یافتن حقیقت رو از کجا شروع کنم؟؟؟

رزمنده

عضو جدید
این بحث از چه نظر مربوط میدونید به بحث؟!
از دید من هر کسی که افراط کنه، در هر دینی باشه به خطا رفته...
اینجا بحث این نیست که کی بده!! بحث اینه که چه راهی میتونه خوب باشه و عقیده هرکس چیه در این مورد...
بطور مثال شما بهترین ادم روی زمین . اگر روزی کسی به حقوق شما تجاوز کرد ایا پاسخش را چه خواهید داد . چون در جهان مکتبی هست که میگوید اگر کسی به تو ظلم کرد با او مدارا کن. مکتب دیگری میگوید جلویش باایست . مکتب دیگری میگوید از او خشنتر پاسخ بده . به ترتیب مسیحیت. اسلام . و یهود ای نظریات را دارند. انسان بودن تعاریف گوناگون دارد. تعریف جامعش این است که با انسانها خوب باش و ازارت به کسی نرسد.مانند راننده ای که در رانندگی به حقوق هیچ کس تجاوز نمیکند. ولی اگر کسی با او تصادف کرد و مقصر بود تکلیف چیست.چه قانونی وجود دارد که تکلیف را روشن کند.به صورت کلی ادیان و مکاتب قوانین زندگی هستند که با یکدیگر اختلاف نظر دارند.

• Like
واکنش ها: (F(X

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داداش کاشکی پستاتو توی همون تاپیک خودم میذاشتی...اینجوری انشقاق ایجاد شده
ممنون میشم به مدیرا بگی اگه میشه اینا رو منتقل کنن اونجا که ی جا بحث بشه

رزمنده

عضو جدید
تو انجیل اومده با همه انسانها مهربان باش. کدام مسیحی این را انجام میدهد. چرا یک کشیش قران را میسوزاند ؟ چرا هر روز مارا به جنگ تهدید میکنند؟ چرا ما را تحریم میکنند؟

(F(X

عضو جدید
سلام. این حرفایی که الان میخوام بزنم رو با خودم قرار گذاشته بودم یکم اطلاعاتم بره بالاتر بعد بنویسم ، ولی چون یکی از دوستان یه مسئله ای رو لطف کردن مطرح کردن ، این حرفارو با تمام نقایص و کاستی هام ، با شما در میون میذارم ، امیدوارم ببخشید.

لطفا اگه حوصله شو داشتید ، کامل بخونید متن رو.

اولا اینکه طرح سوال دوستمون آقای سعید پلیمر ، خیلی خوبه ، چرا؟ چون اگه شما میخوای از یه درختی میوه ی آبدار بدست بیاری ، باید کود پاش بریزی ،شاید از نظر بعضی از بچه مذهبی ها ، شاید این حرفای آقای سعید مثل کود متعفن باشه ، ولی از نظر من خیلی هم مفید و لازمه برای رشد کردن ، این از این.

دوم اینکه ، طرح همچین سوالی ، نشونه ی اینه که دوستمون مثل خیلی ها ، خودشو به خواب نزده ، بلکه احساس کرده که خواب بوده و میخواد بیدار بشه ، بیدار شدن خیلی خوبه دیگه ، نه؟

حالا این خواب ، واقعا خواب بوده؟ جوابش اینه که بله. بیدار اون کسی هست که هوشیار باشد ، ماها بدون اینکه فکر کنیم ، دیدیم که پدر و مادرمون نماز خوندن ، خب ما هم خوندیم ، مراسم عزاداری دیدیم و ما هم همینجوری یه چوب برداشتیم و بالا و پایین کردیم ، دیگه هیچ وقت فکر نکردیم که چرا؟ برای چی؟

و همین فکر نکردن ها دو تا چیز رو باعث میشه:

1- دین ما مثل حباب روی آب میشه ، تا یکی یه فوتی میکنه دین ما ناپدید میشه.

2- بی دین ها از جهل ماها سو استفاده میکنن. چطوری؟ عرض میکنم خدمتتون:

به عنوان مثال ، ما می آییم مراسم قمه زنی در روز عاشورا راه میندازیم ( حالا چه از روی علاقه ، چه عشق ، چه هرچی ، من کاری ندارم) ، وقتی اینکارو انجام میدیم ، این یک امتیاز منفی هست و درباره اش فکر ها میشه و در یه جایی استفاده میشه ، کجا؟ داعش. این یکی.
خب حالا دینی که گفته آسیب زدن به خود مثل آسیب به دیگرانه ، ما اینو متوجه نیستیم و به اسم دین جهالت هایی از ما سر میزنه که مایه ی ننگ میشه. در حالی که به ما از طرف بزرگان دین سفارش شده : به اسم دین ، کاری نکنید که مایه ی شرمساری و ننگ ما بشید...

در خیبر تمام دروازه های قلعه بسته بود و انقدر پیامبر و یارانش در سختی و تنگنا قرار گرفته بودند و چیزی برای خوردن نبود که گوشت اسب رو می خوردند تا زنده بمانند ، یک چوبان با چند هزار گوسفند در حال بازگشت از چرا ، از راه رسید و وضعیت را دید ، سمت پیامبر آمد و گفت: من هم از روی ناچاری بر اینها بردگی میکنم ، بیایید گوسفند ها را به شما دهم و مرا به غلامی قبول کنید ، پیامبر گفت : گوسفند ها مال خودت است؟ چوپان گفت نه ، قرار بود آنها را به داخل قلعه ببرم ، پیامبر گفت آنها نزد تو امانت است ، آنها را ببر تحویل بده و بیا...

این دین ماست که امانت دشمن رو نیز امانت میداند ، ما هم در مقابل دشمن عملیات انتحاری انجام میدهیم ، دشمن هم در یه جایی ازش استفاده میکنه ، کجا؟ همون عملیات انتحاری وهابی ها و رفتن به بهشت و فلان و بهمان. این دوتا.

ما می آییم روز عاشورا عزاداری میکنیم ، گریه میکنیم( خب این جای خود ، کاری نداریم) ، ولی نمیدانیم که برای چه گریه میکنیم؟ چرا اینطوری دین رو ماتم و غم فرض میکنیم ، از خانم زینب میپرسند که عاشورا رو چجوری دیدی؟ میگه من غیر از زیبایی ندیدم. طرف خودش میگه من زیبایی ها رو دیدم ، بعد ما می آییم گاهی وقتا هم یه حرفایی در میاریم که آی فلان شد بهمان شد ، بعضی ها فکر میکنن مثلا داشته شوخی میکرده ، یا خواسته کم نیاره اینجوری گفته...
یا مثلا وقتی میگن عاشورا ، ما فقط یاد تشنگی ها می افتیم...
بابا تشنگی ظاهر قضیه ست ، تشنه ماییم که خداوند باران رحمتش رو در تمام عالم نازل کرده ولی همچنان تشنه لبان می گردیم.
دین شادیست ، خداوند اصلا مظهر شادیست ، مگر نه اینکه در قرآن در سوره یونس 62 میگه : آگاه باشید که دوستان و اولیای خدا نه ترسی دارند و نه غمگین می شوند.

هر انسانی خلق شده برای کامل شدن ، و پیامبر هدف از بعثتش رو تکمیل اخلاق معرفی کرده. آیا اخلاق ، مغایرتی با انسانیت داره؟
شما هر جای دنیا برید ، یه جایی رو میتونید پیدا کنید که اونجا بداخلاقی چیز خوبی باشه؟

خیلی ها فرض میکنن مادیات و معنویات از هم جداست ، در حالی که اصلا اینطور نیست ، مگر پیامبر ما اوج معنویت نیست؟ پس چرا میگه از دنیای شما زن و عطر و نماز رو دوست دارم. فکر میکنید نماز معنویت هست و زن مادیات؟ نه ، همه اش یه چیزه ، اصلا چرا میگیم خداوند تک است و چرا میگیم قل هو الله احد؟ چون خداوند تجلی وحدت است و اون وحدتش در آفریده هاش متجلی شده ، و ما هم آفریده ی خداییم ، ما خلیفه ی وحدانیت خداییم ، هرچیزی که شما رو به سمت وحدت ببره ، شما رو شاد میکنه و اون کار ، کاری خدایی است و هرکاری که شما رو به سمت کثرت ببره ، اون کار خوب نیست. شادی وحدت است و غم کثرت است.

اصلا چرا دنیای امروز با اینهمه تکنولوژی و امکانات باز روز به روز افسردگی و پریشانی درش زیاد تر میشه؟ چون انسان ها دارن از وحدت دور میشن و به سمت کثرت میرن. همه ی آفریده های خدا یکیه ، شما هرچیزی رو در طبیعت مشاهده کنید اون یک چیزه و اون همه اش آیات خداست.

خداوند در نهایت زیبایی همه چیز رو آفریده ، شما نگاه کنید ، و دوباره نگاه کنید ، و سه باره نگاه کنید ، آیا در آفریده های خدا چیزی غیر از زیبایی میبینید؟
حتی آفرینش شیطان نیز خیلی زیباست. شیطان با اینکه مطرود هست ولی باز نشانه و آیت خداست و در اون یگانگی و وحدت خداوند ، قابل تامل هست ، اگه به شما بگن قرآن رو باز کنید و دستتون رو بذارید روی کلمه ی شیطان ، شما میگید نه من وضو ندارم که آخه ، خب مگه شیطان نیست؟ دست بذار روش دیگه ، ها؟ پس میبینید که قرآن وحدت است و اینکه میگیم همه اش یک چیزه یعنی همین ، خداوند زیبا ، آیا شیطانی غیرزیبا می آفریند؟ خیر ، ما که با شیطان خصومت شخصی نداریم ، اصلا شیطان گمراه کننده نیست که ، شیطان افشاگری میکنه ، چطوری؟ مگر نه اینکه ما یه روزی بود که با خدا پیمان بستیم ، یادتون نمیاد که خداوند گفت : به یاد آرید روزی رو که با شما پیمان بستیم..... شیطان میاد افشاگری میکنه و میخواد ثابت کنه که نه ، شما دیدی پیمانت رو شکستی با خداوند؟
شیطان سرباز خداونده ، شیطان تاریکی ایجاد میکنه تا نور بهتر بدرخشد. خداوند مگر نور نیست؟ مگر زیبایی نور نیست؟ در تاریکی نور بهتر دیده میشود یا در روشنایی؟
خداوند هرچه آفرید ، زیبایی هست و لطف. شما لطفی بزرگتر از عشق میتونید پیدا کنید؟ خداوند عشق به زیبایی رو در وجود ما قرار داد. من کاری به نماز ندارم ، ولی میخوام شما به من یک راهی یاد بدید که من بتونم به خدا بگم خدایا انقدر به من لطف کردی و نشانه هات رو به من نشون دادی که از شدت تشکر و قدردانی ازت ، داره قلبم پاره پاره میشه. بلد هستید یه راهی ، یه چیزی که بشه به ازای همین چشمی که به من داده شده تا ببینم ، بتونم تشکر کنم؟

به نظر من اول از همه باید به این گفته برسیم: الم یعلم بان الله یری؟ ( آیا ندانستی که خداوند می بیند؟)
باید اول به این باور برسیم که خدا می بینه.
و بعد از اینکه این رو فهمیدیم ، پایه و اساس تمام کارهامون رو این قرار بدیم: انما اعظکم بواحده : ان تقوموا لله... (پیامبر بزرگ: شما را فقط و فقط به یه چیز سفارش میکنم : که قیام کنید به خاطر خدا)
یعنی هرکاری انجام میدیم ، فقط خدا رو درش ببینیم ، به خاطر خدا قدم برداریم. درس میخونیم ، بگیم به خاطر خدا بود ، خوبی میکنیم ، بگیم برای خدا بود ، زندگی میکنیم ، بفهمیم برای خدا بود ، به یک کودک لبخند می زنیم ، بدانیم برای خدا بود. همون وحدتی که قبلا گفتم ، بیاییم در کارهامون پیاده کنیم و از بین n تا کار ، فقط و فقط یک هدف داشته باشیم و اون هم "به خاطر خدا" بودن باشه.

بعد از اینکه کمی راه افتادیم و زیبایی های خداوند رو دیدیم ، بریم تحقیق کنیم ببینیم دیگه خداوند چه زیبایی دارد؟ دیگه چه خبره در عالم خلقت؟

به نظر من ، اگر واقعا بدون غرض و با رعایت انصاف به آفریده های خدا بنگرید ، غیر از زیبایی نخواهید دید. بنده به شخصه گاها انقدر در کارهای خداوند زیبایی می بینم که اصلا عقل از سرم میپره و احساس میکنم روحم داره صیقل میخوره.

حالا من زیاد حرف زدم و نمیدونم تا چه اندازه تونستم مطلب رو بیان کنم. باز شما نظرتون رو بفرمایید من اگر چیزی به یادم افتاد بیان میکنم

مشکل اقا سعید فکر نمیکنم اینا باشه یعنی فعلا کاری بادین نداشته باش...ایشون هنوز تو مرحله اثبات وجود خداست؟درمورد وجود خدا توشکه...ومخصوصا اگر ازدین اون هم اسلام حرف بزنی دوباره میره سراغ سوالهای بیشتر ...

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
تو انجیل اومده با همه انسانها مهربان باش. کدام مسیحی این را انجام میدهد. چرا یک کشیش قران را میسوزاند ؟ چرا هر روز مارا به جنگ تهدید میکنند؟ چرا ما را تحریم میکنند؟

ذلیلش اینه اشتباه فکر می کنید ...

نباید با اشخاص یک دین رو شناخت

من یک آخوند هستم اگر کار اشتباه انجام دهم قرآن یا اسلام این کار رو نکرده بلکه من این کار رو کردم ، پس باید کشیش محاکمه شود نه مسیح

چرا هر روز مارا به جنگ تهدید میکنند؟ چه کسی مرگ بر آمریکا می گوید ... و چه کسی مرگ بر ...!!!

چرا ما را تحریم میکنند؟ به خاطر بمب هسته ای عزیزم

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله دیگه
اول که میشه ایا اصلا خالقی هست یا نه
بعد میشه خب این خالق چه شکلیه
بعد اینکه این خالق چ ویژگیهایی داره
همین چور تا موقعی که دیگه دقیقا اون رو بشناسم
شما میگی خدا رو قبول داری.........خب خدا رو به چه عنوان قبول داری برادر جان؟........

اگر خدا خالق نیست......پس مخلوق است چه کسی او رو خلق کرده؟........به نظر شما کسی که میتونه جهان رو با این نظم ایجاد کنه چه ویژگی هایی داره؟.....میگیم خدا نبوده پس که بوده؟

*FARZAN*

دستیار مدیر کتابخانه الکترونیکی
کاربر ممتاز
مشکل اقا سعید فکر نمیکنم این است دنیای امروز ... نگاه کودکش پر از آرزوست،،، نگاه جوانش پر از حسرت،،، و نگاه سالمندش پر از افسوس...
ای روزگار چـــــــــــه کردی با ما ... ؟!اینا باشه یعنی فعلا کاری بادین نداشته باش...ایشون هنوز تو مرحله اثبات وجود خداست؟درمورد وجود خدا توشکه...ومخصوصا اگر ازدین اون هم اسلام حرف بزنی دوباره میره سراغ سوالهای بیشتر ...

اگر ب صحبتای اقا سعید داخل تاپیک خودشون دقت کنید سوال اقا سعید وجود یا عدم وجود خدا نیس چون گفتن که خدا رو قبول دارن

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما میگی خدا رو قبول داری.........خب خدا رو به چه عنوان قبول داری برادر جان؟........

اگر خدا خالق نیست......پس مخلوق است چه کسی او رو خلق کرده؟........به نظر شما کسی که میتونه جهان رو با این نظم ایجاد کنه چه ویژگی هایی داره؟.....میگیم خدا نبوده پس که بوده؟
ببین محمد جان.باز داره فضا اینجوری میشه
بله ممکنه هزار تا جواب بتونم به سوالاتت بدم.ولی من نمیخوام این تاپیک بشه بحث نفی و اثبات.فقط میخوام راه جستجو ر دوستان نشونم بدن
وگرنه با این جور تاپیکا حقیقتی پیدا نخواهد شد

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متاسفانه ی جورایی انگار درک نشدم توسط بعضیا
این بحث هم که به بیراهه رفته

:(

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
البته خوب بودن و انسان بودن بسیار مهمه. ولی شما به این توجه کن که در میان بت پرستان و یا مارکسیست ها هم انسانهای مفید و قابل احترامی وجود دارد. اما زندگی انسان در خوب بودن و به قول معروف ادم بودن خلاصه نمیشود.خلقت انسان و مخصوصا نعمت زندگی و تفکر برای ما مسائل به مراتب پیچیده تر و ناشناخته تری از خوب بودن بوجود اورده است. حال انکه خوب بودن در هر فکری و هر انسانی تعریف خاص خود را دارد. به طور مثال کومونیستها برای عدالت میجنگیدند و به خدا اعتقادی نداشتند و انسان بودن را در خود میدیدند پس به خود حق میدادند برای مکتبشان بجنگند. بتپرستان خود را حق دانسته و و با مسلمانان میجنگیدند. از طرف دیگر مسلمان خود را در پناه خدا دانسته و با کفار میجنگیدند. مسیحیان خود را در پناه مسیح دانسته و جنگهای سلیبی را به راه انداختند. وهمینطور ادامه دارد . مشکل بشریت این است که هر کس خود را انسان دانسنته و برای هدفش میجنگد.
در نتیجه تعریف جامعی از انسان بودن در جهان وجود ندارد.واینکه انسان بودن به خودی خود برای زندگی بشر در ارامش و عدالت کافی نیست.
من فکر نمیکنم به قول شما خوب بودن تعریف متفاوتی برای همه داشته باشه... بشر دوستی و حقوق بشر همه جا خوبه و ...
درمورد مارکسیستی و بت پرستی فرمودید... به نظر من مهم نیست که اسم مکتب هر انسان چی باشه... مهم عمل اونه... اگه درست عمل میکنه پس اون راهش درسته...
درباهر مطلب دیگه ای که فرمودید... مهم نیست کی با کی میچنگه و سر چی... مهم اینه که ما راه درست رو پیدا کنیم...
فرمودید انسان بودن تنها در خوب بودن خلاصه نمیشه و جزئیات بیشتری داره... حالا با این همه جزئیات چرا هنوز نتونستیم خوب باشیم؟ این دستورات زمانی خوبه که اجرایی بشه... اگه نه که هیچ ارزشی ندارن...
شما کافیه به سیاست ها و کارهایی که در چند قرن گذشته تا به حال از انها سر زده نگاه کنید کافیه که پی به عقیدشون ببرید.
لازم نیست برید از خودشون بپرسید.از رفتارشون کاملا مشخصه.هر چند که من با سایر ادیان اشنایی دارم.و اینکه بنیان گذار دین هیچ ربطی به پیروان دین نداره.بطور مثال وهابیها به نظر شما را حضرت محمد را میروند. پیامبر به انها گفته که بچه ها رو سر ببرید؟ حضرتم موسی به یهودیان گفته که مردم بیگناه رو بمباران کنید و یا حضرت مسیح به کشیشها دستور داده که انسانهای غیر مسیحی را در اتش بسوزانید؟
همینه که به نظر من جمله معروف "دین افیون ملت هاست" درسته... چون دین ممکنه اینها رو نگه ولی کسانی که ادعای دینداری و نماینده دینی رو دارن هر کاری به بهونه اون میکنن... (البته به بحث اصلی مربوط نیست و ممنون میشم که به موضوع اصلی بپردازید)
بطور مثال شما بهترین ادم روی زمین . اگر روزی کسی به حقوق شما تجاوز کرد ایا پاسخش را چه خواهید داد . چون در جهان مکتبی هست که میگوید اگر کسی به تو ظلم کرد با او مدارا کن. مکتب دیگری میگوید جلویش باایست . مکتب دیگری میگوید از او خشنتر پاسخ بده . به ترتیب مسیحیت. اسلام . و یهود ای نظریات را دارند. انسان بودن تعاریف گوناگون دارد. تعریف جامعش این است که با انسانها خوب باش و ازارت به کسی نرسد.مانند راننده ای که در رانندگی به حقوق هیچ کس تجاوز نمیکند. ولی اگر کسی با او تصادف کرد و مقصر بود تکلیف چیست.چه قانونی وجود دارد که تکلیف را روشن کند.به صورت کلی ادیان و مکاتب قوانین زندگی هستند که با یکدیگر اختلاف نظر دارند.
خب من جلوش وایمیستم... ولی نه به خاطر اینکه اسلام اینو میگه... چون عقلم اینو میگه...!
خب؟ من بالاخره متوجه نمیشم شما چه راهی رو درست میدونید و جواب شما برای سردرگمی جوانان گمراهی مثل بنده چیست؟!

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین محمد جان.باز داره فضا اینجوری میشه
بله ممکنه هزار تا جواب بتونم به سوالاتت بدم.ولی من نمیخوام این تاپیک بشه بحث نفی و اثبات.فقط میخوام راه جستجو ر دوستان نشونم بدن
وگرنه با این جور تاپیکا حقیقتی پیدا نخواهد شد

اتفاقا با همین پرسش ها پیدا میشه.......شما الآن شده مشکلت وجود خالق.....اینکه خدا خالق است یا نه!

شما میگی خدا رو قبول داری!......ولی میگی نمیدونی این خدا خالق هست یا نه!.....پس این خدایی که شما قبولش داری کیه؟....برای ما توضیح بده ......راه اینه برادر پرسش و پرسش و جواب......خیلی مطالب هست که وجود خدا رو به عنوان خالق اثبات میکنه به روش فلسفه و علمی ......ممکنه شما بندهاییشو نپذیری خب دوباره سوال میاد......این حرف خود کلام الله هم هست .....اندیشیدن و اندیشه ورزیدن

این وسط البه شما بایستی به جنگ یک مسئله هم بری نفس اماره

ای کاش خصوصی صحبت رو ادامه میدادیم.........تو این وادی ها عمومی صحبت کردن و هر کس از یه در حرف بزنه حتی باعث سردرگمی جواب دهنده هم میشه چه برسه به پرسشگر:smile:

• Like

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اتفاقا با همین پرسش ها پیدا میشه.......شما الآن شده مشکلت وجود خالق.....اینکه خدا خالق است یا نه!

شما میگی خدا رو قبول داری!......ولی میگی نمیدونی این خدا خالق هست یا نه!.....پس این خدایی که شما قبولش داری کیه؟....برای ما توضیح بده ......راه اینه برادر پرسش و پرسش و جواب......خیلی مطالب هست که وجود خدا رو به عنوان خالق اثبات میکنه به روش فلسفه و علمی ......ممکنه شما بندهاییشو نپذیری خب دوباره سوال میاد......این حرف خود کلام الله هم هست .....اندیشیدن و اندیشه ورزیدن

این وسط البه شما بایستی به جنگ یک مسئله هم بری نفس اماره

نه داداش من فعلا علاقه ای به این شیوه ندارم.دوسدارم مقداری مطالعه کنم و بعدا دنبال سوال و جواب برم

*FARZAN*

کاربر ممتاز
اینجا هر کسی نظر و برداشت خودشو میگه
یکی ممکنه از رو تعصب حرف بزنه
یکی ممکنه از روی اعتقاداتی ک از بچگی باهاشون بزرگ شده حرف بزنه
اقا سعید بنظرم شما نباید از اینجا بخوای ک کسی راه رو بهت نشون بده
خودتون باید راه رو پیدا کنید
هر کتابی ک فک میکنید ممکنه بهتون کمک کنه مطالعه کنید
فکر کنید
مشاهده کنید
یادداشت کنید دیده هاتون شنیده هاتون برداشتهاتون
خودتون راه رو پیدا میکنید

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینجا هر کسی نظر و برداشت خودشو میگه
یکی ممکنه از رو تعصب حرف بزنه
یکی ممکنه از روی اعتقاداتی ک از بچگی باهاشون بزرگ شده حرف بزنه
اقا سعید بنظرم شما نباید از اینجا بخوای ک کسی راه رو بهت نشون بده
خودتون باید راه رو پیدا کنید
هر کتابی ک فک میکنید ممکنه بهتون کمک کنه مطالعه کنید
فکر کنید
مشاهده کنید
یادداشت کنید دیده هاتون شنیده هاتون برداشتهاتون
خودتون راه رو پیدا میکنید

نه اصلا نمیخوام راه رو بهم نشون بدن.من فقط راه جستجو رو میخوام.از کجا شروع کنم.کجاها برم.
همین راه رو نشونم دادن دیگه تو این سال که اینجام...راهی که منو انداختن توش بدون اینکه خودم سهمی داشته باشم

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه داداش من فعلا علاقه ای به این شیوه ندارم.دوسدارم مقداری مطالعه کنم و بعدا دنبال سوال و جواب برم

خب ما هنوز نمیدونیم دردت چیه......متوجه اون گیرت دقیقا نشدیم........شما اون وقت درمان میخوای؟.....اول باید اینو بفهمیم ...............شما وقتی میری دکتر دکتر درجا که نسخه نمده.....معاینه میکنه سوال میپرسه ازت..البته ما دکتریمون در حد دکتر عمومیه به تخصص نرسیده....نمیشه که صرف خیال و پیش بینی دارو تجویز کرد:) همه چی این دنیا حساب و کتابه برادر جان......اگه شما صرفا کتاب میخوای من میتونم بهت چنتا رو معرفی کنم......ولی اول باید معلوم بشه مشکل شما چیه...از کجا هست که هم وقت خودت تلف نشه و هم ما هی اطلاعات اضافه ندیم.......

• Like

*FARZAN*

کاربر ممتاز
نه اصلا نمیخوام راه رو بهم نشون بدن.من فقط راه جستجو رو میخوام.از کجا شروع کنم.کجاها برم.
همین راه رو نشونم دادن دیگه تو این سال که اینجام...راهی که منو انداختن توش بدون اینکه خودم سهمی داشته باشم

خب من میگم خودتون باید راه و مسیرجستجو رو پیدا کنید

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب ما هنوز نمیدونیم دردت چیه......متوجه اون گیرت دقیقا نشدیم........شما اون وقت درمان میخوای؟.....اول باید اینو بفهمیم ...............شما وقتی میری دکتر دکتر درجا که نسخه نمده.....معاینه میکنه سوال میپرسه ازت..البته ما دکتریمون در حد دکتر عمومیه به تخصص نرسیده....نمیشه که صرف خیال و پیش بینی دارو تجویز کرد:) همه چی این دنیا حساب و کتابه برادر جان......اگه شما صرفا کتاب میخوای من میتونم بهت چنتا رو معرفی کنم......ولی اول باید معلوم بشه مشکل شما چیه...از کجا هست که هم وقت خودت تلف نشه و هم ما هی اطلاعات اضافه ندیم.......

ای بابا نمیدونم دیگه چجوری بگم
معلومه دیگه مشکلم.من سرطان دارم.و شما میخوای با ی دونه قرص استامینوفن من رو درمان کنی.میشه؟ مشکل من ریشه ایه.انگار کسی اعتقاداتم رو شخم زده.شما میخوای اون مزرعه شخم خورده رو با ی گلدون عوض کنی! نمیشه اینجوری...من اول باید خودم تنها باشم.مطالعتی داشته باشم که ی دید کلی دستم بیاد.بفهمم چه خبره.
بگو هر کتابی بلدی داداش.صرفا هم اسلامی نباشن.

anahita1370

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله دوست عزیز
ولی به نظرم این صحبتهای شما بیشتر برای ی مسلمون خوبه نه کسی که تازه میخواد همه چیز رو بفهمه
من اول باید کامل خدا رو بشناسم حالا بیام کارهامو بخاطر اون اجام بدم.اصلا چرا کارهام برای خدا باید باشه؟ این تفکر اسلامیه(البته رد نمیکنم.کاری ندارم) در صورتیکه من هنوز به چیزی به اسم اسلام نرسیدم.
در واقع من حتی اگه خدا رو کامل بشناسم ممکنه به این نتیجه برسم که خب خدا منو ازاد افرید منم کارامو باب میل خودم(تا چایی که به دیگران ضرر نزنه) انجام میدم.
در واقع من میخوام فعلا خیلی سطح ابتدایی باهام صحبت بشه..اینکه یهو بیان بگن خدا اینجوریه و اونجوریه و ما رو میبینه و مهربونه و اینا،مثل اب سردیه که یهو میریزن روی ی ادمی که لباس تنش نیست!

به نظر من یک ذره به گذشتتون رجوع کنید

به وقت هایی که یکدفعه یک مشکلی ازتون حل میشده بدون دخالت کسی

همین چیزهایی به ظاهر ساده به نظر من بیشتر میتونه کمک کنه

ببینید آرامشتون توی کجاست؟توی قبول چه چیزی؟

من خودم همیشه پیش خودم میگم اگر اگر اگر خدا هم وجود نداشته باشه(که مطمئنم وجود داره) من دلم میخواد خودمو گول بزنم و فکر کنم که وجود داره

چون حداقل اینطوری هر شب یکی هست که توی سرش مدام غر بزنم:)

به تمام حرف هام گوش بده بدون اینکه بخواد مثل دیگران مدام نصیحتم کنه

آخرشم میزاره خودم تصمیم بگیرم که میخوام چیکار کنم

وقتی به ته ته ناامیدی میخورم همین فکر که خدا وجود داره باعث میشه ناامید کامل نشم

همین چیزها منو آروم میکنه حتی اگر یک درصد فکر کنم همش دروغ من این دروغ بودن خدا را دوست دارم چون آرومم میکنه

شما هم ببین آرامشت توی قبول چه چیزی

آیا واقعا توی فکر نبود خداست

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب من میگم خودتون باید راه و مسیرجستجو رو پیدا کنید

راه و مسیر رسیدن به حقیقت رو بله...ولی راه جستجو رو دوستان میتونن راهنمایی کنن...مثلا این کتابا هست.فلان مراکز.فلان فیلم و کلیپ و .....

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاملا درسته عقل کافیست ، کافی ست تعصبات رو کنار بگزاریم ، هر چیزی رو چشم بسته قبول نکنیم ...

به امید سلامتی و موفقیت شما و کشور عزیزمون

خدا نگهدار[/QUOTE]

پس اگر عقل به تنهایی کافی بود، قلب نمی‌داد - اگر عقل و قلب کافی بود، حس نمی‌داد – و اگر عقل و قلب و حس کافی بود، دیگر وحی نمی‌فرستاد.
پس هر کدام جایگاه، کاربرد و آثار و تبعات خود را دارند. همان‌گونه که کافی دیدن معده غلط است و انسان را از مغز بی‌نیاز نمی‌کند؛ کافی دیدن "عقل" نیز غلط است و انسان را از "وحی" بی‌نیاز نمی‌نماید.

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من یک ذره به گذشتتون رجوع کنید

به وقت هایی که یکدفعه یک مشکلی ازتون حل میشده بدون دخالت کسی

همین چیزهایی به ظاهر ساده به نظر من بیشتر میتونه کمک کنه

ببینید آرامشتون توی کجاست؟توی قبول چه چیزی؟

من خودم همیشه پیش خودم میگم اگر اگر اگر خدا هم وجود نداشته باشه(که مطمئنم وجود داره) من دلم میخواد خودمو گول بزنم و فکر کنم که وجود داره

چون حداقل اینطوری هر شب یکی هست که توی سرش مدام غر بزنم:)

به تمام حرف هام گوش بده بدون اینکه بخواد مثل دیگران مدام نصیحتم کنه

آخرشم میزاره خودم تصمیم بگیرم که میخوام چیکار کنم

وقتی به ته ته ناامیدی میخورم همین فکر که خدا وجود داره باعث میشه ناامید کامل نشم

همین چیزها منو آروم میکنه حتی اگر یک درصد فکر کنم همش دروغ من این دروغ بودن خدا را دوست دارم چون آرومم میکنه

شما هم ببین آرامشت توی قبول چه چیزی

آیا واقعا توی فکر نبود خداست

میدونم چی میگی دوست عزیز
ولی این چیزا صرفا خیالاته...من خودمو با چیزای واهی(مثلا اگه خدایی نباشه) سرگرم کنم چون اینجوری اروم میشم
بحث متاسفانه خیلی پیچیده تر از این حرفاست که فکرشو میکنم.بسیار سخت

رزمنده

عضو جدید
به قول شکر اباد من رفتم . درسام مونده. همگی شما را به خدای بزرگ میسپارم.

(F(X

عضو جدید
ساختن اما رشد نکرد همون روزها بها و باب اعدام شدند.
اما شما که برادر دینی من هستی بگو چرا کعبه رو به اقای عبدالوهاب تقدیم کردید؟
نمیخوام دیگه دراین مورد بحث کنم چون این تاپیک اصلا جاش نیست فقط جواب سوالات شما:

اول:بهائیت هنوز هم هست و...
دوم:فرقه وهابیتی وجود نداره...شما اندیشتون درمورد عبدالوهاب فقط معطوفه به چهارچوب
نگاه از عینک اهل افراط

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
میدونم چی میگی دوست عزیز
ولی این چیزا صرفا خیالاته...من خودمو با چیزای واهی(مثلا اگه خدایی نباشه) سرگرم کنم چون اینجوری اروم میشم
بحث متاسفانه خیلی پیچیده تر از این حرفاست که فکرشو میکنم.بسیار سخت
درسته بحث خیلی پیچیده هست...
میشه بدونم چرا میخواید دونید که خدا و ... هستن یا نه؟
یعنی مشکلی دارید که با دونستن حل میشه؟

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درسته بحث خیلی پیچیده هست...
میشه بدونم چرا میخواید دونید که خدا و ... هستن یا نه؟
یعنی مشکلی دارید که با دونستن حل میشه؟

خب میخوام بدونم حقیقت این جهان رو..یعنی ما صرفا همین فقط اومدیم بخوریم و بخوابیم و بعد بمیریم؟؟ اصلا هیچ پیشرفتی در کار نیست؟ هیچ جستجویی؟ هیچ کشفی؟ تازه این بحث وقتی داغ تر میشه که ی عده میگن خدا هست،پیامبرانی بودن،غیبی هست بهشتی جهنمی قیامتی....یعنی تمام اینا از روی جهل زده شده؟
با زندگی مادی کسی به جایی نخواهد رسید.در واقع من اگه تمام عمرم رو بذارم روی ساخت پلیمرهای جدید،صرفا به مادیات بشر خدمت کردم.ولی اگه بتونم خودم رو شکوفا بکنم و متعاقب اون افرادی دیگر از انسان ها رو،این قطعا ارزشمندتره....البته اشتباه برداشت نشه ه من با علم و اینا مخالفم.همه چی جای خودش باید بره جلو.

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان ببخشید.من هنوز تشکر ندارم که از پستای عزیزان تشکر کنم

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
خب میخوام بدونم حقیقت این جهان رو..یعنی ما صرفا همین فقط اومدیم بخوریم و بخوابیم و بعد بمیریم؟؟ اصلا هیچ پیشرفتی در کار نیست؟ هیچ جستجویی؟ هیچ کشفی؟ تازه این بحث وقتی داغ تر میشه که ی عده میگن خدا هست،پیامبرانی بودن،غیبی هست بهشتی جهنمی قیامتی....یعنی تمام اینا از روی جهل زده شده؟
با زندگی مادی کسی به جایی نخواهد رسید.در واقع من اگه تمام عمرم رو بذارم روی ساخت پلیمرهای جدید،صرفا به مادیات بشر خدمت کردم.ولی اگه بتونم خودم رو شکوفا بکنم و متعاقب اون افرادی دیگر از انسان ها رو،این قطعا ارزشمندتره....البته اشتباه برداشت نشه ه من با علم و اینا مخالفم.همه چی جای خودش باید بره جلو.
خب فرمایش شما متینه...
به نظر من هنوز صورت سوال شما خوب جا نیفتاده چون جواب ها خیلی متنوعه!!
بنده فکر کردم که شما میخواید بدونید که حقیقت درست زندگی کردن، انسانیت و ... چیه... که در اون صورت مهم نبود که ما چندتا امام داشتیم و کی غایبه و کی حاضر... مهم درست بودن راه بود
ولی شما صرفا میخواید بدونید که آیا خدا هست؟ اگر هست دین راستین چیه و ...
آیا برداشت من رو تائید میکنید؟

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب فرمایش شما متینه...
به نظر من هنوز صورت سوال شما خوب جا نیفتاده چون جواب ها خیلی متنوعه!!
بنده فکر کردم که شما میخواید بدونید که حقیقت درست زندگی کردن، انسانیت و ... چیه... که در اون صورت مهم نبود که ما چندتا امام داشتیم و کی غایبه و کی حاضر... مهم درست بودن راه بود
ولی شما صرفا میخواید بدونید که آیا خدا هست؟ اگر هست دین راستین چیه و ...
آیا برداشت من رو تائید میکنید؟

ایول داداش.اره قسمت دوم سوالت
دیگه انسانیت که مشخصه.یعنی خوبی و بدی برای همه قابل تشخیصه.همه میدونن دروغ بده.نباید حق کسیو بخورن و ..... ولی اینکه ایا توی جهان خبرای دیگه ای هم هست یا نه؟ من دنبال اینم.اگه برم و برسم که چه خوب.اگر هم نرسم،به همین عقاید انسانیت که گفتم عمی میکنم و صرفا چون محمدودیت دینی ندارم رو به بی بند و باری نمیارم.

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
ایول داداش.اره قسمت دوم سوالت
دیگه انسانیت که مشخصه.یعنی خوبی و بدی برای همه قابل تشخیصه.همه میدونن دروغ بده.نباید حق کسیو بخورن و ..... ولی اینکه ایا توی جهان خبرای دیگه ای هم هست یا نه؟ من دنبال اینم.اگه برم و برسم که چه خوب.اگر هم نرسم،به همین عقاید انسانیت که گفتم عمی میکنم و صرفا چون محمدودیت دینی ندارم رو به بی بند و باری نمیارم.
بسیار خب
اگر سوال شما مورد اول بود که خب بله میشد بحث کرد... ولی مورد دوم رو نمیدونم...
من کسی نیستم که بخوام دوستی رو نا امید کنم ... ولی به نظر من جواب سوالت که در واقع میشه حقیقت دنیا و وجود اون و وجود جهانی دیگر و خدا و ... رو نمیتونی اینجا پیدا کنی...
چون کسی خودش هم نمیدونه!! پس نمیتونه کمکی به شما بکنه...
نه تنها اینجا بلکه جواب سوالت در هیچ کجا نیست...! مثلا ممکنه یکی از برادران دینی (!!) بیان بگن که از یک مجتهد بپرس یا یکی از آقایون علمی (!!) بگن که از فلان دانشمند بپرس... کسی بگه فلان فیلم یا کتاب رو بخونی توضیح داده و ...
ولی بنده میگم تمامی این ها ساخته دست بشر هست و این بشر نمیتونه همه چیز رو درست بهتون منتقل کنه... چون حقیقت اونقدررررر در دست این انسان به نفع خودش عوض شده که چیزی ازش باقی نمونده...(!!) امیدوارم متوجه عرایض من شده باشید...
یعنی اگر بخوام خلاصه تر بگم میگم که: حقیقتی باقی نمونده که بخواید دنبالش بگردید...
اینو بدونید که هستند کسایی مثل شما... من چندین ساله که فکرم درگیر این مسائل هست... ولی الان تصمیمی که گرفتم اینه که مثل اکثر علوم که فرضیاتی رو برای حل مسئله به صورت قراردادی و دلخواه میگیرند، منم فرضیاتی گرفتم که فکر میکنم درسته (با تحقیقات و فکرهایی که پای این مسئله گذاشته ام) و بر اساس اونها ادامه راه رو دارم طی میکنم...

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
نه میخوام بشما بقبولونم که خدا هست و نه میخوام دین خاصی رو تبلیغ کنم!! و نه میخوام عقایدی به شما تحمیل بشه...
فقط میگم این راهیست که باید خودتون برید... هر همسفری شما رو به بیراهه میکشونه... چون سعی خواهد کرد که عقاید و جهل خودش رو به خورد شما بده... (همون اتفاقی که توی اونیکی تاپیک افتاد)
حالا اگر فکر میکنید که میتونیم حرفای مثبتی بزنیم، و نتیجه ای بگیریم از این حرف ها بنده در خدمتم...
امیدوارم که به هدفتون برسید;)