مردها ....ورود همگی آزاد

yekta69

عضو جدید
بعضی از مرد ها سکوت می کنند
نمی توانند وقتی که خوشحال هستند
لبخند بزنند و خودشان را نگیرند
اون ها نمی توانند به تو بگویند
من رو بغل کن تا آروم بشم
نمی توانند بگویند دلشان می خواهد در آغوش تو گریه کنند
حتی نمی گویند ممنون که به فکرمی
ممکن است خیلی تو رو دوست داشته باشند
اما نمی توانند صداشون رو مثل دختر بچه ها کنند و جیغ بزنند و بگویند :
عاشقتم
او همه این ها رو قورت می دهد که بگوید یک مرد است
یک آدم محکم که می خواهد ازش حساب ببری

اما شما نگاه به قوی بودنش نکنین . .گاهی خیلی بی جنبه میشه

ويرايشت خيلي جالب بود ممنون

لوتوسو

عضو جدید
ولی شما مردا اگه بخندین.......اگه درست ابراز احساسات کنین......اگه درست بگین ک ب محبت احتیاج دارین ،فک نمی کنم هیچ دختری فکر کنه شما مرد نیستین یا محکم نیستین!
افراط و تفریط همه جورش بده!

""elahe""

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخییییییییییییییییییییییییییی......کوچولووووووووووووووووووووووووووووو.......
من که میگم هرکی چه دختر چه پسر باید بتونه راجع به احساسش حرف بزنه......نه اغراق کنه نه کم بگه...وگرنه خیانت کرده...

yekta69

عضو جدید
ولی شما مردا اگه بخندین.......اگه درست ابراز احساسات کنین......اگه درست بگین ک ب محبت احتیاج دارین ،فک نمی کنم هیچ دختری فکر کنه شما مرد نیستین یا محکم نیستین!
افراط و تفریط همه جورش بده!
موافقم 100%

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرد ها سکوت می کنند
نمی توانند وقتی که ناراحت هستند
گریه کنند و بهانه بگیرند
اون ها نمی توانند به تو بگویند
من رو بغل کن تا آروم بشم
نمی توانند بگویند دلشان می خواهد در آغوش تو گریه کنند
ممکن است خیلی تو رو دوست داشته باشند
اما نمی توانند صداشون رو مثل دختر بچه ها کنند و جیغ بزنند و بگویند :
عاشقتم
او همه این ها رو قورت می دهد که بگوید یک مرد است
یک آدم محکم که می تواند تکیه گاهت باشد

اما شما نگاه به قوی بودنش نکنین . .تو دلش یه بچه زندگی میکنه

آخیییی آره واقعا........من که دیدم این بچگی مردونه رو با اون ابهت مردونگی میشه قشنگ روح لطیف رو دیافت..

alborz_3000

اخراجی موقت
همین شما زنا با این نوع طرز تفکرتون پسرا رو لوس کردید دیگه. طرف مثل یه دختر ارایش میکنه، میاد تو خیابون. مردی که احساساتشو مثل زنا بروز بده، بهتره بره روسری سرش کنه

sanam_el

عضو جدید
ببخشیدا ولی چرا اینقد مظلوم نمایی میکنید؟؟
هر کسی برحسب طبیعتش عمل میکنه،مطمئنا زمانی آزاردهنده است که بخوای خلاف طبیعتت کاری کنی.

""elahe""

عضو جدید
کاربر ممتاز
همین شما زنا با این نوع طرز تفکرتون پسرا رو لوس کردید دیگه. طرف مثل یه دختر ارایش میکنه، میاد تو خیابون. مردی که احساساتشو مثل زنا بروز بده، بهتره بره روسری سرش کنه

شما رزمی کاری زیاد با احساسات سروکار نداری...بقیه مردا چیکار کنن خو.....

yekta69

عضو جدید
احساسات چه ربطي به ظاهر داره ؟:eek:
مردي كه خودشو مثل خانوما درست مي كنه عزت نفس نداره
اين دو موضوع كاملاً با هم فرق دارند...

j0o0o0o0o0di

عضو جدید
کاربر ممتاز
ملدا که جدیدا بیشتل از ماها گریه موکونن.........وهلی دهلم واسشون سوخیدااااا.....بیچاله ها.....
مرد برای هضم دلتنگیاش گریه نمیکنه قدم میزنه......
:cry:

لوتوسو

عضو جدید
مشکل از ما نیس،مشکل از کمبودای او پسره بوده ک خواسته این جوری بهش توجه کنن
مردی ک احاساتش رو بروز نده با مردی ک بی احساسه چ فرقی داره؟؟؟

alborz_3000

اخراجی موقت
مشکل از ما نیس،مشکل از کمبودای او پسره بوده ک خواسته این جوری بهش توجه کنن
مردی ک احاساتش رو بروز نده با مردی ک بی احساسه چ فرقی داره؟؟؟
یه مرد باید بی احساس باشه، جز در موارد خاص، مثل وقتی که پسرش به دنیا میاد، ولی اگرم احساسی داره نباید بروز بده.

alborz_3000

اخراجی موقت
احساسات چه ربطي به ظاهر داره ؟:eek:
مردي كه خودشو مثل خانوما درست مي كنه عزت نفس نداره
اين دو موضوع كاملاً با هم فرق دارند...
به نظر من که همه اینا به احساسات ربط داره. اگرم خیلی احساساتش بهش فشار اورد که بازم نباید جلو زن و بچه بروز بده، میره پیشه یه رفیقش (یه مرده دیگه) یکم بروز میده. البته این هم جایز نیستا. ولی دیگه اگه نتونست. ئاسه خودم 5،6 سال پیش چندبار پیش اومد. کجبور شدم برم پیش دوستم، و این سرافکندگی همیشه برام میمونه.

Estrella

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه مرد باید بی احساس باشه، جز در موارد خاص، مثل وقتی که پسرش به دنیا میاد، ولی اگرم احساسی داره نباید بروز بده.
اینا جز شعار چیز دیگه ای نیس..........
در اکثر موارد مردا از زنا با احساس ترن.............

لوتوسو

عضو جدید
وقتی یه استعدادی تو وجود یه مخلوق باشه،حتما راه بروزشم هس،خودتو گول نزن،کلا نوع انسان احساس داره

alborz_3000

اخراجی موقت
اینا جز شعار چیز دیگه ای نیس..........
در اکثر موارد مردا از زنا با احساس ترن.............
باز تو اومدی با من مخالفت کنی؟ من نمیگم مردا احساس ندارن، شاید داشته بشان، ولی باید از بچگی یاد بگیرن که سرکوبش کنن. یه مرد تو اگه تو جنگ با احساسش تصمیم بگیره، یه مرده مردست. تنها چیزیایی که مرد احتیاج داره، شجاعت و درایته (البته باید با معرفتم باشه)

salehtaee

عضو جدید
ببینید احساسات واسه مرد هیچ معنی نمیده مرد باید بدون احساس باشه خشن مغرور نه سوسول :mad::mad::mad::mad:

Estrella

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز تو اومدی با من مخالفت کنی؟ من نمیگم مردا احساس ندارن، شاید داشته بشان، ولی باید از بچگی یاد بگیرن که سرکوبش کنن. یه مرد تو اگه تو جنگ با احساسش تصمیم بگیره، یه مرده مردست. تنها چیزیایی که مرد احتیاج داره، شجاعت و درایته (البته باید با معرفتم باشه)
به نظرت با سرکوب کردن احساسشون از همون بچگی باعث نمیشه یه سری عقده ای وارد جامعه بشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
مرسی داداش بهزاد .. حرف دل بعضی از ما پسرا رو زدی
....................
هییییییییییییییییی .. کی از دل یه مرد خسته و تنها با خبره ..؟!!:(
البته بهتر خبر نداشته باشن
چون ..

alborz_3000

اخراجی موقت
به نظرت با سرکوب کردن احساسشون از همون بچگی باعث نمیشه یه سری عقده ای وارد جامعه بشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه چه عقده ای؟ یه پسر باید یاد بگیره مغرور، خشن، بی احساس، شجاع و دلیر ، جنگنده و در برخی موارد درنده باشه. البته مجازه که شوخی کردن رو یاد بگیره. این تنها بخشه احساسیه که واسش مجازه.

Estrella

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی داداش بهزاد .. حرف دل بعضی از ما پسرا رو زدی
....................
هییییییییییییییییی .. کی از دل یه مرد خسته و تنها با خبره ..؟!!:(
البته بهتر خبر نداشته باشن
چون ..
چون...................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Estrella

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه چه عقده ای؟ یه پسر باید یاد بگیره مغرور، خشن، بی احساس، شجاع و دلیر ، جنگنده و در برخی موارد درنده باشه. البته مجازه که شوخی کردن رو یاد بگیره. این تنها بخشه احساسیه که واسش مجازه.
اما همه زندگی ادما فقط تو غرور،خشونت،............خلاصه نمیشه
پس محبت،عشق،.........تو این دنیای تو نیس؟؟؟؟؟؟؟

""elahe""

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایشالا یه روزی یه جوری عاشق یه دختر بشی . انقد دوستش داشته باشی که نتونی جلو خودتو بگیری...هی بهش بگی دوستت دارم....

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
ای بابا چرا ابرو ریزی میکنی؟ حداقل فقط از طرف خودت حرف بزن. کدوم مردیه که اینقدر لوس باشه؟

این از طرف هم هست ..بعضی اوقات شما هم به این نتیجه میرسی...
شما خو میخاید بری ارتش ...

alborz_3000

اخراجی موقت
اما همه زندگی ادما فقط تو غرور،خشونت،............خلاصه نمیشه
پس محبت،عشق،.........تو این دنیای تو نیس؟؟؟؟؟؟؟
عشق که چرا، خوب ادم به یه زن علاقه مند میشه، عاشقش میشه، ولی بروز نمیده (عاشق خانواده هم هست ولی بروز نمیده)، عاشق سلاحه جنگیشه (میتونه اینو بروز بده) قدیما عاشق اسبشون بودن. من خودم عاشق پسر اولم، نادر میشم (به شرطی که بره تو ارتش) ولی بروز نمیدم، در واقع بروزش تو همون کتکیه که گاهی میزنمش.میتونه عاشق ماشینش باشه. و از همه مهمتر عاشق وطنش و بروز میده