سلام , ممنون از پریسا , ستایش و پرشین عزیز به خاطر مطالب خوبشون
, مخصوصا مطالبی که خودشون نوشتن خیلی ارزش داره 
خیلی ها از قانون جاذبه مطلع هستن ولی همش گله میکنن که چرا جواب نمیده
امیدوارم بتونم توی این پست توجیه هشون کنم
البته با کمک بقیه دوستان که نظرشونو میگن .
قانون جاذبه میگه که هر فکری شبیه خودش رو جذب میکنه یا اگر شما چیزی رو توی ذهنتون ببینید به زودی اونو به دست میارین <<افکار تبدیل میشن به اجسام>> ولی این یک تعریف ساده از این قانون هست و صرفا با دونستن همین تعاریف ساده نمیشه از قانون جاذبه استفاده کرد
برای همین شما شکست میخورید و به اون چه که میخواین نمیرسین
خب این که ما یک هدف داشته باشیم و از ته دل و با تمام وجود تاکید میکنم با تمام وجود بخوایم که به اون برسیم 
گام اول و در حقیقت مهم ترین قدم در این قانون هست ولی کافی نیست من خودم وقتی سنم کمتر بود و از این قانون اطلاع نداشتم به طور غریزی از اون استفاده میکردم ولی بدون رعایت مراحل و مدیریت اونها ولی کم و بیش نتیجه میگرفتم چون گام اول رو که خواستن با تمام وجود بود رو رعایت میکردم و تقریبا نصف کار رو انجام میدادم ولی بی خبر از این که میتونم با استفاده از این قانون و رعایت اصول اون میتونم به هرچی که میخوام برسم
و این اون رو لذت بخش میکنه
.. پس گام اول : درخواست اون چیزی رو که میخوایم بدست بیاریم .
<< نقش ما به عنوان یک انسان برای استفاده از این قانون اینه که به افکارمون و اون چیزی که میخوایم پایبند باشیم >> گام دوم در واقع همینه که ما هدفمون رو زود فراموش نکنیم و لحظه لحظه جلوی چشممون باشه و بهش فکر کنیم
, <<تمام چیزهایی که توی زندگیتون وجود داره خودتون جذب کردید >> پس بیایم به چیزهایی که میخوایم داشته باشیم فکر کنیم تا اونها رو بدست بیاریم
<< هر فکر فرکانسی داره برای همین اگه یک فکری رو بارها و بارها توی ذهنتون بیارید اونو جذب میکنید >> << چه فکر کنید میتوانید یا نمیتوانید در هر صورت حق با شماست >>
برای اجرای گام دوم بهتره که مصادیق اون چیزی رو که میخواین داشته باشین همیشه جلوی چشمتون باشه یه عکس یا یه نوشته که شما رو یاد اون میندازه
اگه میخواید در کنکور قبول بشید با تمام جزییات به قبول شدن و موفق شدن در کنکور فکر کنید مثلا اون روزی رو ببینید که توی سایت جلوی رشته موردعلاقتون نوشته قبول
یا روزی که میرید دانشگاه برای ثبت نام
. گام دوم: تفکر و تجسم مداوم اون چیزی رو که میخواید بدست بیارید و داشته باشید.
.
.
.

خیلی ها از قانون جاذبه مطلع هستن ولی همش گله میکنن که چرا جواب نمیده

قانون جاذبه میگه که هر فکری شبیه خودش رو جذب میکنه یا اگر شما چیزی رو توی ذهنتون ببینید به زودی اونو به دست میارین <<افکار تبدیل میشن به اجسام>> ولی این یک تعریف ساده از این قانون هست و صرفا با دونستن همین تعاریف ساده نمیشه از قانون جاذبه استفاده کرد

گام اول و در حقیقت مهم ترین قدم در این قانون هست ولی کافی نیست من خودم وقتی سنم کمتر بود و از این قانون اطلاع نداشتم به طور غریزی از اون استفاده میکردم ولی بدون رعایت مراحل و مدیریت اونها ولی کم و بیش نتیجه میگرفتم چون گام اول رو که خواستن با تمام وجود بود رو رعایت میکردم و تقریبا نصف کار رو انجام میدادم ولی بی خبر از این که میتونم با استفاده از این قانون و رعایت اصول اون میتونم به هرچی که میخوام برسم

<< نقش ما به عنوان یک انسان برای استفاده از این قانون اینه که به افکارمون و اون چیزی که میخوایم پایبند باشیم >> گام دوم در واقع همینه که ما هدفمون رو زود فراموش نکنیم و لحظه لحظه جلوی چشممون باشه و بهش فکر کنیم

.
.
.