یافتن حقیقت رو از کجا شروع کنم؟؟؟

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فکر میکنم در تاپیکی که زدم حرفامو به زبان ساده گفتم ، لطفا اگه خوندید نظرتون رو بفرمایید.

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با تشکر از راهنماییهای همگی تا اینجا
هر کسی به وسع خودش مطالبی رو گفته
ولی متاسفانه ی عده فک کنم هنوز منو درک نکردن کامل
چون بعضی از دوستان راه حل هایی که ارائه میدن اینجوریه:

خب تو قبول کن که خدایی هست و خدا حکیمه و کاراش زیباست،
حالا شروع کن تفکر کردن!

در واقع به جای اینکه تکالیف کلاس اولی به من بدن،
از جدول ضرب شروع کردن
!

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز

حالا شروع کن تفکر کردن!

از جدول ضرب شروع کردن
!

فکر کردن جدول ضرب نیست. الفبای انسانیته ، مگر نه اینکه فرق ما و حیوان در فکر کردنه ، خب فکر کردن یعنی اینقدر سخته که جدول ضرب باشه؟

جالبه امضای شما هم درباره فکر کردنه. من متوجه نمیشم چی میگید

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز

حالا شروع کن تفکر کردن!

از جدول ضرب شروع کردن
!

برادرم .........یعنی مشکل شما الآن شده وجود خدا؟......شما چه تو خصوصی چه اینجا که گفتی خدا رو قبول داری:redface:
به بچه کلاس سومی که دوباره نمیان الف،ب بابا آب داد یاد بدن!........البته ما کی هستیم که بخوایم در این زمینه ها به شما یاد بدیم.......چون تخصصمون واقعا نیست.....و ما اگه اطلاعاتی هست به صورت تخصصی دنبال نکردیم بلکه بیشتر به خاطر اطلاعات عمومی بوده

سعید گروسی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
دوست عزیزتوی دنیای حقیقی خودت نتونستی پیداش کنی چطورانتظارداری توی این دنیای مجازی کمکت کنیم
راهی بهت پیشنهادمیکنم حالامیخوادمسخره ات بیادیاطعنه بزنی کاری ندارم
مرجعت رومشخص کن سپس بروپیشش واین عقایدوتفکراتت روبراش بگویادراصطلاح دینت روبهش عرضه کن تاکمکت کنه
همچنین مراکزی درقم هستش که دراین مراکزافرادباسوادومتخصص چنین علومی اونجاحضوردارن که سرشون دردمیکنه برای اینطورچیزا....وقت بذاربرووهزینه کن مطمئن باش به نتیجه خواهی رسید
چون مسائلی که عرض میکنی تخصص میخواد ویک علم هستش ،اینطورنیست که مابیایم اینجاعقایدخودمان رابرای توبگیم وتوسردرگم تربشی ،چون بعضی هادراین طورتاپیک هاسوء استفاده میکنن ومطالبی میگویندکه بیشترذهن رامنحرف میکندمامیدانیم که حتی شایدبعضی این افرادحزبی وبه قصدخاص مطالب میگذارند
توصیه میکنم به بقیه که درباره ی مطالبی که علم ندارن ودراین موردازاحساسات استفاده میکنن ،گفتن این حرفامسئولیت داردوبایدجواب بدهند
حقیقتی که دنبالش هستی وجودداردوآن ثابت وپیداست تویی که سردرگم شدی پس بهش شک نکن
بعضی وقتاحقیقت درنه کتابه نه خیلی چیزادیگه ،شایددرکوچکترین چیزی باشدکه تابه حال به آن فکرم نکردی پس دنبال هیجانات نباش وامیدوارم به حقیقت واقعی برسی
والسلام علی من اتبع الهدی

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
به هر حال ، من کاری به شخص ندارم ، من دنبال شخصیت هستم ، تا جایی که فکرم قد میداد آنچیزی که یاد گرفته بودم رو بیان کردم ، دیگه بقیه ش دست من نیست

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثله خیلی‌های دیگه که این حرفهارو زدن فقط از یک جنبه وارد شدی. یعنی چشمتو بروی تمام قوانین و آیه های خشن بستی. همه چی گل و بلبل بود.
موفق باشی. بدرود

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برادرم .........یعنی مشکل شما الآن شده وجود خدا؟......شما چه تو خصوصی چه اینجا که گفتی خدا رو قبول داری:redface:
به بچه کلاس سومی که دوباره نمیان الف،ب بابا آب داد یاد بدن!........البته ما کی هستیم که بخوایم در این زمینه ها به شما یاد بدیم.......چون تخصصمون واقعا نیست.....و ما اگه اطلاعاتی هست به صورت تخصصی دنبال نکردیم بلکه بیشتر به خاطر اطلاعات عمومی بوده

فکر کردن جدول ضرب نیست. الفبای انسانیته ، مگر نه اینکه فرق ما و حیوان در فکر کردنه ، خب فکر کردن یعنی اینقدر سخته که جدول ضرب باشه؟

جالبه امضای شما هم درباره فکر کردنه. من متوجه نمیشم چی میگید

بله دوستان من گفتم خدا رو قبول دارم
ولی نه اونقدر با براهین و ادله محکم که بتونم همه چیزشو اثبات کنم
در واقع مثل ی کلاس اولی که میتونم فقط الف ب ق ج رو بنویسم.ولی هنوز نمیتونم کلمات رو بنویسم
میخوام از پایه با قدرت شروع کنم.این منظور منه.....من وقتی هزار تا شبهه در مورد خدا تو ذهنم باشه،چه سودی داره برم شروع کنم نحقیق درباره امامت!!

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
در واقع مثل ی کلاس اولی که میتونم فقط الف ب ق ج رو بنویسم.ولی هنوز نمیتونم کلمات رو بنویسم
میخوام از پایه با قدرت شروع کنم.این منظور منه.....من وقتی هزار تا شبهه در مورد خدا تو ذهنم باشه،چه سودی داره برم شروع کنم نحقیق درباره امامت!!
منظورتون از همه چیز چیه؟!........منظورتون صفات اوست؟....دقیق منظورتو بیان کن برادرم....پس شما خداوند رو به عنوان خالق جهان هستی قبول داری؟

• Like
واکنش ها: (F(X

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثله خیلی‌های دیگه که این حرفهارو زدن فقط از یک جنبه وارد شدی. یعنی چشمتو بروی تمام قوانین و آیه های خشن بستی. همه چی گل و بلبل بود.
موفق باشی. بدرود

آیه ی خشن؟!؟

یعنی چه آیه ای؟

من اینجا مقدمه ای بر زیبایی نوشتم نه کتاب جامع شناخت خدا

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز

خب منم در نوشته هام همینو گفتم دیگه. مطمئنید خوندید اصلا!؟؟؟!؟؟؟
به نظر من اول از همه باید به این گفته برسیم: الم یعلم بان الله یری؟ ( آیا ندانستی که خداوند می بیند؟)
باید اول به این باور برسیم که خدا می بینه.
و بعد از اینکه این رو فهمیدیم ، پایه و اساس تمام کارهامون رو این قرار بدیم: انما اعظکم بواحده : ان تقوموا لله... (پیامبر بزرگ: شما را فقط و فقط به یه چیز سفارش میکنم : که قیام کنید به خاطر خدا)
یعنی هرکاری انجام میدیم ، فقط خدا رو درش ببینیم ، به خاطر خدا قدم برداریم. درس میخونیم ، بگیم به خاطر خدا بود ، خوبی میکنیم ، بگیم برای خدا بود ، زندگی میکنیم ، بفهمیم برای خدا بود ، به یک کودک لبخند می زنیم ، بدانیم برای خدا بود. همون وحدتی که قبلا گفتم ، بیاییم در کارهامون پیاده کنیم و از بین n تا کار ، فقط و فقط یک هدف داشته باشیم و اون هم "به خاطر خدا" بودن باشه.

بعد از اینکه کمی راه افتادیم و زیبایی های خداوند رو دیدیم ، بریم تحقیق کنیم ببینیم دیگه خداوند چه زیبایی دارد؟ دیگه چه خبره در عالم خلقت؟

به نظر من ، اگر واقعا بدون غرض و با رعایت انصاف به آفریده های خدا بنگرید ، غیر از زیبایی نخواهید دید. بنده به شخصه گاها انقدر در کارهای خداوند زیبایی می بینم که اصلا عقل از سرم میپره و احساس میکنم روحم داره صیقل میخوره.

حالا من زیاد حرف زدم و نمیدونم تا چه اندازه تونستم مطلب رو بیان کنم. باز شما نظرتون رو بفرمایید من اگر چیزی به یادم افتاد بیان میکنم

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منظورتون از همه چیز چیه؟!........منظورتون صفات اوست؟....دقیق منظورتو بیان کن برادرم

بله دیگه
اول که میشه ایا اصلا خالقی هست یا نه
بعد میشه خب این خالق چه شکلیه
بعد اینکه این خالق چ ویژگیهایی داره
همین چور تا موقعی که دیگه دقیقا اون رو بشناسم

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
آیه ی خشن؟!؟

یعنی چه آیه ای؟

من اینجا مقدمه ای بر زیبایی نوشتم نه کتاب جامع شناخت خدا
دوست عزیز، تفکرتون رو ستایش میکنم که جنبه های مثبت و انسانیه مذهب رو در نظر گرفتید. اما عنوان تاپیکتون این بود
یافتن حقیقت رو از اینجا شروع کن!!!

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
شایدمنظوراین رفقیمون آیاتی هست ازاجرای عدالت وقصاص میگه.به نظرخودم قصاص حقه
ویاشایدم اشداعلی الکفارورحماأبینهم باشه!
درکل دینی مدام ازگل وبلبل حرف بزنه داره مردم روفریب میده چون دردنیایی که مازندگی میکنیم بی عدالتی موج میزنه

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من اول از همه باید به این گفته برسیم: الم یعلم بان الله یری؟ ( آیا ندانستی که خداوند می بیند؟)
و بعد از اینکه این رو فهمیدیم ، پایه و اساس تمام کارهامون رو این قرار بدیم: انما اعظکم بواحده : ان تقوموا لله... (پیامبر بزرگ: شما را فقط و فقط به یه چیز سفارش میکنم : که قیام کنید به خاطر خدا)
یعنی هرکاری انجام میدیم ، فقط خدا رو درش ببینیم ، به خاطر خدا قدم برداریم. درس میخونیم ، بگیم به خاطر خدا بود ، خوبی میکنیم ، بگیم برای خدا بود ، زندگی میکنیم ، بفهمیم برای خدا بود ، به یک کودک لبخند می زنیم ، بدانیم برای خدا بود. همون وحدتی که قبلا گفتم ، بیاییم در کارهامون پیاده کنیم و از بین n تا کار ، فقط و فقط یک هدف داشته باشیم و اون هم "به خاطر خدا" بودن باشه.

بعد از اینکه کمی راه افتادیم و زیبایی های خداوند رو دیدیم ، بریم تحقیق کنیم ببینیم دیگه خداوند چه زیبایی دارد؟ دیگه چه خبره در عالم خلقت؟

به نظر من ، اگر واقعا بدون غرض و با رعایت انصاف به آفریده های خدا بنگرید ، غیر از زیبایی نخواهید دید. بنده به شخصه گاها انقدر در کارهای خداوند زیبایی می بینم که اصلا عقل از سرم میپره و احساس میکنم روحم داره صیقل میخوره.

حالا من زیاد حرف زدم و نمیدونم تا چه اندازه تونستم مطلب رو بیان کنم. باز شما نظرتون رو بفرمایید من اگر چیزی به یادم افتاد بیان میکنم

بله دوست عزیز
ولی به نظرم این صحبتهای شما بیشتر برای ی مسلمون خوبه نه کسی که تازه میخواد همه چیز رو بفهمه
من اول باید کامل خدا رو بشناسم حالا بیام کارهامو بخاطر اون اجام بدم.اصلا چرا کارهام برای خدا باید باشه؟ این تفکر اسلامیه(البته رد نمیکنم.کاری ندارم) در صورتیکه من هنوز به چیزی به اسم اسلام نرسیدم.
در واقع من حتی اگه خدا رو کامل بشناسم ممکنه به این نتیجه برسم که خب خدا منو ازاد افرید منم کارامو باب میل خودم(تا چایی که به دیگران ضرر نزنه) انجام میدم.
در واقع من میخوام فعلا خیلی سطح ابتدایی باهام صحبت بشه..اینکه یهو بیان بگن خدا اینجوریه و اونجوریه و ما رو میبینه و مهربونه و اینا،مثل اب سردیه که یهو میریزن روی ی ادمی که لباس تنش نیست!

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی ممنون میشم از نکات مثبت ایین ها دیگه هم صحبت شه....البته من قبول دارم هیچ دینی کامل تر از اسلام نیس اما دینا دیگم چیزایی برا یادگیری دارن ....لااقل دونستنشون باعث باعث میشه بفهمیم میانبر رسیدن ب خدا دست ماست.....مشکل ما هم همینه همیشه گفتیم همه حقیقت دس ماست چه تو مدرسه چ کشورمون در حالی که باید همه حقیقتارو می گفتیمو در اخر میزاشتیم خود مخاطب درست ترینو انتخاب کنه.....

bahar_cve

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز

منم به بحث علاقه مند شدم : )
از کجاشما انقد مطمین میگید آفریده های خدا؟ شاید تمام این زیبایی های جهان بر طبق اصل سازگاری بوجد اومده باشه منظورم اینه ک هرچیزی خودشو به شرایط تطبیق داده باشه
وجود نظم و زیبایی صرفا دلیل بر وجود داشتن یه خالق نیست

bahar_cve

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
سلام
اینو کلا به چهار نفر تا حالا گفتم.دیگه اینجا علنیش میکنم اصلا هم ابایی ندارم....من دیگه نه نماز میخونم،نه روزه خواهم گرفت و نه دیگر احکام اسلامی.در واقع دیگه اصلا مسلمون نیستم.شاید با شنیدن این حرفام بعضی دوستای اینجام از من بدشون بیاد،نمیدونم.ولی دیگه تصمیم رو گرفتم.ترک اسلام من بخاطر ناحق بودن اسلام نبود یا اینکه دوسدارم بی خیالی طی کنم و دیگه هیچوقت به چیزی پابند نباشم.همین دو سه هفته پیش،ی روز دقیقا سر نماز ظهر،وسط نماز،نمازمو عمدا رها کردم.اخه چه نمازی؟ چه کشکی؟ من چرا اصلا باید خم و راست بشم؟ ایا این حقه واقعا؟ ایا تشنگی کشیدن و خمس دادن حقیقت واقعیه؟ تا کی میخوام الکی همینجوری برم جلو؟؟ از بچگی بهم گفتن این خداست اینا قرانه اینم پیامبر و اماما.اینا همه مقدسن یالا حالا شروع کن به پرستش و احترامشون!!! این سینه زدنا،حسین حسین گفتنا، عزاداریا، زیارت رفتنا و ..... اینا واقعا به چه درد من میخورن؟(تفکر)
بخون،بخور،نخور،بخواب،برو،نرو،ببر،نبر......با این فعلا بزرگ شدیم
چند وقتی بود فکرم درگیر بود تا اینکه دیگه یهو از اسلام اومدم بیرون و الان هیچ دینی ندارم
25 سالمه الان....ربع قرن عمر کردم.نمیدونم چقد تا مرگم فرصت دارم.درس کار زندگی بدبختی....وقت میشه ایا به حقیقتی رسید بالاخره یا نه
هر کسی هم ی چیزی میگه.یکی با دلیل میگه خدا نیست.یکی مستدل میگه خدا هستت.یکی میگه اسلام خوبه.یکی میگه اسلام بده.یکی میگه دین بکی میگن بی دینی ......کلا نمیدونم.... مثلا حبابی توی هوا سرگردانم.
بعد جالبه یبار از ی سخنران مذهبی که اومده بود شهرمون در مورد پیدا کردن حقیقت سوال کردم،گفت اگه وقت میکنی برو پیدا کن(با لحن منفی).یعنی هیچی دیگه! معلومه اصلا پس وظیفه انسان چیه روی زمین؟؟؟ صرفا تقلید؟؟!!!!!
الان میخوام خودم حقیقت رو حالا به اندازه وسع و توانم پیدا کنم....حالا از کجا باید شروع کنم؟ بعد هزار تا کتاب رو خوندم.هر کی هم ی چیزی گفت.ایا حقیقت اون چیزیه که من برداشت میکنم؟ ایا ممکن نیست خطا کنم؟؟ اگه عقلم ی چیزی گفت ولی قلبم چیز دیگه ای،چکار کنم؟ چجوری اینا رو همسو کنم؟؟ و سوال و سوال و سوال سوالتی دیگر.......
دوسدارم خواهرام،برادرام،اونایی که جای پدر و مادر من هستن بیان اینجا کمکم کنن...ببینم من باید چکار کنم بالاخره؟ کجا برم؟
پیشاپیش ممنون از همگی

هرکسی اینجا نظر شخصی خودشو میگه و نمیشه بهش استناد کرد
ولی در مورد وجود و عدم وجود خدا چیزی هنوز مشخص نیست ،
اگه بخای تابع اسلام و قوانینش باشی باید ابتدای ماجرارو بدون دلیل بپذیری و مابقی چیزهارو با توجه به همین اصل اولی ک بدون دلیل پذیرفتی قبول کنی ...

به نظر من هرکسی تو این دنیا فقط انسان باشه کافیه انسانیت هم صرفا وابسته ب دین نیست
شما هر چیزی رو ک عقلت تشخیص میده خوبه و بد انجام بده

ولی یه سخنی از یه بزرگی هست ک میگه همیشه از دو تا ادم بترس از ادمای خیلی معتقد و خشک و از ادمای بی اعتقاد از این ور بوم افتاده

آخرین ویرایش:

رزمنده

عضو جدید
چند روز پیش خاطرات مستر همفر رو میخوندم.هر بلایی سر ما میاد از کشور انگلستان سرچشمه میگیره و البته مسیحیت و یهودیت. اولش فکر میکردم که مسیحیان خیلی مردم بی ازاری هستن . و تنها سیاست مدارهاشون مانند حکومت امریکا و اروپا هست که به اسم ازادی روزگار اسلام را سیاه کردن. بعدا فهمیدم نه بابا کشیشهای متعصب هم نه تنها با انها موافقند بلکه تمام مارا کافر به حضرت مسیح دانسته و در این راه از هیچ کاری رو گردان نیستند. اقای بوش پسر. رئیس جمهور قبلی امریکا رابطه تنگاتنگی با سران کشیش در امریکا داشت. و در زمان او بود که جنگهای سلیبی نوین و حمله به کشورهای اسلامی شکل گرفت. و مورد حمایت شدید خاخامهای یهودی و کشیشهای مسیحی بود.

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
اولا ممنونم از دعوتتون...

ولی درباره حرفاتون:
نمیدونم چرا رفتید سراغ دین؟!
من تاپیک سعید عزیز رو دیدم ولی چون با خودشون هم عقیده ام و تفاوتی نبود بینمون پست ندادم... (با این تفاوت که من دنبال کشف حقیقت نمیستم چون قابل کشف نیست)
اصلا بحث دین نیست اینجا... گرچه این مسائل شخصیه ولی درباره خودم میتونم بگم که تنها چیزی که الان 100% بهش معتقدم خداست...! بقیه رو شنیدیم و بهمون گفتن ولی اعتقاد عمیقی ندارم...

و البته مهم هم نیست به نظر من... که چه دینی داریم... اصلا دین داریم یا نداریم... به چی اعتقاد داریم... اصلا خدا رو میشناسیم یا نمیشناسیم...
من به این نتیجه رسیدم که باید انسان بود و خوب بود... با بقیه همون جوری بود که واسه خودمون میپسندیم... همین... دین من اینه... سعی میکنم اینجوری باشم...
حالا شاید برای بعضیا مهم باشه که اسم دینشون ---- باشه... من اونجوری نیستم...
من به کسی کاری ندارم و ظلم نمیکنم... سعی هم میکنم خدمت کنم و مفید باشم برای انسان ها...
فکر میکنم که راهش همینه... به ندای دلم گوش میدم و اون بهم میگه که چی درسته و چی نیست... از کسی تقلید نمیکنم چون یک انسانم...!
به نظر بنده اون بودایی که یه مجسمه رو میپرسته و آدم خوبیه با مسلمانی که سعی میکنه آدم خوبی باشه فرقی نداره و هم دو میتونند خوب و سعادتمند باشن...

رزمنده

عضو جدید
فکر نکنید که فقط ما هستیم که میگوییم اسلام بر حق است و هیچ دینی غیر از ان قابل قبول نیست. مسیحیها هم دقیقا همین نگرش را دارند و ما را کافر میدانند. حال انکه تنها دینی که پیامبران گذشته را تکذیب نکرده اند همین اسلام است. یهودی ها هم در کشور و مدارسشان میگویند مسلمانان و مسیحیان کافرند. و یهود بر حق است. این طبیعی است که هر قوم و ایینی خود را بر حق بداند. پس بیخودی ژست روشنفکری نگیریم که چرا در کشورمان دینهای دیگر را رد میکنیم.این صحیح است که در هر دینی حقایقی وجود دارد. ولی دلیل بر کامل بودن ان نیست هرچند که از همان حقایق در دنیای اسلام به وفور یافت میشود.

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
چند روز پیش خاطرات مستر همفر رو میخوندم.هر بلایی سر ما میاد از کشور انگلستان سرچشمه میگیره و البته مسیحیت و یهودیت. اولش فکر میکردم که مسیحیان خیلی مردم بی ازاری هستن . و تنها سیاست مدارهاشون مانند حکومت امریکا و اروپا هست که به اسم ازادی روزگار اسلام را سیاه کردن. بعدا فهمیدم نه بابا کشیشهای متعصب هم نه تنها با انها موافقند بلکه تمام مارا کافر به حضرت مسیح دانسته و در این راه از هیچ کاری رو گردان نیستند. اقای بوش پسر. رئیس جمهور قبلی امریکا رابطه تنگاتنگی با سران کشیش در امریکا داشت. و در زمان او بود که جنگهای سلیبی نوین و حمله به کشورهای اسلامی شکل گرفت. و مورد حمایت شدید خاخامهای یهودی و کشیشهای مسیحی بود.

این بحث از چه نظر مربوط میدونید به بحث؟!
از دید من هر کسی که افراط کنه، در هر دینی باشه به خطا رفته...
اینجا بحث این نیست که کی بده!! بحث اینه که چه راهی میتونه خوب باشه و عقیده هرکس چیه در این مورد...

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر نکنید که فقط ما هستیم که میگوییم اسلام بر حق است و هیچ دینی غیر از ان قابل قبول نیست. مسیحیها هم دقیقا همین نگرش را دارند و ما را کافر میدانند. حال انکه تنها دینی که پیامبران گذشته را تکذیب نکرده اند همین اسلام است. یهودی ها هم در کشور و مدارسشان میگویند مسلمانان و مسیحیان کافرند. و یهود بر حق است. این طبیعی است که هر قوم و ایینی خود را بر حق بداند. پس بیخودی ژست روشنفکری نگیریم که چرا در کشورمان دینهای دیگر را رد میکنیم.این صحیح است که در هر دینی حقایقی وجود دارد. ولی دلیل بر کامل بودن ان نیست هرچند که از همان حقایق در دنیای اسلام به وفور یافت میشود.
کسی که بخاد برای خودش دینو روشی انتخاب کنه باید نسبت به ادیان دیگه هم اطلاع داشته باشه .....این فقط حرف من بود ....
من کاری ب مسیحیا و یهودیا ندارم ...این حرف شما مثل اینه یکی بخاد اسلامو بشناسه بگه مسلمونا اینجورین روحانیاشون اخونداشون فلان سیاستو دارن
حرفایی که شما در مورد اروپاییا و کشیشا گفتید در حالی که باید از خود اون دین و بنیانگذار دین صحبت بشه نه قضاوت راجب ادمایی که پیرو اون دین هستن.....

رزمنده

عضو جدید
البته خوب بودن و انسان بودن بسیار مهمه. ولی شما به این توجه کن که در میان بت پرستان و یا مارکسیست ها هم انسانهای مفید و قابل احترامی وجود دارد. اما زندگی انسان در خوب بودن و به قول معروف ادم بودن خلاصه نمیشود.خلقت انسان و مخصوصا نعمت زندگی و تفکر برای ما مسائل به مراتب پیچیده تر و ناشناخته تری از خوب بودن بوجود اورده است. حال انکه خوب بودن در هر فکری و هر انسانی تعریف خاص خود را دارد. به طور مثال کومونیستها برای عدالت میجنگیدند و به خدا اعتقادی نداشتند و انسان بودن را در خود میدیدند پس به خود حق میدادند برای مکتبشان بجنگند. بتپرستان خود را حق دانسته و و با مسلمانان میجنگیدند. از طرف دیگر مسلمان خود را در پناه خدا دانسته و با کفار میجنگیدند. مسیحیان خود را در پناه مسیح دانسته و جنگهای سلیبی را به راه انداختند. وهمینطور ادامه دارد . مشکل بشریت این است که هر کس خود را انسان دانسنته و برای هدفش میجنگد.
در نتیجه تعریف جامعی از انسان بودن در جهان وجود ندارد.واینکه انسان بودن به خودی خود برای زندگی بشر در ارامش و عدالت کافی نیست.

رزمنده

عضو جدید
شما کافیه به سیاست ها و کارهایی که در چند قرن گذشته تا به حال از انها سر زده نگاه کنید کافیه که پی به عقیدشون ببرید.
لازم نیست برید از خودشون بپرسید.از رفتارشون کاملا مشخصه.هر چند که من با سایر ادیان اشنایی دارم.

رزمنده

عضو جدید
کسی که بخاد برای خودش دینو روشی انتخاب کنه باید نسبت به ادیان دیگه هم اطلاع داشته باشه .....این فقط حرف من بود ....
من کاری ب مسیحیا و یهودیا ندارم ...این حرف شما مثل اینه یکی بخاد اسلامو بشناسه بگه مسلمونا اینجورین روحانیاشون اخونداشون فلان سیاستو دارن
حرفایی که شما در مورد اروپاییا و کشیشا گفتید در حالی که باید از خود اون دین و بنیانگذار دین صحبت بشه نه قضاوت راجب ادمایی که پیرو اون دین هستن.....
شما کافیه به سیاست ها و کارهایی که در چند قرن گذشته تا به حال از انها سر زده نگاه کنید کافیه که پی به عقیدشون ببرید.
لازم نیست برید از خودشون بپرسید.از رفتارشون کاملا مشخصه.هر چند که من با سایر ادیان اشنایی دارم.و اینکه بنیان گذار دین هیچ ربطی به پیروان دین نداره.بطور مثال وهابیها به نظر شما را حضرت محمد را میروند. پیامبر به انها گفته که بچه ها رو سر ببرید؟ حضرتم موسی به یهودیان گفته که مردم بیگناه رو بمباران کنید و یا حضرت مسیح به کشیشها دستور داده که انسانهای غیر مسیحی را در اتش بسوزانید؟

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این بحث از چه نظر مربوط میدونید به بحث؟!
از دید من هر کسی که افراط کنه، در هر دینی باشه به خطا رفته...
اینجا بحث این نیست که کی بده!! بحث اینه که چه راهی میتونه خوب باشه و عقیده هرکس چیه در این مورد...

راه انسان بودن..:)

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
لازم نیست برید از خودشون بپرسید.از رفتارشون کاملا مشخصه.هر چند که من با سایر ادیان اشنایی دارم.
کارهایی که از اونا سر زده ب خاطر دینشون نبوده ربط به خاسته های شخصی خودشون داشته...دینشون هیچ وقت اینو ازش نخاسته...من نمیدونم چرا باز حرف خودتونو میزنید....هیچ دینیو نمیشه از روی پیروانش قضاوت کرد....مث اینه اسلامو بخای با شناخت داعش بشناسی......

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
لازم نیست برید از خودشون بپرسید.از رفتارشون کاملا مشخصه.هر چند که من با سایر ادیان اشنایی دارم.و اینکه بنیان گذار دین هیچ ربطی به پیروان دین نداره.بطور مثال وهابیها به نظر شما را حضرت محمد را میروند. پیامبر به انها گفته که بچه ها رو سر ببرید؟ حضرتم موسی به یهودیان گفته که مردم بیگناه رو بمباران کنید و یا حضرت مسیح به کشیشها دستور داده که انسانهای غیر مسیحی را در اتش بسوزانید؟
حضرت محمد بنیانگذار اسلام بودو بس....بنیانگذار وهابیت کسه دیگه ای بوده محمد بن الوهاب.....اینا چه ربطی ب هم دارن....