alborz_3000
اخراجی موقت
من که قبلا اعتراف کردم شدم، تو تاپیکای قبلیایشالا یه روزی یه جوری عاشق یه دختر بشی . انقد دوستش داشته باشی که نتونی جلو خودتو بگیری...هی بهش بگی دوستت دارم....
من که قبلا اعتراف کردم شدم، تو تاپیکای قبلیایشالا یه روزی یه جوری عاشق یه دختر بشی . انقد دوستش داشته باشی که نتونی جلو خودتو بگیری...هی بهش بگی دوستت دارم....
همین شما زنا با این نوع طرز تفکرتون پسرا رو لوس کردید دیگه. طرف مثل یه دختر ارایش میکنه، میاد تو خیابون. مردی که احساساتشو مثل زنا بروز بده، بهتره بره روسری سرش کنه
بگو چوب خشک چرا میگی انسان؟ببینید احساسات واسه مرد هیچ معنی نمیده مرد باید بدون احساس باشه خشن مغرور نه سوسول![]()
همه پسرا میخوان برن ارتش، اونایی هم که نمیخوان، در واقع خودشون نمیدونن چی میخوان، ما باید راهنماییشون کنیم، بفرستیمشون ارتشاین از طرف هم هست ..بعضی اوقات شما هم به این نتیجه میرسی...
شما خو میخاید بری ارتش ...
خوب پس....این واکنشا طبیعیه.....ادامه بدیدمن که قبلا اعتراف کردم شدم، تو تاپیکای قبلی
عشق که چرا، خوب ادم به یه زن علاقه مند میشه، عاشقش میشه، ولی بروز نمیده (عاشق خانواده هم هست ولی بروز نمیده)، عاشق سلاحه جنگیشه (میتونه اینو بروز بده) قدیما عاشق اسبشون بودن. من خودم عاشق پسر اولم، نادر میشم (به شرطی که بره تو ارتش) ولی بروز نمیدم، در واقع بروزش تو همون کتکیه که گاهی میزنمش.میتونه عاشق ماشینش باشه. و از همه مهمتر عاشق وطنش و بروز میده
وااااااااااااااانه چه عقده ای؟ یه پسر باید یاد بگیره مغرور، خشن، بی احساس، شجاع و دلیر ، جنگنده و در برخی موارد درنده باشه. البته مجازه که شوخی کردن رو یاد بگیره. این تنها بخشه احساسیه که واسش مجازه.
متوجه منظور شما نشدم. من هنوزم دوسش دارم، هنوزم عاشقشم، ولی بروز احساسی نیست. شاید واسه همینه که 8 ساله الکی منتظرمخوب پس....این واکنشا طبیعیه.....ادامه بدید
ولی به نظر من گاهی وقتا واقعا لازمه این احساسات بروز پیدا کنه............عشق که چرا، خوب ادم به یه زن علاقه مند میشه، عاشقش میشه، ولی بروز نمیده (عاشق خانواده هم هست ولی بروز نمیده)، عاشق سلاحه جنگیشه (میتونه اینو بروز بده) قدیما عاشق اسبشون بودن. من خودم عاشق پسر اولم، نادر میشم (به شرطی که بره تو ارتش) ولی بروز نمیدم، در واقع بروزش تو همون کتکیه که گاهی میزنمش.میتونه عاشق ماشینش باشه. و از همه مهمتر عاشق وطنش و بروز میده
ولی به نظر من گاهی وقتا واقعا لازمه این احساسات بروز پیدا کنه............
این نشونه خودخواهیه که احساساتتو حتی به زنو بچتم بروز ندی..........
بروز این احساسات یه بخشی از زندگیه...........
متوجه منظور شما نشدم. من هنوزم دوسش دارم، هنوزم عاشقشم، ولی بروز احساسی نیست. شاید واسه همینه که 8 ساله الکی منتظرم
اره، یه بار قرار بود با یه نفر ازدواج کنم، همینجوری که داشتم صحبت میکردم، پژمرده شدن طرف رو میدیدم، اون که نشدوااااااااااااااا
بابا تو ديگه كي هستي!!!!!!!
