سلام سعید عزیزم......راستش شاید حرفی که میزنم سبب ناراحتیت بشه ولی خب همه این پرسش و پاسخ ها برای این بود که مطمئن شوم......برادر جان.......شما خدایی نکرده سرطان نگرفتی بلکه دچار خیال سرطانی شدی!........نمیدونم دقیق علتش چیه ......شما دچار وسواس شدی.......وسواس فکری.....به بچه ها حق بده براشون سوال بوجود بیاد.......از یک طرف میگی خدا رو قبول داری!......از یک طرف میگی خالق بودنشو شک داری و ویژگی هاشو!......نمیدونم چرا این مسئله برای شما پیش اومده که قطعا دلیل داره.....و البته بیان عمومی پست اول....که نه تنها مایه افتخار نیست ......بلکه چیزی هم برای فخر فروشی ندارد!.....و اصلا اونجا بحث اسلام مطرح است نه خدا!
اما برادرم......بازم میگم من به شما علاقه مندم و امیدوارم از حرفام ناراحت نشدی......اینکه دنبال تحقیق هستی خیلی خوبه.....عالی و ایول داره....البته این سائل عموی است من نمیدونم شما چند سالتونه و چرا تا پیش از این دنبال اطلاعات جمع کردن در این باره نبودین......ولی این راهی است که همه با قبول برخی اصول بایستی برن.....اصول چی هست........موارد بدیهی .....خب بچه های مهندس اینو خوب میدونن.....بعد بحث قضیه و این ها مطرح میشه
پس اول از همه بایستی بر این وسواس غلبه کنی ......وسواسی که میگم نمیدونم خدایی نکرده تا کجای زندگیت پیش رفته
بعد از اون .....روش تحقیق چطوریه؟......شما باید کتاب بخونی.........ولی کافی نیست.......بایستی بتونی تجزیه و تحلیل کنی ......یعنی خودت تنهایی نمیتونی مگر اینکه حوزه تخصصی ات باشه ......بایستی بتونی تفسیر کنی .......ماجرا میدونی مثل چی میمونه......به یه نفر غذای آماده میزارن جلوش.....او میگه من خودم میخوام این غذا رو درست کنم ......بدون کمک میتونه؟.....آزمون و خطا داره دیگه برادرم.....الآن خانم هایتازه عروس اگه کمک مادر نباشه میتونن غذا رو درست کنن؟.....البته ممکنه صرف کتاب یه غذایی درست کنن که البته نه طعم خوبی داره و نه عطر خوب .....مگر موارد بسیار محدود ...اصلا فارغ اون .....غذا نیاز به چی داره؟.....باید گاز باشه......قابلمه یا ماهی تابه باشهو ......
...نمیدونم تا اینجا تونستم منظور رو بهت برسونم یا نه .....
کسی که میخواد خودش تحقیق کنه هم باید چند ماه بره معرفت شناسی ، منطق و درست اندیشیدن رو بیاموزه .....حالا بدون کمک متخصص هم که گفتم وضعیت چی میشه.....یا کلا غذا میسوزه یا بی طعمه یا خیلی خیلی نادر رخ بده که درست دربیاد!
خب شما کتاب میخوای .....من دوتا رو اینجا بهت معرفی میکنم و بقیشو در خصوصی
کتاب خداشناسی آیت الله مکارم و کتابهای معرفت شناسی شهید استاد مطهری
.
آیا ایمان به خدا عقلانی است - Vista News Hub
کتاب های آلوین پلنتینگاه و ........