آدم درستكاري باشه
بي شيله پيله
هميشه كنارم باشه ... نه حضور فيزيكي فقط
مهربون باشه
به پيشرفت زندگي اهميت بده
گرچه اول زندگي اكثرابا مشكلات اقتصادي روبرو هستن اما حس پيشرفت اگه داشته باشه مشكلات رو پشت سرميذاره البته با حضور همسرش
شخصيت اجتماعي داشته باشه
حالا خوب شد آقاي شهرام؟![]()
میریم...
دقیقا بله بله
داداش کی بریم معدن شیفتمون نشده؟
آدم درستكاري باشه
بي شيله پيله
هميشه كنارم باشه ... نه حضور فيزيكي فقط
مهربون باشه
به پيشرفت زندگي اهميت بده
گرچه اول زندگي اكثرابا مشكلات اقتصادي روبرو هستن اما حس پيشرفت اگه داشته باشه مشكلات رو پشت سرميذاره البته با حضور همسرش
شخصيت اجتماعي داشته باشه
حالا ؟![]()
والا انتظارات زیاد نیست ......سلام دوستان
اين تايپك رو زدم تا خانم ها و آقايون باشگاه انتظاراتشون رو از همسرشون بگن تا همه مون با نوع انتظارات آشنا بشيم ...![]()
آخه پسر جان چطوری میشه آدم میلیاردر باشه بعد کم خرجم باشهوالا انتظارات زیاد نیست ......
خیلی کم خرج باشه
بسیار حرف گوش کن.........
شدید مهربان....................
زیبای دو عالم...................
پولدار باشه میلیاردی......................
فعلا اینا مد نظرم هستن یکم فکر کنم بقیش رو چشمم...................
برای خودش کم خرج کنه دیگهآخه پسر جان چطوری میشه آدم میلیاردر باشه بعد کم خرجم باشه![]()
هی بگین اینم یاد بگیره استثنا در اومده بین خانوما دیگه چیکارش دارینکسی که میلیاردر از همسرش نمیپرسه پولمو چجوری خرج کنم اصلا نمیتونه کم خرج کنه خودتم باشی نمیتونی![]()
لیست بدم خدمتت؟؟؟؟والا انتظارات زیاد نیست ......
خیلی کم خرج باشه
بسیار حرف گوش کن.........
شدید مهربان....................
زیبای دو عالم...................
پولدار باشه میلیاردی......................
فعلا اینا مد نظرم هستن یکم فکر کنم بقیش رو چشمم...................
کی یاد بگیره ها اونی که میلیاردر به ما درس میده خودش همه فوت آبههی بگین اینم یاد بگیره استثنا در اومده بین خانوما دیگه چیکارش دارین
ببین پسرا اوصولا به بابا شون میرن اگه باباش کچل بود دیگه نمیشه کاریش کرد کچل میشهپایبند ب اخلاقیات باشه
کچل نشه!
خوش اخلاق باشه عین خودم!
...
نه مرسی دارملیست بدم خدمتت؟؟؟؟
بدو فکراتو بکن...دم در صف کشیدن!
با تشکرخدا دختر شیر پاک خورده قسمت همه ی پسرهای شیر پاک خورده بکنه
الان همه خانواده ها عروسو دامادشونو از ترس اینکه بچه های مردمن میترسن بهشون بر بخوره برن پشت سرشونم نگاه نکنن میزارن رو سرشون شما نگران این مسائل نباش شما فقط سعی کن احترام خانواده همسرتو داشته باشی بقیش حلهراستی بابای دختره خسیس نباشه گیر نده چرا انقدر میای خونه ی ما از طرفی ماشینشو در اختیار داماد و دخترش بزاره تا ماهم بریم بیرون یه دوری بزنیم ! مامانش هوای ما رو داشته باشه ! همچین خوناده ای سراغ ندارین ! اگر دختر هم نداشت اشکال نداره شما فقط معرفی کنید ! دختر ندارن ، اخلاق که دارن
این رو سرشون گرفتن هم چند مدل هست . مثلا بعضی ها سرشون می گیرن تا تو بارون خیس نشن . بعضی مثل پسر خودشون رفتا می کنند . منظور اینه که علاوه بر خودش از خانوادشم انتظار دارم . البته اونم از خانوادم انتظار داره . بقول بابام که از نظر فرهنگی باید بهم بخورن واسه همین سعی کن در شعاع 40 کیلومتری باشه . درکل نزدیک باشه . یه چیز دیگه همسرم بهم گیر نده ، مخصوصا وقتی میرم تو اینترنت !الان همه خانواده ها عروسو دامادشونو از ترس اینکه بچه های مردمن میترسن بهشون بر بخوره برن پشت سرشونم نگاه نکنن میزارن رو سرشون شما نگران این مسائل نباش شما فقط سعی کن احترام خانواده همسرتو داشته باشی بقیش حله![]()
این رو سرشون گرفتن هم چند مدل هست . مثلا بعضی ها سرشون می گیرن تا تو بارون خیس نشن . بعضی مثل پسر خودشون رفتا می کنند . منظور اینه که علاوه بر خودش از خانوادشم انتظار دارم . البته اونم از خانوادم انتظار داره . بقول بابام که از نظر فرهنگی باید بهم بخورن واسه همین سعی کن در شعاع 40 کیلومتری باشه . درکل نزدیک باشه . یه چیز دیگه همسرم بهم گیر نده ، مخصوصا وقتی میرم تو اینترنت !
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مهمترين دلايل بحران هاى زناشويى | آئین همسرداری | 1 | |
![]() |
همدلی با همسر را جدی بگیریم | آئین همسرداری | 0 | |
![]() |
بعد از دعوا با همسر چه کار کنیم؟ | آئین همسرداری | 0 | |
![]() |
بدترين شيوهها براي اصلاح رفتار همسر | آئین همسرداری | 0 | |
![]() |
ازدواج دوباره با همسر سابق | آئین همسرداری | 0 |