گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار

سر شما هم خوش باد...
دلمون تنگ شد گفتیم بیایم یه احوالپرسی کنیم...
خوبین شما؟
:smile:
ما هی قطع و وصل می شیم .. شما به بزرگی خودت ببخش ...
خدا رو شکر .. در کمال سلامتی هستم .. شما چطور ؟ در کمال سلامتی به سر می برید؟:smile:

P O U R I A

مدیر تالار
دیشب خواب دیدم جنگنده های امریکا اومدن خونمون...بمب میندازن خیلی خواب پر استرسی بود!:cry:

منم یه بار خواب دیده بودم که گودزیلاها حمله کردن و یکیشون هم داشت ساختمون ما رو می خورد و میوند جلو ... واقعا ترس ناک بود !!:biggrin:

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم یه بار خواب دیده بودم که گودزیلاها حمله کردن و یکیشون هم داشت ساختمون ما رو می خورد و میوند جلو ... واقعا ترس ناک بود !!:biggrin:

این که ترسناک نبود خنده دار بود...:biggrin:
ولی جدی کلی هواپیمای جنگی اومده بودن..از این جدیدا!!!

P O U R I A

مدیر تالار
این که ترسناک نبود خنده دار بود...:biggrin:
ولی جدی کلی هواپیمای جنگی اومده بودن..از این جدیدا!!!
خب اینی هم که شما می گید دیگه خیلی تخیولیه !!
:biggrin:
حالا شما یکار می کردید !!؟ فقط چیغ می کشیدید و به این ور و اون ور می دویدید ...:smile:

P O U R I A

مدیر تالار
خودشونو قبل اینکه منفجر بشن میرفتم میگرفتمشون..شبیه بادکنک بودن!:D
ههههه .. اگه بمبا شبیه بادکنک بودن که .. خب پس منم زاید خواب بمب دیدم ... یادمه یه بار خواب دیدم یه استر پر از بمب بود که برای نجات بقیه پریدم توشون و همشون رو خنثی کردم .. فقط بمب های توی اون خوابم شبیه توپ بودن .. توپای رنگی قشنگ !! :biggrin:

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
ههههه .. اگه بمبا شبیه بادکنک بودن که .. خب پس منم زاید خواب بمب دیدم ... یادمه یه بار خواب دیدم یه استر پر از بمب بود که برای نجات بقیه پریدم توشون و همشون رو خنثی کردم .. فقط بمب های توی اون خوابم شبیه توپ بودن .. توپای رنگی قشنگ !! :biggrin:

خیلی وظیفه سنگینی داشتم تو خواب..
بمبا هر جا می افتاد میرفتم همه رو از اونا دور میکردم...
یه بارم رفتم سواحل مدیترانه موج سواری...سوار این موتورا شده بودم...با یه پسره..اون جلو نشسته بود من پشتش...پسره ترکیه ای بود!
:d
اون خوابو هیچوقت یادم نمیره...چه موج سواری کرده بودم..تازه هتلم داشتم اونجا..آخ آخ اخ الان یادش می افتم یه جوری میشم!:redface:

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
کم سعادتیم.
مشغول پروژه های دانشجوهای بیچاره هستم.گناه دارن.
شما خوبین؟
چه میکنین؟
روزگار میگذره؟

نفرمایید
بیچاره ها نمیدونن چه آینده ای در انتظارشونه
حالا شما خوش انصاف هستی بگیم دوستان پروژه هاشونو بسپارند به شما؟
ما هم خوبیم میگذره

بالا