[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]شب اغاز هجرت تو شب در خود شکستنم بود[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]شب بی رحم رفتن تو شب از پانشستم نبود[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]شب بی تو شب بی من شب دلمرده های تنها بود[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]شب رفتن شب ماندن شب دل کندن من از مابود[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]واسه جشن دلتنگیه ما گل گریه سبد سبد بود[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]با طلوع عشق منو تو هم زمین هم ستاره بد بود[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif] از هجرت تو شکنجه دیدم کوچ تو اوج ریاضتم بود[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]چه موئمنانه از تو گذشتم کوچ من از من نهایتم بود[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]به دادم برس به دادم برس تو ای ناجی تبار من[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]به دادم برس به دادم برس تو اس قلب سوگواره من[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]سهم من جز شکستنه من تو هجوم شب زمین نیست[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]با پروبال زخمیه من شوق پرواز اخری نیست[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]بی تو باید دوباره برگشت به شب بی پناهی[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]سنگر وحشت من از من مرهم پیر زخم من کو؟[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]واسه پیدا شدن تو آیینه جاده سبز گم شدن کو؟[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]بی تو باید دوباره گم شد تو غبار تباهی[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]بامن نیاز خاک زمین بود تو پل به فتح ستاره بستی[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]اگر شکستم از تو شکستم اگر شکستی از خود خود شکستی[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]به دادم برس به دادم برس تو ای ناجی تبار من[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]به دادم برس به دادم برس تو اس قلب سوگواره من[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]شب بی تو شب بی من شب دلمرده های تنها بود
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]شب رفتن شب ماندن شب دل کندن من از مابود[/FONT]
[/FONT]