یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما آدما هر کاری که میخوایم بکنیم,یا با نیرویه بدنی انجام میدیم, که همون جسم هستش!
و یا با فکر!
که بازم مربوط به مغز و جسمه! و...!
و این نیازمند زمان و مکان و ... همه چیزه!
انسان از جسم و روح تشکیل شده!
ولی ما میتونیم بوسیله ی همین جسم, روح خودمون رو کنترل کنیم! تا با استفاده از اون بتونیم کارهایی که تو ذهن و فکر نمیگنجن رو انجام بدیم!
بتونیم کارهایی که تو زمان یا مکان خاصی نمیگنجن, رو انجام بدیم! بدون صرف توان و انرژیه اضافی! فقط با کنترل انرژی!
اگه بتونیم افکار و همه چیز خودمون رو کنترل کنیم, میتونیم به این هدف برسیم...!

sadafff

عضو جدید
من یک پیشنهادی دارم دوستان. هر کسی یکی از بزرگ ترین ارزوهاشو بگه و ما به هر کس انرژی و روحیه ی + بدیم تا به هدفش برسه و نتایج کار می تونه برای هممون امیدوار کننده باشه. نظر شما چیه؟;)

sadafff

عضو جدید
شما می توانید به همه ی خواسته هایتان برسید فقط کافیست که به قدرت خود و خدا ایمان داشته باشید. کسانی که بر روی اب راه می روند، روی میخ می خوابند و سالم می مانند، کارهای کسانی مانند دیوید کاپرفیلد و ... همه با استفاده از قدرت ایمان و باور است. هر کسی به هر چیز که اعتقاد داشته باشد و ان را باور کند، ان چیز در زندگیش رخ می دهد. با استفاده از قدرت باور و ایمان حتی می توان رنگ چشم ها را هم تغییر داد. ;)

koochooloo_m

عضو جدید
سلام دوستان
من همش می خوام این قانون رو به کار ببرم ولی نمی دونم چرا یهو میترسم که خراب بشه ...نمیدونم چرا نمیتونم بهش ایمان کامل پیدا کنم..
قانون قشنگ و درستی هست ولی عمل به اون سخته....

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستان گرامی و عزیز
خیلی خوشحالم که بازهم دوستانی جدید و باانرژی به جمع ما اضافه شدن از همه تشکر میکنم البته اینجا من هم بعنوان یه دوست فعالیت میکنم
خب صدف خانم هم یه پیشنهاد خیلی خوب دادن بابت نوشتن یک خواسته و هدف بسیار بزرگ کاملا موافقم:
نزدیک 7 ساله که برای داشتن یه زندگی تو آمریکا دارم فعالیت میکنم با توجه به اینکه خواسته من به شرایط هم بستگی داره پس من باید زمان رو تقریبا واقعی تر در نظر بگیرم چون شرایط رفتن به آمریکا باتوجه به اطلاعاتم فقط مبنی بر داشتن سرمایه هنگفت و اونهم با گذروندن یکسری موانع امکان پذیره ولی تا اون زمان من زبانم رو تقریبا تکمیل کردم مدرک مهارتی شغلی رو دارم و در یک کشور اروپایی ساکن شدم .
اما زمان رو طوری در نظر گرفتم که در آمریکا هستم و باید دنبال کار باشم باتوجه به حرفه ای که بلد هستم و در کنارش میخوام در رشته ای که علاقه دارم یعنی کارگردانی ادامه تحصیل بدم ...
فکر کنم کافیه

koochooloo_m

عضو جدید
میشه این قانون رو در مورد منم به کار ببرید ؟؟؟
من خیلی خیلی مشتاقم که یه نفر رو ببینم .مدت هاست منتظر رسیدن اون روز هستم ...دعا کنید زودتر این اتفاق بیفته....

sadafff

عضو جدید
سلام به همه ی دوستان گرامی و عزیز
خیلی خوشحالم که بازهم دوستانی جدید و باانرژی به جمع ما اضافه شدن از همه تشکر میکنم البته اینجا من هم بعنوان یه دوست فعالیت میکنم
خب صدف خانم هم یه پیشنهاد خیلی خوب دادن بابت نوشتن یک خواسته و هدف بسیار بزرگ کاملا موافقم:
نزدیک 7 ساله که برای داشتن یه زندگی تو آمریکا دارم فعالیت میکنم با توجه به اینکه خواسته من به شرایط هم بستگی داره پس من باید زمان رو تقریبا واقعی تر در نظر بگیرم چون شرایط رفتن به آمریکا باتوجه به اطلاعاتم فقط مبنی بر داشتن سرمایه هنگفت و اونهم با گذروندن یکسری موانع امکان پذیره ولی تا اون زمان من زبانم رو تقریبا تکمیل کردم مدرک مهارتی شغلی رو دارم و در یک کشور اروپایی ساکن شدم .
اما زمان رو طوری در نظر گرفتم که در آمریکا هستم و باید دنبال کار باشم باتوجه به حرفه ای که بلد هستم و در کنارش میخوام در رشته ای که علاقه دارم یعنی کارگردانی ادامه تحصیل بدم ...
فکر کنم کافیه
جناب فشفشه با توجه به تلاشی که برای خواستتون می کنین پس تنها کاری که باقی می مونه تصور کردن. یعنی شما در حال حاضر باید فقط خودتون رو ببینین که در حال کارگردانی هستید و در امریکا زندگی می کنین. باید تخیلات شما به گونه ای باشه که احساس کنین واقعا به خواستتون رسیدین و همین احساس خوبه که رسیدن به هدفتون رو سریع تر می کنه و همه ی ما ایمان داریم که وقتی کسی چیزی رو بخواد و برای رسیدن به ان تصمیم جدی بگیره به ان می رسه این طور که قانون راز می گه در همان لحظه ی درخواست، شما به خواستتون رسیدین اما این خواسته وقتی به صورت حقیقی درمیاد که تصور کنین و باور داشته باشید که به ان می رسید و ان را حس کنین. پس شما الان باور داشته باشین که به هدفتون رسیدین و اونو حس کنین و الان فقط به این فکر کنین که وقتی رفتین اون جا می خواین چی کار کنین. اصلا نگران نباشین و نپرسین جه طور. کاینات خودش همه چیو ردیف می کنه. البته جناب فشفشه شما خودتون وارد ترین از من. در هر صورت من که باور دارم موفق میشین.;););)

sadafff

عضو جدید
میشه این قانون رو در مورد منم به کار ببرید ؟؟؟
من خیلی خیلی مشتاقم که یه نفر رو ببینم .مدت هاست منتظر رسیدن اون روز هستم ...دعا کنید زودتر این اتفاق بیفته....
اگر می خوای که به خواستت سریع تر برسی و اون فرد رو زودتر ببینی تنها کار اینه که قدرت تصور و ایمانت رو بالا ببری. برای کاینات زمان معنا نداره پس همه چیز بستگی به خودت داره. تو باید فکر کنی و تصور کنی که در حال ملاقات با اون فرد هستی. تصور تو باید اونقدر دقیق باشه که حتی طرز ایستادنت هم تصور کنی. محل مالاقات، لباسی که می خوای بپوشی و حرفایی که می خوای بزنی و حرفایی که دوست داری از اون بشنوی، همه رو تصور کن و با تمام وجود حسشون کن. می گن ذهن ما نمیتونه فرق بین خیال و واقعیت رو تشخیص بده. پس تو باید اونقدر دقیق تصور کنی که ذهنت اون رو به صورت واقعیت ببینه و وقتی ذهنت اون رو به صورت حقیقت ببینه به مرحله ی باور میرسه و همین باور یعنی رسیدن به خواسته ات. پس فقط تصور کن. تصوری دقیق و با همه ی جزییات. حتم داشته باش که به هدفت می رسی. ;););)

آخرین ویرایش:

koochooloo_m

عضو جدید
اگر می خوای که به خواستت سریع تر برسی و اون فرد رو زودتر ببینی تنها کار اینه که قدرت تصور و ایمانت رو بالا ببری. برای کاینات زمان معنا نداره پس همه چیز بستگی به خودت داره. تو باید فکر کنی و تصور کنی که در حال ملاقات با اون فرد هستی. تصور تو باید اونقدر دقیق باشه که حتی طرز ایستادنت هم تصور کنی. محل مالاقات، لباسی که می خوای بپوشی و حرفایی که می خوای بزنی و حرفایی که دوست داری از اون بشنوی. می گن ذهن ما نمیتونه فرق بین خیال و واقعیت رو تشخیص بده. پس تو باید اونقدر دقیق تصور کنی که ذهنت اون رو به صورت واقعیت ببینه و وقتی ذهنت اون رو به صورت حقیقت ببینه به مرحله ی باور میرسه و همین باور یعنی رسیدن به خواسته ات. پس فقط تصور کن. تصوری دقیق و با همه ی جزییات. حتم داشته باش که به هدفت می رسی. ;););)
صدف جان ممنون بابت راهنمایی ارزشمندت
حتما سعی خودم رو می کنم...
;)

sadafff

عضو جدید
بيوگرافي دكتر عليرضا آزمنديان

بيوگرافي دكتر عليرضا آزمنديان

دكتر عليرضا آزمنديان در سال 1332 در يك خانواده مذهبي در تهران به دنيا آمد و تحصيلات ابتدايي و متوسطه را در مدارس اسلامي و از جمله دبيرستان علوي تهران طي كرد و در رشته رياضي به‌ عنوان يكي از دانش‌آموزان نمونه از دبيرستان علوي تهران فارغ‌التحصيل شد. وي تحصيلات دانشگاهي را در مقطع ليسانس در دانشگاه صنعتي شريف و در رشته مهندسي مكانيك طي كرد و در سال 1355 فارغ‌التحصيل شد و پس از خدمت سربازي هم‌زمان با آغاز پيروزي انقلاب اسلامي ايران در صدا و سيما به‌ عنوان خبرنگار سياسي و اقتصادي مشغول به كار شد. وي توفيقات زيادي در حرفه خبرنگاري به‌دست آورد و با تهيه گزارش‌هايي از اوضاع و احوال سياسي و اقتصادي كشور و سفر به تمام نقاط ايران و پاره‌اي از كشورهاي جهان، شناخت خوبي نسبت به مسايل مردم به‌دست آورد و با حضور در جبهه‌هاي جنگ و تهيه گزارش‌هاي تلويزيوني از علميات جنگي، دلاوري‌هاي رزمندگان اسلام را در نبرد حق عليه باطل به تصوير كشيد.
وي پس از 6 سال كار پر تلاش و شبانه‌روزي در صدا و سيما در سال 1364 براي ادامه تحصيل به آمريكا سفر نمود و فوق ليسانس را در رشته مهندسي صنايع با گرايش مديريت مهندسي و مقطع دكترا و فوق دكترا در رشته مهندسي صنايع در سيستم‌ها در دانشگاه كاليفرنياي جنوبي ادامه داد و در عين حال در رشته‌ تخصصي خود در دانشگاه‌هاي آمريكا به تدريس پرداخت.
دكتر آزمنديان به سمت مدير عامل شبكه تلويزيوني آفتاب متعلق به جمهوري اسلامي ايران در نيويورك برگزيده شد و مدت 4 سال در اين سمت به بالا بردن سطح فرهنگ ايرانيان مقيم آمريكا همت گماشت.
دكتر عليرضا آزمنديان ضمن 12 سال تحقيق و تدريس در دانشگاه‌هاي آمريكا و در عين حال با مطالعات علمي پيرامون قدرت فكر به تبادل اطلاعات با دانشمندان اين رشته پرداخت و ضمن شركت در كنفرانس‌هاي علمي تكنولوژي فكر سال‌ها در راستاي توسعه اين پديده بزرگ قرن تحقيق و تدريس نمود و سرانجام براي انتقال دستاوردهاي بي‌نظير تكنولوژي فكر به هموطنان ايراني خود در سال 1376 به ايران مراجعه كرد.
وي ضمن عضويت در هيأت علمي دانشكده فني دانشگاه تهران به تأسيس مؤسسه فرهنگي علمي پديده فكر اقدام كرد و با تشكيل كلاس‌هاي تكنولوژي فكر به بسط و گسترش اين تكنولوژي در ايران پرداخت و با تحولات بزرگي كه در نظام فكري و باورهاي دانشجويان خود ايجاد كرد، زندگي آنها را بكلي متحول ساخت.
استاد عليرضا آزمنديان پس از سفر به بيش از 30 كشور جهان از جمله كشورهاي آسيايي، آفريقايي، اروپايي، آمريكا و كانادا و مطالعه مباني ذهن، قدرت بي‌كران فكر انسان و با اشراف به مكانيسم‌هاي فكر، باور و برنامه‌ريزي سيستم ضمير ناخودآگاه انسان و با بكارگيري تكنيك‌هاي درست ارتباطات و تكنولوژي فكر، امروز در خدمت مردم عزيز ايران است تا با استفاده از دستاوردهاي علمي خود ضمن ايجاد تغييرات اساسي در نظام فكريشان، به پالايش شخصيت‌هاي آنان پرداخته و با ايجاد تحولي شگرف در آنها، انسان‌هاي شاد و بشاش، هدفمند، با انگيزه، توانمند و مصمم، باشخصيت و با اعتماد به نفس كامل و با عشق و اميد براي زندگي عالي و پر حاصل براي ايران اسلامي ما تربيت كند.
دكتر عليرضا آزمنديان با برگزاري كنفرانس‌ها و دوره‌هاي تكنولوژي فكر براي مديران، معلمان، دانشجويان، كارمندان و ساير اقشار تأثيرگذار جامعه، نه تنها نظام فكري و روحي آنان را متحول ساخته است، بلكه با اجراي تكنيك‌هاي مديريت فكر، در بالا بردن كارايي و بهره‌وري انساني آنان، تأثير بسزايي گذاشته است.
كاركنان بنياد بين‌المللي علمي و فرهنگي « فكر بزرگ » و مؤسسه « پديده فكر » بر اين باورند كه با اشاعه اين تكنولوژي در ميان مردم ايران و متحول شدن نظام فكر و باور فرد فرد آنان، به سربلندي و عظمت ايران اسلامي كمك شاياني مي‌نمايند.
منبع: سايت مؤسسه فرهنگي علمي پديده فكر

mohaghegh64

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من به قانون راز وقدرت نهانی انسانها خیلی اعتقاد دارم
به نظر شما چرا معجزات اتفاق می افتاد شاید بخاطر این بود که کار خدا بود و مخصوص بنده های خاص خدا بود ولی بهر حال آنها را یک انسان انجام داده
یا کارهایی مثل یوگا
یا مرتاض های هندی
در فیلم ماتر یکس من از تکه کلامی خیلی خوشم آمد وآن این بود
آنهایی که می بینی واقعیت ندارند وآنهایی که نمی بینی واقعیت دارند
خیلی از این فیلم ها ساخته شده ولی استقبالی که باید بشود نشده
من در دانشگاه درسم بسیار ضعیف بود یکبار در اوایل ترم من راز را نگاه کردم و به خودم گفتم من این ترم باید معدلم کمتر از 15 نشود و با اینکه زیاد هم درس هم نخوندم پایان ترم معدلم شد16.5 برام جالب بود
واز این اتفاقات زیاد افتاده خیلی خیلی طوری که نمی توان نغزش کرد

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من به قانون راز وقدرت نهانی انسانها خیلی اعتقاد دارم
به نظر شما چرا معجزات اتفاق می افتاد شاید بخاطر این بود که کار خدا بود و مخصوص بنده های خاص خدا بود ولی بهر حال آنها را یک انسان انجام داده
یا کارهایی مثل یوگا
یا مرتاض های هندی
در فیلم ماتر یکس من از تکه کلامی خیلی خوشم آمد وآن این بود
آنهایی که می بینی واقعیت ندارند وآنهایی که نمی بینی واقعیت دارند
خیلی از این فیلم ها ساخته شده ولی استقبالی که باید بشود نشده
من در دانشگاه درسم بسیار ضعیف بود یکبار در اوایل ترم من راز را نگاه کردم و به خودم گفتم من این ترم باید معدلم کمتر از 15 نشود و با اینکه زیاد هم درس هم نخوندم پایان ترم معدلم شد16.5 برام جالب بود
واز این اتفاقات زیاد افتاده خیلی خیلی طوری که نمی توان نغزش کرد

درسته دوست عزیز!
مثلا ضرب المثل خودمون که میگیم, خواستن توانستن است!!!
یه نمونه ی بارز از این قدرت و قانون نهان هستش!
انسان هایه بزرگ! و کسانی که تونستن کارهایه خارق العاده انجام بدن, مثل ما انسان عادی بودن! دست و پا و.. !حتی گاهی بعضی هاشون, از لحاظ ظاهر, نقص عضو یا کبودی تو زندگی داشتن! که شاید این یک عامل تحریک کننده برایه قوه ی اراده و فعل خواستن آنها بود!

ما وقتی تعین هدف میکنیم, معمولا با تواناییهایه خودمون و شرایط مقایسه میکنیم, بعدا هدف رو تعیین میکنیم!
ولی اگه هدف رو واقعا از صمیم قلب! و اون چیزی رو که دوست داریم(نه چیزی که وجود داره!) رو هدف و آرزو قرار بدیم, و با تمام باور, حسش کنیم, حتما بدون شک بهش میرسیم! اونم تو زمانی که خودمون بهش فکر کردیم...!:gol:

sadafff

عضو جدید
من نصف سخنرانی های دکتر ازمندیان رو که دانلود کردم شنیدم. عالیه بچه ها.;) دقیقا مثل راز ولی خیلی کامل تر و با مثال های توجیه کننده. خیلی خوبه .;) حتما حتما حتما دانلود کنین.;););)

seeemesooo

عضو جدید
امروز يه روز جهنمي واقعي داشتم
اگر دوساعت حرفاي آزمنديان رو ديشب گوش نميدادم
الان از اون دنيا پيام ميفرستادم
خيلي موثر بود
يه فاير وال عالي:gol::gol:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سلام صد تا سلام دودورود دورود دود
سلام بچه ها خوبين. من كجا بودم تا حالا؟؟؟؟؟
فشفشه جون تو چند سالته خواهر؟

سلام به سیما خانم خوب هستید؟
واقعا دلمون براتون تنگ شده پس کجا هستید؟
من 26 ساله هستم خب چطور؟;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز يه روز جهنمي واقعي داشتم
اگر دوساعت حرفاي آزمنديان رو ديشب گوش نميدادم
الان از اون دنيا پيام ميفرستادم
خيلي موثر بود
يه فاير وال عالي:gol::gol:

سلام دوست گرامی همه ما روزانه به جهنم سر میزنیم ولی با شرایط خودمون ازش خارج میشیم پس شرایطامون کاملا یکی هست منتها با نگرشهای مختلف .
خیلی خوشحالم که الان در بین ما هستید جدی چون بقول دکتر آزمندیان تنها چیزی که میشه بهش گفت مشکل فقط مرگه بقیه مسایل و موارد هیچی مانعی نیستن برای ما
موفق باشید!;););)

seeemesooo

عضو جدید
سلام دوست گرامی همه ما روزانه به جهنم سر میزنیم ولی با شرایط خودمون ازش خارج میشیم پس شرایطامون کاملا یکی هست منتها با نگرشهای مختلف .
خیلی خوشحالم که الان در بین ما هستید جدی چون بقول دکتر آزمندیان تنها چیزی که میشه بهش گفت مشکل فقط مرگه بقیه مسایل و موارد هیچی مانعی نیستن برای ما
موفق باشید
!;););)
آیینه گويد به مجاز هست همينست بساز
مطرب سازي بنواز مست شو اين است فراز
***my own***
جهنم هم همين جا شد
اگر غم ها يقين جاشد
كمي خوش تر نگر بر در
كه يار آمد قرين جاشد

***my own***

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام فشفشه جون.
گفتم ببينيم تو چند سالته كه اين همه كارا كردي و ما نكرديم. سخنراني آزمنديان رو گوش كردم البته بخش اول.
شايد نشه الان نظر خوبي داد. ولي از لحن صحبت كردنش خيلي خوشم نيومد. البته بقيش رو امروز مي گيرم و گوش مي كنم. بعد نظر محكم تري مي دم.
اميدوارم همتون موفق باشيد.

sadafff

عضو جدید
سلام فشفشه جون.
گفتم ببينيم تو چند سالته كه اين همه كارا كردي و ما نكرديم. سخنراني آزمنديان رو گوش كردم البته بخش اول.
شايد نشه الان نظر خوبي داد. ولي از لحن صحبت كردنش خيلي خوشم نيومد. البته بقيش رو امروز مي گيرم و گوش مي كنم. بعد نظر محكم تري مي دم.
اميدوارم همتون موفق باشيد.

سیما جون منم اول از طرز حرف زدنش خوشم نیومد ولی الان که قسمت یازدهمم واقعا ازش خوشم اومده. خیلی باحاله. همشو گوش کن ;););)

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کتاب موفقيت نامحدود از آنتوني رابينز رو هم اگه تونستيد بخونيد. جالبه. با اطلاعاتي که درباره راز داريم خوندن اين کتاب و عمل بهش برامون راحت تره.

sadafff

عضو جدید
بچه ها کتاب موفقيت نامحدود از آنتوني رابينز رو هم اگه تونستيد بخونيد. جالبه. با اطلاعاتي که درباره راز داريم خوندن اين کتاب و عمل بهش برامون راحت تره.

اره خیلی کتاب خوبیه. کتاب های انتونی رابینز همشون عالیه. کاش می شد تو سخنرانی هاش شرکت کرد. کتاب به سوی کامیابی هم از انتونی رابینز که چند جلد داره خیلی خوبه. ;););)

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایا من الان احساس انرژی فوق العاده و خوبی دارم. خدابا ازت می خوام این انرژی +++++++ رو به همه دوستام توی گروهمون منقل کنی و همه رو از رحمت خودت بهره مند کنی.
بچه ها راستی alone کجاست؟

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
تاحالا کسی از شما دوستان بوده که بتونه با استفاده از این قانون چیز های غیر قابل تصوری رو بدست بیاره؟
تجربیاتی که داشتین منظورم هست ولی در یک حد بالاَ