آقا اگه از من میشنوی بیخیال استخدام شو!نه برادر ، من به خارک و لاوان هم راضیم ، عسلویه که خوبه
ولی کو استخدام ؟
مدرکت چیه ؟از کجا؟منظور من از استخدام رسمی شدن نیست
منظورم اینه که یه جا بری ، سر کار تا آخر ماه یه پولی بدن دستت که حداقل خرج ADSL ات در بیاد . . .
عسلویه کیلو چند بابا ....
دیروز دوباره رفتم عسلویه . یه همایش داشتیم اونجا . خیلی چیزا دیدم که پشیمون شدم از کار توی اونجا .
با اینکه خیلیها آرزوشونه که اونجا کار کنن ولی وقتی میرن اونجا میفهمن چخبره .
من با اینکه خودم به شرایط زندگی توی بوشهر عادت دارم ولی اونجا آدم کم میاره !
بزرگترین مشکلش واسه اونایی که وابستگی به خونه دارن اینه که شما در مدت 2 هفته کار در اونجا چشمتون هیچ چیزی نمیبینه . یعنی از صبح تا عصر که کار کردید بعدش یه راست باید برین توی خونه ( کمپ چیزی حدود 30 دقیقه فاصلست تا پالایشگاه ) و هیچ سرگرمی ندارین و از امکانات کاملا دورین .
جدا از اینکه یه سری امکانات توی خود پالایشگاه وجود داره از قبیل زمین ورزش و... ولی وقتی کسی به گشتن توی شهرشون عادت داره دیگه خیلی سخته که دو هفته یه کار رو یکنواخت هی تکرار کنی .
مهندسین اوجا همشون منزوی شدن . هر کی توی اتاقش یه شاسخین گنده گرفته تو بغلش!!!!
یه عکس از آب لوله کشی کمپش دارم اگه خواستین تا واستون بذارم !!!!
من گرایش پترومدرکت چیه ؟از کجا؟
چی خوندی یا میخونی؟
بگو ات حرف بزنیم راجع بهش!
من گرایش پترو
لیسانس رو دارم
البته وضعم به این بدی که گفتم نیست ، یه کم پیاز داغشو زیاد کردم که گریه کنید
ایشالا به زودی ، کارم درست میشه . . .
ما مخلصیم آقا رضا جان .
راستی مبارکه میبینم که چند تا از کاربرا شدن کاربر فعال .
خسته نباشید . ایشالا بتونین واقعا فعال باشید . ما که نتونستیم . حالا نوبت شماس
ممنون . . .اشكان عزيز ، هم از عكسي كه براي خودت انتخاب كردي خوشم مياد و هم از صداقتت در واقع حق با تست زمينه كار براي تحصيلكرده ها خيلي كم شده و اگر هم كاري برايشون پيدا بشه واقعا در گروه كارهاي سخت و زيان آور است اگر بتوانيد گروهي تشكيل دهيد كه يك طرحي را (مثلا توليد برخي از محصولات الياف شيشه گريد ايي و يا ..) مديريت و مشاركت كنند امكان احداث كارخانه اي بنام خودشان ميسر ميشود البته قدري پول هم ميخواهد.
حالا چی بهم جایزه میدن ؟دعوت صدمین عضو به باشگاه مهندسان شیمی توسط خودم را به خودم تبریک عرض می نمایم . . .
http://www.www.www.iran-eng.ir/referrers.php?
آخ جون جایزهچی می خواهی عزیزم؟ راستی مدیر سایت هم قبلا یک مسابقه گذاشته بود که اگر 100 نفر رو دعوت کنی یک سکه هدیه می ده؟ حالا نمی دونم زمان مسابقه تمام شده یا نه>؟ برو یک سوال ازش بپرس!
سلام آقای فروتن در جریانید که پتروشیمی شیراز آگهی تامین نیرو(البته برای جنس مذکر)که مناسب حال شماست زده؟ فرصتو از دست ندید تا 25 بیشتر مهلت ثبت نام نیست. سایتشم اینه www.shirazu.ac.ir (دبیرخانه دانشگاه شیراز)بیکار که باشی ، بهت زن نمیدن
زن که ندادن شکست عشقی میخوری
شکست عشقی که خوردی ، میری معتاد میشی
پس دعا کنید تا این بلاها سر من نیومده ، یه کار با حقوق چند میلیون تومن در ماه گیرم بیاد . . .
نیما خان من که صفر کیلومترم اما تا اونجایی که یادمه شما خودتان همیشه تو راهنمایی کردن در این مورد پیش قدم بودید. اطلاعاتتان هم عالیه حیفه ادامه بدید. موفق می شید.حالا یه مهندس آب دیده نیست بیاد مارو راهنمایی کنه که اصلا ما واسه فوق تلاشی بکنیم یا نه ؟ اصلا وارد صنعت بشیم یا نه ؟ اصلا واسه یه مهندس شیمی با گرایش گاز کاری بجز صنعت هست یا نه ؟و.....
نه بابا ما کوچیک همه بچه ها هم هستیم. شرمنده نکنید دیگه .نیما خان من که صفر کیلومترم اما تا اونجایی که یادمه شما خودتان همیشه تو راهنمایی کردن در این مورد پیش قدم بودید. اطلاعاتتان هم عالیه حیفه ادامه بدید. موفق می شید.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | ||
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |