فصل 12:ترمودینامیک محلول ها:کاربردها
13:تعادل های واکنش های شیمیایی
مطمئن باشین میفتینش اگه استادش نمره نده بهتونسلام.
آخه من نمره میان ترمو از دست دادم.میان ترم از دو فصل 10-11 بوده.میخاستم ببینم فصلهای باقیمونده برای پایان ترم در چه سطحه سوالاش.میتونم 10 نمره پایان ترم بگیرم؟
چی چیو الکی بهش امید میدینسلام دوست گلم ..شک نکن اگه خوب بخونی میتونی..این دوفصل سخت هست ولی میشه واقعا ازعهده ش براومد..ایشالا میتونی![]()
چی چیو الکی بهش امید میدین. اونوقت اگه افتاد میاد میگه دیدین الکی بود حرفاتون.
البته همه ی درسا بستگی به استاد دارن.
من یادمه ترمو 2 سر جلسه 5.5 ساعت نشستیم.استاد میگفت تا شب هم میخواین بشینین 1000تا برگه اضافم خواستین بهتون میدم فقط بتویسین!!!بخدا کمر درد گرفتیم و کم آوردیم که بلند شدیم و الا بلد بودیم بنویسیم.10تا سوال داده بود.
تنها درسی که دوس ندارم دیگه برام تکرار بشه ترمو2 بود که واقعا کابوسی بود برا خودش.
فصلای آخرشم که فوگاسیته و مدلسازی بود خییییییلی وحشتناک سخت بودن.
12.4 با افتخار پاسش کردم.
سلام دوست گلم ..شک نکن اگه خوب بخونی میتونی..این دوفصل سخت هست ولی میشه واقعا ازعهده ش براومد..ایشالا میتونی![]()
:|:|:|از شما هم ممنون:|مطمئن باشین میفتینش اگه استادش نمره نده بهتون.
چی چیو الکی بهش امید میدین. اونوقت اگه افتاد میاد میگه دیدین الکی بود حرفاتون.
البته همه ی درسا بستگی به استاد دارن.
من یادمه ترمو 2 سر جلسه 5.5 ساعت نشستیم.استاد میگفت تا شب هم میخواین بشینین 1000تا برگه اضافم خواستین بهتون میدم فقط بتویسین!!!بخدا کمر درد گرفتیم و کم آوردیم که بلند شدیم و الا بلد بودیم بنویسیم.10تا سوال داده بود.
تنها درسی که دوس ندارم دیگه برام تکرار بشه ترمو2 بود که واقعا کابوسی بود برا خودش.
فصلای آخرشم که فوگاسیته و مدلسازی بود خییییییلی وحشتناک سخت بودن.
12.4 با افتخار پاسش کردم.
امید مگه بده ...بعدشم میشه اگه بخونه خیلی خوب میتونه ..استاد مهمه ولی خب بازاگه برگه ش رو قوی بنویسه حله..حداقل خودش درونش اروم میشه ..باید تلاش کنه![]()
خیلی وقت مهمه ..منم وقت کم اوردم ولی دراخر بافتخار 20شدم![]()
ترمو 2 در عمرم ندیدم کسی 20 بیارهامید مگه بده ...بعدشم میشه اگه بخونه خیلی خوب میتونه ..استاد مهمه ولی خب بازاگه برگه ش رو قوی بنویسه حله..حداقل خودش درونش اروم میشه ..باید تلاش کنه![]()
امید مگه بده ...بعدشم میشه اگه بخونه خیلی خوب میتونه ..استاد مهمه ولی خب بازاگه برگه ش رو قوی بنویسه حله..حداقل خودش درونش اروم میشه ..باید تلاش کنه![]()
ترمو 2 در عمرم ندیدم کسی 20 بیاره.بابا نخبه.بابا نابغه.
آقا من کم آوردم.راست میگن ایشون درسشون از ما بهتر بوده.وقتی میگن بخون نمره میاری لابد میدونه.
بابا ما دانشجوی تنبلی نبودیم ولی خب زرنگم نبودیم.کلا واسه پسر جماعت افت داره بگه نمره بالا گرفتم.
بخدا یه بار یه درسی به اسم کارگاه نرم افزار یه استاد بداخلاق سخت گیر دادن بهمون همه رو داده 6 ، 7 و من شده بودم 17!!!
هرکی میگفت چند شدی میگفت پاس شدم!با اصرار بهشون گفتم 11 شدم!!کی روش میشد بگه 17 شدم!!!
ترمو 2 در عمرم ندیدم کسی 20 بیاره.بابا نخبه.بابا نابغه.
آقا من کم آوردم.راست میگن ایشون درسشون از ما بهتر بوده.وقتی میگن بخون نمره میاری لابد میدونه.
بابا ما دانشجوی تنبلی نبودیم ولی خب زرنگم نبودیم.کلا واسه پسر جماعت افت داره بگه نمره بالا گرفتم.
بخدا یه بار یه درسی به اسم کارگاه نرم افزار یه استاد بداخلاق سخت گیر دادن بهمون همه رو داده 6 ، 7 و من شده بودم 17!!!
هرکی میگفت چند شدی میگفت پاس شدم!با اصرار بهشون گفتم 11 شدم!!کی روش میشد بگه 17 شدم!!!
20؟
من یه نمره بالای 17 نداشتم تو کارشناسی. در عوض تو ارشد معدلم شد 18.5
20 !!!!!!!!!!!!!!!!!
ترمو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه آدمایی پیدا میشن بخدا !
شما کدوم دانشگاه هستید مگه؟
ترمو 2 تنها درسی بود که روزی 3 ساعت میخوندمش!!خیلی درطول ترم خوندمش و تقریبا فووووول بودم هم مثالهای حل شده و هم مسائل آخر فصل!!ولی خب استاد معلوم نبود از کجا سوال میاوردنه بابا نابغه کجا بود اقا وحید..دیگه تلاش کردم خیلی واسش ..خودمم باورم نشد وقتی استاد نمره م رو میل کرد از خوشحالی داشتم میمردم ..میدونستم خوب نوشتم ولی نه تااین حد..
نه منم سرم تو کتاب نیست ..اراده کنم وبخونم تمومه ولی واقعا اینو فهمیدم که خواستن توانستن است درسته
منم به هیشکی نمره م رو نگفتم ولی چون استاد ایمیل میزد نمره هارو به بچه ها ..خیلی ها فهمیدن نمرم رو..ولی احنمالا امتحان اسون بوده من اونقدرم دیگه مخ نیستم![]()
ترمو 2 تنها درسی بود که روزی 3 ساعت میخوندمش!!خیلی درطول ترم خوندمش و تقریبا فووووول بودم هم مثالهای حل شده و هم مسائل آخر فصل!!ولی خب استاد معلوم نبود از کجا سوال میاوردهمشم انگیلیسی بود!تا میخواستیم بفهمیم منظور سوال چی میگه میفهمیدیم واویلا چی شد!!!
خیلی سخت گیر بود.
یکی از دوستام 5 باره ترمو 2 افتاده هنوز درسش تموم نشده ترم 11 هست الان![]()
وای خدا آواتارشوترمو 2 تنها درسی بود که روزی 3 ساعت میخوندمش!!خیلی درطول ترم خوندمش و تقریبا فووووول بودم هم مثالهای حل شده و هم مسائل آخر فصل!!ولی خب استاد معلوم نبود از کجا سوال میاوردهمشم انگیلیسی بود!تا میخواستیم بفهمیم منظور سوال چی میگه میفهمیدیم واویلا چی شد!!!
خیلی سخت گیر بود.
یکی از دوستام 5 باره ترمو 2 افتاده هنوز درسش تموم نشده ترم 11 هست الان![]()
سلام به همه کچلا ، و دخترای خوب باشگاه
خوووبین ؟
وای خدا آواتارشو![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |