مهمترين انتظارتون از همسر آينده يا همسر فعليتون چيه؟

گلبرگ نقره ای

کاربر فعال تالار زبان انگلیسی ,
کاربر ممتاز
آدم درستكاري باشه
بي شيله پيله
هميشه كنارم باشه ... نه حضور فيزيكي فقط
مهربون باشه
به پيشرفت زندگي اهميت بده
گرچه اول زندگي اكثرابا مشكلات اقتصادي روبرو هستن اما حس پيشرفت اگه داشته باشه مشكلات رو پشت سرميذاره البته با حضور همسرش
شخصيت اجتماعي داشته باشه
حالا خوب شد آقاي شهرام؟:D

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
آدم درستكاري باشه
بي شيله پيله
مهربون باشه
گرچه اول زندگي اكثرابا مشكلات اقتصادي روبرو هستن اما حس پيشرفت اگه داشته باشه مشكلات رو پشت سرميذاره البته با حضور همسرش
شخصيت اجتماعي داشته باشه
حالا خوب شد آقاي شهرام؟:D

عالیه عالی شد.

الانه که خواستگارا پاشنه در خونه رو از جا در بیارن:دی:D

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهربون باشه ،درکم کنه ، انقدر گیر نده ، پر حرف نباشه، فقط به یه رشته ورزشی علاقه داشته باشه نه بشینه همه ورزشارو نگاه کنه، با من بازار نیاد، در مورد لباسم نظر نده، هی نگه پرا در گنجه بازه کو تخم مرع تازه،
علاوه بر چای کافی میکسم باید دوست داشته باشه من تنهایی نمی تونم چایی . کافی میکس بخورم

sed ali

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
آدم درستكاري باشه
بي شيله پيله
مهربون باشه
شخصيت اجتماعي داشته باشه
حالا ؟:D

الان جبرویل از طرف خدا بهم پیغام داد که همچین مردی تا حالا نیافریده !
فکر کنم می ترشی !:biggrin:

solar flare

مدیر بازنشسته
اولین وآخرین لازمه داشت یه زندگی راحت با مردها فقط داشتن مردونگیه!
والسلاممممممممم

لاله@

عضو جدید
یا نیاد جلو، یا اگه اومد تا آخرش پاش واسته. مرد و مردونه....(وفادار باشه و صادق)

farzad26

عضو جدید
سلام دوستان
اين تايپك رو زدم تا خانم ها و آقايون باشگاه انتظاراتشون رو از همسرشون بگن تا همه مون با نوع انتظارات آشنا بشيم ...:gol:
والا انتظارات زیاد نیست ......
خیلی کم خرج باشه
بسیار حرف گوش کن.........
شدید مهربان....................
زیبای دو عالم...................
پولدار باشه میلیاردی......................
فعلا اینا مد نظرم هستن یکم فکر کنم بقیش رو چشمم...................

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی کم خرج باشه
آخه پسر جان چطوری میشه آدم میلیاردر باشه بعد کم خرجم باشه:D

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی که میلیاردر از همسرش نمیپرسه پولمو چجوری خرج کنم اصلا نمیتونه کم خرج کنه خودتم باشی نمیتونی:D

لوتوسو

عضو جدید
خیلی کم خرج باشه
لیست بدم خدمتت؟؟؟؟:surprised:
بدو فکراتو بکن...دم در صف کشیدن!

sed ali

کاربر ممتاز
راستی بابای دختره خسیس نباشه گیر نده چرا انقدر میای خونه ی ما از طرفی ماشینشو در اختیار داماد و دخترش بزاره تا ماهم بریم بیرون یه دوری بزنیم ! مامانش هوای ما رو داشته باشه ! همچین خوناده ای سراغ ندارین ! اگر دختر هم نداشت اشکال نداره شما فقط معرفی کنید ! دختر ندارن ، اخلاق که دارن

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی بابای دختره خسیس نباشه گیر نده چرا انقدر میای خونه ی ما از طرفی ماشینشو در اختیار داماد و دخترش بزاره تا ماهم بریم بیرون یه دوری بزنیم ! مامانش هوای ما رو داشته باشه ! همچین خوناده ای سراغ ندارین ! اگر دختر هم نداشت اشکال نداره شما فقط معرفی کنید ! دختر ندارن ، اخلاق که دارن
الان همه خانواده ها عروسو دامادشونو از ترس اینکه بچه های مردمن میترسن بهشون بر بخوره برن پشت سرشونم نگاه نکنن میزارن رو سرشون شما نگران این مسائل نباش شما فقط سعی کن احترام خانواده همسرتو داشته باشی بقیش حله:D

sed ali

کاربر ممتاز
الان همه خانواده ها عروسو دامادشونو از ترس اینکه بچه های مردمن میترسن بهشون بر بخوره برن پشت سرشونم نگاه نکنن میزارن رو سرشون شما نگران این مسائل نباش شما فقط سعی کن احترام خانواده همسرتو داشته باشی بقیش حله:D
این رو سرشون گرفتن هم چند مدل هست . مثلا بعضی ها سرشون می گیرن تا تو بارون خیس نشن . بعضی مثل پسر خودشون رفتا می کنند . منظور اینه که علاوه بر خودش از خانوادشم انتظار دارم . البته اونم از خانوادم انتظار داره . بقول بابام که از نظر فرهنگی باید بهم بخورن واسه همین سعی کن در شعاع 40 کیلومتری باشه . درکل نزدیک باشه . یه چیز دیگه همسرم بهم گیر نده ، مخصوصا وقتی میرم تو اینترنت !

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
این رو سرشون گرفتن هم چند مدل هست . مثلا بعضی ها سرشون می گیرن تا تو بارون خیس نشن . بعضی مثل پسر خودشون رفتا می کنند . منظور اینه که علاوه بر خودش از خانوادشم انتظار دارم . البته اونم از خانوادم انتظار داره . بقول بابام که از نظر فرهنگی باید بهم بخورن واسه همین سعی کن در شعاع 40 کیلومتری باشه . درکل نزدیک باشه . یه چیز دیگه همسرم بهم گیر نده ، مخصوصا وقتی میرم تو اینترنت !

همون دیگه منظورم همین بود مثل بچه خودشون حتی بهتر از گل نازگتر نمیکن;)
معلومه اعتیاد بالاست :D