سلام به همه دوستان
من دیشب فیلم راز رو دانلود کردم و دیدم. الان بزرگترین مشکلی دارم اینه که این فیلم هیچ مدرکی واسه حرفایی که می زنه ارائه نمی ده! یه سری حرف های جالب می زنه ( باید اعتراف کرد خیلی جالب و تا حد زیادی باور پذیر) اما خوب از کجا به این قوانین رسیدن! به هر حال روانشناسی هم یه علمِ و برای رسیدن به یک قانون تو علوم انسانی هم روشهای مشخص و سیستماتیک هست. حتی مهمتر از اون معلوم نیست این قانون رو کی ارائه داده! به هر حال همچین موضوعی رو باید اولین بار یه محقق، مثلاً یه روانشناس، جامعه شناس یا ... توی یه مقاله یا کتابی ارائه داده باشه.
در ضمن وقتی اینطوری انواع امواج بیان میشن (تتا بتا و...) باید یه بحث فیزیکی مطرح باشه! یعنی شما بدون یک روش مشخص اندازه گیری از کجا استدلال کردین که 4 نوع موج وجود داره؟!
از کجا فهمیدید هرکدام از این موج ها چه کارکردی داره؟!
....
ببینید پریسا خانم وقتی می گم علمی تر باشه برای همینه دیگه!
ممنون اما من نفهمیدم که جفت روحیم رو چطور باید پیدا کنم؟

یه سری بدیهیات گفته بود!
یه نفر که برای شما ایده آل باشه هست. به چه استدلالی؟ چون تو دنیا خیلی آدم هست!

( تازه گفته از نظر علم آمار می توان گفت احتمالش 100% است! ولی من نفهمیدم با کجای علم آمار به این نتیجه رسیده!

)
بعد هم گفته روی شخص اشتباه تأکید نکنید ودنبال جف روحیتون باشید! و ...
یعنی باید چی کار کنیم؟!؟؟ واقعاً من که نفهمیدم.
ببخشید امیدوارم ناراحتتون نکرده باشم

اما من هنوز راجع به قانون جاذبه سردرگمم. ولی به نظرم میاد بعضی از این وبلاگ ها دارن یه چیزای بی ربطی به خورد مردم می دن.
بازم ببخشید مثلم که روی سخنم به نویسنده مطالب بود نه شما.
به نظرم نویسنده این نقد فیلم رو ندیده! ( یا من ندیدم

)
1. نوشته بود انکار واقعیت اونو عوض نمی کنه. و قضیه سقراط و افلاطون ....
هیچ جای این فیلم نگفته بود با تصور واقیت موجود رو می شه عوض کرد. می گفت اگه الان از فکر و ذهنت استفاده کنی می تونی آینده خوبی درست کنی! من نفهمیدم کی فیلم از تغییر گذشته (واقعیت موجود) به کمک قدرت ذهن حرف زد!!!
2. گفته بود فیلم میگه راز تنها قانون !! باز هم من چنین چیزی تو فیلم ندیدم!!!
3. گفته : "
به نظر، این دیدگاه که هر آنچه انسان بخواهد همان می شود بیش از حد اومانیستی و انسان مدارانه است در حالی که انسان دین مدار خداوند را محور عالم هستی می داند که با اراده و قوانین او دنیا اداره می شود"
این که انسان هرچه بخواد همون بشه کجاش نقش خدا رو نادیده می گیره مگه خدا ما رو خلیفه خودش در این دنیا قرار نداده پس خلیفه داره خلافتشو می کنه اتفاقاً این عین خواست خدا بوده!
"" البته نمی توان منکر قدرت نامحدود ذهن انسان شد ولی خواست های انسانی در صورتی که مطابق با قوانین الهی و خواست خداوندی باشد ضمانت اجرایی خواهد داشت "
خوب قانون جاذبه هم(اگر وجود داشته باشد) قانون الهیه دیگه. خوب قانون جاذبه رو که من ایجاد نکردم! خداوند خواسته توی دنیاش قانون جاذبه هم باشه مثل هزاران قانون دیگه که خواسته باشن.
4. گفته: "در واقع از خدا باید چیزی را طلب کرد نه از غول چراغ جادو که ما را سرور خود می داند. سرور و مولای ما خداست و همه خواسته ها به وسیله او اجابت می شود."
اولاً که اون نوکر رو هم خدا برای ما قرار داده( یعنی خداوند خواسته که کائنات بله قربان گوی ما باشه) بعدش هم این عجیب نیست که من خواسته هام رو به جای اینکه از سرورم بخوام از نوکرم بخوام ( تأکید می کنم نوکری که سرورم برای من گماشته)