یه مرده مردست. تنها چیزیایی که مرد احتیاج داره، شجاعت و درایته (البته باید با معرفتم باشه)

چرا فکر می کنی مرد ها باید احساساتشون رو سرکوب کنن؟
نزدیکترین فرد به یه مرد همسرشه ..چرا نباید وقتی دلش میگیره با زنش درد و دل کنه ؟ مگه شریک خوب و بد زندگی هم نیستند؟
احساس اگر بد بود که خداوند قرار نمیدادش در انسان......خیلی عذر می خوام اصلا طرز تفکرت قابل هضم نیست برام....به نظرم خیلی متحجرانه است.

""elahe""

عضو جدید
کاربر ممتاز

اصلا میخوای شما با بچه هات یه ارتش درست کن....منم 6 تا پسرمو میدم شما تربیت کن.....

لوتوسو

عضو جدید

درسته گاهی احساساتش رو در درونش نگاه میدارد ... ولی باید اگر قلم رو بدستش دادن بتونه نقاشی ای بکشه که صدتا آدم با احساس هم نتونه درک کنه خطهای کجش رو ..
واوووو!:surprised:
چ قشنگ!خودت گفتی؟؟

alborz_3000

اخراجی موقت

والا با نقاشی زیاد موافق نیستم. بهترین لحظه برای بروز احساس یه مرد، وقتیه که سر دشمن و از پیکرش جدا میکنه. در ژاپون قدیم پسر ها از 14 سالگی، (کسایی که میخواستن سامرایی شن) میرفتن و سر مجرمین رو با شمشیر میزدن، تا روحیه لازم رو برای مرد شدن پیدا کنن. متاسفانه امروزه اینجور سنتهای خوب از بین رفته. ولی باید بین اگر خدا به کسی نعمت سلامتی رو اعطا کرده، باید به بهترین نحو ازش استفاده کنه و خودشو اماده جنگ کنه (در شرایط صلح) تا در روز جنگ شجاعانه بجنگه و در صورت مرگ، مرگی شایسته یک مرد داشته یاشه، که نقاشی کار مردای علیل و زناست

dzzv_13

مدیر تالار

اصولا از نظراتی که توش هیچ انعطافی نباشه خوشم نمیاد ... ببخشید هااااااااااااا...
ولی هیچ انسانی برایش اینقدر باید وجود نداره که شما دارین میگین ..

سعی کن از درس منطق کمی عبور کنی ... در پس این کلاس احساس هم میشه به منطق قشنگتر از این رسید

Estrella

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصولا از نظراتی که توش هیچ انعطافی نباشه خوشم نمیاد ... ببخشید هااااااااااااا...
ولی هیچ انسانی برایش اینقدر باید وجود نداره که شما دارین میگین ..

سعی کن از درس منطق کمی عبور کنی ... در پس این کلاس احساس هم میشه به نطقط قشنگتر از این رسید
شما باید از اون مردای خیلی با احساس باشیا...................

behzadk2019

کاربر ممتاز
والا با نقاشی زیاد موافق نیستم. بهترین لحظه برای بروز احساس یه مرد، وقتیه که سر دشمن و از پیکرش جدا میکنه. در ژاپون قدیم پسر ها از 14 سالگی، (کسایی که میخواستن سامرایی شن) میرفتن و سر مجرمین رو با شمشیر میزدن، تا روحیه لازم رو برای مرد شدن پیدا کنن. متاسفانه امروزه اینجور سنتهای خوب از بین رفته. ولی باید بین اگر خدا به کسی نعمت سلامتی رو اعطا کرده، باید به بهترین نحو ازش استفاده کنه و خودشو اماده جنگ کنه (در شرایط صلح) تا در روز جنگ شجاعانه بجنگه و در صورت مرگ، مرگی شایسته یک مرد داشته یاشه، که نقاشی کار مردای علیل و زناست

باهاتون شدیدا مخالفم ....شما میگید که مرد باید جنگجو باشه ...اینم خصلت رو باید داشته باشه ولی زیاده از حد باعث تفریط میشه ..اینم در نظر بگیر که رن 21 ام هستیم ...نظرات شما به قرن 1 و2 برمیگرده ...کاملا اشتباه
همین خانمها که شما میگید ...ایا در جنگ نیستن؟ ایا نمیتونن جنگ کنن ؟؟

شما به نطر من یک ادم یه دنده ..لج باز هستید ..معذرت که این وگفتم

alborz_3000

اخراجی موقت
بعد اگه دخترش به دنیا بیاد چی ؟؟؟

چرا فکر می کنی مرد ها باید احساساتشون رو سرکوب کنن؟
نزدیکترین فرد به یه مرد همسرشه ..چرا نباید وقتی دلش میگیره با زنش درد و دل کنه ؟ مگه شریک خوب و بد زندگی هم نیستند؟
احساس اگر بد بود که خداوند قرار نمیدادش در انسان......خیلی عذر می خوام اصلا طرز تفکرت قابل هضم نیست برام....به نظرم خیلی متحجرانه است.
من که خودم برام قابل قبول نیست بچه اولم دختر باشه. به هیچ وجه. چون باید اسم بچه اولم نادر باشه (به عشق نادر شاه) و حتما بره ارتش. بچه هاب بعدی اگه دختر شدن، شدن دیگه، راضی هستیم به رضای خدا، اسماشونم میزارم ماندانا و نیلوفر. کی متحجرانه هست؟ من؟ قبول ندارم. نزدیکترین چیز به یه مرد سلاحه جنگیشه، بعدش همسرش، اما نباید جلو یک زن احساسات رو بروز بدی، چون باعث میشه روحیه جنگندگیت ضعیف شه.

dzzv_13

مدیر تالار

یه چیزی بگم ناراحت نمیشی ؟!!
بزرگترین دشمن تو کیه ؟!!

آیا غیر از نفس اماره هست (نفسی که انسان رو به بدی میکشه) ... این توی قرآن اومده

حالا شما که دم از جنگ و قدرت میزنی .. تا حالا چند بار شیطان درونت رو کشدی ؟!!
(پسر خوب سعی کن زندگیت رو یه بعدی نسازی ... )

gelayol joon

عضو جدید
کاربر ممتاز

من فهمیدم شوما فیلم جنگی زیاد نگاه کردی روت تاثیر گذاشته!