مادرم در بیمارستان اتیه تهران در حین عمل هرمی (فتق) از روی تخت افتاده و بدنش کبود شده (از مشکلات بعدی خبر نداریم)ایا می توان شکایت کرد ؟کجا؟در ضمن باید بگم نرسینگ این ببیمارستان خصوصی بسیار ضعیف است
مادرم در بیمارستان اتیه تهران در حین عمل هرمی (فتق) از روی تخت افتاده و بدنش کبود شده (از مشکلات بعدی خبر نداریم)ایا می توان شکایت کرد ؟کجا؟در ضمن باید بگم نرسینگ این ببیمارستان خصوصی بسیار ضعیف است
اره می تونبن شکایت کنینمادرم در بیمارستان اتیه تهران در حین عمل هرمی (فتق) از روی تخت افتاده و بدنش کبود شده (از مشکلات بعدی خبر نداریم)ایا می توان شکایت کرد ؟کجا؟در ضمن باید بگم نرسینگ این ببیمارستان خصوصی بسیار ضعیف است
تازه تو بیمارستان غذر خواهی خالی هم نکردند و تازه با منت گفتن ما تلاش کردیم بگریمش.خارج این موضوع بیمارستان اتیه نرسینگ بسیار ضعیفی داشت و اگر مادر همراه نداشت حتما بابت یه عمل ساده مرده بود.حواهشن اطلاع رسانی کنید
اراحانم اسم این بیماری هرنی ویاهرنیا گفته میشهمادرم در بیمارستان اتیه تهران در حین عمل هرمی (فتق) از روی تخت افتاده و بدنش کبود شده (از مشکلات بعدی خبر نداریم)ایا می توان شکایت کرد ؟کجا؟در ضمن باید بگم نرسینگ این ببیمارستان خصوصی بسیار ضعیف است
فعلا به جز کبودی و مقدار زیادی جای چنگ!!!مشکل دیگری نداره(تا بعد) از یه وکیل پرسیم گفت اگه شکایت کنی بعد 2 3 ماه دوندگی شاید دیه ی کبودی ها رو بدن .
وای چه خشنميبخشيد كه اينو ميگم ولي اگه من جاي شما بودم و براي مادرم در يك بيمارستان همچين اتفاقي ميفتاد دفتر رئيس بيمارستان رو روي سرش خراب ميكردم !!
به هر حال شما هم كوتاه نيايد و حداقل از نظر قانوني اقدام كنيد تا شايد نتيجه اين كارتون به داد بيماران اينده اون بيمارستان برسه !!!
وای چه خشن
مگه رئیس بیمارستانمزياد جدي نگيريد !!!
مگه رئیس بیمارستانم
شمادعا کن من رئیس بشم خودم پوست ارسر پرسنل خاطی میکنمانشاالله در اينده خواهيد شد !
البته اون بيمارستاني كه شما رئيسش باشيد قطعا نمونه خواهد بود و هيچوقت از اين اتفاقها اونجا نميفته .
شمادعا کن من رئیس بشم خودم پوست ارسر پرسنل خاطی میکنم
البته فرض محال که محال نیست!شاید خداخواست وازاسمون پول هنگقتی انداخت پایین منم شدم رئیس بیمارستان
توشهرما وهمه شهرهای دنبا با پول وزوربه همه جا میرسن
سلام،مادرم در بیمارستان اتیه تهران در حین عمل هرمی (فتق) از روی تخت افتاده و بدنش کبود شده (از مشکلات بعدی خبر نداریم)ایا می توان شکایت کرد ؟کجا؟در ضمن باید بگم نرسینگ این ببیمارستان خصوصی بسیار ضعیف است
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
زمان پرت | گفتگوی آزاد | 136 | ||
چرت و پرت خانه | گفتگوی آزاد | 43 | ||
تیکه های جدید واسه پرت کردن به دخترا . . . (باحالنننننننننن) | گفتگوی آزاد | 60 | ||
شما خرت و پرت هاتون رو كجاميريزين؟ يه كمي تامل | گفتگوی آزاد | 7 | ||
نوشته های پرت و پلا...!!!!!!!!!!!! | گفتگوی آزاد | 24 |