یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
مار و پله

مار و پله

مار و پله
همون بازي پر هيجان پشت صفحه منچ.

تاس رو مي اندازي و يكي يكي خانه ها را به جلو حركت مي كني دل تو دلت نيست كه نكنه خانه اي رو كه مي ايستي نيش مار باشه و مجبور بشي در امتداد مار سقوط كني . اولش مي خوره تو ذوقت اما همينكه به پله برسي نيش مار يادت مي ره توي هيچ صفحه بازي دم مار به خانه اول برنمي گرده .كافيه چند بار بازي كني اونوقت مهارت ريختن تاس رو ياد مي گيري تا وقتي مهارت ريختن تاس رو ياد نگيري بايد هميشه منتظر مار باشي و معلوم نيست درازاي مار تو رو چند تا خونه به پايين بر گردونه . اما بازي همين جا متوقف نمي شه تو دوباره تاس مي ريزي و شايد اين بار روي پله بايستي انقدر اين بازي تكرار مي شه تا به خانه برسي ، به خوشبختي ! شايد ديرتر از حريفت به خونه برسي اما هيچ وقت بازنده نيستي مگر اينكه بخواي بازي رو نصفه رها كني اگر قبول نكني تاس بريزي براي هميشه باختي .دوست خوبم حالا به زندگي نگاه كن ! يه صفحه است ، صفحه بازي مار و پله ، چرا تو زندگي فراموش مي كني ممكمنه تو خونه اي بايستي كه نيش مار تو رو به عقب بر گردونه چرا تو زندگي هميشه منتظره پله اي؟ و با يك بار نيش خوردن چرا باز تاس نمي ريزي؟ اگرحريف زودتر از تو به خانه رسيد و صفحه بازي تو را براي هميشه ترك كرد تو باز هم فرصت ريختن تاس را داري همیشه فرصت داری;)

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
قانون جذب

قانون جذب

وقتی به چیزی فکر می کنی ، چه آن چیز را بخواهی و چه نخواهی ، همین فکر کردن وهمین تمرکزکردن روی آن چیز باعث می شود که بلافاصله در بخشی از کاینات آن چیز واقعی شود!
این یعنی ما انسان ها در درونمان از یک قابلیتی برخورداریم به نام قدرت تبدیل فکر و نیت به اشیا و اتفاقای حقیقی و واقعی و فیزیکی!;)

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوش بامن گفت پنهان کاردانی تیز هوش
وزشما پنهان نشاید کرد سرمی فروش
گفت آسان گیر برخود کارهاکز روی طبع
سخت می گیردجهان برمردمان سخت کوش

شعر بالا از حافظ است و بخصوص بیت دوم بیشتر مورد نظر ماست. معنای ظاهری و ساده این بیت می شود:
دنیا و هستی از روی طبیعت و ذات خود برای کسانی که آن را سخت و پیچیده فرض می کنند سختی و پیچیدگی بیشتری فراهم می سازد و برای آنها که امورات را ساده و حل شدنی و قابل عبور فرض می کنند شرایطی ساده و فارغ از هر گونه پیچیدگی و سختی مهیا می سازد.
یعنی هر طوری که با عالم و کاینات برخورد کنی همانطور جواب می گیری!
همینطور به جملات و مثل های زیر دقت کنید:
بخند تا دنیا به رویت بخندد!
مار از پونه بدش می آید ، در لانه اش سبز می شود!
کبوتر با کبوتر ، باز با باز - کند همجنس با همجنس پرواز
درخت از ریشه اش آب می خورد آدمیزاد از باطنش

همینطور از حضرت علی (ع) نقل شده است که:
در امور زندگی خود تفكر كن،آرام باش، توكل كن و سپس آستين ها را بالا بزن؛
خواهي ديد كه خداوند زودتر از تو دست به كار شده است.
و مولانا می گوید:
پس زبان همدلی خود دیگر است
همدلی از همزبانی خوش تر است

و از همه زیباتر در قرآن کتاب مقدس مسلمانان آمده است:
و قال ربکم ادعونی استجب لکم
پروردگار شما گفته است : مرا بخوانید تا خواسته هایتان را اجابت کنم و برآورده نمایم .
و در حدیث قدسی آمده است که خداوند می فرماید:
هر کس یک وجب به سوی من آید یک گام به سوی اوخواهم رفت و هرکس گامی به سوی من آید، دو گام به سویش برخواهم داشت و هر کس آهسته به سویم آید، شتابان به جانبش خواهم رفت.
اکنون دوباره جملات بالا را یکبار دیگر بخوانید و ببینید آیا می توانید آن نکته ظریف و طلایی پنهان در لابلای این جملات را پیدا کنید؟
آنچه از این جملات دریافتید همان قانون جذب یا قانون یقین است.

"نقل قول از سایت http://law-of-attraction.blogfa.com"

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم یک جواب واسه کسایی که قانون جذب رو باور ندارن یا به اون ایراد می گیرن:
:biggrin:آیا هنگامی که نیوتن نمی دانست که سیب با نیروی کشش زمین (جاذبه) به زمین می افتد، سیب نیافتاد؟!:biggrin:

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
اینقدر فعالیتمون کمه که تاپیکمون رفته صفحه دوم!!!!!!!!
روزی چند بار سر میزنم میبینم ولی جدید خبری نیست. یعنی پیدا کردن پیغامای قشنگ اینقدر سخته!

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
"نقل قول از http://tehran-psc.blogfa.com"

قانون جذب از دیدگاه مولانا
حضرت مولانا می گوید:
زندگی به کوهی می ماند که هرچه بگویی، از خیر وشر ناگزیر از کوه همان طنین را خواهی شنید. این محال است اگر گمان کنی که تو خوب گفتی، اما کوه زشت جوابت را داد!
بلبلی که در کوه آوازی بخواند، پاسخش هرگز بانگ کلاغ نخواهد بود! بلکه پاسخی پر طنین، از جنس همان آواز را خواهد شنید. هیچ دین و مذهبی در جهان پانگرفته و هیچ پیامبری نازل نشده مگر اینکه می خواسته همین نکته را به ما بگوید!
دین می گوید گه اگر طالب هر جنسی هستی از معنویات گرفته تا مادیات، مخازن عظیم و راه دستیابی به گنجینه پایان ناپذیر آن از این سوست!!
دغدغه دین، تنها ذینت بخشیدن به آخرت تو نیست. بلکه قصد آراستگی دنیای تو را نیز دارد. موفقیت در عرصه دین و دنیا معلول دریافت روشنی از این معنی و از همین نکته است. مفهوم مذهب چه می تواند باشد الا این که:
" بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را "
خداوند با زبانی ساده و آشکارا می فرماید: ای بندگان من، رویاهای شما، به آن میوه های رنگارنگی می ماند که درختش نزد من است! پس در راه کسب آنچه می خواهید کورکورانه راهی سفر نشوید بلکه با چشمانی کاملا باز و در مسیری روشن گام بگذارید. به تعبیر مولانا مذهب، دعوتی است که:
" بیا! آخر تا کی سرگردانی و تشویش؟! تا چند بیگانگی؟! "
آدمی بایست بیدار شود، بیداری ای از نوعی دیگر! نه با طلوع آفتاب! چرا که آدمی، نه تنها در دل شب که حتی در طول روز هم در خواب است! و رویای باغ را می بیند!! رویای ثروت، شهرت، انسان کامل شدن، رویای آرامش، لذت بردن و ...
اما اگر تمامی این ها امکان پذیر نبود در ذهن من و تو هم، هرگز چنین رویایی شکل نمی گرفت، وجود چنین رویاهایی به خودی خود دلیل آن است که می توانی به آنها دست یابی!
چنان چه در طول روزگاران گذشته و حال بسیاری انسانها به آن دست یافته اند و تو آنها را دیده ای، می بینی و می شناسی!
پس هرگز گمان مبر که کائنات در حق تو خست به خرج داده! به دیگران بخشیده، اما تو را بی نصیب گذاشته!! نه هرگز چنین نیست! اگر آشنایی و سنخیتی میان تو و رویاهایت نبود، هرگز آنها را نمی دیدی! رویاهایت را باور کن!

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
به بخشش بی حساب کاینات ایمان بیاور!
قرآن را دوباره بخوان که فرمود:

... و اگر نیکی کنید، آن نیکی به خود کرده اید و اگر بدی کنید به شما باز خواهد گشت... ( سوره اسرا آیه 7 )

... هرکس به مقدار ذره ای نیکی کند به یقین آن را خواهد دید و هرکس به اندازه ی ذره ای بدی کند به یقین آن را خواهد چشید ... (سوره زلزال آیه 7 و 8 )

... هرکس به ناصواب دست گشاید آن کردار ناصواب در گردن او خواهد بود و خدا را بر بندگان، ستم نیست ... ( سوره فصلت آیه 46 )

کسی که گرد خانه خود گلستانی بکارد، یقینا هر باری که نظر می کند، جز گل نخواهد دید و دایما در بهشت خواهد بود، پس زمانی که به خیر گفتن مردمان خو کرده و از اندیشه بد در ارتباط با آنها دوری کنیم، ما محبوب ایشان و ایشان محبوب ما خواهند شد. و چون بد کسی را گوییم، آن شخص در نظر ما مغبوض شده و به هنگام یاد او چنان می نماید که ماری یا عقربی را دیده باشیم!
پیامبران و اولیاء که همه را دوست داشتند و نیک می دیدند، آن کار را برای دیگری انجام نمی دادند! بلکه برای خود کار می کردند تا مبادا خیالی مکروه و مغبوض در نظر ایشان بیاید. هر اندیشه ای که از خیر وشر در وجود ما شکل گیرد همگی به سمت ما باز خواهد گشت. در اندیشه حضرت مولانا، دین برای دیندار کردن انسانها و نشان دار کردن ایشان نازل نشده! نیامده تا مسلمان را از مسیحی و مسیحی را از یهودی جدا کند! بلکه آمده تا راه رسیدن به رویا ها را آشکار سازد! طریقه جذب تمامی خوبی های جهان را از معنویات گرفته تا مادیات به ما بیاموزد! قانون جذب آنچنان که در فیلم " سکرت " اشاره شده یک قانون روانشناسی نیست که غربیان آن را کشف کرده باشند! بلکه اساس دین و مذهب بر آن بنا شده! حقیقت انکار ناپذیری است که در بطن دین و دینداری نهفته. مگر در سوره نور نمی خوانیم که:
" الطیبات لطبین...و الخبیثات للخبیثین... " حضرت مولانا چنان شکافی به این آیه از قرآن کریم بخشیده که حتی نام قانون جذب هم در آن آشکار گشته؛ می فرماید:

خوبی خوبی را کند جذاب این بدان
طیبات و طیبین بر وی بخوان
در جهان هر چیز، چیزی جذب کرد
گرم، گرمی را کشید و سرد، سرد
تلخ با تلخان یقین ملحق شود
کی دم باطل قرین حق شود
او جمیل است و محب لجمال
کی جوان نو گزیند پیره زال؟!
ناریان، مر ناریان را جاذب اند
نوریان مر نوریان را طالب اند

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
هم چنانی که نفس، با هواها و امیال نفسانی اش ما را به سمت ابلیس و تیرگی ها و فلاکت ها کشانیده و می کشاند، خداوند نیز به هر لحظه و در همه حال به دستاویز روح رویا های پاکش ما را به سمت خود و خزاین پایان ناپذیرش دعوت می کند، با هدایا و گنجینه های عظیمی از آرامش، لذت، ثروت، شادمانی، عرفان و ...
و در این دعوت، هیچ محدودیت و هیچ تبعیضی برای کسی قایل نیست فقط کافی است تا خود را لایق این دعوت کنیم:

او چو می خواند مرا، من بنگرم
لایق جذبم؟! و یا بد پیکرم؟!

به هر حال خیال هر چیز آدمی را به سمت آن چیز می کشاند!
خیال باغ به باغ مان می برد، خیال خانه به خانه کسی که تمام اندیشه اش را خیر و نیکی پر کرده باشد، اتصال او به خداوند تبارک و تعالی و اجابتش از طریق او حتمی، قریب الوقوع و انکار ناپذیر خواهد بود.

ای برادر تو همان اندیشه ای
مابقی را استخوان و ریشه ای
گر گل است اندیشه ات در گلشنی
ور همه خاری، تو هیمه گلخنی

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند نكته

چند نكته

• خوشبختي سراغ كسي مي‌ايد كه وقت فكر كردن به بدبختي‌ها را ندارد. (رابينز);)
  • موفقيت يك چيز است: زندگي را به دلخواه خود بگذرانيد.;)
  • تا لحظه‌اي كه درون دگرگون نشود، نمي‌توان شاهد دگرگوني برون باشيد. (كاترين پاندر);)
  • راز هر هدف اين است كه هم جاه‌طلبانه باشد و هم قابل دسترس.;)

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
حقیقتی کوچک برای 100% ساختن زندگی

اگر:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

برابر باشد با:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

کار سخت HARDWORK
H+A+R+D+W+O+R+K
8+1+18+4+23+15+18+11=98%

دانش KNOWLEDGE
K+N+O+W+L+E+D+G+E
11+14+15+23+12+5+4+7+5=96%

دوست داشتن LOVE
L+O+V+E
12+15+22+5=54%

خوشبختی LUCK
L+U+C+K
12+21+3+11=47%

(بیشتر ما تصور نمی کنیم که این مورد خیلی مهم است ؟ )
پس چه چیز 100% را میسازد ؟

پول ؟ ... نه !!! MONEY
M+O+N+E+Y
13+15+14+5+25=72%

راهبری ؟ ... نه !!! LEADERSHIP
L+E+A+D+E+R+SH+I+P
12+5+1+4+5+18+19+9+16=89%

هر مسئله ای راه حلی دارد

تنها اگر نگرش مان را تغییر دهیم .

به قسمت بالا برگردید , به 100%

واقعا به چه چیزی برای یک قدم پیشتر رفتن احتیاج داریم ...

نگرش ATTITUDE
A+T+T+I+T+U+D+E
1+20+20+9+20+21+4+5=100%

این نگرش ما نسبت به زندگی و کار است که زندگی را 100% می سازد !!!

نگرش تان را تغییر دهید , تا بتوانید زندگی تان را تغییر دهید !!!

حالا شما جواب سئوال را می دانید ...

چه کاری انجام خواهید داد ؟

نگرش همه چیز است

منبع: http://tehran-psc.blogfa.com/post-100.aspx

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
شکست برای ما معنی ندارد.تمام رویاهای ما روزی به حقیقت می پیوندد به شرط آنکه شهامت پیگیری آنها را داشته باشیم:smile:

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
  • تنها يك چيز باعث شكست مي‌شود و دستيابي به رويا را ناممكن مي‌سازد: ترس از شكست;)
  • محدوديت ذهن ما همان محدوديتي است که ما براي آن در نظر ميگيريم. فقر و ثروت هر دو نشاَُت گرفته از ذهن ما هستند;)
  • تفکر انسان مثل چتر نجات است هنگامي کاراست که باز باشد.;)

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از مطالبی که گذاشتین ولی بازم میگم اگه از تجربیاتمون بگیم و همفکری کنیم بهتره تا اینکه مطلب کپی کنیم اگر کسی بخواد اطلاعاتی در این مورد به دست بیاره با یه سرچ ساده توی نت میتونه مطالب زیادی رو پیدا کنه , اگه کتاب و سایت هم معرفی کنید خوبه , بازم ممنون :):gol:

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
راست میگید منم موافقم.
تجربه کوچولوی من میگه ایمان خیلی مهمه.

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از مطالبی که گذاشتین ولی بازم میگم اگه از تجربیاتمون بگیم و همفکری کنیم بهتره تا اینکه مطلب کپی کنیم اگر کسی بخواد اطلاعاتی در این مورد به دست بیاره با یه سرچ ساده توی نت میتونه مطالب زیادی رو پیدا کنه , اگه کتاب و سایت هم معرفی کنید خوبه , بازم ممنون :):gol:
سلام بچه ها
من امروز با لینک شما آشنا شدم
خیلی مطالبتون جالبه من امیدوارم که به همین گرمی انتقال مطالب ادامه داشته باشه .در ضمن من با شما موافقم اگه بشه از تجربیات و بدست آورده ها بیشتر حرف بزنیم فکر کنم خیلی جالب تر باشه.
دوست دارم با گروه فعالتون کار کنم .:gol::gol::gol::gol::gol:

aryana.sh

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونچه در ذهن ماست درست همون چیزیه که در اینده با چشمامون می بینیم.:eek:
ما برای دست یابی به رویاهامون زنده هستیم.;)
مجله موفقیت : قانون می گوید تو ارزو کن و شعله ارزویت را در دل خود پایدار نگاه دار.
بقیه کار یعنی براورده شدن ارزو و تبدیل ان به صورت یک واقعیت عینی و قابل لمس را به کاینات بسپار :w40:
:w11::w42:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
<< مشکل اینجاست که مردم فکر میکنند که چه چیزی رو نمیخوان و تعجب میکنند که چرا براشون رخ میده >>:w29: اهدافی که دنبال میکنید نباید توش فکر ها و جنبه های منفی بیارید مثلا نباید بگید وای اگه قبول نشم و اونو تجسم کنید که قبول نشدید و چه اتفاقاتی براتون میافته:w13:, اهداف باید روی طرح مثبت نوشته شوند .;) شما یک جا نشسته اید و به کوهی از مشکلات فکر میکنید احساس بدی دارید به خاطر مشکلات مالی یا روابط ناموفق ...:w09: اینو به خودتون اثبات میکنید با تمام سطوح وجودتون حس میکنید این اون سیگنالی هست که به کاینات عرضه میکنید:w06: و اون چیزیه که بیشتر بدست خواهید آورد.:wallbash: پس اینکه مثبت و با خوشحالی به اهدافتون فکر کنید خیلی مهمه :w17::w16: که عدم اجرای این بیشترین دلیل شکست خوردن افراد در اجرای این قانون است . گام سوم: به اون چه که میخواین با خوشحالی و مثبت فکر کنید . << یک فکر مثبت صدها بار قوی تر از یک فکر منفیه >>

اگه این سه قدم رو در اجرای قانون جاذبه به طور کامل و صحیح و به صورت صادقانه و از ته دل انجام بدید , مطمعنا و بدون شک جواب خواهید گرفت ;) , نمیگم اجرای این سه گام کار راحتیه ولی اگه ذهنتون رو با مطالعه کتاب ها و فیلم ها و مطالب در زمینه مدیریت ذهن تقویت کنید حتما براتون راحت میشه << ذهن میتونه معجزه کنه و شما رو ببره به اون چیزی که میخواین >> اگه همین اصول ساده رو رعایت کنید .:w16:

با آرزوی موفقیت و رسیدن به هدف های قشنگتون .:gol:

<< شما در جهانی هستید که فاصله زمانی بر اون حکم فرماست , رخدادها نیاز به زمان دارند>> به زودی بهش میرسید :w11:
سلام دوست بسیار عزیز خسته نباشید
این مطلبتون خیلی زیبا بود می شه بگید از جایی الهام گرفتید یا اینکه ایده ی خودتون بود در هر صورت تبریک می گم . لطفا از اینگونه مطالب زیاد بگذارید.
با کمال تشکر
خشم شکنجه کردن خویش است در ازای اشتباه کردن دیگران.

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست بسیار عزیز خسته نباشید
این مطلبتون خیلی زیبا بود می شه بگید از جایی الهام گرفتید یا اینکه ایده ی خودتون بود در هر صورت تبریک می گم . لطفا از اینگونه مطالب زیاد بگذارید.
با کمال تشکر
خشم شکنجه کردن خویش است در ازای اشتباه کردن دیگران.

سلام ممنون , برداشتم از فیلم راز بود , اگر از این مطالب خوشتون اومد فیلم راز رو ببینید حتما کمکتون میکنه ;)

hossein1320

عضو جدید
به نظر من اگه تجربه های شخصی خودمون رو با چگونگی رسیدن به اونا بیان کنیم بیشتر جواب میده مثلا من می خوام برم صنعتی شریف اونم با وجود بومی گزینی ! چکار کنم ؟

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
اهدافتون رو بنويسيد

اهدافتون رو بنويسيد

بچه‌ها سلام
اگه خجالت نمي‌كشيد بيايين اهدافتون رو اينجا بيان كنين تا هم خودتون از بقيه انرژي بگيرين و هم اونهايي كه هنوز نمي‌تونن هدف مشخصي رو داشته باشن ياد بگيرن.