خدا كنه كسي با عقايد تو گيره من نياد
به خاطر دله خودتم شده............متوجه منظور شما نشدم. من هنوزم دوسش دارم، هنوزم عاشقشم، ولی بروز احساسی نیست. شاید واسه همینه که 8 ساله الکی منتظرم
اینجوری عالیه............بروز احساسات درسته باید به زنو بچت بگی ولی اگر همین بروز احساسات فکر کنی که به اونا لطمه میزنه نباید هر گز این کار رو انجام داد ...
اگر باعث شاد شدن اونا میشه این کار رو انجام بده
این بهتر نیست؟؟؟؟؟
کی گفته یه بچه نمیدونه احساس چیه..........والا من خودمم بچه بودم به احساساته کسی کار نداشتم، اصلا بچه نمیفهمه احساسات چیه، هر چیزی بهش یاد بگیو یاد میگیره. من مثله اینکه یه استثنا بودم و خودم روش صحیح تربیتیو یاد گرفتم، چون پدرم بجایه اینکه ارتشی باشه، مهندس شده، البته منم ارتشی نشدم ولی متد صحیح تربیتی رو کامل بلدم، ذاتی بوده فکر کنم. از نسل بعد پسرام همهبا میل خودشون یا به اجبار من میرن ارتش
والا من خودمم بچه بودم به احساساته کسی کار نداشتم، اصلا بچه نمیفهمه احساسات چیه، هر چیزی بهش یاد بگیو یاد میگیره. من مثله اینکه یه استثنا بودم و خودم روش صحیح تربیتیو یاد گرفتم، چون پدرم بجایه اینکه ارتشی باشه، مهندس شده، البته منم ارتشی نشدم ولی متد صحیح تربیتی رو کامل بلدم، ذاتی بوده فکر کنم. از نسل بعد پسرام همهبا میل خودشون یا به اجبار من میرن ارتش
یه مرد باید بی احساس باشه، جز در موارد خاص، مثل وقتی که پسرش به دنیا میاد، ولی اگرم احساسی داره نباید بروز بده.
باز تو اومدی با من مخالفت کنی؟ من نمیگم مردا احساس ندارن، شاید داشته بشان، ولی باید از بچگی یاد بگیرن که سرکوبش کنن. یه مرد تو اگه تو جنگ با احساسش تصمیم بگیره، یه مرده مردست. تنها چیزیایی که مرد احتیاج داره، شجاعت و درایته (البته باید با معرفتم باشه)
والا من خودمم بچه بودم به احساساته کسی کار نداشتم، اصلا بچه نمیفهمه احساسات چیه، هر چیزی بهش یاد بگیو یاد میگیره. من مثله اینکه یه استثنا بودم و خودم روش صحیح تربیتیو یاد گرفتم، چون پدرم بجایه اینکه ارتشی باشه، مهندس شده، البته منم ارتشی نشدم ولی متد صحیح تربیتی رو کامل بلدم، ذاتی بوده فکر کنم. از نسل بعد پسرام همهبا میل خودشون یا به اجبار من میرن ارتش
واوووو!یه مرد باید یه هنرمند باشه ..
درسته گاهی احساساتش رو در درونش نگاه میدارد ... ولی باید اگر قلم رو بدستش دادن بتونه نقاشی ای بکشه که صدتا آدم با احساس هم نتونه درک کنه خطهای کجش رو ..
والا با نقاشی زیاد موافق نیستم. بهترین لحظه برای بروز احساس یه مرد، وقتیه که سر دشمن و از پیکرش جدا میکنه. در ژاپون قدیم پسر ها از 14 سالگی، (کسایی که میخواستن سامرایی شن) میرفتن و سر مجرمین رو با شمشیر میزدن، تا روحیه لازم رو برای مرد شدن پیدا کنن. متاسفانه امروزه اینجور سنتهای خوب از بین رفته. ولی باید بین اگر خدا به کسی نعمت سلامتی رو اعطا کرده، باید به بهترین نحو ازش استفاده کنه و خودشو اماده جنگ کنه (در شرایط صلح) تا در روز جنگ شجاعانه بجنگه و در صورت مرگ، مرگی شایسته یک مرد داشته یاشه، که نقاشی کار مردای علیل و زناستیه مرد باید یه هنرمند باشه ..
درسته گاهی احساساتش رو در درونش نگاه میدارد ... ولی باید اگر قلم رو بدستش دادن بتونه نقاشی ای بکشه که صدتا آدم با احساس هم نتونه درک کنه خطهای کجش رو ..
شما باید از اون مردای خیلی با احساس باشیا...................اصولا از نظراتی که توش هیچ انعطافی نباشه خوشم نمیاد ... ببخشید هااااااااااااا...
ولی هیچ انسانی برایش اینقدر باید وجود نداره که شما دارین میگین ..
سعی کن از درس منطق کمی عبور کنی ... در پس این کلاس احساس هم میشه به نطقط قشنگتر از این رسید
والا با نقاشی زیاد موافق نیستم. بهترین لحظه برای بروز احساس یه مرد، وقتیه که سر دشمن و از پیکرش جدا میکنه. در ژاپون قدیم پسر ها از 14 سالگی، (کسایی که میخواستن سامرایی شن) میرفتن و سر مجرمین رو با شمشیر میزدن، تا روحیه لازم رو برای مرد شدن پیدا کنن. متاسفانه امروزه اینجور سنتهای خوب از بین رفته. ولی باید بین اگر خدا به کسی نعمت سلامتی رو اعطا کرده، باید به بهترین نحو ازش استفاده کنه و خودشو اماده جنگ کنه (در شرایط صلح) تا در روز جنگ شجاعانه بجنگه و در صورت مرگ، مرگی شایسته یک مرد داشته یاشه، که نقاشی کار مردای علیل و زناست
من که خودم برام قابل قبول نیست بچه اولم دختر باشه. به هیچ وجه. چون باید اسم بچه اولم نادر باشه (به عشق نادر شاه) و حتما بره ارتش. بچه هاب بعدی اگه دختر شدن، شدن دیگه، راضی هستیم به رضای خدا، اسماشونم میزارم ماندانا و نیلوفر. کی متحجرانه هست؟ من؟ قبول ندارم. نزدیکترین چیز به یه مرد سلاحه جنگیشه، بعدش همسرش، اما نباید جلو یک زن احساسات رو بروز بدی، چون باعث میشه روحیه جنگندگیت ضعیف شه.بعد اگه دخترش به دنیا بیاد چی ؟؟؟
چرا فکر می کنی مرد ها باید احساساتشون رو سرکوب کنن؟
نزدیکترین فرد به یه مرد همسرشه ..چرا نباید وقتی دلش میگیره با زنش درد و دل کنه ؟ مگه شریک خوب و بد زندگی هم نیستند؟
احساس اگر بد بود که خداوند قرار نمیدادش در انسان......خیلی عذر می خوام اصلا طرز تفکرت قابل هضم نیست برام....به نظرم خیلی متحجرانه است.
والا با نقاشی زیاد موافق نیستم. بهترین لحظه برای بروز احساس یه مرد، وقتیه که سر دشمن و از پیکرش جدا میکنه. در ژاپون قدیم پسر ها از 14 سالگی، (کسایی که میخواستن سامرایی شن) میرفتن و سر مجرمین رو با شمشیر میزدن، تا روحیه لازم رو برای مرد شدن پیدا کنن. متاسفانه امروزه اینجور سنتهای خوب از بین رفته. ولی باید بین اگر خدا به کسی نعمت سلامتی رو اعطا کرده، باید به بهترین نحو ازش استفاده کنه و خودشو اماده جنگ کنه (در شرایط صلح) تا در روز جنگ شجاعانه بجنگه و در صورت مرگ، مرگی شایسته یک مرد داشته یاشه، که نقاشی کار مردای علیل و زناست
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
هیس! مردها فریاد نمیزنند... | گفتگوی آزاد | 0 | |
P | مردها..... | گفتگوی آزاد | 9 | |
![]() |
مردها را به هیچ وجه نمیتوان راضی نمود... | گفتگوی آزاد | 36 | |
![]() |
چرا مردها بندرت افسرده می شوند | گفتگوی آزاد | 7 | |
![]() |
گاهی دلم برای مردها می سوزد! (سخنی با بانوان) | گفتگوی آزاد | 57 |