و هزاران حرف زیبای دیگه مثل :
ادب بهترین میراث هست.
بهترین چیزی را که دوست دارید درباره شما بگویند درباره مردم بگویید.
خوش به حال کسی که عیبش او را از دیگری باز داشت.
بهترین خوبی ها مهربانی و لطف با مردم است.
بهترین مردم کسی است که نفع رساننده مردم باشد.
بدگویی دیگران در پشت سر منتهای کوشش مردم ناتوان است.
زینت سخن گفتن راستگویی است.
خدا رحمت کند کسی را که بداند از کجا امده و در کجا قرار دارد و به کجا خواهد رفت.
هرکس سه بار از تو خشمگین شد و حرف زشتی نزد با او طرح دوستی افکن
و..................
این حرفا بنظرم هیچکدوم با عقل و منطق ناسازگار نیست ، اصلا بحث دینی رو هم در نظر نگیریم بازم همش ما رو به انسانیت و اخلاق دعوت کرده اند ، گرچه بنظرم دین هم که هی میگیم : من کاری به دین ندارم ، این حرف درستی نیست ، جوری میگیم که انگار دشمنی داریم با دین و دین خیلی چیز ناپسندی هست که هی ما میگیم کاری به دین ندارم... بنظرم اصلا دین و انسانیت و عقل و احساس و ... هیچکدوم جدای از هم نیست و همش نهایتا به زیبایی ختم میشه.
من اون چیزایی که حضور ذهن داشتم رو گفتم بقیشم کاری ندارم و خدا رو به شما می سپارم...
ادب بهترین میراث هست.
بهترین چیزی را که دوست دارید درباره شما بگویند درباره مردم بگویید.
خوش به حال کسی که عیبش او را از دیگری باز داشت.
بهترین خوبی ها مهربانی و لطف با مردم است.
بهترین مردم کسی است که نفع رساننده مردم باشد.
بدگویی دیگران در پشت سر منتهای کوشش مردم ناتوان است.
زینت سخن گفتن راستگویی است.
خدا رحمت کند کسی را که بداند از کجا امده و در کجا قرار دارد و به کجا خواهد رفت.
هرکس سه بار از تو خشمگین شد و حرف زشتی نزد با او طرح دوستی افکن
و..................
این حرفا بنظرم هیچکدوم با عقل و منطق ناسازگار نیست ، اصلا بحث دینی رو هم در نظر نگیریم بازم همش ما رو به انسانیت و اخلاق دعوت کرده اند ، گرچه بنظرم دین هم که هی میگیم : من کاری به دین ندارم ، این حرف درستی نیست ، جوری میگیم که انگار دشمنی داریم با دین و دین خیلی چیز ناپسندی هست که هی ما میگیم کاری به دین ندارم... بنظرم اصلا دین و انسانیت و عقل و احساس و ... هیچکدوم جدای از هم نیست و همش نهایتا به زیبایی ختم میشه.
من اون چیزایی که حضور ذهن داشتم رو گفتم بقیشم کاری ندارم و خدا رو به شما می سپارم...