نفرمایید
بیچاره ها نمیدونن چه آینده ای در انتظارشونه
حالا شما خوش انصاف هستی بگیم دوستان پروژه هاشونو بسپارند به شما؟
ما هم خوبیم میگذره

آره دانشجویی حساب میکنیم.لطف میکنین

نفرمایید
بیچاره ها نمیدونن چه آینده ای در انتظارشونه
حالا شما خوش انصاف هستی بگیم دوستان پروژه هاشونو بسپارند به شما؟
ما هم خوبیم میگذره
ما هم تنبلارو دوس داریم!
من مریض شدم..![]()
خودشونو قبل اینکه منفجر بشن میرفتم میگرفتمشون..شبیه بادکنک بودن!![]()
پریروز ظهر یک دوست خوب من شهید شد، پریروز صبح اصغر اسدی بر اثر انفجار مین نمره 4 به شدت مجروح و به بیمارستان منتقل شد. وی ساعاتی پس از آن بر اثر شدت جراحات وارده دربیمارستان به شهادت رسید، اصغر اسدی یکی از دوستان خوب من بود که از اعضای فعال پاکسازی میادین مین در منطقه مرزی سردشت بود.
باورم نمیشه از این دنیا رفته باشه، کاش یکی میرفت اون دنیا ازش برام خبری می آمد
یا حد اقل یکی بهم اطمینان میداد که بعد از مرگ دوباره میتونم ببینمش
http://www.defapress.ir/Fa/News/6096
ایلام - خبرگزاری مهر: همزمان با عاشورای حسینی پیکر پاک شهید اصغر اسدی بر دوش مردم ولایت مدار شهرستان ایلام تشییع شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر اسدی بیست و یکم آبان ماه هنگام عملیات پاکسازی میادین مین در منطقه سردشت کردستان به شهادت رسید.
شهید اصغر اسدی از یادگاران دوران هشت سال دفاع مقدس و فرزند شهید گرانقدر حمید اسدی بود.
شهید اصغر اسدی حدود هفت سال با گروه مین زدایی در مناطق دهلران، مهران، میمک و سومار فعالیت داشت.
http://www.mehrnews.com/detail/News/2175219
سلام کسی هست؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام......
سلامسلام.خوبید؟
یه سوال داشتم.ترمو2 فصول اولش نمره آورتره یا فصول آخر؟مثلا بین فصل 10-11 و فصل 12-13 14 از کدوم فصل ها میشه نمره گرفت؟کدوماش آسونتره؟
سلام
مشخصه .. بعضی از فصل ها هستن که سوالات انتهاییشون خیلی زیادتر هستن .. اگر از روی کتابهای کنکور بخونید این مسائل رو خیلی خوب متوجه می شید .. مثلا اینطور که یادم میاد مبحث فوگاسیته سوالات زیادی ازش اومده بود ...
![]()
اگه اسم فصلاش رو بگی ممنون می شم .. من دیگه کتاب رو ندارم .. یادم نیست فصلاش چی بودن .. ولی خب هر چی هم که سخت یا آسون باشه بستگی به خودت داره ...سلام.
آخه من نمره میان ترمو از دست دادم.میان ترم از دو فصل 10-11 بوده.میخاستم ببینم فصلهای باقیمونده برای پایان ترم در چه سطحه سوالاش.میتونم 10 نمره پایان ترم بگیرم؟
اگه اسم فصلاش رو بگی ممنون می شم .. من دیگه کتاب رو ندارم .. یادم نیست فصلاش چی بودن .. ولی خب هر چی هم که سخت یا آسون باشه بستگی به خودت داره ...
خب .. اینها فصل های ساده ای نیستن .. ولی اگر بخونی میشه ... یادگرفتنشون خیلی سخت نیست !!فصل 12:ترمودینامیک محلول ها:کاربردها
13:تعادل های واکنش های شیمیایی
درود بر شماسلام
کسی هست راجب به مدرک hse advance بدونه اصلا به درد میخوره یا نه ممنون میشم اگه راهنمایی کنین
![]()
درود بر شما برو بچه های گل
چطور مطورین؟
منو نمیبینین کیفتون کوکه؟![]()
اگه توی قسمت اچ اس ای توی یه شرکتی پارتی داشته باشی که بهت بگه برو مدرکشو بگیر تا ببرمت سرکار خیلی خوبهسلام
کسی هست راجب به مدرک hse advance بدونه اصلا به درد میخوره یا نه ممنون میشم اگه راهنمایی کنین
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |