گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
من دانشجوی ترم7کارشناسیم....ارشد کجا میخونین؟رتبتون؟

اینو خیلی گفتم ولی امیدوارم دوستان فکر بدی دربارم نکنن که همجا هی دارم جار می زنم !!:redface:

رتبم شد 88 .. الان هم دانشگاه تهرانم ..

شما هم امسال کنکور دارید و یا کلا بی خیال همچی ؟ حالا کدوم دانشگاه ؟ اگه دوست دارید بگید !! (اخه ما پسرا باکی از گفتن اینجور چیزا نداریم .. اما شما خانوما شاید ...)

دختر یخی

عضو جدید
اینو خیلی گفتم ولی امیدوارم دوستان فکر بدی دربارم نکنن که همجا هی دارم جار می زنم !!:redface:

رتبم شد 88 .. الان هم دانشگاه تهرانم ..

شما هم امسال کنکور دارید و یا کلا بی خیال همچی ؟ حالا کدوم دانشگاه ؟ اگه دوست دارید بگید !! (اخه ما پسرا باکی از گفتن اینجور چیزا نداریم .. اما شما خانوما شاید ...)

سبزوار میخونم...بخاطر یه سری مشکلات 9ترمه شدم البته تنبل نیستمااااااااااا گفتم سو تفاوت نشه..:Dولی امسال ازمایشی شرکت میکنم.....پایه علمیتون قوی بود؟کارشناسی کدوم دانشگاه بودین؟

P O U R I A

مدیر تالار
سبزوار میخونم...بخاطر یه سری مشکلات 9ترمه شدم البته تنبل نیستمااااااااااا گفتم سو تفاوت نشه..:Dولی امسال ازمایشی شرکت میکنم.....پایه علمیتون قوی بود؟کارشناسی کدوم دانشگاه بودین؟

کارشناسی علم و صنعت بودم .. ولی اصلا پایه علمیم قوی نبود ... همین الانشم هیچی بلد نیستم .. اینو راست می گم !!:(

P O U R I A

مدیر تالار
پس جای امید واسه منم هس...منم پس رو رتبه 66 فک میکنم.....خوبه؟با66شریف نمیشه قبول شد؟

صددرصد .. هر کسی اگر واقعا بخواد قبول بشه میشه !! شک نکن !!

البته سال به سال ظرفیت دانشگاه های تهران رو پایین آوردن !! ولی اره با 66 میشه محیط زیست و یا پلیمر و شایدم کاتالیست شریف رو آورد !!

دختر یخی

عضو جدید
صددرصد .. هر کسی اگر واقعا بخواد قبول بشه میشه !! شک نکن !!

البته سال به سال ظرفیت دانشگاه های تهران رو پایین آوردن !! ولی اره با 66 میشه محیط زیست و یا پلیمر و شایدم کاتالیست شریف رو آورد !!

بهههله............مرسی...پس سال دیگه اسممو اینجا اعلام میکنم.....شما ازمون شرکت کردین؟کنکور ارشد سال اولتون بود؟

P O U R I A

مدیر تالار
بهههله............مرسی...پس سال دیگه اسممو اینجا اعلام میکنم.....شما ازمون شرکت کردین؟کنکور ارشد سال اولتون بود؟
انشالا !!
نه، سال اول و اخرم بود .. من از مهر در حد صف شروع کردم و ..

P O U R I A

مدیر تالار

P O U R I A

مدیر تالار
اگر شما منتظر یک لحظه ی نابی باشید که همه چیز عالی و بر وفق مراد باشد ، چنین لحظه ای هرگز فرا نخواهد رسید. کوهستانها فتح نخواهند شد ، مسابقات برنده نخواهد داشت و شادمانی هیچگاه بدست نخواهد آمد.
“If you wait for the perfect moment when all is safe and assured, it may never arrive. Mountains will not be climbed, races won, or lasting happiness achieved.”

P O U R I A

مدیر تالار
بخـنــد
هــرچـنــد

غـمـگینــی

بـبخــش
هــرچـنـد

مـسکینـــی

فـرامـوش کــن
هــرچـنــد

دلــگیــــری

زیستــن اینــگــونـــه زیـبـاسـت ...
بخنـــد
ببخــش

و فرامـوش کـــن

هــرچـنــد میدانم ...
آســـان نــیســـت.

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
کارشناسی علم و صنعت بودم .. ولی اصلا پایه علمیم قوی نبود ... همین الانشم هیچی بلد نیستم .. اینو راست می گم !!:(

آره جان خودت:biggrin:
داداش پوریا بگه پایه علمی من قوی نبوده پس ما باید بریم بمیریم که زیر صفریم:D

بالا