یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]وقتي هدف بزرگي الهام بخش شما مي شود، وقتي طرح بزرگي[/FONT]​
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]به ميان مي آيد، انديشه هاي شما حد و مرزها را پشت سر مي[/FONT]​
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]گذارد. ذهن شما به فراسوي محدوديتها مي رود، هشياريتان در همه[/FONT]​
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]جهات بسط پيدا ميكند، و خود را در دنياي جديد، عالي و شگفت انگيز[/FONT]​
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]مي يابيد.[/FONT]​
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]سوتراهاي يوگا، به نقل از پاتانجالي[/FONT]​
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT]

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
تو افكار خود را خلق ميكني، افكارت خواسته هاي تو را تحقق مي بخشند و خواسته هاي تو واقعيت تو را به وجود مي آورند.:) شاد باشيد.;)

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
فردي كه در آيينه مي نگرد آن كسي است كه هر روز بايد پاسخگوي او باشيد.:)

ne_sh67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه سوال دارم..اونم اینکه این قانون شامل بدست آوردن انسانها هم میشه؟؟؟مثلا با کسی قطعه رابطه کردید و بخواید که دوباره خودش برگرده...:w05:

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
:w14:سلام بچه ها!!دوست جونیا!!:w14:
فشفشه ی عزیز!سیما جون!انیس گلم که هنوز فرصت نشده باهاش آشنا بشم!!:w38:سوگول فعال!!:w40:
راستی این بابا الون تنبل کجاست؟؟؟:w39:
خوبین؟؟
دلم واسه شما و این تاپیک یه ذره شده!!
اومدم بگم که 2 هفته ی دیگه راحت میشم!!!:w05:
برام دعا کنید!!
خیلی حرف دارم بزنم ولی میذارم بعدا با خیال راحت می گم!!!:w16:
مواظب خودتون باشید!!!
مرسی که هوای اینجارو دارید!!!:w27:

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
داشتن ديدگاهي متضاد، ديدگاهي مثبت بسيار عاقلانه تر است....لازم است بخصوص در دوران هاي بحراني درباره ي آينده فكر كنيم، رؤيا پردازي كنيم و آن را تجسم ببخشيم.....

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
داشتن بينش مثبت نسبت به آينده شايد نيرومند ترين انگيزه تعقل من و شما باشد... به خاطر بسپاريم بينش بي عمل صرفاً يك رؤياست، عمل بي بينش صرفاً وقت گذرانيست.... بينش به همراه عمل است كه مي تواند دنيا را دگرگون كند.....:gol:
همواره شاد و پرانرژي باشيد.;)

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من یه سوال دارم..اونم اینکه این قانون شامل بدست آوردن انسانها هم میشه؟؟؟مثلا با کسی قطعه رابطه کردید و بخواید که دوباره خودش برگرده...:w05:

من خودم به تناقض توی این مسئله زیاد رسیدم.
1.اینکه طرف عاشقت بشه چیزی نیست که شما بتونی با فکر کردن بهش و Imagine کردنش عملیش کنی چرا که به گفته ی دکتر حال هر کس خلبان هواپیمای خودش هست

2.از یه طرف زیاد شنیدیم که می گن دل به دل راه داره و اگر واقعا عاشق یه نفر باشید مهر شما در دل طرف باعث می شه اونم به شما علاقه من بشه.در این مورد %100 مطمئن هستم.

نتیجه گیری رو به خودتون واگذار می کنم
موفق باشید

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار

سلام ندا جون:gol:
در مورد این مطلب اگه تاپیکو مرور کنی مطالب خوبی پیدا می کنی!!;)

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
تو قدرت آن را داري كه هرچه مي خواهي بشوي؛ آرزوهايت را پيش چشم بياور و بدان به هرچه در فكرش باشي ميرسي....

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
انتخاب با توست؛ مي تواني بگويي"صبح بخير خدا جان" يا "خدا بخير كند صبح شده است".
همواره شاد و پيروز باشيد عزيزان....;)

معقولی

عضو جدید
سلام
این به اصطلاح قانون همون خواستن توانستنه.منتها فکر کنم یه عده جمع شدن و با هوش خودشون قانونمندش کردن.در هر صورت اعتقادو عمل بهش صد در صد موثره ;)

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
افكار تو معمولي هستند، اما پايبندي تو به آن ها تو را در تمام دنيا منحصر به فرد مي سازد....

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
اگر تو فردي هستي كه باور داري بايد چيز ديگري باشي تا كاملاً خوشحال باشي، تنها چيزي كه نياز داري اين است كه جاي ديگري باشي تا قدر آن چيز را كه نداري، بداري....:smile:

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
امروز روز خوبي نبود. از ديشب هي تو ذهنم ميومد که somthing is wrong !!!!! نمي دونم فيلم زياد ديدم يا انگليسيم خوب شده بود. خوب نگو نبود بود ديگه دو تا اتوبوس خالي اومد تو ايستگاه و رفت ولي من داشتم با تلفن شماره حسابي رو که بايد پول بهش بريزم مي گرفتم و مي نوشتم نتونستم سوار شم. يخ زدم و با تاکسي رفتم!
بانک اولي خلوت بود خدايي خيلي حال کردم. ازشم تشکر کردم گفتم خداجون مرسي.
تو بانک دومي هم کارم هي راه افتاد ولي وقتي رفتم فيششو بدم گفت بايد دو برابر اينو مي ريختين !!!!!!! خوب منم قبلش فکر مي کردم بايد نصف اينو بريزم هرکس يه نظري داره !!!
بعد يه تاکسي کلي غر زد که بدين پولتونو خورد کنن آدم بايد صد تا اسکناس بهتون پس بده.!
بعد رفتم يه جايي که هر کسي رو که من کار داشتم رفته بود جلسه. اومدم خونه. الانم اينجام.
يکي بهم گفت اشکالي نداره که امروز روز بدي بود ولي هميشه بعد از خراب شدن همه چيز، اتفاقات خوب زندگي خودشونو نشون مي دن.
مي دونم که راست ميگه. پس منم چايي سبز مي خورم و ماکاروني مي پزم تا زودتر همه چيز رو به خوبي بذاره. خدايا شکرت که يکي رو دارم که ديرتر از من نا اميد مي شه. خدايا ممنون از اينکه بانک اولي خلوت بود مرسي از اينکه تاکسي ها زود پيدا شدن. مرسي از اينکه سالم رسيدم خونه. مرسي که تو رو دارم. مرسي.
(راستي از چايي سبز يادتون نره خيلي خوبه.)

yekta

عضو جدید
سلام به همه دوستان
من دیشب فیلم راز رو دانلود کردم و دیدم. الان بزرگترین مشکلی دارم اینه که این فیلم هیچ مدرکی واسه حرفایی که می زنه ارائه نمی ده! یه سری حرف های جالب می زنه ( باید اعتراف کرد خیلی جالب و تا حد زیادی باور پذیر) اما خوب از کجا به این قوانین رسیدن! به هر حال روانشناسی هم یه علمِ و برای رسیدن به یک قانون تو علوم انسانی هم روشهای مشخص و سیستماتیک هست. حتی مهمتر از اون معلوم نیست این قانون رو کی ارائه داده! به هر حال همچین موضوعی رو باید اولین بار یه محقق، مثلاً یه روانشناس، جامعه شناس یا ... توی یه مقاله یا کتابی ارائه داده باشه.
در ضمن وقتی اینطوری انواع امواج بیان میشن (تتا بتا و...) باید یه بحث فیزیکی مطرح باشه! یعنی شما بدون یک روش مشخص اندازه گیری از کجا استدلال کردین که 4 نوع موج وجود داره؟!
از کجا فهمیدید هرکدام از این موج ها چه کارکردی داره؟!
....
ببینید پریسا خانم وقتی می گم علمی تر باشه برای همینه دیگه!

ممنون اما من نفهمیدم که جفت روحیم رو چطور باید پیدا کنم؟ :surprised:
یه سری بدیهیات گفته بود!
یه نفر که برای شما ایده آل باشه هست. به چه استدلالی؟ چون تو دنیا خیلی آدم هست! :surprised:( تازه گفته از نظر علم آمار می توان گفت احتمالش 100% است! ولی من نفهمیدم با کجای علم آمار به این نتیجه رسیده! :eek: )
بعد هم گفته روی شخص اشتباه تأکید نکنید ودنبال جف روحیتون باشید! و ...
یعنی باید چی کار کنیم؟!؟؟ واقعاً من که نفهمیدم. :confused:

ببخشید امیدوارم ناراحتتون نکرده باشم :redface: اما من هنوز راجع به قانون جاذبه سردرگمم. ولی به نظرم میاد بعضی از این وبلاگ ها دارن یه چیزای بی ربطی به خورد مردم می دن.
بازم ببخشید مثلم که روی سخنم به نویسنده مطالب بود نه شما.

به نظرم نویسنده این نقد فیلم رو ندیده! ( یا من ندیدم :biggrin:)
1. نوشته بود انکار واقعیت اونو عوض نمی کنه. و قضیه سقراط و افلاطون ....
هیچ جای این فیلم نگفته بود با تصور واقیت موجود رو می شه عوض کرد. می گفت اگه الان از فکر و ذهنت استفاده کنی می تونی آینده خوبی درست کنی! من نفهمیدم کی فیلم از تغییر گذشته (واقعیت موجود) به کمک قدرت ذهن حرف زد!!!
2. گفته بود فیلم میگه راز تنها قانون !! باز هم من چنین چیزی تو فیلم ندیدم!!!
3. گفته : "به نظر، این دیدگاه که هر آنچه انسان بخواهد همان می شود بیش از حد اومانیستی و انسان مدارانه است در حالی که انسان دین مدار خداوند را محور عالم هستی می داند که با اراده و قوانین او دنیا اداره می شود"
این که انسان هرچه بخواد همون بشه کجاش نقش خدا رو نادیده می گیره مگه خدا ما رو خلیفه خودش در این دنیا قرار نداده پس خلیفه داره خلافتشو می کنه اتفاقاً این عین خواست خدا بوده!
"" البته نمی توان منکر قدرت نامحدود ذهن انسان شد ولی خواست های انسانی در صورتی که مطابق با قوانین الهی و خواست خداوندی باشد ضمانت اجرایی خواهد داشت "
خوب قانون جاذبه هم(اگر وجود داشته باشد) قانون الهیه دیگه. خوب قانون جاذبه رو که من ایجاد نکردم! خداوند خواسته توی دنیاش قانون جاذبه هم باشه مثل هزاران قانون دیگه که خواسته باشن.
4. گفته: "در واقع از خدا باید چیزی را طلب کرد نه از غول چراغ جادو که ما را سرور خود می داند. سرور و مولای ما خداست و همه خواسته ها به وسیله او اجابت می شود."
اولاً که اون نوکر رو هم خدا برای ما قرار داده( یعنی خداوند خواسته که کائنات بله قربان گوی ما باشه) بعدش هم این عجیب نیست که من خواسته هام رو به جای اینکه از سرورم بخوام از نوکرم بخوام ( تأکید می کنم نوکری که سرورم برای من گماشته)
;)
سلام
من با حرفای این دوسته گلم کاملاً موافقم بچه ها من از سوم دبیرستان که واسه کنکور نقشه ها می کشیدم تا همین امروز که نزدیک به 4 سال گذشته بدون اطلاع از وجوده قانونه جاذبه ازش استفاده کردم با این تفاوت که همه اتفاقای خوب یا بدی رو که برام افتاد و من دقیقاً به همونا فکر می کردم رو ناشی از ذهنه فعال و خیال پردازه خودم می دونستم ................................ هر کسی رو که خواستم بدست آوردم و اونجوری که بهش فکر کردم از دست دادم مثلاً با ترس به اتفاقه خیلی بدی که تو زندگیم افتاد فکر می کردم و همیشه دعا می کردم که اونجور که من فکر می کنم نشه اما تقریباً می تونم بگم همونی شد که بهش فکر کردم و ازش می ترسیدم شمام اگه یه کم به عقب برگردید خیلی از رویا های خوب یا بدتون رو پیدا می کنید که اتفاق افتاده ;)

yekta

عضو جدید
به نظرم نویسنده این نقد فیلم رو ندیده! ( یا من ندیدم :biggrin:)
1. نوشته بود انکار واقعیت اونو عوض نمی کنه. و قضیه سقراط و افلاطون ....
هیچ جای این فیلم نگفته بود با تصور واقیت موجود رو می شه عوض کرد. می گفت اگه الان از فکر و ذهنت استفاده کنی می تونی آینده خوبی درست کنی! من نفهمیدم کی فیلم از تغییر گذشته (واقعیت موجود) به کمک قدرت ذهن حرف زد!!!
2. گفته بود فیلم میگه راز تنها قانون !! باز هم من چنین چیزی تو فیلم ندیدم!!!
3. گفته : "به نظر، این دیدگاه که هر آنچه انسان بخواهد همان می شود بیش از حد اومانیستی و انسان مدارانه است در حالی که انسان دین مدار خداوند را محور عالم هستی می داند که با اراده و قوانین او دنیا اداره می شود"
این که انسان هرچه بخواد همون بشه کجاش نقش خدا رو نادیده می گیره مگه خدا ما رو خلیفه خودش در این دنیا قرار نداده پس خلیفه داره خلافتشو می کنه اتفاقاً این عین خواست خدا بوده!
"" البته نمی توان منکر قدرت نامحدود ذهن انسان شد ولی خواست های انسانی در صورتی که مطابق با قوانین الهی و خواست خداوندی باشد ضمانت اجرایی خواهد داشت "
خوب قانون جاذبه هم(اگر وجود داشته باشد) قانون الهیه دیگه. خوب قانون جاذبه رو که من ایجاد نکردم! خداوند خواسته توی دنیاش قانون جاذبه هم باشه مثل هزاران قانون دیگه که خواسته باشن.
4. گفته: "در واقع از خدا باید چیزی را طلب کرد نه از غول چراغ جادو که ما را سرور خود می داند. سرور و مولای ما خداست و همه خواسته ها به وسیله او اجابت می شود."
اولاً که اون نوکر رو هم خدا برای ما قرار داده( یعنی خداوند خواسته که کائنات بله قربان گوی ما باشه) بعدش هم این عجیب نیست که من خواسته هام رو به جای اینکه از سرورم بخوام از نوکرم بخوام ( تأکید می کنم نوکری که سرورم برای من گماشته)
;)[/quote]
سلام
من با حرفای این دوسته گلم کاملاً موافقم بچه ها من از سوم دبیرستان که واسه کنکور نقشه ها می کشیدم تا همین امروز که نزدیک به 4 سال گذشته بدون اطلاع از وجوده قانونه جاذبه ازش استفاده کردم با این تفاوت که همه اتفاقای خوب یا بدی رو که برام افتاد و من دقیقاً به همونا فکر می کردم رو ناشی از ذهنه فعال و خیال پردازه خودم می دونستم ................................ هر کسی رو که خواستم بدست آوردم و اونجوری که بهش فکر کردم از دست دادم مثلاً با ترس به اتفاقه خیلی بدی که تو زندگیم افتاد فکر می کردم و همیشه دعا می کردم که اونجور که من فکر می کنم نشه اما تقریباً می تونم بگم همونی شد که بهش فکر کردم و ازش می ترسیدم شمام اگه یه کم به عقب برگردید خیلی از رویا های خوب یا بدتون رو پیدا می کنید که اتفاق افتاده ;)

yekta

عضو جدید
از طريق قانون جذب هر چيزي در اين دنيا مشابه خود را جذب مي کند. پس مراقب افکار خود باشيد.... افکار شما همسان و همنوع خود را جذب مي کنند

توان آدميان را، با آرزوهايشان مي شود سنجيد.

تا می توانی آرزو کن... دلت برای دنیا نسوزد.... فراهم کردن آرزوهای تو برای دنیا هیچ کاری ندارد..... همین حالا بخواه تا برآورده شود...........

با درک قانون جذب تو قادر خواهی شد، تمامی آنچه را نیاز داری بدانی و انجام دهی و داشته باشی و به خود جذب کنی
این جمله را هر روز تکرار کنید
کیف پولم همیشه به خاطر پول زیادی که در آن است پف کرده است

ثروت و توانگری نصیب انسانهای قدرتمند می شود که با تمام توان خواستن را فریاد می کنند

آنچه مغز انسان تصور و باور کند، به آن می رسد

برای رسیدن به اهداف خود، آنها را اولویت بندی کنید و در یک زمان چند هدف نداشته باشید، چون در این صورت قدرت تمرکز خود را از دست می دهید و دیرتر به آرزوهایتان می رسید.

تا زمانی که به طور کاملا شفاف ندانید چه می خواهید، قادر نخواهید بود به هر آنچه می خواهید دست یابید.

ما در زندگي به همان چيزهايي مي رسيم که بر روي آنها تمرکز بیشتری می کنیم.
یادداشت کردن آرزوها نیز نقش بسیار مهمی در رسیدن ما به آنها دارد.

یه پیشنهاد کتاب راه هنرمند جولیا کامرون رو بخونید(یکتا)

وقتی به چیزی فکر می کنید ، چه آن چیز را بخواهید و چه نخواهید در حال جذب کردن آن هستید.
پس در افکار خود تجدید نظر کنید...

زندگی هنگامی به شما پاداش خواهد داد كه موفقیت را بعنوان یك حق آسمانی پذیرفته و باور داشته باشید. مجبورنیستید در موقعیت موجود باقی بمانید . این بستگی به تصمیم گیری خودتان دارد . می توانید هر لحظه تغییر كنید

همه ی افکار ما انرژی دارند، به همین دلیل هم هست که گاهی در رسیدن به اهدافمان یک وقفه بزرگ ایجاد می شود.
هنگامی که چیزی را از کاتالوگ کائنات طلب می کنیم اما خودمان را لایق آن نمی دانیم، و یا از به دست آوردن آن ترس داریم و افکاری شبیه به اینها، ناخودآگاه موجی از انرژی های منفی را از خود ساطع می کنیم و شکل گیری هدفمان را به وقفه می اندازیم.
هنگامی که چیزی را طلب می کنیم، ابتدا باید خود را لایق آن بدانیم، زیرا کمی تردید باعث می شود که مانیز از هدفمان دور شویم. مثلا اگر به پول احتیاج دارید، بیشترین حدی که می توانید را از خدا بخواهید و بدانید که ثروتمندان چیزی اضافه بر آنچه شما دارید ندارند. فقط آنها از قدرت تفکر خود درست استفاده می کنند و نتیجه ی آن را هم می بینند.
از نظر من این که ثروتمندان انسانهای خوش شانسی هستند، به هیچ وجه غلط نیست، زیرا شانس هم انرژی است و انسانها خودشان تعیین می کنند که خوش شانس باشند یا بد شانس و همون طور که در پست "شانس را خودتان به وجود آوردید" نوشتم :
شما در زندگي ، افراد ، ايده ها و موقعيت هايي را به سوي خود جذب مي کنيد که با افکار غالب شما هماهنگ هستند .
هنگامي که اهداف شما از مغناطيس اشتياق شما سر شار شد به چيزي دست پيدا مي کنيد که مردم به آن شـــانس مي گويند .
برایان تریسی ...!

به یاد داشته باشید که:

"هر تصوری از خودتان داشته باشید، در شما متجلی خواهید شد"

yekta

عضو جدید
اگر مي خواهي محال ترين اتفاق زندگيت رخ بدهد، باور محال بودنش را عوض كن...

وقتي زندگي چيز زيادي به شما نميدهد ، دليلش آن است که شما هم چيز زيادي از او
نخواسته ايد.

"مارسل پيره وو

خدا را برای هر آنچه اکنون داری شکر کن و حواست را بر آنچه داری متمرکز کن. اگر قدر دانی بابت چیزهایی که داری را شروع کنی خیلی زود به چیزهای دیگری که می خواهی می رسی...

منبع: " کتاب راز "
نویسنده: " راندا برن "

<SPAN lang=FA>تو همین طور که پیش می روی عالم خودت را خلق می کنی

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
دنیا هـم بـه آدمـهای خـوش بین نیـاز دارد هـم به آدمهای بـد بین چون افـراد خــوش بـیـن هواپیما میسازند،افراد بدبین چتر نجات

پس بیایید به خوش بین ها بپیوندیم...!

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام دوستان خوبم....
سمينار بزرگ انرژي مثبت (استاد حلت)
جمعه 23 اسفند87
به همراه برنامه ريزي 1388
مكان: مركز همايش هاي قلب تهران

جهت كسب اطلاعات بيشتر با تلفن هاي 9-2286180 و 7-22716826 تماس حاصل فرماييد.:)
البته تا جايي كه اطلاع دارم.... كماكان.. يك تعداد بليط موجود هستش... پس هرچه سريع تر اقدام كنيد...واقعاً حيفه كه از دستش بدين....:redface:
شاد باشيد.;)

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
تو انساني نيستي كه طعم معنويت را مي چشد، تو عين معنويتي كه طعم انسان بودن را مي چشد.:smile:

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
ارزش خودت را با چگونگي عملكردت در زندگي برآورد نكن، تو آنچه انجام مي دهي نيستي؛ اگر اينطور باشد پس وقتي كاري نمي كني .... وجود نداري..:)
شاد باشيد.;)

sadafff

عضو جدید
سلام دوستان. من تازه عضو این سایت شدم. من خیلی وقته که قانون راز و میشناسم و تا به حال هر بار خواستم ازش نتیجه گرفتم ولی دنبال یه جایی میگشتم که در اون جا همه این رازو بشناسن و بتونم باهاشون هم فکری کنم و فکر می کنم قانون جذب این سایت رو سر راهم قرار داد. به هر حال خیلی خوشحالم از این که میتونم با شما دوستان ارتباط داشته باشم .

sadafff

عضو جدید
اسپنسر جانسون می گوید: همه چیز به این بستگی دارد که تصمیم بگیری چه باوری داشته باشی. باید متوجه اهمیت ساده گرفتن مسايل، انعطاف پذیر بودن و به سرعت حرکت کردن می بودی. لازم نبود که مسایت را بیش از حد پیچیده کنی و یا خود را با باورهای ترسناک گیج کنی. نورمنوینسنت پیل می گوید: هر فردی خود را ارزیابی می کند و این براورد مشخص می سازدکه او چه خواهد شد. شما نمی توانید بیش از ان چیزی شوید که باور دارید هستید. خواهید توانست بیش از ان چه باور دارید می توانید، انجام دهید. مارک فیشر می گوید: باید از شما بخواهم که اندکی ایمان داشته باشید. اگر راز وجود داشته باشد به علت ایمانتان صاحب همه چیز شده اید. اگر وجود نداشته باشد هم چیزی از دست نداده اید.

آخرین ویرایش:

sadafff

عضو جدید
همان طور که می دونید برای بهره گیری از راز سه مرحله وجود داره گام اول: خواسته ات را مطرح کن گام دوم:باور داشته باش که به خواسته ات رسیده ای گام سوم:احساس کن که به خواسته ات رسیده ای استر هیکس می گوید: "اولین گام خواستن است. به دنیا فرمان بده. به دنیا خواسته ات را بگو. بگذار بفهمد چه می خواهی. ان وقت است که به خواسته ات پاسخ می دهد. گام دوم باور است. باید با تمام وجود این را باور داشته باشی که از همین لحظه به خواسته ات رسیده ای. من این اطمینان را اطمینان مطلق می نامم. بیشتر اوقات وقتی چیزهایی را که خواسته ایم نمی بینیم مأیوس می شویم، ناامید می شویم و بعد کم کم دچار تردید می شویم. تردید احساس ناامیدی به وجود می اورد. فورا این تردید را که بر وجودت چنگ انداخته است بشناس و از خودت دور کن. سعی کن این حس تردید را بشناسی و بعد از شناختن ان اطمینان راسخ را جایگزین ان کنی و به خودت بگویی من می دونم که به زودی به ارزوم می رسم. گام سوم و مرحله ی نهایی در این روند استقبال کردن از خواسته ات است. سعی کن در مورد رسیدن به خواسته ات احساس فوق العاده ای داشته باشی. سعی کن همان احساسی را داشته باشی که وقتی براورده می شود خواهی داشت. از همین حالا رسیدن به خواسته ات را احساس کن."