يكي از اهداف من:
من مي‌خواهم كه تا 2 هفته ديگر 20ميليون تومان درآمد غيرمنتظره داشته باشم.
انرژي مثبت. ;)

آخرین ویرایش:

xphoenix

عضو جدید
چه جالب!!!!!!!
من باید تو تکمیل ظرفیت برق خواجه نصیر قبول شم!!!!!!!!!باید!!!!!!!!
خوب گفتم؟؟؟؟؟؟کاینات به من جواب میدن؟؟؟؟؟؟؟؟باید بدن!!!!!!!!!!!:w00::w06::w06:

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه‌ها سلام
اگه خجالت نمي‌كشيد بيايين اهدافتون رو اينجا بيان كنين تا هم خودتون از بقيه انرژي بگيرين و هم اونهايي كه هنوز نمي‌تونن هدف مشخصي رو داشته باشن ياد بگيرن.

يكي از اهداف من:
انرژي مثبت. ;)

alone جان درخاستهات سنگین شده ها :surprised: اگه به این مرحله رسیده باشی که خیلی خوبه ;) من یکی از هدفهام اینه که این ترم همه واحدامو پاس کنم معدلمم بالای 16 بشه فکر کنم درخاست معقولی باشه :)
هدف اصلیمو نمیتونم بگم ولی اگه بشه عالی میشه:smile: سعی میکنم همه مراحل رو درموردش درست انجام بدم ولی خیلی به مشکل برمیخوردم:razz: اول اینکه این هدف من 95درصد به شانس بستگی داره ولی من با از ته دل خواستن و مثبت فکر کردن میخوام به این شانس برسم :)ولی اینکه شانسیه خیلی دلسردم میکنه چون نمیتونم روش حساب باز کنم:( ولی بازم بهش مثبت فکر میکنم:smile:, دوم اینکه یه اخلاق بدی که من دارم اینه که به هرچی میخوام فکر نکنم بدتر همه فکر ذکرم میشه اون یعنی به جای اینکه به چیزای خوب فکر کنم همش مراقبم که به چیزای بد فکر نکنم :confused:این خیلی اذیتم میکنه , اگه کسی راه حلی به نظرش میرسه ممنون میشم کمک کنه ...

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه جالب!!!!!!!
من باید تو تکمیل ظرفیت برق خواجه نصیر قبول شم!!!!!!!!!باید!!!!!!!!
خوب گفتم؟؟؟؟؟؟کاینات به من جواب میدن؟؟؟؟؟؟؟؟باید بدن!!!!!!!!!!!:w00::w06::w06:
اگه واقعا اونو میخوای و خودتو لایق اون میدونی ایشالا که قبول میشی ;) دعا میکنم برات:smile:

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه‌ها سلام

يكي از اهداف من:
انرژي مثبت. ;)
مي شه فقط کافيه مطمئن باشي. يعني از الان شروع کن به موارد مصرفش فکر کن. مي خواي با پولت چه کار کني؟ به راه هاي به دست آوردنش اصلا فکر نکن. شروع کن به قدم برداشتن تو راه خرج کردن اين پول. مثلا اگه مي خواي ماشين بخري، برو ماشينارو قيمت کن. اوني رو که دوست داري تستش کن. تو روزنامه قيمتهاش رو ببين حتي به آگهي هاش زنگ بزن. در مرحله پيشرفته تر حتي برو روکش صندليهاش رو هم قيمت کن و انتخاب کن. به نظر عجيب مياد ولي بايد جواب بده. اوين چيزيه که قانون جذب مي گه. فقط ايمان يادت نره. اميدوارم موفق بشي و ماهارو با خبر کني.
من خودم يک راهنمايي واسه درمان مريضي مي خوام. اگه کسي ديده يا شنيده لطفا بگه. ممنون

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
"نقل قول از http://tehran-psc.blogfa.com"

قانون جذب از دیدگاه مولانا
حضرت مولانا می گوید:
زندگی به کوهی می ماند که هرچه بگویی، از خیر وشر ناگزیر از کوه همان طنین را خواهی شنید. این محال است اگر گمان کنی که تو خوب گفتی، اما کوه زشت جوابت را داد!
بلبلی که در کوه آوازی بخواند، پاسخش هرگز بانگ کلاغ نخواهد بود! بلکه پاسخی پر طنین، از جنس همان آواز را خواهد شنید. هیچ دین و مذهبی در جهان پانگرفته و هیچ پیامبری نازل نشده مگر اینکه می خواسته همین نکته را به ما بگوید!
دین می گوید گه اگر طالب هر جنسی هستی از معنویات گرفته تا مادیات، مخازن عظیم و راه دستیابی به گنجینه پایان ناپذیر آن از این سوست!!
دغدغه دین، تنها ذینت بخشیدن به آخرت تو نیست. بلکه قصد آراستگی دنیای تو را نیز دارد. موفقیت در عرصه دین و دنیا معلول دریافت روشنی از این معنی و از همین نکته است. مفهوم مذهب چه می تواند باشد الا این که:
" بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را "
خداوند با زبانی ساده و آشکارا می فرماید: ای بندگان من، رویاهای شما، به آن میوه های رنگارنگی می ماند که درختش نزد من است! پس در راه کسب آنچه می خواهید کورکورانه راهی سفر نشوید بلکه با چشمانی کاملا باز و در مسیری روشن گام بگذارید. به تعبیر مولانا مذهب، دعوتی است که:
" بیا! آخر تا کی سرگردانی و تشویش؟! تا چند بیگانگی؟! "
آدمی بایست بیدار شود، بیداری ای از نوعی دیگر! نه با طلوع آفتاب! چرا که آدمی، نه تنها در دل شب که حتی در طول روز هم در خواب است! و رویای باغ را می بیند!! رویای ثروت، شهرت، انسان کامل شدن، رویای آرامش، لذت بردن و ...
اما اگر تمامی این ها امکان پذیر نبود در ذهن من و تو هم، هرگز چنین رویایی شکل نمی گرفت، وجود چنین رویاهایی به خودی خود دلیل آن است که می توانی به آنها دست یابی!
چنان چه در طول روزگاران گذشته و حال بسیاری انسانها به آن دست یافته اند و تو آنها را دیده ای، می بینی و می شناسی!
پس هرگز گمان مبر که کائنات در حق تو خست به خرج داده! به دیگران بخشیده، اما تو را بی نصیب گذاشته!! نه هرگز چنین نیست! اگر آشنایی و سنخیتی میان تو و رویاهایت نبود، هرگز آنها را نمی دیدی! رویاهایت را باور کن!
سلام سیما عزیز
به ذهن شما تبریک میگم که آنقدر دگرگون شده که شاید با خواندن و دیدن یک کتاب و فیلم آنقدر زیبا و گرم می توانید آدمها رو جذب خود که همان موفقیت باشد کنید.
پس تبریک
من شما را در همان جایی می دانم که باورتان ازش برات روزانه و هر لحظه صحبت میکنه
پس این وظیفه ی شما و گروه بسیار خوبتان است که به یکسان کردن آدمهایی که نیاز به گرمی دستان و دلتان دارد .
باهم و برای هم :gol::gol::gol::gol::gol:از گروه بسیار اکتیوتان کمال تشکر را دارم

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
مي شه فقط کافيه مطمئن باشي. يعني از الان شروع کن به موارد مصرفش فکر کن. مي خواي با پولت چه کار کني؟ به راه هاي به دست آوردنش اصلا فکر نکن. شروع کن به قدم برداشتن تو راه خرج کردن اين پول. مثلا اگه مي خواي ماشين بخري، برو ماشينارو قيمت کن. اوني رو که دوست داري تستش کن. تو روزنامه قيمتهاش رو ببين حتي به آگهي هاش زنگ بزن. در مرحله پيشرفته تر حتي برو روکش صندليهاش رو هم قيمت کن و انتخاب کن. به نظر عجيب مياد ولي بايد جواب بده. اوين چيزيه که قانون جذب مي گه. فقط ايمان يادت نره. اميدوارم موفق بشي و ماهارو با خبر کني.
من خودم يک راهنمايي واسه درمان مريضي مي خوام. اگه کسي ديده يا شنيده لطفا بگه. ممنون
بچه ها
قانون مراقبت کلامی فراموش نشود البته همه می دونید ولی باز بابت یادآوری می گم هیچ وقت و هیچ وقت از جملات که فرمان منفی به ضمیر ناخودآگاهمان می دهد استفاده نکنیم
از آنجا که ضمیرمان مانند طفلی ساده و به زبان عامیانه احمق است لذا هر گونه که ما بهش دستور دهیم حتی به شوخی انجام می شود .
پس از آنجای که همیشه این کودک درون که نزدیک به 97 درصد از کارهایمان را تحت کنترل دارد همراهمان است خیلی مراقب باشیم.:gol::gol::gol::gol::gol: