گفتگو و آشنایی با دیگر اعضای تالار پزشکی

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پیشنهاد میکنم جاتونو عوض کنید:cool:
متاسفانه خیلی هامون سرجامون نیستیم:w09:

تا ابد اون درس یادتون نمیره آفرین ب اون استاد
همون اول همه چیو واستون عادی کرده!!!:D

هوم !

ولی من معماریو هم دوست دارم !

ترم اول چرا ولی الان دیگه حسرت نمیخورم ... یعنی حس میکنم به نفعم شد که نرفتم پزشکی ..با اینکه امکانش برام بود !

گاهی وختا ما نمیدونیم چی به نفعمونه ... فقط باید از خدا بخوایم اون راهی که به صلاحمونه رو بذاره جلو پامون :smile:

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه خبره اینجا؟؟ سر ِ درد و دلتون باز شده

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ایشالا به اونا هم میرسی گلم :d
انشا... (بقول آجی نازی شکلک جیغ بنفش از ته دل:D):gol:
هوم !

ولی من معماریو هم دوست دارم !

ترم اول چرا ولی الان دیگه حسرت نمیخورم ... یعنی حس میکنم به نفعم شد که نرفتم پزشکی ..با اینکه امکانش برام بود !

گاهی وختا ما نمیدونیم چی به نفعمونه ... فقط باید از خدا بخوایم اون راهی که به صلاحمونه رو بذاره جلو پامون :smile:
خوشحالم ک معماری رو دوس داری
اونم دوست داره شک نکن;)
با جمله ای ک گفتی 100000000% موافقم!!!

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
آقا گرگه شنیده بودیم ! خانوم گرگه نشنیده بودیم:D
من خورشید خانومم:D
گوشت نذری آوردم خخخ
نه نه دروغ میگی!!! از زیر در دستتو بیار تو ببینیم!!! ما بچه های عصر فیسبوکیم گول نمیخوریم!!!:D

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز
منم ی خاطره بگم!
خنده دار نیس آ :دی
ترم 3 ک بودیم ،بخش اونکولوژی ...ی مریض ِ ی دختره بی تربیت وبی شخصیت و اعصاب ندار بود!
ب حدی ک خود دکتر و پرستار های بخش هم از دستش آثی بودن!:|
اومده بود بیمارستان آموزشی دولتی توقع داشت بیشتر از بیمارستان خصوصی ب امر و نهی اش گوش داده بشه !
موقع دارو دادن شده بود ، گفتن اتاق فلانیو کی قبول میکنه بش بده؟ یکی از پسرامون گف من میدم!اما پسره خبر نداشت اون اتاق برا کیه،بعد همه گفتیم اوه اوه آقای فلانی نرو اون دخترس ! تا اومد ببینه ما چی میگیم !
یکی از دخترامون گف بدید من از پسش بر میام! بعد استادمونم گف آفرین خوبه بیا با هم میریم مشکلی پیش نمیاد من هستم :D! فک کنید استادمون خودش پزشک بود:|
ولی یکم قیافه ایناش بنده خدا ی جوری میزنه ، ک مشخص نیس دکتره:|
تا درو باز کرد رفت تو ... ی دفه دختره جیــــــــــــــــــــغی بود ک کشید جفتشونو اعم از دوستمو و با استادو بیرون کرد :دی
ینی من وقتی دیدم استاد اونجوری بیرون شد میخواستم وسط بخش بشینم رو زمین:|:|:|:|:|
اولش استاد از دختره حمایت کرد آ ... اما موقع نمره دادن ک شد ب دختره گف ازت نمره کم میکنم:|

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]لقمان را گفتند ادب از که آموختی ؟[/FONT]
[FONT=&quot]گفت: دهنمو سرویس کردین از بس پرسیدین[/FONT]![FONT=&quot][/FONT]
:D

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]خوبی که از حد بگذره طرف فکر میکنه خبریه؛ والا خبری نیست ما ذاتا خوبیم[/FONT]:smile:!![FONT=&quot][/FONT]