مخلص تسنیم. بهتر شدی ؟
تو ترم خوندی یا انبار شده ؟![]()
تسنیم تو که میگفتی شبا درس میخونی! چرا بیشترش انبار شده بود؟!!!!!!هوم؟:|
امروز امتحانشو دادم ...
تو ترم زیاد نخونده بودم ! بیشترش انبار شده بود :دی
تسنیم تو که میگفتی شبا درس میخونی! چرا بیشترش انبار شده بود؟!!!!!!
بای!...های!...
سلام سلام سلام
عليك عليك عليك عليكسلام سلام سلام سلام![]()
سلام سلام سلام سلام سلام سلام سلام سلامسلام سلام سلام سلام سلام![]()
سلام سلام سلام سلام سلام![]()
درباره ی دکتری که گفتی نور انداخته.. این روش معاینه ی سینوس هاست... اگه نور بازتاب کنه ینی سینوزیت نداری و اگه بازتاب نداشته باشه ینی سینوزیت( همون عفونت سینوس ها) البته برا اطمینان اکثرا ی عکس رادیولوژی هم از سینوس ها مینویسن...آقایون و خانومای دکتر!!!!
دستم به روپوش سفید و خوشگلتون!!!
بیرون رفتن واسم شده آرزو دست نیافتنی((((
میرم بیرون هوا سرد باشه و یا آلوده باشه سردرد میگیرم(مخصوصا گودی چشم چپم)
رفتم دکتر میگه سینوزیت نداری(البته الکی معاینه کردییه نور قرمزی انداخته بود رو بینی و پیشونیم آینه داده بود دستم گفت نگا سینوزیت نداری(مگه من سینوزیتو با چشم دیدم که تشخیص بدم دارم یا نه
)
رفتم اسکن گفتش انحراف بینی و پولیپ داری(یعنی سردردم به خاطر اینه؟)
یه دکتر دیگه هم رفتم
گفت پولیپ و میگرنداری
قرص میگرن نوشت(من نخوردم)
حالا میشه بگین به نظر شما دلیل این که هوای آلوده و سرد باعث سر دردم میشه چیه؟درضمن هوای سرد باعث میشه صورتم ورم کنه
ممنون میشم راهنمایی کنین!!!!
ترم 3/ بیمارستان فیروزگر / بخش گوارش
این ترم ی استاد داشتیم که کلا سوژه بود
عاغا من با یکی از بچه ها و استاد رفتیم برا ی مریض انژیوکت بزنیم هی دوستم میگف این رگ خوبه استاد؟! استاد برا خودش داش ی رگ دیگه رو نگاه میکرد و جواب نمیداد.. دوستم برگش منو نگاه کرد! گفتم خوبه بزن... همین انژیوکتو باز کرد.. استاد از دستش گرف زد تو اون رگی که خودش تا الان داشت نگاه میکرد!!!! دوستم هاج و واج مونده بود! برگش تو روش گف تو چرا زدی!؟ استاد خیلی شیک چسب زد و رفت!!!!!
من![]()
استاد
دوستم در طی این مراحل![]()
بله صداتونو دارم! من هستم!صدامو دارید؟
الو؟:|
کسی هست؟:دی
خوبم مرسی. شما خوبید؟ میگم چرا پشت به دوربینید شما؟!!ها ..:|
سلام
خوبید شما؟
خوبم مرسی. شما خوبید؟ میگم چرا پشت به دوربینید شما؟!!
ترم 4 / درمانگاه
همینطوری که اینجا گفتم #6 ما 5 روز بخش سنجش نوزادان بودیم که البته فقط نوزدا نبودن تا کودک هم بودن ، بچه 9-10 ساله هم میاوردن ، ما دقیقا هفته ی اول بعد از تعطیلات عید اونجا بودیم و چون همه 2-3 هفته برا عید وقت نکرده بودن بچه هاشون بیارن حسابی سرمون شلوغ بود! به حدی که ی موقع هایی از خستگی میخواستم گریه کنم :| ولی الان که فک میکم خوب شد! چون مجبور شدن حسابی خوب کارو به ما یاد بدن که ما هم کار انجام بدیم.... حسابی کار کردیم ولی تا حد مرگ :| بگذریم.... منظورم اینه که ما خودمونم ویزیت میکردیم بچه ها رو.
ی روز تو همون شلوغیا دوستم یکیو صدا زد... همین بچهه اوم تو اتاق شروع کرد جیغ و داد! پسر بچه 8-9 ساله بود!
حالا ماها همه این شکلیمامانش به دوستم گف این از روپوش سفید میترسه بوسش کنید خوب میشه.. دوستم پشتتشو کرد به مامان بچه و رو کرد به من گف : به من میگه اینو بوس کنم!!!! من اینو بوس نمیکنم ... گندس :| گفتم بچس بوس کن عیب نداره...مخمونو خورد.. گف خیلی اذیت میشی خودت پاشو بوسش کن.. گفتم نه من دارم اینو معاینه میکنم.... ینی مامان خود پسره فهمید داشت منفجر میشد به حرفای ما
![]()
وا مگه میشه. خانوم دکتر و خجالت؟!!ممنون منم خوبم شکر!
همینجوری !
خب من خجالتیم دیگه:دی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
جایزه نوبل فیزیولوژی و پزشکی The Nobel Prize in Physiology or Medicine | پزشکی | 2 | |
![]() |
پوستر و عکس آموزشی پزشکی | پزشکی | 3 | |
![]() |
دانلود برنامه های پزشکی برای اندروید | پزشکی | 0 | |
![]() |
◥فهرست دانشگاههای علوم پزشکی در ایران◤ | پزشکی | 34 | |
![]() |
معرفی سایت های پزشکی | پزشکی | 113 |